- Konular
- 37
- Beğeni sayısı
- 1,785
- PG Nakit
- 250
- RPG Karakteri
- Velveteen Dream
- Favori Güreşçi
- Eddie Guerrero
Son zamanlar biraz yoğun olduğum için tekliyorum ama şu işleri çözünce her şey çok daha rahat olacak. Şovu genel olarak okuduğumda çok çok beğendim. Dark STG satışı belki daha vurucu olabilirdi diye düşünüyorum. Podcastte dediğimiz gibi Wyatt survivor oldu tek başına ve bence de eğer biz kazanacaksak böyle olmalıydı da. Ama bir tek bu maç için doğruyu konuştuk herhalde. Neyse, bu oluşumun Wyatt'a biraz daha yaraması gerekiyor diye düşünüyorum. Anti Christ returnü çok iyidi buradan devam edilirse of of of diyorum başka bir şey demiyorum. Malakai'ın şampiyonluğu kaybetmesini beklemiyordum ama o çok şaşırttı beni. Penisdaş bu kemeri fazla tutamaz gibi hissediyorum niyeyse. Ama bi Grand Slam kokusu da gelir eğer devam ederse daha. OG Bloodline'a ekleme gelecektir Enzo biraz Jimmy Uso tadında takılacak orada bence. PGW kemer maçının ring içi hem çok uzun hem dolu doluydu. Danielson'un içinde olduğu maçta hakem bile olsa ring içi asla hayal kırıklığına uğratmaz diye yorumluyorum tam puanı veriyorum.