Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Kan Bağı Değil Can Bağı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hülya Avşmaz" data-source="post: 307226" data-attributes="member: 52"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">Enzo Amore duygulanmış bir şekilde burnunu çeker ve koluyla gözlerini silip ileriye çıkarak konuşmaya başlar.</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">''Bugün size sormak yerine kendim nasıl hissettiğimden bahsetmek istiyorum. Tek kelime ile: gururluyum. Değerli şefim ve PGW'nin öne gelen ismi Roman Reigns beni takım arkadaşı olarak kabul ettiği için mutluyum. Amerikanın ilk güreş efsanelerinden olup WCW'yi domine eden efsane Paul Heyman yanımızda olduğu için mutluyum. Takım şampiyonu olduğum için mutluyum. Şunu da eklemek isterim ki; biz çok daha mutlu olacağız. Artık torpilli kan bağı ile ayak bağı olan aile üyeleri yok. Artık şefe sonsuz sadakat ile bağlı olan, kendi seçtiği bir aile var. Bugün gördüğünüz bu kemerler sadece bir başlangıç. PGW'de artık kimse güvende değil. Çünkü yüce liderimiz önüne geleni ezerken ben, 'Real1' Enzo Amore ise arkasını kollayacağım! Gelsinler bakalım, hodri meydan! Alberto Del Rio, Val Venis, Bryan Danielson, Will Ospreay, Maryse, JBL ve adını sayamayacağım tonla isim... Kim olursan ol ailemizin yanında değilsen karşısındasındır ve ben ailem için can bile veririm! Undertaker kuyruk acısını atlatamayıp yanıma gelmiş ve bana 'Hiç yoksa yanımda duran bir kardeşim var.' demişti. Artık Kane'den çok daha taşaklı bir kardeşe sahip olduğuma göre hiçbir kıyak yanın kalmadı Taker! Bu ailenin bir de kıdemli moruğu var. <em>(Heyman'ı işaret eder) </em>O çok sevdiğiniz Finn Balor çocukken kimin maçlarını izleyerek büyüdü sanıyorsunuz ? Paul Heyman olmasaydı muhtemelen birçok kişi güreşle tanışamazdı bile.''</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">[ATTACH=full]10120[/ATTACH]</span></p> <p style="text-align: center"><strong> Enzo dediklerinden gururlu şekilde arkasını döner ve Heyman eliyle artık kesmesi gerektiğini işaret ettiğini görür</strong></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">''Son olarak şunu demeliyim ki: PGW için yeni bir çağı başlatıp bir öncekini kapatıyoruz. Ailemiz sadece bu şirketi değil, tüm güreş dünyasını ve bağlantılı sektörleri de ele geçirmeye geliyor. Buradan sonrasını değerli şefim ve en iyi arkadaşım olan adama, 'TRIBAL CHIEF' ROMAN REIGNS'E BIRAKIYORUM!''</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Seyirciler bir yandan Enzo'nun susmasına bir yandan da Roman'ın konuşacak olmasına sevinirken Enzo geri çıkar ve Heyman'ın yanına geçer.</strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 9px">[USER=84]@Akashi[/USER] </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hülya Avşmaz, post: 307226, member: 52"] [CENTER][B][SIZE=5]Enzo Amore duygulanmış bir şekilde burnunu çeker ve koluyla gözlerini silip ileriye çıkarak konuşmaya başlar.[/SIZE][/B] [SIZE=4]''Bugün size sormak yerine kendim nasıl hissettiğimden bahsetmek istiyorum. Tek kelime ile: gururluyum. Değerli şefim ve PGW'nin öne gelen ismi Roman Reigns beni takım arkadaşı olarak kabul ettiği için mutluyum. Amerikanın ilk güreş efsanelerinden olup WCW'yi domine eden efsane Paul Heyman yanımızda olduğu için mutluyum. Takım şampiyonu olduğum için mutluyum. Şunu da eklemek isterim ki; biz çok daha mutlu olacağız. Artık torpilli kan bağı ile ayak bağı olan aile üyeleri yok. Artık şefe sonsuz sadakat ile bağlı olan, kendi seçtiği bir aile var. Bugün gördüğünüz bu kemerler sadece bir başlangıç. PGW'de artık kimse güvende değil. Çünkü yüce liderimiz önüne geleni ezerken ben, 'Real1' Enzo Amore ise arkasını kollayacağım! Gelsinler bakalım, hodri meydan! Alberto Del Rio, Val Venis, Bryan Danielson, Will Ospreay, Maryse, JBL ve adını sayamayacağım tonla isim... Kim olursan ol ailemizin yanında değilsen karşısındasındır ve ben ailem için can bile veririm! Undertaker kuyruk acısını atlatamayıp yanıma gelmiş ve bana 'Hiç yoksa yanımda duran bir kardeşim var.' demişti. Artık Kane'den çok daha taşaklı bir kardeşe sahip olduğuma göre hiçbir kıyak yanın kalmadı Taker! Bu ailenin bir de kıdemli moruğu var. [I](Heyman'ı işaret eder) [/I]O çok sevdiğiniz Finn Balor çocukken kimin maçlarını izleyerek büyüdü sanıyorsunuz ? Paul Heyman olmasaydı muhtemelen birçok kişi güreşle tanışamazdı bile.'' [ATTACH type="full" alt="1734448090535.png"]10120[/ATTACH][/SIZE] [B] Enzo dediklerinden gururlu şekilde arkasını döner ve Heyman eliyle artık kesmesi gerektiğini işaret ettiğini görür[/B] [SIZE=4]''Son olarak şunu demeliyim ki: PGW için yeni bir çağı başlatıp bir öncekini kapatıyoruz. Ailemiz sadece bu şirketi değil, tüm güreş dünyasını ve bağlantılı sektörleri de ele geçirmeye geliyor. Buradan sonrasını değerli şefim ve en iyi arkadaşım olan adama, 'TRIBAL CHIEF' ROMAN REIGNS'E BIRAKIYORUM!''[/SIZE] [SIZE=5][B]Seyirciler bir yandan Enzo'nun susmasına bir yandan da Roman'ın konuşacak olmasına sevinirken Enzo geri çıkar ve Heyman'ın yanına geçer.[/B][/SIZE] [SIZE=1][USER=84]@Akashi[/USER] [/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Kan Bağı Değil Can Bağı
Menü
Giriş yap