RPG Survivor Series 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız

• 10

Oy: 13 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    13

Kras Mazov

Tractatus
Konular
37
Beğeni sayısı
1,785
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Son zamanlar biraz yoğun olduğum için tekliyorum ama şu işleri çözünce her şey çok daha rahat olacak. Şovu genel olarak okuduğumda çok çok beğendim. Dark STG satışı belki daha vurucu olabilirdi diye düşünüyorum. Podcastte dediğimiz gibi Wyatt survivor oldu tek başına ve bence de eğer biz kazanacaksak böyle olmalıydı da. Ama bir tek bu maç için doğruyu konuştuk herhalde. Neyse, bu oluşumun Wyatt'a biraz daha yaraması gerekiyor diye düşünüyorum. Anti Christ returnü çok iyidi buradan devam edilirse of of of diyorum başka bir şey demiyorum. Malakai'ın şampiyonluğu kaybetmesini beklemiyordum ama o çok şaşırttı beni. Penisdaş bu kemeri fazla tutamaz gibi hissediyorum niyeyse. Ama bi Grand Slam kokusu da gelir eğer devam ederse daha. OG Bloodline'a ekleme gelecektir Enzo biraz Jimmy Uso tadında takılacak orada bence. PGW kemer maçının ring içi hem çok uzun hem dolu doluydu. Danielson'un içinde olduğu maçta hakem bile olsa ring içi asla hayal kırıklığına uğratmaz diye yorumluyorum tam puanı veriyorum.

jaques

clk
Konular
44
Beğeni sayısı
1,357
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Bu şovun hakkı tam puan. Elinize sağlık

Her şeyiyle kusursuz bir şov olmuş bence. Venis aylardır gerideydi ve önemli bir galibiyete ihtiyacı vardı, TVC ile bunu almış oldu. Ospreay vs. Alberto işlenebilecek en iyi şekilde işlenmiş. Son dakikalarda harbiden Ospreay'in alacağına ikna oldum ama Hardy şok etti. Mamydway'in askerden döndüğünü de biliyordum ama hani aklımın ucundan bile geçmediğinden çok iyi bir return oldu benim için.

Bizim feuda gelirsek... DARK STG feud boyunca inanılmaz bir şekilde ilgi çekiciliği arttırdı ve bu maç onun tescili oldu. @American Psycho karakter ile uzun bir süre devam eder umarım şimdiden PGW ile özdeşleşti. STG ilerde PGW efsanesi olarak anılması gereken bir karakter. Maça kazanamayacağımıza çok emindim, öyle de oldu. Balor'un sonunda hak ettiği spotu almasına sevindim artık onu WHC feudunda görürüz bence. Dark Carlito olayı tek bir şovda işlendi ve ona rağmen güzel işlendi. Fakat şu saatten sonra ne olacak orası ürkütüyor. Priest önderliğinde baya ayvayı yedik, PUREC de elden gitti. Carlito olayları desen fazla karmaşık oldu yine bize patlayacak. Ekip olarak çok başarısız gidiyoruz maalesef Money in the Bank şovunda piyangoyu vuramazsak aynı şov dağılma bekliyorum.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: