RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 𝟓𝟖: 𝒮𝓊𝒷𝓁𝒾𝓂𝒾𝓃𝒶𝓁

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
309
Beğeni sayısı
2,556
PG Nakit
0
4TpHP1rXvRBf.jpg

PAYBACK #58
24 Aralık Salı, 20:30 - C
Rupp Arena

Lexington, Kentucky

Ekip Hakkında Bilgi Notu:
Yoğun RPG takvimi ve uzun bir Survivor Series şovu sonrası ekip doğal olarak biraz yorgun. Bu sebeple şovu 4 gün kadar öteledik. Takvimde başka bir değişiklik yok. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz. Bu durumu da senaryoya bağlayacağımızdan şüpheniz olmasın.

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

1-
PGW'nin En Uzun Reign'i!

2- JD McDonagh Ekibi Toparlıyor!

3- The Miz İstifa Ediyor!

4- Grand Celebration

5- Beklenen Debut Bu Gece Gerçekleşiyor!

EXCLUSIVE
pcyfh1f.jpg

Kameraların açıldığı yer bir evin içerisi. Ahşap, eski; ama sahipsiz değil. Ev içerisindeki görüntülerden ayrılıp, bulunulan yapıtı dışarıdan görüntüleyecek şekilde bir drone çekimi yapılıyor. Burası Güney'in tam ortasında, Bray Wyatt'ın konutu... Tekrar içeriye dönüyor, sallanan bir sandalye ve üzerinde kaygı içerisindeki Bray Wyatt... Stresli gibi, sandalyede yaylana yaylana sallanmıyor, hızlı hızlı, gergin gergin bir şekilde yapıyor bunu. İnzivaya çekilmiş, tek başına ve düşünceli... Sandalyesi ritmik bir şekilde gıcırdıyor. Olan-biteni sorguluyor gibi. Bu sırada konuşmaya başlıyor.

Bray Wyatt: Bir Yılan tarafından boğazımın sarılıp, beni boğduğunu hissediyorum. Halbuki onu ustalıkla aylarca eğitmiştim. Ah, kendimi en son ne zaman normal hissettim... Hatırlamıyorum. Yoksa bunlar bir rüya mıydı, huh? Oysa ki her şey geleneksel şekilde üstesinden gelen savaşın ardından çok güzel olacaktı. Olmadı, öyle olmadı. Bu bir Rüya değil, bu bir kabus. Bu bir kabus...

Elindeki papatyanın taç yapraklarını tek tek çekmiş ve yere atmış oluyor. Papatyanın kalan bölümünü işaret ve başparmağının arasında çevirerek, gözlerini çiçeğin sapından ayırmadan kendi kendine konuşmayı sürdürüyor.

3w7uqma.jpg

Bray Wyatt: Gözlerimi her yumduğumda, onları görüyorum, seslerini işitiyorum. Bana sesleniyorlar, kurtarıcıları olduğumu, liderleri olduğumu söylüyorlar. (gözlerini kapatarak konuşuyor) Merak ediyorum Sis' Abigail... Ben onları gerçekten kurtarıyor muyum yoksa ateşe mi sürüklüyorum?

Kısa bir duraksama... Sessizliği biraz daha uzatıyor, sonrasında kaldığı yerden inzivasına devam ediyor.

Bray Wyatt: Bu ailenin büyüğü benim, bu aileye can veren isim benim. Yollarını kaybetmiş, yağan yağmurdan ötürü kanatları ıslanmış ve uçamayacak durumda olan onları içeri alan benim. Onlara barınak verdim, sahip çıktım. Söylerler ki, damarda akan kan; sudan çok daha yoğundur. Ama biliyorum, bu kırmızı kan değil Sister, bu bambaşka bir şey. (bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Ya sen ne diyeceksin? Onlar gerçekten varlar mı? Belki de onları ben uydurdum. Belki de onlar benim bu yalnızlığımı gidermem amacıyla kafamda kurguladığım birkaç öğeden ibarettiler, burada bana eşlik etsinler diye... Bana inanıyorlar ama ben artık kendime inanmıyorum...

i6ovixk.png
iivc8v6.jpg

Bray Wyatt sallandığı sandalyesinden kalkıyor ve ahşaptan ses çıkmasına yol açan adımlarıyla ilerliyor. Basamakları teker teker inmesinin ardından kapıyı açıyor ve dışarı çıkıyor. Ayağında ayakkabısı yok, ayakları çıplak. Buna rağmen ilerlemeyi sürdürüyor, o ilerledikçe; çıplak ayakları ıslak toprağın içerisine girip çıkıyor. O ise uzun otların arasından, yanından geçtiği ağaçların kabuklarına dokunuyor. Acele etmiyor, kendi kendine konuşuyor.

hahgiv5.jpg

Bray Wyatt: Hatırlıyor musun Sister Abigail, sesini ilk duyduğum zamanı? Kurtuluş sanmıştım, bu bir kurtuluştu. Ama belki de kapıyı tıklatan bir delilikti, belki de kapıyı açmamam gerekiyordu... (bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Kazanıyorum ama kazandığımı hissetmiyorum. Ayakta duruyorum ama içimde bir parça her seferinde daha derine batıyor... Bunlar olurken koyunlarım ne yaptılar, acılarıyla cebelleşmeyi ve beni yüzüstü bırakmayı tercih ettiler. Belki de mesele budur, belki de onlar en başından beri bana ait değildir. Belki onları sadece ödünç alıyorumdur, zorla yanımda tutuyorumdur...

Bray, olduğu yerde çömeliyor ve başını havaya kaldırıp bakıyor, bu sırada yavaş yavaş görüntü kararıyor.

9ti81m2.jpg

Pyro gösterisi ile beraber PAYBACK 58 numaralı şov başlıyor!

66kaqha.png

JBL ve Michael Cole bizi karşılayan ikili. Michael oldukça heyecanlı görünüyor.

Michael Cole: Bayanlar ve baylar. PAYBACK 58'e hoş geldiniz! Survivor Series sonrası ilk PAYBACK etkinliği. Grand bir şovu geride bıraktık. Alberto Del Rio tarihi bir başarıya imza attı ve PGW tarihinin en uzun süreli reign'ine sahip oldu. Halen daha bu serüveni devam ettiriyor. Jeff Hardy geri döndü ve William Ospreay'e saldırarak bu başarıya katkı sağlamış oldu. Bir başka tarihi başarı Val Venis'ten geldi. Kendisi Grand Slam yapmayı başardı ve şok edici bir şekilde TV kemerinin yeni sahibi oldu. Ne etkileyici şovdu ama, değil mi John?

282se2i.jpg

JBL konuşurken ekranda hafif bir blurlanma görüyoruz. Sonra da ekran tamamen kapanıyor ve yukarıdaki resmi görüyoruz. Fakat JBL konuşmaya devam ediyor.

John Bradshaw Layfield: Öyle Michael. O kadar çok olay oldu ki! Gecenin başında Paul Heyman döndü ve OG Bloodline resmen kuruldu. The Miz, Chris Brookes'un aslında onu kazıklayan adam olmadığını öğrendi. Hem maçı kaybeden GM'imiz hem de Maryse'i kaybetme yolunda... Maryse tarafından boşanma davası açıldı. Fakat PGW bir ismi kendisine geri kazandırdı. Chris Brookes, artık "El Emin" lakabıyla arka alanda anılıyor. Hangi olay diğerinden geri kalırdı ki? Hepsi bir ana olay gibiydi.

oqo1xx9.jpg

Ekran açılıyor. Michael Cole'u konuşurken görüyoruz ama yine başka bir resim önüne geçiyor. Michael konuşmasını tamamlarken resmin de ortadan kaybolduğunu görüyoruz.

Michael Cole: Ve tarihi bir ana olay gerçekleşti. Wyatt Family, Judgment Day'i geleneksel Survivor Series maçında yenerken Bray Wyatt Sole Survivor olma başarısını gösterdi. Fakat bu hiç de kolay olmadı! Survivor Series gecesi Dark STG tarafını değiştirdi ve Judgment Day'e katıldı. Carlito, Balor tarafından peşkeş çekildi ve artık Dark Carlito olarak Dark STG'nin yanında yer aldı. Wes Lee kenara çekilirken Carlito ve Dark STG Judgment Day saflarından maça başladı. Chris Jericho ise Wyatt Family tarafına geçti. Dream'in katkılarıyla gerçekleşen bu transferle beraber "Dream Family" çıkışını duyduk. Fakat gecenin sonunda Wyatt ailenin neden kendisine ait olduğunu gösterdi. Rosterın belki de en güçlü iki rakibini tek başına eleme başarısını gösterdi.

John Bradshaw Layfield: Ne geceydi ama Michael! Bu gece güreşçilerin nasıl bir yol izleyeceğini sabırsızlıkla bekliyoruz. Gecenin ardından Slammy Awards etkinliği duyuruldu. Yıl sonu ödülleri bu pazar günü dağıtılacak. Eğer oy kullanmak isterseniz anketlerin çoktan kapandığını belirtmek isteriz. Bunun yanı sıra, bu gece için ilginç bir ilk gösterimin gerçekleşeceğini de size bildirmek isteriz. Ana olayı bekleyin! PAYBACK arenasına yeni bir güreşçi geliyor!

Michael Cole: Çok dolu bir dönem geçiriyoruz John. Gündem müthiş yoğun. Seyircileri artık bekletmeyelim. PAYBACK'in başlama vakti geldi!

Ricardo Rodriguez: ¡Damas y caballeros! ¡Quiero que le den la bienvenida a este hombre con el recorrido más largo de PGW! ¡Él es el rostro de PGW! ¡Él es el orgullo de México! ¡Oh La Cara, El Patrón! ¡Hizo historia en PGW! ¡Ahora está en la cima y solo! Campeón PGW, AAAALLLBEEERRRRTOOOOOOOOOOOOO DEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLL RIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Entrance+2.gif

Korna sesleri eşliğinde seyircilerden müthiş bir reaksiyon geliyor. Anons eşliğinde geliyor kendisi. La Cara, El Patron, Pride of Mexico, Face of PGW... O PGW'nin her şeyi! Alberto Del Rio girişte arabasıyla seyirciyi selamlıyor. Araçtan şöyle bir iniyor. Belindeki PGW Championship'i düzeltiyor.

rp-universe.gif

Girişe doğru gelen Del Rio tauntlarını atıyor! Şu yüze bakın. Bu adam PGW'nin yüzü ve onu daha çok göreceksiniz! Müthiş bir mutluluk ile seyirciyi selamlıyor El Patron ve gülüyor. Ağır adımlarla ringe ilerlerken Ricardo da içeriye giriyor.

Promo+with+Title.gif

Alberto "La Cara" Del Rio: Jurad lealtad, hijos de puta. Biat edin! PGW'nin yüzü, Meksika'nın Gururu, El Patron'a biat edin! Putlarımı her yere dikin. Fotoğraflarımı tüm dünyaya asın. Herkese bu şöhretli ve tarihi başarıyı ilan edin! Çünkü serüven bitmedi. Ve asla bitmeyecek! (kameraya göz kırpıyor). Ben, PGW şampiyonu Alberto Del Rio. Kaç gün oldu bilmiyorum. Bunu Don Callis ve hırs küpü Will Ospreay'e sorun. Kaç kişiyi geride bıraktım? Tüm PGW'yi! Bunu herkese sorabilirsiniz. Kaç kişiyi daha alt edeceğim? Bunu inanın hiç bilmiyorum. Fakat bu gece bir kişiyi daha geride bırakmaktan oldukça memnuniyet duyacağım.

Seyircilerden yoğun cheer geliyor. Herkes şaşkın ve bir o kadar da mutlu. Del Rio devam ediyor.

Alberto "La Cara" Del Rio: Evet beyler. Noel Baba geldi! Yeni yıl hediyesi vermek istediği şanslı bir kişi var. Hiç adetim değildir ama, William Ospreay'den sonra beni de bir savaşma hırs bürüdü. Yılın son kemer korumasını gerçekleştirmek istiyorum. Survivor Series'in tadı damağımda kaldı ve bu gece tatlıdan son bir parça daha alıp yılı keyifle kapatacağım. Herkese eşit bir fırsat sunuyorum. Haydi, karşıma çıkmak isteyen ve götü yiyen bir orospu çocuğu varsa gelsin. Bu tarihi yolculukta o da yerini alsın! Bu bir meydan okuma! PGW kemerimi ortaya koyuyorum!

Arenada sesler yükseliyor! Bir kemer maçı ile şovu açacağız! Alberto Del Rio girişe dönüyor ve bekliyor.

Bir süre sonra girişte hareketlilik var. Nihayet müzik çalıyor.

Entrance.gif

OMG! HE IS HERE! ROMAN REIGNS! ROMAN REIGNS GİRİŞTE! OG BLOODLINE İLE BERABER GELİYORLAR!

roman-reigns-tribal-chief.gif

Ringe doğru ilerliyor Reigns. Hemen arkasında Paul Heyman ve Enzo Amore var. Reigns içeriye tek başına girerken Heyman ve Enzo onun köşesine geçiyor.

maxresdefault.jpg
Roman-Reigns-WWE-EC24.jpg

Alberto Del Rio kendi köşesine geçiyor. Dışarıda onun yanında Ricardo var. Alberto ters ters Roman'a bakıyor, biraz sonra da en itici şekilde gülüyor. "Kuzenini dövemediğin için beni tartaklamak istiyorsun, değil mi hermano?" Roman Reigns yanıt vermiyor. Hakem PGW kemerini alıyor. Önce Alberto sonra da Roman'a gösteriyor. En sonunda seyirciler de o kemere yakından bakabiliyorlar. Şampiyonluk maçı başlamak üzere! Büyük mücadeleye hazır olun. Hakem son işareti veriyor ve yandan gong çalıyor.

PGW Championship
Alberto "La Cara" Del Rio (c) vs. "Tribal Chief" Roman Reigns

hq720.jpg

Maç başladı. Roman aniden Alberto'yu boğazından tutup köşeye yapıştırıyor ve üst üste Palm Strike'lar atmaya başlıyor! Birkaç defa vurup Alberto'yu sersemlettikten sonra hızla karşı köşeye doğru fırlatıyor! Sonrasında koşarak bir Big Boot! Hızla tuşa gidiyor. 1........ Alberto tekte atıyor. Roman elini saçına atıp saçını geriye atıyor. Hafif bir sinirle Alberto'yu kaldırıyor ve Alberto'yu irish whipe yolluyor. Gelişine sırtlıyor ve Samoan Drop! Fakat Alberto bundan kurtuluyor ve ani bir Enzuigiri! Roman bu hareketten sonra sersemliyor. Alberto hızla Cross Armbreaker'a almak istiyor fakat Roman bunu tersine çevirip iplere doğru itiyor. Alberto iplerden sekiyor. Roman seri bir Lariat! Tuşa gidiyor! 1........2..... KICKOUT! Roman hızla Alberto'yu chinlocka alıyor. Alberto yavaştan kalkıyor. Roman'ın karnına karnına yumruklar savuruyor! Sonrasında hızla iplerden sekiyor. Roman gelişine bir Throat Thrust'ı geçiriyor! Alberto yüzünü tutarak ring dışına çekiliyor. Roman hızla ring dışına fırlıyor. Koşarak bir DRIVE BY! Alberto'yu kaldırıp ringe atmayı düşünüyor fakat sonrasında bundan vazgeçiyor ve kafasından tutarak ringposta doğru fırlatıyor! Fakat hayır! Alberto bunu tersine çeviriyor! Roman sersemliyor! Alberto hızla Roman'ı ringe atıyor. Peşinden kendisi de giriyor! Alberto hızla Tuşa gidiyor! 1.........2........

Superman%20Punch%202.gif

KICKOUT! Alberto hızla kalkıp Roman'ı yerde stomplamaya başlıyor. Roman kalkmaya çalışırken kafasının arkasına sağlam bir tokadı geçiriyor! Bu tokat sonrasında Roman sinirle kalkıyor ve sağlam bir yumruk geçiriyor! Alberto'yu deviriyor! Sonrasında hızla kolundan tutup Irish Whipe yolluyor ve eğiliyor fakat Alberto gelişine kafasına bir tekmeyi çakıyor! Alberto bunun akabinde bir Enzuigiri daha geçiriyor! Roman bu sefer yıkılıyor! Alberto hızla Tuşa gidiyor! 1.........2......... KICKOUT! Alberto elini sinirle yere vurarak kalkıyor. Ardından Superkick için köşeye geçiyor ve hazırlık yapıyor! Hızla Roman'a doğru koşuyor! SUPERKICK! Fakat hayır! Roman bunu School Boy Roll Up şeklinde karşılıyor ve Deadlift'le yatırıyor! Tuşa gidiyor! 1........2....... KICKOUT! Roman, Alberto'yu ayağa kaldırıyor. NIAGARA DRIVER'a alıyor! NIAGARA DRIVER! Hayır! Alberto bundan kurtuluyor ve Sleeper Hold! Roman pes mi edecek!? Alberto, Roman'ı Sleeper Hold pozisyonunda dizlerinin üstüne çökertiyor. Sonrasında iplerin oraya geçiyor ve SUPERKICK! Fakat hayır! Roman bundan tekrardan eğiliyor ve Alberto'nun kafasından tutup ringposta yolluyor! Alberto kafasını çok sert çarpıyor! Roman Superman Punch tauntu atıyor ve SUPERMAN PUNCH! ROMAN'DAN SUPERMAN PUNCH GELİYOR! DEL RIO YERDE! TUŞA GİDİYOR ROMAN! 1.....2......

92s8xxm.jpg

Alberto Del Rio atıyor! Del Rio tuşu atarken bu sırada ekranın karardığını görüyoruz. Bir fotoğraf görünüyor yine. Herkesin kafasını karıştıran bu fotoğraftan sonra ekran açılıyor. Roman Reigns ayakta. Del Rio'ya bakıyor ve köşeye geçiyor. Del Rio ağır ağır kalkarken Roman Reigns köşede tauntunu atıyor! UUUAAAAAAAA!! Del Rio ayakta. Arkasını dönüyor. Roman Reigns koşuyor ve...

guerillas-of-destiny-tama-tonga-tanga-loa.jpg

Del Rio'dan bir tekme! Roman kafasını kaldırıyor ve koşuyor yine de, SUPERMAN PUNCH! Alberto yere yatıyor. Bu sırada kenarda bir hareketlilik var. Enzo Amore ve Paul Heyman kafasını çevirdiği anda Guerillas of Destiny orada! Girişten koşarak geldiler ve Enzo'ya saldırıyorlar. Üst üste yumruklar, tekmeler ve stomplarla Enzo'yu yere seriyorlar. Paul Heyman yapmamaları için bağırıp çağırırken Roman Reigns kenara geliyor ve onlara doğru öfkeyle bakıyor. Maçtan çıkıp müdahale ederse PGW kemer hakkı suya düşebilir. Mantıklı bir çare bulmaya çalışıyor. Bu sırada seyircilerin arasından bir hareketlilik var.

484f226c1b6addb7b8942e30ce0b0467.jpg

"El Emin" burada!!! CHRIS "EL EMIN" BROOKES GELİYOR! Seyircilerin arasından atlayıp koşuyor ve Guerillas of Destiny'e arkadan saldırıyor! ENZO AMORE YALNIZ DEĞİLDİR! Brookes önce Tama'yı alıyor ve bariyerlere fırlatırken Tanga'yı da sert yumruk ve tekmelerle yere seriyor. Enzo Amore de bu sırada ayağa kalktı. Bariyerlerden sonra ayaklanmaya çalışan Tama'ya doğru koşuyor ve sert bir Super Kick! Sonra da onu tutup çelik merdivenlere fırlatıp atıyor. Chris Brookes da Tanga'yı tutuyor ve seyircilerin yer aldığı diğer bariyerlere fırlatıyor! Onu yıktı! Guerillas of Destiny paket oldu. Rokatelli paketelli!

87ce185d59b56dc6c55f6b8b0abdc965.gif

Roman Reigns içeride gülüyor. Yandaki ekibi ayakta. Alberto ve Guerillas of Destiny yerde. Bu serüvenin bitmesi an meselesi! Roman Reigns kenara geçiyor. Alberto Del Rio ağır ağır kalktı. Roman koşuyor. Del Rio köşesinden arkaya dönerken Roman koştu ve SSSSPPEEEEEAAARRRRRRRRRR!!!!!!!!!!

hq720.jpg

FAKAT DEL RIO, RICARDONUN KENARDAN GETİRDİĞİ PGW KEMERİNİ GİZLİCE ALMIŞ. ROMAN KOŞARKEN ARKASINA DÖNÜYOR VE PGW KEMERİNİ SURATINA GEÇİRİYOR! DQ OLDU! ROMAN YERDE. ALBERTO İSE KEMERİ İLE HEMEN AŞAĞIYA İNİYOR.

Kazanan (DQ ile): "PGW Tag Team Champion" Roman Reigns

Hala PGW Şampiyonu: Alberto "La Cara" Del Rio

b78c8-17346245996941-1920.jpg

Anonslar yapılıyor. Del Rio kemerini korurken Roman Reigns DQ ile kazandı. Bu sırada Del Rio, Ricardo ile beraber girişe doğru ilerliyor. Brookes ve Enzo'nun yanından geçerken onların kötü bakışlarına şahitlik ediyoruz. Heyman da öfkeyle Del Rio'ya bakıyor. Guerillas of Destiny öylece yatarken Brookes ve Enzo içeriye giriyor. Heyman da onların arkasından içeride. İkili Roman Reigns'i kaldırıyorlar.

enzo-amore-cruiserweight-wwe.jpg

Roman önce Enzo'ya bakıyor. Sonra da Chris "El Emin" Brookes'a. Heyman hemen arkalarında. Enzo şehadet parmağını havaya kaldırıyor ve OG Bloodline tauntunu atıyor! Bu sırada Chris Brookes'un da bunu yapması için birkaç kelime söylüyor. Kameradan tam duyamıyoruz. Brookes heyecanlanıyor. Enzo da çok heyecanlı. Roman Enzo'ya "emin misin?" gibi bakarken..

Bloodline-CM-Punk.jpe

Enzo kendinden oldukça emin. Roman Reigns, Enzo'nun da onayını gördükten sonra içi ferah bir şekilde parmağını havaya kaldırırken Chris Brookes'a bakıyor. Aynı hareketi yapmasını söylüyor. Brookes da şehadet parmağını kaldırdı! Heyman da hemen arkalarında tauntu atarken OG Bloodline'a bir isim daha katılıyor! CHRIS "EL EMIN" BROOKES OG BLOODLINE'DA! Taunt sonrası Enzo Brookes'a koşuyor ve sarılıyor. Brookes ile Enzo yeniden kavuşuyorlar. Roman Reigns gülümsüyor. Yanına gelen Heyman'a kolunu atıyor ve beraber arka alana doğru ilerliyorlar. Kameralar bu görüntülerle kapanıyor.

abw4hsg.gif

CROSS ARMBREAKER! Bağladı! Alberto Del Rio çok ters yakaladı Ospreay'i.

IYQowktig6d0.jpg

Ospreay kolunu fena halde kaptırdı. Alberto sıkıyor, Ospreay bağırıyor. Öyle bir bağırış ki hakem bile uzaklaşıyor ister istemez. Her saniye çığlığın voltajı artıyor. Pes etmemek için tüm acıyı kusuyor.

"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"

Bağırarak uyanan Will Ospreay'in ne olduğunu anlayıp utanması birkaç salise alıyor. Uçakta şimdiden koltuğuna yerleşmiş dakik yolculardan bazıları ona dönüp bakıyor. Bıkkın Ospreay eliyle suratını ovuyor. O esnada koridordan tanıdık bir isim geçiyor.

epe2qzh.png

Yeni PURE Şampiyonu Randy Orton. Survivor Series'te hayatta kalmadı belki ama kazançlı çıktığı kesin. Azıcık ilerleyip saftaki ortanca koltuğa yerleşiyor. Unvanını sağındaki koltuğa bıraktıktan sonra göz ucuyla soldaki yolcuya bakıyor.

e0tsq5q.png

Randy, Angelico'yu gördüğü gibi tadı kaçıyor. Üzerinde Randy'deki tişörtün aynısı, tek bir eksik var: PURE Şampiyonluğu.

Angelico: Rahatsız olmuş gibisin. Yer değiştirmek ister misin?

Randy Orton: Neden her yerde seni görmek zorundayım?

Angelico: Aynısı benim için de geçerli ama ben problem etmiyorum... Dinle Randy. Ailem dediğin o kaba saba herifler gelmeden evvel seninle özel olarak konuşmalıyım. Ne de olsa yalnız başına kalmayı unutmuş bir adamsın, öyle değil mi?

Randy Orton: Lafı gevelemeye devam edersen o kaba saba heriflerle beraber seni uçaktan fırlatacağım.

Angelico: Pekala... Doğrudan konuya gireceğim. Wyatt Family'den ayrılmalısın.

rko-randy-orton-happy-d4m1gfjyptehrdv5.gif

Randy Orton bir süre bakıyor Angelico'ya. Ciddi olup olmadığını tartıyor. Öyle olduğunu anladığında tükürerek aksırıyor.

Randy Orton: Ne diyorsun amına koyim?

Angelico: Derhal Wyatt Family'den uzaklaşmalısın.... Senin yerin orası değil, tamam mı? Bir yaver olamazsın. "Getir Randy, götür Randy." Bunu kendine nasıl yakıştırırsın? Sen lanet olası Randy Orton'sın. The Apex Predator'sın. Ekipteki kimse senin gibi bir geçmişe sahip değil. Bray Wyatt dünkü bok. Velveteen Dream, Tanrı aşkına, onu kim ciddiye alır ki? Daha kendine hükmedemeyen şizofrenin teki. Bak- Bir süredir seni izliyorum. Gülüyorsun ama mutlu değilsin. Güreşiyorsun ama zorla. Çünkü niye güreştiğini sen de bilmiyorsun. Kimin ne dediğinin anlaşılmadığı bir kalabalıkta hır gür ilerliyorsun. Ne yaptığından haberin yok. Takılıyorsun gür sakallıların ardına, ne yapıyorlarsa aynını yapıyorsun. Onların kötü bir taklidi olmaya bir son ver. Yalnız kal ve kendini dinle Randy. Kafandaki sesleri... Her erkeğin zor zamanlarda yaptığı gibi, gerçeklerle yüzleş. Unutma, tüm itirazlara rağmen toplumu inşa eden erkektir. Olmasaydık, olmazdı.

Randy Orton: Konunun erkeklikle ne alakası var?

Angelico: (Gülerek) Sikik bir güreş şirketinde şov amaçlı dövüşüyormuş gibi yapıyorsun. En son ne zaman gerçekten kavga etmek zorunda kaldın? (Orton düşünüyor.) Arka alandakilerin gerçek birer erkek olduğu, sesi gür çıkanın diğerlerini ezerek kariyer yaptığı o eski günlerde... Kariyerinin başlarında durum öyleydi, yanlış mıyım? Sen de öyle yükseldin. Senden daha güçsüz olanları ezerek. Arka alandaki kavgalar meşhurdu. Şimdiyse öpüp koklaşan bir tır dolusu erkek... Biri gerçekten sana yumruk atmaya kalksa ne yaparsın? "Güvenliiiiiiik"?

Randy afallıyor. Angelico'nun bu özgüveni hoşuna da gidiyor hatta. Ne diyeceğini bilemiyor ve gülmeye başlıyor.

Randy Orton: Haberdar olmadığım bir UFC kariyerin mi var yoksa tüm hayatım bir yalan mıydı?

Angelico: Ne diyorsun?

Randy Orton: Peki ya sen Angelico, sen dövüşür müydün?

64ue50z.png

Angelico: Neden? Beni kendinle mi kıyaslayacaksın?

Randy'nin iyice sinirleri bozuluyor. Kısık kahkahalar atıyor.

Angelico: Pekala. Gülüşünde hasta bir umutsuzluk ifadesi var.

Angelico, Randy'e iyice yaklaşıp elmacık kemiklerini gösteriyor. Hafif şişmişler ve yeni yeni geçmeye başlayan bir morluk yaşanmış gibi görünüyor. Kaşının üzerinde de birkaç dikiş var. Randy, Angelico'nun doğruyu söylediğine inanmaya başlıyor. Bakışları tedirginleşiyor. Gerçekten dövüşüp dövüşmediğini anlamaktan ziyade, niye bunu yapıyorsun dercesine bakıyor ona.

Randy Orton: Doğrusu, bu kadar sıkı biri olduğunu bilmiyordum. Profesyonel güreşteki kariyerini gördükten sonra...

Angelico: Oh, sert.... İşine yarıyor mu?

Randy Orton: Ne?

Angelico: Sert olmak.

Randy Orton: Çok.

Angelico: Devam et öyleyse. Böyle devam et.

jHJ1U.gif

İkili arasındaki tansiyon yükselir gibi oluyor. Angelico ayağa kalkıyor. Randy Orton'ın hacimli vücuduyla tamamen kapattığı küçük kısımdan Randy'nin ayaklarına basmamaya da dikkat ederek geçmeye çalışıyor. Tam Randy'nin karşısına geldiğinde duruyor. Randy Orton ve Angelico'nun kasıkları karşı karşıya. Randy, açıklama gelmediği taktirde cezayı keseceğini belli eden bir bakış atıyor Angelico'ya. Angelico'nun rahatlık başka bir seviye, pis pis sırıtıyor.

Angelico: Kobramın elini sıkmak ister miydin?

Randy'nin gözlerden ateş çıkınca Angelico hızla ayrılıyor oradan.

Angelico: Sen yaptığında komik oluyor ama?!

Angelico koridorda kaybolurken Randy, başını koltuğa yaslayıp derin nefesler almaya başlıyor.

abw4hsg.gif

hyvrav8.png
ioe3ccp.png

Arka alandaki en sessiz odadayız. Judgment Day'in soyunma odasında. Bir cenaze varmış gibi, kimse çıt çıkarmıyor. Herkes bir noktada takılı kalmış. Triplerdeler. Bir kişi hariç. Dominik Mysterio huysuz huysuz odada volta atıyor. Survivor Series'in muhasebesini yaptığı çok açık. Kafasını sallıyor. Hala o geceyi yaşıyor. Eliyle yüzünü ovduktan sonra.

Dirty Dom: Yok! Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Onlara nasıl kaybederiz?

Finn Balor: Fazla düşünme. O gece kimin kaç kişi aldığını hatırla. Bir kişi ağır çuvalladı.

Finn bunu söylediğinde o dışında herkes Damian Priest'e dönüyor. Damian ters ters Finn Balor'a çeviriyor bakışlarını.

Dirty Dom: Damian... Hiç, surat asayım falan deme. Finn haklı. Bir ay önce buraya geldin ve gerçekten de üzerimizdeki ölü toprağını atmamıza yardımcı oldun. Mentörlük yaptın. Sözcümüz oldun. Judgment Day'e ilk başarısını tattırdın ama en önemli gecede yokları oynadın. Ben buradayım demen gerekiyordu. Ben Judgment Day'in lideriyim, işte bu da kanıtı.... Demen gerekiyordu Damian. Fakat sen her şeyi eline yüzüne bulaştırdın ve bizi zor bir durumun içine soktun. Wes Lee fikrini ortaya atmana daha değinmedim bile.

Damian Priest: Wes Lee geldiğinde hepiniz sevinmiştiniz. Onun bu kadar zayıf kalacağını ben de tahmin edemedim, siz de... Sonuca göre konuşuyorsun Dom. Wes Lee o şartlarda iyi bir seçimdi. Kafa olarak burada olmadığını bilemezdim.

Finn Balor: Diyelim haklısın.... O gece kazansaydık burada olma sebebimizi gerçekleştirmiş olacaktık. En büyük rakibimiz Wyatt Family. İtirazı olan var mı? Onları mahvetmiş olacaktık. Belki de dağılma sürecine gireceklerdi. Belki de bugün Wyatt Family diye bir şeyden bahsedilmiyor olacaktı. Sen PURE Şampiyonluğunu korumuş, bense- (Finn derin bir nefes alıyor) yeni Dünya Şampiyonu olacaktım. Judgment Day niye kuruldu? İşte bu bahsettiğim dominasyon için. Ve sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecekti. Bir kişiyi tuş edebilseydin Damian. Siktiğimin bir kişisini.... Yetecekti... (Finn kafasını sağa sola sallıyor) Bir değişim şart. Judgment Day'de kimse kimseye baskın olmayacak. Kimse kimseye ne yapacağını söylemeyecek. Bu yetkiyi hak etseydin ilk elenen sen olmazdın.

Damian Priest ayağa kalkıyor.

Damian Priest: Yani Survivor Series'in tüm suçlusu benim, öyle mi? Sanki benden önce kazanıyormuş gibi konuşuyorsunuz baylar. Haklılığınız var. Kabul. İlk elenen olmak bana yakışmadı. En azından birilerini aradan çıkarmalıydım. İşleri takım için basitleştirmeliydim ama- Ama olmadı. Fakat tek bir geceyle yargılanmayı da hak etmiyorum. Kimse beni ve yeteneklerimi sorgulayamaz. Ben olmasaydım Survivor Series'te o maça bile çıkabileceğiniz meçhuldü. Söyleyin bana, siz çözüm mü arıyorsunuz yoksa suçlayacak biri mi? (Ellerini yana açarak odada dolaşır) Evet işte karşınızdayım. Sabaha kadar suçlayın. Senin yüzünden kaybettik Damian. Bir kişi bile eleyemedin Damian. Bok Lee'yi sen getirdin Damian. Peki haklısınız. Sonra? (Finn'e bakıyor.) Eğer suçlu arayacak olsaydım bunu Survivor Series'ten hemen sonra Dom ve sana bağırarak gösterirdim. Sona siz kaldınız baylar. Wyatt sizi tek başına yendi. Siz de sudan çıkmış ak kaşığı andırmıyorsunuz.

hq720.jpg

JD McDonagh: EEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Bİ SUSUN AMMKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK! YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!

JD patlıyor bir anda. Herkes ona dönüyor. Priest şok oluyor. Dominik irkiliyor. Finn şaşkın. Liv Morgan da korkmuş, eliyle kalbini kontrol ediyor. Hayali bir su içiyor.

JD McDonagh: Sen şöylesin. Sen böylesin. Sen suçlusun. Ben temizim. YETER AMK! Bakın beyler, kendi aramızda eleştirilerimizi yapalım ama sorunlara bu denli odaklanmayalım. Biz nasıl Judgment Day'iz amına koyim ya? Sadece kendimizi yargılıyoruz? Hepimiz hata yaptık. Artık şu gerçeği kabullenin. Sorun hata yapmamızda değil. Ders alıyor muyuz? Söyleyin bana. Finn, kendinle baş başa kaldığında geçmişin muhasebesini yapmıyor musun? Peki ya sen Damian? Survivor Series'te neden en kötü senaryo başına geldi diye kendine sormuyor musun? Dom? Yargılayıcı olarak hepimize kendi vicdanı yeter. Koca koca adamlarız. Birbirimizi suçlamaya devam edersek dağılmamız an meselesi.

Damian Priest: Avuçlarımıza bakacak olursak aylardır kimse hatalarından ders çıkarmıyor. Belki de en büyük hatamız, bu anlamsız savaşı sürdürmenin ta kendisidir?

JD McDonagh: Ne demek istiyorsun?

Damian Priest: Çok açık, JD. Anlamalısın.

Herkes Damian'ın radikal çıkışıyla birbirini test ediyor. Finn, Dom'la bakışıyor. Birbirlerinde ona hak verip vermediklerini tartıyorlar. JD McDonagh dinine imanına küfredilmiş gibi nefes kontrolünü kaybediyor. Düzensiz ve kesik nefesler alıyor, göğsünün hızlı hızlı yükselip inmesinden anlaşılıyor.

JD McDonagh: Bunu nas-

???: Siz inancınızı kaybetmişsiniz.

fu8i5dk.jpg

Herkes, bir süredir en arka kısımda öylece oturan, bu yüzden varlığını bile unuttukları Liv Morgan'a dönüyor.

Liv Morgan: Kendinize de, birbirinize de güvenmiyorsunuz. Güvensizlik, uçurumun üzerinde bir ipte yürümeye çalışmak gibi hissettiriyor. Ya düşersem diye korkuyorsunuz. Ona o kadar odaklanıyorsunuz ki, korktuğunuz şey başınıza geliyor. Uçurumdan düştüğünüzdeyse "biliyordum, başıma geleceğini biliyordum". En büyük hatanız işte bu. Carlito'ya güvenmediniz. O sizden biriydi. Kendimi dışarıda tutarak konuşmam hata. Carlito'nun yerine bir transfer yapmaktan bahsedildiğinde buna ben de okey'dim. Hata, hem de çok büyük bir hata.

Dirty Dom: (Kafasını sallayarak) Haklı. Carlito'ya yaptığımız büyük ayıptı. Nolursa olsun ona güvenmeliydik. Sinsilikle yaftaladık. Takımın zayıf tarafıymış gibi davrandık. Onu sattık beyler!? Adamı resmen sattık. Yine yenilseydik. Lanet olsun ki yine yenilseydik ama o bildiğimiz Carlito'yu, Dark Carlito olarak görmeseydik. Bu adamın ahını aldık. Bir anlık öfkeyle pişman olacağımız yanlış hareketler yaptık. Öncelikli olarak yapmamız gereken şey hatamızı telafi etmek. Onu Dark STG'nin elinden kurtarmalıyız.

JD McDonagh: Evet. O olmadan yeniden bir arada olmamız çok zor.

hq720.jpg

Finn Balor: DSTG bize Survivor Series'te büyük avantaj sağladı. Carlito da bizimle beraber güreşti. Tabii içi boş bir adam olarak. Katkılarından memnunum ama haklısınız. Carlito'nun ahını aldık. Üzerimizde bu tür bir lanet olduğuna eminim. Ben de o gece öfkeli bir şekilde DSTG'ye Carlito'yu verdikten sonra pişman oldum. Yaptığımız hatanın cezasını ödedik. Artık ceza kesen tarafa geçmeliyiz. Ama önce Carlito...

Ekibin tümünün aynı fikirde buluştuğunu, pişman olduklarını fark eden JD McDonagh elleriyle alkış tutarak herkesi ayaklandırmaya çalışır. Motive eder.

JD McDonagh: PEKALA! PEKALA! HADİ ÇOCUKLAR! Herkes Survivor Series'ten sonra dağılmamızı bekliyor. Onlara bu keyfi yaşatmayalım. Survivor Series'ten daha da güçlenmiş halde çıkalım. Sorunun ne olduğunu artık biliyoruz ve onu çözmek için ne yaptığımızı bilerek hareket ettiğimizde, iddia ediyorum, önümüzde kimse ama kimse duramaz. Biz hepsinden daha iyiyiz. Kırılganlığı, zayıflığı bir kenara bırakın. Toparlanın! Bu andan itibaren ne Wyatt Family ne Dark STG umurumuzda değil. Tek isteğimiz, kardeşimiz Carlito'yu kurtarıp ait olduğu yere döndürmek. HADİ! HADİ! HADİ!

JD McDonagh'ın bu konuşması herkeste büyük etki yapar. Damian Priest'te bile. Finn ve Dom birbirlerini gaza getirmek için birbirlerinin omuzlarına vurur. Damian Liv'e nazikçe dokunur. Odadan çıkarlarken Liv ve JD McDonagh en sona kalırlar. Liv, JD'ye bakarak gülümser.

Liv Morgan: JD... Ekibin gerçek lideri sensin.

JD McDonagh: Bana daha çok, senmişsin gibi geliyor.

Gülerek odadan çıkıyorlar.

abw4hsg.gif

cpr8ys8.png

GM The Miz arka alanda alelacele yürüyor. Uzun ve sıkıcı bir koridoru geçtikten sonra bir odanın kapısına varıyor. Kapıya vardığında derin bir nefes alıyor. Elinde bir adet a4 kağıdı. Üzerinde kısa bir yazı. Miz stres içinde kağıtla oynayıp duruyor. Kapıya vurmak için parmağını büktüğünde birinin ona doğru yanaştığını fark ediyor.

nz6cg5q.png
khcksyy.png

Miz onu gördüğünde zoraki bir şekilde gülümsüyor.

The Miz: Chris, seninle konuşamadım. Kusura bakma. Sana bir özür borçluyum. Olan biteni bilmeden seni suçladım. Özrümü kabul et.

Chris Brookes: Önemli değil Miz. Bilmediğin çok şey vardı. Bana da defalarca sordun. Anlatamıyordum. Yerinde olsam ben de kontrolü kaybederdim.

Sessizlik çöküyor. Soğuk bir gülümseme sekansından sonra Brookes, Miz'in elindeki kağıda bakıyor. Miz yazıları okumasın diye kağıdı göğsüne bastırıyor istemsiz bir şekilde. Görünmesini istemiyor.

Chris Brookes: O da ne?

The Miz: Şeyyy, eee... Bırakıyorum Brookes. Boşanma davası, taşınma, vesaire derken GM olarak kalmak için yeterli vakti ayırabileceğimi sanmıyorum.

Miz kapıya tıklatmak için parmağını kaldırdığında Brookes onun omzuna yapışıyor.

Backstage+Talk.gif

Chris Brookes: Bunu yapamazsın.

The Miz: Ne?

Chris Brookes: Sana bunu yapamayacağını söylüyorum. Bak, Maryse'le olan ilişkin sona ermiş olabilir. Belki de gerçekten tek seçenek boşanmaktır. Bu senin kararın. Bir şey diyemem ama PGW'yi bırakmak, buradaki sorumluluğundan kaçmak- Hayır, Miz. İlk günden beri sözümün arkasındayım. Sen çok iyi bir GM'sin. Buraya meclisi getirdin. Artık kendi kararlarımızı kendimiz alabiliyoruz. Birkaç şov kaçırsan bile bunu idare edebiliriz. Daha da önemlisi-

Chris Brookes: Kim olduğunu bilmiyor olabilirsin ama düşman yakınlarda, Miz. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Tüm bu yaşananların hesabını sormayacak mısın? Maryse'e kızgınım. Ona kötü davranmış olsan bile seni aldatmamalıydı. İşleri daha da karışık bir hale getirdi. Fakat karşı taraf, işte o yavşak herif... Evli olduğunuzu biliyordu. Bile bile yaptı.... Burada kal. O pisliğin yaptıklarının karşılıksız kalmamasını sağla. Ya da istifa kağıdını Rock'a bırak, yaptığı yanına kar kalsın.

jithvwc.png

Miz son derece üzgün. Devam edecek gücü bulup bulamadığını sınıyor kendi içinde. Elinde sıkıca tuttuğu kağıdı, vücudundan uzaklaştırıp bir kez daha bakıyor. Ardından Brookes'un öfke ve hırs dolu gözlerine... Ondan güç alıyor, bu güvenilir adamdan. Brookes yaratmak istediği etkinin Miz'de onaylandığını fark ediyor. Miz'in elinden istifa kağıdını alıyor. YIRTIYOR! Kağıt parça pinçik olup yere tek tek düşerken kameralarımız kapanıyor.

abw4hsg.gif

5kvtqxg.jpg
backstage-report-on-internal-reaction-to-controversial-v0--y4c73KOwnhqknoFHzemkZdSUWXEDyMeymTp2lF2cuE.jpg

Müzik çalıyor. Dark STG girişte ve en önde. Hemen arkasında ordusuna peşkeş çekilen Dark Carlito var. Onun yanında ise karanlıklar ordusunun kuzeni, Dark JM! Üçlü ringe doğru ilerliyorlar. Dark STG ve kuzen Dark JM içeri girmiyor, kenara çekiyorlar. Carlito ise içeride. Rakibini bekliyor.

bn43cy1.jpg

Müzik çalmıyor. Survivor Series ana olayı ve gecenin açılışında yayının bozulduğu ve bu sırada görüntülenen fotoğraflar ekrana geliyor. Üst üste konuluyor fotoğraflar. Hızlı hızlı geçerken en son üstteki son fotoğraf kalıyor. Seyirciler heyecanlı. Bu kişinin kim olduğunu birazdan göreceğiz. Bulmacayı çözebilen var mı?

b21r96n.jpg

Ekrana son bir fotoğraf geliyor. Burada gelen kişinin adı yazıyor. Bunu da mı çözemediniz?

matt-cardona-2.jpg.optimal.jpg

Müzik çalıyor. Herkes artık ondan emin. Gelen isim Matt Cardona! Kocaman gülümsemesi ile girişte görünüyor Cardona. Carlito ruhsuz bir şekilde ona bakarken hızla ilerliyor Cardona. Dark STG ve kuzen Dark JM'nin yanından korkusuzca geçiyor. Ringe giriyor. PGW arenasının kokusunu içine çekiyor. Çok özledi. Uzun bir süredir güreş arenalarında yok. Ama artık Matt Cardona PGW'de!

Hakem biraz sonra iki isme de uyarılarını geçiyor. Kuralları anlatıyor. Her şey hazır! Maç başlıyor.

Debut Match of Matt Cardona
Carlito vs. Matt Cardona

Dropkick+1.gif

İkili Elbow And Collar Tie Up'a girişiyor. Carlito hızla Cardona'yı kendine doğru çekip headlocka alıyor. Cardona onu iplere dayıyor. Carlito iplerden sekiyor. Cardona yere yatıyor. Carlito üstünden zıplıyor. Carlito tekrar ipten sekiyor. Cardona gelişine bir Hip Toss'u koyuyor. Carlito sırtını tutarak hızla kalkıyor. Cardona bir tekme ardından kolundan tutup Irish Whipe yolluyor fakat Carlito bunu tersine çeviriyor ve gelişine bir Running Back Elbowu geçiriyor. Seri bir tuş denemesi 1........ KICKOUT! Carlito hızla chinlocka alıyor. Cardona bir süre sonra ayaklanmayı başarıyor ve Carlito'nun karnına üst üste yumruklar vurarak kurtuluyor. En sonunda kilidi çözüyor ve Carlito'yu hızla Arm Dragle yatırıyor. Oradan arm lockla kolunu kitliyor. Carlito bir süre sonra kalkıyor. Kolunu tersine çeviriyor fakat Cardona sağlam bir yumruk atıyor. Carlito sersemliyor. Cardona hızla iplerden sekiyor. Carlito seri bir Dropkick!

Outside%20Clothesline.gif

Cardona sersemleyerek kalkıyor. Carlito hızla iplerden sekiyor fakat Cardona gelişine bir Forearm Smashi koyuyor! Carlito ring dışına çekiliyor. Cardona hızla peşinden geliyor. Carlito'yu seri bir Clothesline'la yatırıyor! Sonrasında kafasından tutuyor ve aprona vurmaya başlıyor. Birkaç defa vurduktan sonra ringe sokuyor ve peşinden kendisi de giriyor. Hızla iplerden sekiyor ve bir Clothesline daha yapıştırıyor. Ardından seri bir şekilde Tuşa gidiyor. 1.......2..... KICKOUT! Cardona, Carlito'yu hızla kaldırıyor ve kolundan tutup fırlatıyor. Fakat Carlito bunu tersine çeviriyor ve gelişine bir Sleeper Hold bağlıyor. Cardona pes mi edecek? Cardona bir süre direnmeye çalışırken bir anda kaldırıyor ve bir Back Suplex'le Carlito'yu yatırıyor. Carlito sersemleyerek kalkarken Carlito'yu Abdominal Stretch'e alıyor! Carlito'yu kıstırıyor!

Punches.gif

Bir süre sonra Carlito bundan kurtuluyor ve Hip Toss'la Cardona'yı yere fırlatıyor. Cardona ayaklanınca bir Scoop Slam'le yatırıyor. Tuşa gidiyor. 1........2..... KICKOUT! Carlito, Cardona'nın tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar atmaya başlıyor! Defalarca yumrukladıktan sonra tekrar tuşa gidiyor! 1.........2........ KICKOUT! Carlito iyice sinirleniyor. Hızla kaldırıyor ve kafasından tutarak Cardona'yı ringposta fırlatıyor! Fakat hayır! Cardona bunu tersine çeviriyor! Carlito kendini demirlerde buluyor! Kafasını çok sert çarpıyor! Carlito ring dışına düşüyor ve acıyla yerde kıvranıyor! Cardona aprona geçiyor ve Double Axe Handle ile Carlito'nun üstüne atlıyor!

Outside%20DDT.gif

Cardona, Carlito'yu kaldırıyor ve DDT'yi yapıştırıyor! Sonrasında Carlito'yu bacaklarından çekiyor ve Catapult'la ringposta çarptırıyor! Sonrasında Carlito'yu saçından tutarak ringe sokuyor. Fakat o da ne!? Dark STG, ters ters Cardona'ya bakıyor. Cardona bir süre Dark STG'yle bakışıyor. Sonrasında hızla ringe giriyor. Carlito bir anda Cardona'yı Small Package'e alıyor! 1........2....... KICKOUT! Carlito oturma pozisyonunda kalıyor Cardona seri bir Bootu geçiriyor! Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Son anda atıyor Carlito! Cardona, Carlito'nun kafasından tutuyor ve kafasını köşeye çarptırıyor. Köşeye defalarca kez vurduktan sonra karşı köşeye geçiyor ve üstüne doğru koşuyor. Koşarak bir Big Boot sallıyor fakat Carlito, Cardona'nın bacağından tutup yere çekiyor! JACKKNIFE PIN! 1.......2.......

Springboard+Back+Elbow.gif

Cardona bundan kurtuluyor ve kaldırıyor çeviriyor BACKSLIDE PIN! 1.......2....... KICKOUT! İkili hızla ayaklanıyorlar. Cardona bir Clothesline sallıyor fakat Carlito bundan eğiliyor ipe doğru atlayıp Springboard Back Elbow! Ardından Tuşa gidiyor! 1........2....... KICKOUT! Carlito sersemleyerek kalkıyor. Üst üste stomplar vurarak Cardona'ya üstünlük kuruyor. Cardona'nın ayaklanmasını bekliyor. Cardona ayaklanıyor. Carlito hızla iplere doğru koşuyor. Springboard Corkscrew Back Elbow! Cardona yeri öpüyor. Carlito tekrardan Tuşa gidiyor! 1.......2....... KICKOUT!

Reboot%201.gif

Carlito sinirle kaldırıyor. Fakat Cardona seri yumruklar! Seri yumruklarla Carlito'yu köşeye taşıyor! Köşede dirseklerle karışık yumruklar vuruyor! Ardından üst üste stomplarla devam ediyor! Carlito köşede yere doğru oturuyor. Birkaç stompla daha iyice sersemlediğinden emin olduktan sonra karşı köşeye koşuyor ve oradan hızla uçuyor! REBOOT!! Sonrasında yatırıyor ve Tuşa gidiyor! 1.......2.......

carlito-wwe.gif

DARK STG! Carlito'nun bacağını ipe koyuyor! Cardona şaşkın! Cardona kalkıyor ve Dark STG'ye bakıyor. Hakeme o yaptı diye gösteriyor. O sırada Dark JM! Bir anda aprona atlıyor! Hakem Dark JM'yle ilgileniyor. O sırada Carlito cebindeki şeftaliyi çıkartıyor ve ısırıyor. Cardona, Carlito'yu yerden kaldırıyor. Carlito aniden şeftaliyi Cardona'nın suratına tükürüyor! Cardona neye uğradığını şaşırıyor!

Push+Into+The+Corner+%252B+Roll+Up.gif

Ardından Carlito, Cardona'yı köşeye doğru çarptırıyor ve gelişine School Boy Roll Up! 1........2........

3!

Kazanan: Dark Carlito

l-intro-1677704033.jpg

Carlito kazandı! Cardona oldukça iyi gitse de başlangıcı galibiyet ile yapamıyor. Fakat üzgün değil. Bu PGW kariyerinin ilk maçı. Ringden iniyor Cardona. Arka alana doğru yolunda gidiyor. Bu sırada Dark Carlito içeride ve köşede, galibiyetini kutluyor. Dark STG ve Dark JM de içeriye giriyorlar. Carlito köşeden indikten sonra yerine, DSTG'nin arkasına geçiyor. DSTG kenardan bir mikrofon istiyor. Konuşmaya başlıyor.

15tauvl.jpg

Dark STG: PGW... Henüz toprağa atılan bir tohum tanesi gibi. Oldukça toy. Karanlıklar ordusu ise PGW'nin filizlenmesi için her gün gereken su ihtiyacı gibi. Ordu güçleniyor. Survivor Series PGW'nin en büyük savaşı zannediyorsanız henüz karanlıklar ordusunun tamamlandığını görmediğiniz içindir. Savaş yapıldı, ganimet ise önden alındı. Judgment Day belki kaybeden taraf oldu. Ama karanlıklar ordusu kazandı. Judgment Day için mağlubiyetler devam edecek. Kaybedecekleri daha çok şey var. Sıradaki kayıp...

Dark STG: JD McDonagh olacak! Dark JD... Bu ordunun yüzbaşısı sen olacaksın. Gel ve bize katıl.

Dark STG ciddiyetle kameraya bakıyor. Seyircilerden yükselen reaksiyonlarla beraber kameralar arka alana gidiyor.

hq720.jpg

Judgment Day ekibi orada! Herkes televizyondan Dark STG'yi izliyor. Dominik Mysterio çok sinirli. Damian Priest gergin. Finn Balor da bu çıkış sonrası karmaşık duygular içinde. Wes Lee ve Liv Morgan'ın da üzüntü ile televizyona baktığını görüyoruz. JD McDonagh biraz sonra bir adım atıp herkesin önüne çıkıyor. Kendinden oldukça emin bir şekilde takımı ile konuşuyor.

20240129_Raw_JD_RawTalk--62417859374db341e8ff8296b0eb50b8.jpg

JD McDonagh: Hiçbir şey olmayacak. Merak etmeyin. Judgment Day güvende.

Bu özgüvenli konuşma sonrası takım arkadaşları ona bakıyor. Kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif

Arka alandayız. Kameralar bir odayı göstermekte. Kapısında "Wyatt Family" yazan bir bilgilendirme figürü var. Velveteen Dream'i görüyoruz. Odaya hızla ve mutlulukla giriyor. İçeriye baktığı zaman ise oldukça şaşkın.

Velveteen-Dream-NXT.jpg

Velveteen Dream: Neredesin canım ailem? Biz kazandık. Bir kutlamayı hak etmiyor muyuz?

Odada sadece Strowman ve Rowan var. Randy Orton yok. Aile reisi Bray Wyatt da orada değil. Bu sebeple Velveteen Dream'in içini hafiften hüzün kaplıyor. Bu sırada sitem eder bir şekilde onlarla konuşuyor.

Velveteen Dream: Bu aile kutlama yapmak nedir, gerçekten bilmiyor. Nerede bu adamlar? Sabahtan beri ikisi de ortada yok. Survivor Series galibi olmuşuz. Kemerleri geri almışız. Sırada takımlar şampiyonluğu var. Stratejik planlarımızı konuşurken bir yanda da zafer sarhoşluğu yaşamamız lazım. Ama bu adamların ikisi de sanki mağlup olup dağılmışız gibi davranıyorlar. Ortada yoklar. Gerçekten çok kızdım! Slammy'de ödül alırsak Randall ile Bray'e vermek yok. Hepsini ben alacağım! Anlaştık mı? (Strowman ve Rowan kafa sallıyorlar). Braun, Erick... Zamanınız geldi evlatlar. Kemerleri geri almak için mücadele edebilirsiniz. Takımlar şampiyonluğu için gerekli aksiyona girin ve bizim olanları geri almaya bakın. Biz galip takımız. Hak ettiğimizi almalıyız.

Bu sırada arkadan bir ses duyuyor.

Jack Perry: Sahiden galibiyeti kucakladık, değil mi?

images

"Scapegoat" Jack Perry içeride. "World Heavyweight Champion" Velveteen Dream saliselik olarak somurtsa da hemen sonra gülümseyerek arkasını dönüyor. Perry ile göz göze geliyorlar.

Velveteen Dream: Ah, elbette Jack. Sen ve Chris'in de çabalarıyla galibiyete uzandık. Chris her ne kadar tek gece için bize destek olsa da her daim yanımda olacak adamlardan biri. Onun bu desteğini asla unutmayacağım. Benim için tatilini böldü ve PGW arenasını ziyaret etti. Nefret dolu bir geçmişimiz olsa da samimiyetle ve sevgiyle birbirimizi kucaklayabiliyoruz artık. Ailedeki diğer üyeler gibi... Adımızı tarihe yazdırdık Jack. PGW bu aileyi unutamayacak. Senin desteğin için de-

Jack Perry: Hangi aileyi? Dream Family mi Wyatt Family mi?

Velveteen Dream: (Daha çok gülümseyerek) Elbette Wyatt Family.

Jack Perry: Pekala, öyle olsun. Aile adının ne olduğu umrumda bile değil. Ben Chris gibi bir geceliğine burada değilim. Bir kariyerim var ve sıradaki hedefim Money in the Bank çantası. Seninle bu konuda bir anlaşmamız vardı, hatırlıyor-

Velveteen Dream: Ah, elbette Jack! Merak etme, planımı yaptım. Money in the Bank maçı için elemelerin yılın ilk şovunda gerçekleşeceğini öğrendim. Çanta maçı için direkt olarak bilet alamadım. Bu konuda üzgünüm. Senin de bir rakibin olacak. O gece yanında yer alacağım. Rakibini beraber eleye-

njpw-battle-in-the-valley-13012024-jack-perry.jpg

Jack Perry: Bana MITB maçına bilet alacağını söylemiştin Vel. O bileti gerçekten alacağına inandım. Şimdi ise eleme maçı zırvalığını bana sunuyorsun. Bu bir saçmalık!

Velveteen Dream: Jack, inan Miz'i çok zorladığımı söyleyebilirim. Hatta istifa bile etmeye kalktı. Ama elimden gelen bu oldu. Sonraki ilk PAYBACK şovunda yanında yer alacağım. Merak etme, hiçbir pürüz olmayacak. O maça adını direkt yazdırmış gibi olacaksın. Gereksiz telaşa kapılma.

Jack Perry: Pekala. Eğer bu işi yapamazsak seni günah keçisi ilan edeceğim.

Velveteen Dream: Jack, ben bir dünya şampiyonuyum. Basit bir eleme maçını kazanacağımızdan şüphe duymuyorum. Sen de duyma.

Velveteen Dream göz kırpıyor. Jack Perry ona dikkatle bakıyor, bir süre sonra odadan ayrılıyor. Kapı kapanırken kameralar da kapanıyor.

abw4hsg.gif

OH MY GOD!

Val_Venis_bio.jpg

VAL VENIS GİRİŞTE! Hemen yanında Tyler Breeze var. Onlar The SEX! Fakat bu gece için özel olarak buradalar. Samantha Irvin'in anonsu ile bunu daha net duyuyoruz.

Samantha Irvin: Ladies and gentlemen! Please welcome your new PGW World Television Champion! And first ever Grand Slam Champion "The Penis" VAL VENIS!

hq720.jpg

Büyük anons ile Val Venis ringe doğru ilerliyor. İçeriye giriyor, sanki gerdeğe girer gibi oldukça hızlı ve sert bir giriş yapıyor. Dansını ediyor önce. Herkes daha da azdı. Kenardan mikrofon alıyor. Bu sırada Tyler Breeze'nin de yanında iki tulum getirdiğini görüyoruz. Yere seriyor onları. Neler yapacaklar, merakla bekliyoruz.

Michael Cole: Televizyondan bizi izleyen sevgili seyirciler için uyarıda bulunalım. Çocukları etraftan alın. Çünkü bu gece özel anlara tanıklık edebiliriz. Val Venis en büyük başarılardan birine imza attı ve oldukça azgın olduğunu görebiliyoruz. Herkes götüne sahip çıksın.

wwe_summerslam98_val.png

Val Venis: OOOHHHHH KENTTUCKYY! On gündür sabaha kadar sevişiyorum ama hala bekaretimi kaybettiğim gün kadar AZGINIM! Bu gece buradan iki hatun ayıklayıp evime dönemezsem testislerimi patlatana kadar 31 çekebilirim. Benim kadar olmasa da Tyler da AZ DEĞİL! Başta gay olduğunu düşündüğüm bu adam yatakta öyle pozisyonlar deniyor ki bazen kendimi onun yanında gay gibi görüyorum. Tyler... Sonradan azdın ama sağlam azdın evlat. Bu adam çok başka sevişiyor. Bir de bazen ringde karı gibi hareketler yapmasa TAM BİR ERKEK OLACAK! Ama bu gece sizler de Tyler'ın ne kadar erkek olduğunu göreceksiniz.

Seyirciler nefesi tuttu. Heyecanla onu bekliyorlar.

Val Venis: Bu gece Tyler için de bir kırılım günü olacak. Çünkü The SEX yalnızca içip dans ederek eğlenmez. Onlar bir kutlama yapıp eğlenmek istiyorsa gecenin sonu her zaman seks ile biter. On gündür sürekli içiyor ve aynı tarifeden yapıyoruz. Bu gece de diğerlerinden farklı olmayacak! Arka alanda yeteri kadar içtik. Dansımızı da ettik. Şimdi şov zamanı! Bizle birlikte olmak isteyen iki hatunu ringe davet ediyoruz. ÇÜNKÜ ŞİMDİ SEX ZAMANI!

Yüksek reaksiyonlar geliyor. Herkes oldukça şaşkın. Bu gerçekten olacak mı? Val Venis kahkahalar atıp gülerken...

38b1a-16340459419589.png

İki esmer hatunun spiker masasının arkasından ringe doğru geldiğini görüyoruz. KİMSE ONLARI TANIMIYOR! Val Venis ağzının suyu akarak kızlara bakarken Tyler ile hangisini istedikleri konusunda tartışıyorlar. Venis iri göğüslü olanı isterken Breeze kalçalı olanı seçiyor. Kızlar ringe girerken bu rezil televizyon sahnesine tanıklık etmek istemeyen Cole ve JBL spiker masasından ayrılıyorlar. Kulaklıkları bırakıp gidiyorlar. Venis onlara bakarken gülüyor. "Sevişemediğin için beni suçlama!" diyerek dalga bile geçiyorlar. Sonrasında kızlar içeriye giriyorlar. Venis de Breeze de onlarla bakışıyor önce.

edge-lita.jpg

İkisi de başta kızlarla beraber soyunuyorlar. Breeze hızla dona kadar çıkartıyor. Venis ise daha sakin. Yavaş yavaş, yükselerek soyunuyor. Kızı da aynı şekilde soyuyor. Yarı çıplak hale gelirlerken arenadaki seyircilerden yüksek chantler geliyor. Herkes gerçekten çok fazla yükseldi.

x240

Venis biraz sonra soyunmayı tamamlarken kız da neredeyse hazır. Venis kızın arkasına geçiyor. Sürtünme yaşıyorlar. Seyirciler oldukça şaşkınken Breeze de kendi tulumuna yatırdığı kızın üzerine yatıyor direkt. Sonrasında örtüyü çekiyor. Breeze hızlı! Venis ise bu pozisyonda biraz daha kalmaya devam ediyor.

maxresdefault-2022-07-08t040358.482-1.jpg

Az sonra Venis de örtüyü kapatıyor. Kızla beraber içerideler. Tyler da aynı şekilde içeride. GERÇEKTEN DE İÇERİYE GİRİYOR OLABİLİRLER! RİNGDEN SESLER GELİRKEN SEYİRCİLER DE BU SESİ BASTIRIRCASINA CHANT ATIYOR! BÜYÜK CHEER GELİYOR! SEYİRCİLERİN ARASINDA ÖPÜŞME VE YİYİŞMELERİN DE BAŞLADIĞINI GÖRÜYORUZ. BİR SALGIN GİBİ YAYILIYOR SEKS. BU SIRADA...

bf0a7f8c86c0eab9d4c3f74c0999f20e1d419132_00.gif
hq720.jpg

Jeff Hardy girişte! Another Life, Another Me... O artık farklı birisi. Hardy girişte görünürken seyircilerin kafası karışık. Neden? Neden şimdi geldi? Bir sigara yakıyor Hardy. Venis'in biraz sonra yakacağından farklı olarak dertli olduğu için yakıyor bunu. Biraz sonra elindeki mikrofon ile konuşmak istiyor. Bu sırada Venis'in kızın iç çamaşırı ile kafasını örtünün altından çıkardığını görüyoruz. Breeze de kafayı çıkartıp bakıyor. Bu sırada hemen donu giyiyor. Seyircilerin libido Hardy yüzünden düşürüyor. Hardy bu sırada konuşmaya başlıyor.

harvir-jeff-hardy.png

Jeff Hardy: Tebrikler Val. Grand Slam şampiyonu olmak gurur verici. Başarıların için ciddi manada seni kutlarım. Triple Crown şampiyonu olduğunda da aynısın söylemiştim. Hatta önce ben seni kutlamış, tebrik etmiştim. Sonra da peşinden sen beni kutladın. Çünkü başarılar konusunda birbirimizi takip ediyoruz dostum. Önce sen Triple Crown listesine girdin, sonra ben. Kim bilir, belki de ben de ikinci grand slam şampiyonu olurum? Fakat biliyor musun? Kendimden umutlu değilim. Artık o kadar enerjim yok Val.

Hardy sigarasından bir fırt alıyor. Konuşmaya devam ediyor.

Jeff Hardy: Ospreay ile yaşadıklarımız beni oldukça değiştirdi. Arkadaşlık bu denli hayatımda önemli bir mertebe değildi. Fakat işimden dahi kovulmama sebep olan bu dostluktan sonra hayatında yer alan herkesin aslında senin için ne kadar önemli olduğunu fark ettim. Bugün bir dakika görüştüğün biri ile yarın yarım saatini harcayabilirsin. Ertesi gün ise her gün 3-4 saat görüştüğünüzü fark edebilirsin. Sonrası belki de yok... Bir anda büyük bir boşluk. Seni işinden de itibarından da dostundan da eden büyük bir anons... Çok zor bir gündü Val. PAYBACK 50'ye damgamı vurdum, ama hiç istemediğim bir şekilde. Ospreay'in attığı kazığı asla unutmayacağım.

Hardy derin bir nefes alıp devam ediyor.

Jeff Hardy: Herkesin kafasında soru işaretleri olduğunu görüyorum. Niye buraya geldim? Hikayeyi bağlamama izin ver. Seni görünce aklıma Ospreay geliyor. Şu an herkese baktığımda Ospreay'den bir parça görmüyor değilim. O adam herkes kadar şerefsiz, herkes kadar karaktersiz biri. Fakat sen... Sen ona en yakın insanlardan birisin. Olanları izledim Val. Ospreay beni ne kadar umursamadıysa sen de Mary'i o kadar umursamıyorsun. Hayatından çıktı. Senin yüzünden Malakai'nin tutsağı oldu. Ama umrunda bile değil. Kemer için, Grand Slam için onu ıskartaya çıkardın. Mary'i sattın Val. Yıllar sonra ilk kez aşık olduğunu düşündüğümüz o kadını bir kenara bıraktın. O artık yok, aynı benim bir süre olmadığım gibi. Onu sattın, aynı Ospreay'in beni sattığı gibi. Bunları düşündükçe kafam patlayacak gibi oluyor. Sizin gibi orospu çocukları yüzünden bizlerin hayatları sönüyor. Bizlerin yaşama sevinçleri ve umutları... Dünyada sizin gibi ne kadar da çok insan var! Hepsini adam edemem. Ama en azından bu arenadan senin gibi pislikleri temizleyebilirim. Siz hak ettiğiniz acıyı çekene kadar bana huzur yok!

14bd25f806b583cf06e99e845db4227bf0eb99cc.gifv

Hardy sigarasını kenara atıyor. Sonra da cebinden çıkardığı tornavidaya bakıyor. Onu gösteriyor.

Jeff Hardy: Bunu da arkada haşat ettiğim bir kelden aldım. Senin kadar olmasa da o da büyük orospu çocuğudur.

Hardy mikrofonu da atıyor kenara. Sonra da tornavida ile olağanca hızı ile koşuyor. Ringe giriyor Hardy!

Fakat bu sırada The SEX hızla oradan iniyor. Kızları bırakan ikili götü ancak toparlayıp donları ile ringin dışına çıkabiliyorlar. Hardy onlara bakıyor. "Gelin," diye eli ile onları çağırıyor ringe. Breeze ile Venis ona bakıyor.

de891d45a66b8237947f9857407e390d.jpg

Fakat gelen giden yok. The SEX girişe doğru gidiyor. Venis, penisini TV kemeri ile kapatmaya çalışıyor. Bu sırada Hardy öfkeyle elindeki tornavidayı alıp köşe gönderine saplıyor. Bu sırada kızlar ürküyor. Hardy bir sigara daha yakıyor. Kameralar bu görüntülerle kapanıyor.

abw4hsg.gif

Kameralar arka alana çevriliyor, buranın neresi olduğu belli değil. Sadece karanlıklar içerisinde zorlukla seçebildiğimiz Malakai Black'i görüyoruz. Kameraya gözlerini dikmiş, derin bir sessizlik içinde... Sadece arka planda tiz bir rüzgarın sesi duyuluyor. Bu sırada Malakai konuşmaya başlıyor.

6in8c4v.jpg

Malakai Black: (kendi kendine mırıldanır gibi konuşuyor) Herkesin bir hedefi söz konusudur, mevcuttur. İçerisinde hapsolmuş ruhları içeren bu bedenlerin içerisinde, bir arzunun; bir açlığın fısıltıları yankılanır. Artık sadece yankılanan bir ses değil, bu benim için basit bir ses değil; çığlık halinde. Benimki... (kafasını yukarı çeviriyor) Benim hedefim artık gökyüzünde asılı duruyor. O çanta, bir fırsat, bir altın anahtar... Onların birçoğunun gözünde sadece bir araç olarak görülse de, benim için bu bir simge; bunu söyleyebilirim. Bu, karanlığın altında yıllarca süren savaşların, dökülen terin, akan kanların içimde büyüyen gölgenin büyük bir dışavurumudur! Onu kazandığımda, yalnızca bir çanta taşımayacağım; bir kaderi taşıyacağım! İşte, işte kıymetli olan bu!

Havaya dönük olan yüzünü eğdikten sonra yana çeviriyor. Bu öyle bir şey ki, sanki kameradan ekranları başından şovu izleyen izleyicileri izliyormuş gibi.

b1wjk0l.jpg

Malakai Black: Ben karşıma aldığım rakibimi, adım adım çökertebilirim ve onun ışığını söndürebilirim. Bunu defalarca yaptım, yapacağım da lakin bu sefer bunun daha fazlası var. Money in the Bank... Bu basit bir çanta değil. Bu benim için bir mühür. Karanlık ve acımasız olmanın bir bedeli var. O bedel, ringin ortasında... Merdivenin basamaklarını teker teker çıkmamın ardından, en tepeye çıkmamın takibinde, parmaklarımın ucunda olacak! Evet... Hazırım, hazırım, hazırım! Onun için bedel ödemeye hazırım! Çünkü ben, çıktığım yarışların hiçbirini kaybetmem ve bir şey kazandığımda asla kaybetmem. Money in the Bank çantasını kazandığımda, tüm dünya bunu anlayacak!

Gözlerini kapatıyor ve derin bir nefes alıyor. Bu yaklaşık 10 saniye sürüyor, gözlerini tekrar açtıktan sonra keskin bakışlarla kameraya bakmaya ve konuşmaya devam ediyor.

8c4tz5n.jpeg

Malakai Black: Oranın en tepesine çıktığımda, ringin üstünde yalnız kalacağım. An geldiğinde, her şey yavaşlayacak. Karşımdaki ahmaklar, tek tek merdivenin tepesine tırmanmaya çalışacaklar. Onlar güce bir hayli aç vaziyetteler, ben ise karanlığa doymak nedir bilmem. Atacağım her adımda, onları daha fazla ekarte edeceğim, bu adımlar ölümsüzlüğü ifade ediyor. Çığlık atacak, engel olmaya çalışacaklar. Bunun uğruna neler yaparlarsa yapsınlar, ne kadar umutla beni aşağıya çekmeye çalışırlarsa çalışsınlar; başaramayacaklar! Çünkü ben yükselişteyim! Gölgelerden doğdum, her adımda; geçmişin hatalarını geride bırakıp, geleceğin kaçınılmaz karanlığına doğru ilerliyorum! Money in the Bank çantası için karanlıklardan, sizin güneşinize çıkma durumum olacak. Lakin unutmayın, mutlaka güneş de batar. Ben de her zaman karanlığı geri getiririm!

Kamera, Malakai Black'in yüzüne iyice yaklaşıyor.

mc01mxb.jpg

Malakai Black: (daha agresif bir şekilde konuşuyor) Bu bir kehanet, kara büyü veya lanet değil. Bu tam olarak gerçekliğin bir ifadesidir. Bir gece, bir çanta, bir karar anı... Bunu göremiyor musunuz, o çanta (işaret parmağıyla kendisini işaret ediyor) Malakai Black'in olacak. Onu kazandığımda, ne kadar kaçma güçleri kaçmalılar, bunu herkes bilmeli. Üzgünüm, bunu ne kadar yaparlarsa yapsınlar; ışığı ne kadar takip ederlerse etsinler... Karanlık onları her zaman bulur. Siz ışığa sığınırken, ben gölgeler arasında hareket edeceğim. Malum gecenin sonunda, o çanta benim ellerimde yükselecek ve karanlık çağ başlayacak!

Bu sözlerinin söylemesinin ardından gülmeye başlıyor, bu sırada kameralarımız ondan uzaklaştırıyor. Bu yaşananların ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

abw4hsg.gif

7xojska.jpg
b0am2k7.jpg

Bryan Danielson ile William Regal burada! Arka alandan geldikten sonra neşeli olduklarını görüyoruz. Stage'de bir süre beklemelerinin ardından ringe ilerlemelerini izliyoruz. William'ın elindeki mikrofon dikkat çekiyor. Bir süre sonra ringe varıyorlar, önce William hareketleniyor. Çelik basamağı kullanarak Apron'a çıkmasının ardından iplerin arasından ringe geçiyor. Bryan da çelik basamağı kullanarak Apron'a çıkıyor fakat orada durmak yerine köşeye doğru hareketleniyor ve Second-rope'ye çıktıktan sonra iki elini havaya kaldırıyor. IT'S THE FINAL COUNTDOWN! Bir süre güldükten sonra oradan iniyor ve iplerin arasından geçerek ringe giriyor. Şarkı bir müddet daha sürdükten sonra kesiliyor, William elindeki mikrofonu ağzına doğru tutarak konuşmaya başlıyor.

gf0is19.jpg

William Regal: Bugün, burada... Sadece bir maça tanıklık etmek için bulunmuyorsunuz. Tarihin yazıldığı bir ana şahitlik etmek adına toplandınız. Söyleyeceklerim önemli, iyi dinleyin. Will Ospreay... Ne kadar yetenekli olduğun yadsınamaz, itiraz edilemez. Öfkelisin, mutlu değilsin. Göremediğin bir gerçeklik var, bunu sana fısıldamamı ister misin? (fısıldıyor) Bu iş bitti, burada son buldu! Son perde kapandı! Olan her şey ise tamamen adildi!

William seyircilerin reaksiyonlarını izledikten sonra devam ediyor.

1mmmd7e.jpg

William Regal: Sırada ne var, bunu bilmek ister misiniz? Yanımda tartışmasız bir prens bulunuyor ve onun asıl oturacağı tahtına erişmesine ramak kaldı. Bunu çok iyi biliyorum ki, ana kemeri pek yakında kucaklayacaksın Bryan. Sen busun, bunun için varsın. Hey, hey... Yeni yılın ilk günü, Bryan Danielson'ın yılı olacak! Bunu kabullenmek ne kadar zor olsa da hakikat budur! (bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Alberto Del Rio... Velveteen Dream... Sizler de dikkat edin, bu size dostane bir tavsiyem olur. Bryan'ın gözü, birazdan Prestige Grand Wrestling'de ilk görünümünü gerçekleştirecek rakibinin üzerinde değil, sizlerin üzerinde. Hakkı olanı alacak, prens geliyor!

William'ın konuşması bitiyor, mikrofonu ring dışındaki görevlilerinden birisine uzatıyor ve Bryan ile birlikte Stage'ye doğru dönüyorlar.

1qfgpfo.jpg
p2eilxh.png

Kofi Kingston, Prestige Grand Wrestling'de! Üstelik yalnız da değil, yanında Xavier Woods da var! Meksikalıların, samoalıların ardından buralara yeni bir soluk getirecek! İkisi de bir hayli öfkeli görünüyor. Bir süre seyircileri, sonra da ring içerisindeki ikiliyi izliyorlar. Sonrasında Kofi'nin koşmaya başlamasını ve sıçramasını izliyoruz. Kofi yere indikten sonra pyrolar patlıyor! Kofi, Xavier'i bekliyor ve birlikte ringe ilerliyorlar. Bu sırada maçın anonsu gerçekleştiriliyor. Kısa süre içerisinde ringe varıyorlar, önce Kofi; sonra da Xavier olacak şekilde çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyorlar. Akabinde iplerin arasından geçerek ringe giriyorlar ve kendilerine düşen köşeye geçiyorlar.

Taraflar kendi aralarında son konuşmalarını gerçekleştiriyorlar. William ile Xavier ringi terk ediyor. Hakem sırasıyla iki ismin de yanına gidiyor ve kontrollerini gerçekleştiriyor. Kontrollerden hiçbir sorun çıkmıyor, hakem ringin ortasına geçiyor ve son bir kez bakışını atıyor. Elini havaya kaldırıyor, işaretini yapıyor ve zil sesi çalıyor. Maç başlıyor!

''Prince'' Bryan Danielson vs. Kofi Kingston

co0n8e7.jpg

Güreşçiler ringin ortasına yaklaşmalarının ardından belli bir eksen etrafında dönmeye başlıyorlar, birbirlerinin bir anlık hatalarını kolluyorlar. Biraz geçiyor, Bryan bunu kesen isim oluyor. Duruyor ve gülümsemesi eşliğinde Kofi'ye elini uzatıyor. Kofi duraksıyor, önce rakibinin gözlerinin içerisine; sonra da onun eline bakıyor. Onun elini sıkmak yerine göğsünden ittiriyor! Bryan sırıtıyor, Kofi ise agresif bir şekilde bakıyor. Bryan aniden ciddileşiyor ve Headlock'a bağlıyor. Kofi bir müddet kurtulmaya çalışmasının ve başarısız olmasının ardından, ters adımlarla rakibini iplere doğru götürüyor ve onun sırtını iplere yasladıktan sonra tüm gücüyle karşı tarafa ittiriyor. Bryan koştuğu iplerden sekiyor, Kofi iplerden dönen rakibinin üstünden atlıyor. Bryan koşmayı sürdürüyor, bir kez daha iplerden dönüyor. Bu sırada Kofi yere uzanıyor, Bryan onun üstünden sıçrayarak koşusuna devam ediyor. Bir kez daha iplerden dönüyor ve bu sefer Kofi'nin Dropkick'ini izliyoruz! Bryan göğsünü tutarak iplere doğru yuvarlanmasının ardından ipi iki eliyle tutarak köşeye atıveriyor kendisini. Bu sırada gerilmiş bir şekilde bekleyen Kofi o bölgeye doğru koşmaya başlıyor ve Corner Monkey Flip yapıyor! Bir saniye! Bryan ayaklarının üstüne düştü, sırıtıyor. Ayağa kalkan Kofi'ye kendisine doğru koşmasını işaret ediyor. Kofi rakibinin üstüne koşuyor ve Clothesline yapıyor! Başarılı değil, Bryan arkasından sarıldığı rakibini iplere kadar götürdükten sonra O'Connor Roll-Up yapıyor! Hakem sayıyor, 1... 2...

xntl6zz.jpg
k9iire2.jpg
fle4n4i.jpg

Son anda kurtuldu! Bryan iplere doğru giderken, Kofi ayağa kalkıyor. Kofi rakibinin üstüne doğru koşuyor ve Bryan'dan Back Body Drop, hem de iplerin üstünden! Kofi zemine düştü, Bryan ise ring matına vurduğu yumrukların ardından ayağa kalkıyor. Hemen iplere gidiyor, iplerden sekiyor ve bir süre daha koşmasının ardından Suicide Dive yapıyor! Bryan ayağa kalkıyor ve seyircileri ayağa kaldırıyor! Herkes alkışlıyor, Bryan ise ayağa kaldırdığı rakibinin kafasını Apron'a vuruyor! Kofi yüzünü Apron'a yaslamış bir şekilde dururken, Bryan onun ayaklarını kaldırıyor ve ringin merkezine doğru ittiriyor. Bryan da Apron'a tırmanmak üzere elini ipe atıyor ki... Buna engel olan birisi var, Xavier! Kolundan çektiği Bryan'ı kendisine çeviriyor ve ona bağırarak bir şeyler söyleme başlıyor. Her neyse, biraz vakit kaybetmiş de olsa Bryan ipleri tutarak Apron'a tırmanıyor. İplerin arasından ringe giriyor... Kofi ortanca ipe tekme attı! Kıpkırmızı olan genital bölgesini tutarak kendisini yere bırakıyor, Kofi ise agresif bakışlarla iplere yaslanıyor. Bu sırada seyirciler yuhalamalar halindeler, Kofi bundan alınmış bir şekilde insanlara dönüyor. Kısa bir süre dinlenmesinin ardından saçından tuttuğu rakibini kaldırıyor ve ona DDT yapıyor! Bunun üstüne bir tuş denemesinde bulunduğunu görüyoruz, hakem sayıyor. 1... 2... KICKOUT! Kofi saçından çekiştirdiği rakibini oturur pozisyona getirmesinin ardından Headlock'a bağlıyor. Bryan acı içerisinde iplere hareketlenmeye çalışıyor ama Kofi buna fırsat tanıyacak gibi değil. William'ın ring matına avuç içeriyle vurmaya başladığını, seyircilerin de aynı ritimle alkışlamaya başladıklarını görüyoruz. Bu Bryan'ı güçlendiriyor olmalı ki, ufak ufak ayağa kalkıyor.

tko757q.jpg
8459oku.jpg
q65qbi9.jpg

An itibarıyla ayaktalar, Kofi rakibini hâlâ bırakmış değil! Bryan onun karnına rastgele yumruklar atmaya başlıyor! Bu Kofi'yi yıpratıyor olmalı ki, zaman içerisinde rakibini bırakıyor. İkisi de eğilmiş bir şekilde bekliyor, önce toparlanan Kofi oluyor ve iplere hareketleniyor. İplerden dönmesinin ardından Bryan'a Clothesline vuruyor! Eğildi, rakibini German Suplex yapıyor! Bu hareketin ardından iki isim de yerde uzanma halinde bulunuyor. Seyirciler alkışlıyorlar, William ring matına vuruyor, Xavier ise Kofi'ye motivasyon sözleri söylüyor. Bir süre sonra aynı anda ayağa kalkıyor, Bryan; Kofi'yi köşeye gönderiyor! Hayır, Kofi rakibini gönderiyor ve rakibinin köşeye ilerlediği esnada onu arkasından takip ediyor. Bryan'ın köşeye sıkıştığından emin olduğumuz sırada Bryan Step-up yaparak köşede yükseliyor ve havada ters takla atarak rakibini ekarte ediyor. İplere gidiyor, Kofi ring ortasına geçiyor. Bryan iplerden dönüyor ve Kofi'den yumruk geliyor! Başarılı değil, Bryan eğilerek kurtuluyor ve koşmaya devam ediyor. İplerden dönüyor ve Flying Clothesline vuruyor! Bunun üstüne tuşa gidiyor, hakem sayıyor. 1... 2... KICKOUT! Xavier derin bir nefes alıyor. Bryan ağır temposuyla ayağa kalkmasının ardından Kofi'yi bekliyor. Kofi tek dizinin üstünde dururken ilk Chest Kick geliyor. Yetmiyor, üst üste tekmeler atmaya başlıyor; seyirciler de sayıyorlar. 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... Bryan bir adım geriye çekilmesinin ardından Low Roundhouse Kick ile rakibini yere seriyor ve seyirciler 10 diye haykırıyorlar! Şimdi Bryan köşeye geçiyor, tek dizinin üstüne geçiyor ve işaret parmaklarını havaya kaldırıp kolunu kaldırıp indiriyor. Bunu tekrarlıyor, seyirciler de YES! diye bağırıyorlar. Bir süre sonra Kofi ayağa kalkıyor ve... BUSAIKU KNEE!

k6meun6.jpg
pwcbloh.jpg

KOFI ÇEKİLDİ! Bryan yere düşüyor! Sırtını tutarak ayağa kalkıyor, Kofi ona doğru koşuyor. Running Two-handed Chop geliyor, Bryan göğsünü tutarak ayağa kalkıyor ve Kofi'den bu sefer de Dropkick geliyor. Bryan ufak ufak ayağa kalkarken, Kofi iplere gidiyor. İplerden döndükten sonra Leaping Kneeling Clothesline yapıyor! Şimdi Kofi, Xavier'e dönüyor ve birbirlerine kafa sallıyorlar. Kofi iplere gidiyor, iplerden sekiyor ve rakibinin dibinde duruyor. Elini ağzına götürüyor. NEW DAY! Kofi elini ağzına götürüyor fakat bağırmıyor. Kofi gözlerini arenanın dört bir tarafına dikerek sinirlice bakıyor. Her neyse, Kofi'den Boom Drop! Kofi ters takla atarak ayağa kalkmasının ardından dikiliyor. Rakibi Bryan'ın ayağa kalkmasını beklediği süreçte Taunt'unu yapıyor. Araya bir zaman giriyor, Bryan ayağa kalkıyor ve...

gtejai1.jpg

TROUBLE IN PARADISE! TROUBLE IN PARADISE GELİYOR! BAŞARILI, BAŞARILI! KOFI RAKİBİNİN TEK BACAĞINI KALDIRIYOR, HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2...

rgcz67y.jpg
2wp7qx8.jpg

KURTULDU! Kofi deliye dönüyor, ring matını yumrukluyor. Sonrasında öfkesi ile hakeme giderek itiraz ediyor. Bu sürede vakit kaybetmiş olsa da kaldığı yerden devam ediyor. Kofi, rakibini kaldırdıktan sonra onu ensesinden kavrayarak köşeye götürüyor ve kafasını Turnbuckle Pad'ine vuruyor. Bryan yüzünü tutarken, Kofi onu kaldırıp ve Top-rope'ye oturtuyor. Kendisi de Second-rope'ye çıktıktan sonra rakibinin kolunu omzuna atıyor ve Superplex yapıyor! Bryan, bacağını Ring-post'u ile köşeyi bağlayan demire sarıyor ayaklarını! Sonrasında rakibinin karnına vurmaya başlıyor. Acı çeken Kofi, rakibini bırakmak zorunda kalıyor. Bryan ise European Uppercut ile onu savuşturuyor, ring matına düşüyor. Bryan dinlene dinlene köşede ayağa kalkıyor. Bu süreç boyunca Kofi ayağa kalkmış oluyor, Bryan atlıyor. Missile Dropkick! William, Bryan'ı alkışlıyor. Bryan gözlerini William'ın üstünden çıkmadan ayağa kalktıktan sonra rakibini bekliyor. Bir süre sonra Kofi kalkıyor, Bryan onun karnına tekme atıyor. Kofi karnını tutarak eğilirken, Bryan'dan gelen hareket Gotch-style Piledriver oluyor! Kofi boynunu tutuyor acı içinde, Bryan ise ayağa kalkmasının ardından... Rakibinin dibine kadar gidiyor, onun iki elini de tutuyor ve... Rakibinin kafasını hedef alarak Arm-hold Stomps yapıyor! Hırslanmış olan Bryan, gözü dönmüş olan Bryan nefes bile almadan basıyor rakibinin kafasına! Kofi baygın, direnmeye mecali kalmamış! Bryan'ı durduran hakem oluyor, onu zorla durduruyor. Şimdi de... Tequila Sunrise! TEQUUUUUUUILAAAAAAAAAA SUUUUNRRIIIIIISSEEEEEEEE!

Halüsinasyon mu görüyor ne, sanki eli iplere yakınmış gibi elini ipe atıyor. Kafayı yemiş olmalı! Kofi ağzındaki salyaları tutamıyor, tükürükler çıkıyor! Bryan ise acımasızca canını yakıyor rakibinin! Hakem, Kofi'nin elini havaya kaldıracak, Kofi'nin boştaki elini tutuyor!

l47sp2g.jpg

Bu sırada Apron'a çıkan isim Xavier Woods! Hakeme itiraz ediyor, Kofi çoktan maçın dışına çıkmış olabilirdi! Hakem o noktaya gidiyor, Xavier ile konuşmaya başlıyor. Seyirciler yuhalıyorlar! Bryan da buna dahil oluyor! O da hakeme itiraz ediyor, Xavier'in maçı sabote ettiğini ve onu diskalifiye etmesi gerektiğini söylüyor. Xavier onunla tartışıyor, haddini soruyor. Bryan buranın prensi olduğunu söylüyor. Tartışma bir hayli uzun sürüyor, bu da Kofi'nin kendisini toparlaması için güzel bir fırsatın önünü açıyor...

s2k0kxq.jpg
n7ukfeg.jpg

Bryan arkasına döndüğünde, Kofi köşede yaslanmış bir şekilde dinlenmekte. Bryan ona doğru koşuyor ve Corner Clothesline yapıyor! O da ne? Kofi'den Pendulum Kick geldi! Bryan yüzünü tutarak yere seriliyor, perişan haldeki Kofi ise Top-rope'ye çıkıyor. Orada ayağa kalktıktan sonra Bryan'ı bekliyor. Bryan ayağa kalkıyor ve Kofi atlıyor, Diving Crossbody geldi! Tuşa gidiyor, hakem sayıyor. 1... 2... KICKOUT! Kofi ayağa kalktıktan sonra Bryan'ı iki elinden tutuyor ve... Arm-hold Stomps! Kofi, çığlık ata ata; haykıra haykıra onun silahıyla vuruyor onu! Bryan gücünü yitirdi! Rüzgar, Kofi'nin arkasında! Şimdi ise iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve Boom Drop yapıyor! Tuşa gitmiyor, ayağa kalkıyor ve perişan bir şekilde rakibini bekliyor. Bir süre sonra Bryan ayağa kalkıyor, Kofi'den... SSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSS! OLDU, OLDU! HAKEM SAYIYOR, 1... 2...

KICKOUT! William derin bir nefes alıyor, Kofi ile Xavier ise çıldırmış vaziyetteler! Kimse inanamıyor, kimse! Bryan sımsıkı tutunuyor maça! THIS IS AWESOME! Kofi ayağa kalkıyor, saçlarını açıyor. Taunt'unu yapıyor, Bryan'ın kalkmasını bekliyor. Uzun, epey fazla zaman geçiyor ve Bryan ayağa kalkıyor. Bu sefer de Trouble in Paradise geliyor!

pk9t13f.jpg
ha42miw.jpg

EĞİLDİ! Bryan saçından çekerek kaldırdığı Kofi'ye Regal Plex vuruyor! İki isim de baygın, aradan epey süre geçiyor. Aynı anda ayağa kalkıyorlar, birbirlerine koşuyorlar! Maçın her saniyesinde çarpıştılar, her saniyesinde! BRYAN'DAN BUSAIKU KNEE! BUSAIKUUUUUUUUUUUUUU KNEEEEEEE! OLDU! ŞİMDİ ONU YÜZÜSTÜ YATIRIR POZİSYONA ÇEVİRİYOR VE TEK KOLUNU TUTTUKTAN SONRA... LEBELL LOCK YAPIYOR! KOFI DİRENİYOR, ONUN ELİNİ ISIRMAYA ÇALIŞIYOR! SAVAŞIYOR, DİRENİYOR!

KOFI DÜŞTÜ! GÜÇTEN DÜŞTÜ! ARTIK GÖZLER HAKEMDE... KOFI'NİN BOŞTAKİ ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! KOFI HAVADA TUTARSA DEVAM, RİNG MATINA DÜŞERSE BİTTİ.

KOFI BAYILDI, ELİNİ HAVADA TUTAMADI! BİTTİ! HAKEM KARARIYLA BİTTİ!

Kazanan: ''Prince'' Bryan Danielson

f9xzx8y.jpg
hfn4od2.jpg
2b60egs.jpg

İnanılmaz bir kavga oldu ve bu kavga son buldu! Bryan ayağa kalkabilmiş değil, o da Kofi'nin yanında uzanma halinde. William bir taraftan, Xavier bir taraftan ringe girerken; kazanan Bryan'ın anonsu yapılıyor ve şarkısı çalmaya başlıyor. Xavier, Kofi ile ilgileniyor ve bu sırada yardımcı olmak isteyen hakemi kovuyor. William yerde uzanan Bryan'ın yanına çömeliyor ve onunla konuşuyor. Sonrasında onun koluna girerek ayağa kaldırıyor. Bryan'ın bir elini William, diğer elini de hakem havaya kaldırıyor. Bu ağır olay akışını takip eden, Bryan'ın köşeye gitmesi ve Second-rope'ye çıktıktan sonra ring dışındaki ikiliye bakması oluyor. Xavier, Kofi'nin omzuna giriyor ve onu arka alana götürüyor. William'ın, Bryan'ı alkışlamasını görüntülüyoruz. Bunun sonrasında kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor. Böylelikle bir başka PAYBACK şovu son buluyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 𝟓𝟖: 𝒮𝓊𝒷𝓁𝒾𝓂𝒾𝓃𝒶𝓁
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: