- İstatistikte sabit
Jimmy Uso: Bu arada o yanlış ikiz. Hey, dinle, öncelikle, War Games ateşliydi. Savaş Oyunları Koca Jim'i değil ama ayak başparmağımı yaktı. Bir şey söylemem lazım. War Games benim için her şey demekti. Neden? Çünkü orada hepimizin sahip olduğu bir grup aile ile oturuyorsunuz, sevmediğimiz bir grup aile, her zaman kavga ettiğimiz bir grup aile, ama her zaman en büyük mesaj bu. Kendinizi toparlayabilir, birbirinize geri dönebilir ve birlikte bir şeyler yapabilirsiniz, bebeğim. OG Bloodline zirveye çıktı ama War Games artık geride kaldı. Önümüzde ne var, asıl soru bu. Yıllardır ailemizin WWE Evrenine hükmetmesini ve onları eğlendirmesini izledim. Şimdi bunu yapabiliyor olmamız tamamen bir rüya ve bunu her gün yaşıyoruz. Ve bundan gurur duyuyorum. Roman Reigns'in en dominant şampiyon olmasını izledim, bundan gurur duyuyorum. İkiz kardeşim “Main Event” Jey Uso'nun günümüzün en gözde süperstarlarından biri olmasını izledim. Bir çocukluk anısından gerçek hayattaki bir rüyaya yükselmek, bununla gurur duyuyorum.
Küçük kardeşim Solo Sikoa ile bile gurur duyuyorum. Yani, onunla gurur duyduğumu söyledim, yani, tüm bunlarla yaptığı şeyi beğenmiyor olabilirim, ama çocukla gurur duyuyorum. Bunu söylerken gurur duyuyorum ama bir yandan da soruyorum, aslında hepinizin söylediklerini okuyorum, senin için sırada ne var Big Jim? Ne yapacaksın Koca Jim? Hepiniz için bir cevabım var ve cevabım şu: Bilmiyorum. Ama hepinizin Koca Jim'le gitmesini istiyorum. Koca Jim'in önünde büyük bir yıl var. Koca Jim için büyük bir yıl olacak. Royal Rumble galibi olabilirim. ABD Şampiyonluğu'nun peşinden gidebilirim. Madem burada hayallerden bahsediyoruz, hadi konuşalım, ben de Tartışmasız WWE Şampiyonluğu'nun peşinden gidebilirim. Big Jim'in önünde büyük bir yıl var ve beni yapmayı sevdiğim şeyi yapmaktan alıkoyacak hiçbir şey yok. Burada OTC yok. Burada Jey yok. Burada Sami yok. Burada CM Punk yok. Wiseman burada değil. Oğlunuz Koca Jim buraya tek ayak parmağıyla geldi. Benim için yeni bir yıl geliyor, bebeğim. Jimmy Uso!
Drew McIntyre, Jimmy Uso'ya Claymore ile vuruyor. McIntyre köşeye geçti. Görevliler ve yapımcılar McIntyre'ı Jimmy'nin üzerinden çekiyorlar. Nick Aldis, rampadan çıkarken McIntyre'ı azarlamaya başlıyor.
Nia Jax'in Tiffany Stratton'a Kadınlar ABD Şampiyonluk Turnuvası maçı öncesinde cesaret verdiği kadınlar soyunma odasına geri dönüyoruz. Nia, Tiffany ABD Kadınlar Şampiyonu olduğunda artık Money In The Bank çantasına ihtiyacı olmayacağını söylüyor. Ucuz taktiklere başvurmasına gerek yok. Nia ve Candice LeRae Tiffany'ye şans diler.
Nick Aldis, Drew McIntyre'a ofisine gitmesini söyledi. Aldis bu yepyeni transfer portalı aracılığıyla onu SmackDown'a getirmeyi düşündüğü için bu McIntyre için iyi bir görüntü değildi. Bianca BelAir ve Naomi Jade Cargill'e ne olduğu hakkında cevap istiyor. Aldis'in şu anda söyleyebileceği tek şey, soruşturmanın hâlâ devam ettiği ve henüz bir sonuca varılmadığıdır. Bu durum Aldis'e, Bianca'yı tek başına savunamayacağı için Kadınlar Tag Team Unvanlarını bırakmaya zorlamaktan başka seçenek bırakmıyor. Naomi devreye girip Jade'in yerini alabileceğini söylüyor. Aldis bunu bayrak direğine asacak, şimdi, eğer bu tag team onaylanırsa, savaşan şampiyonlar olmaları ve gelecek hafta onları savunmaya istekli olmaları gerekecek.
Michin def. Tiffany Stratton
Stratton'dan Rolling Senton. Stratton PME için hamle yapıyor ama Michin eğilerek kurtuluyor. Michin Eat Defeat ile zafere ulaşıyor.
Johnny Gargano: 2 Ağustos 2024, Cleveland, Ohio'daki evime şampiyon olarak dönüyorum. Hayatımın en güzel gecesi olması gerekiyordu. Ama ne oldu?
Tommaso Ciampa: Takım unvanlarımız elimizden alındı, takım unvanlarımız için haklı bir rövanş maçından mahrum bırakıldık.
Johnny Gargano: Şehrimde, ailemin önünde, arkadaşlarımın önünde, iki yaşındaki oğlumun önünde utandım. Ama tüm bunları içime attım, sineye çektim ve bir sonraki hafta bu kameraya baktım ve dünyaya, yanlışı düzeltmek ve unvanları geri almak için ne gerekiyorsa yapacağımı söyledim. Sadece bunun ne anlama geldiğini henüz bilmiyordum.
Tommaso Ciampa: Sonra Motor City Machine Guns, kırmızı halı ve her şeyiyle geliyor. Doğruca sıranın önüne atlayıp yerimizi alıyoruz. Kaosun ortasında herkesin konuşabildiği tek şey, aman tanrım, Alex Shelley'nin Johnny Gargano'ya akıl hocalığı yapmasıydı ve onlar sola bakarken biz bir adım sağa attık çünkü biz her zaman iki adım öndeyiz.
Johnny Gargano: İyi dostum Alex Shelley'i tekrar görmek çok güzeldi. Tag team güreşi için yaptıkları her şey, çiçeklerini almalarına sevindim ama ne yazık ki cenazeleriyle birlikte geldi.
Tommaso Ciampa: Ne olursa olsun, ama artık daha iyi günlerimiz var, çünkü biz dünyanın 2 kez WWE Tag Team Şampiyonuyuz. Yaşayan en iyi tag team. Ben Deli Adam'ım. Bu adam, tam burada, o bir dahi.
Johnny Gargano: Dünyanın en iyi tag team'i. BITW. Kendin yap, bebeğim.
Tomasso Ciampa: Biz DIY'yız.
Zor bir yıl oldu. Kısa bir süre önce her şeyi yürütüyorduk. Sonra baharda ve yaz boyunca her şey dağıldı. Unvanımı kaybettim. Wiseman'ımı kaybettim. Bloodline'ı kaybettim, tüm Bloodline'ı. Ama en önemlisi, Ula Fala'mı kaybettim. Mesele şu ki Solo, dört yıl önce sen burada değildin. O Ula Fala'yı ben almadım, ben kazandım. Babam, amcam, büyük amcaların, beni bu sorumlulukla taçlandırdılar, çünkü bu aileye liderlik edecek adam bendim. Benim için önemli olan tek şey ailem, Ula Fala'm ve sadece benim üstesinden gelebileceğim sorumluluktur. Yani, bazıları için 6 Ocak Netflix'tir, her şey bununla ilgilidir. Benim içinse Tribal Combat. Senin soyun bir tane kazandı, benimki de bir tane kazandı. Bence kabileleri bir kenarda bırakalım ve izlesinler. Kabile Şefi Kabile Şefine karşı. 6 Ocak'ta Netflix'te Kan Bağımı geri alıyorum. 6 Ocak'ta Ula Fala'mı geri alıyorum. 6 Ocak'ta saygımı geri alıyorum. Ve bu saygıyı kazandığımda, tüm dünyanın beni kabul etmekten başka seçeneği kalmayacak.
Santos Escobar, Nick Aldis'in burada ne tür bir bingo oyunu oynadığını bilmek istiyor. Belki Legado Del Fantasma'ya Monday Night Raw'da daha fazla saygı gösterilir.
Braun Strowman def. Carmelo Hayes
Hayes zil çaldıktan sonra Strowman'ı iter. Hayes, Strowman'dan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Hayes, Strowman'a saman yumrukları atıyor. Hayes, Strowman'dan gelen bir çift clothesline'ın altında kalıyor. Strowman sıçrama tahtası Clothesline'ını savuşturuyor. Hayes yapışıyor ve hareket ediyor. Hayes, Strowman'ın sırtına darbeler indiriyor. Strowman Koşan Powerslam için hamle yapar ama Hayes tekrar ayağa kalkar. Hayes, Strowman'ı omzundan önce çelik ring direğine gönderir. Hayes, Strowman'ın sol dizine tekme atar. Hayes, Strowman'ı The Fade Away ile düşürür ve bir sayı alır. Hayes Nothing But Net'e gider ama Strowman zaferi almak için Running Powerslam ile karşılık verir.
Byron Saxton, LA Knight ile kuliste bir görüşme yaptı. Yeni Kabile Şefi hakkında ne kadar endişeli? Megastar dedikleri adam Hartford'a geldi. Nereye giderse gitsin, her zaman işini halleder. LA, Savaş Oyunları'yla ilgili hiçbir şey yapmak istemedi çünkü bu onun işi değildi. Bloodline'ın ona sunacak bir şeyi yoktu. Ufa Laffa umurunda değil. Buna ihtiyacı yok. O kırmızı kolye onun için hiçbir şey ifade etmiyor. LA Knight'a göre Roman Reigns ya da Solo Sikoa'ya karşı hiçbir sevgisi yok, tüm ailenin canı cehenneme. LA, Jey Uso'nun The Bloodline'dan tek değerli kişi olduğunu söylüyor. YEET, YEAH! Solo'nun kırmızı kolyesi LA'in ABD Şampiyonluğunu yeniden ele geçirmesine engel oldu, şimdi de yumruğu Solo'nun yüzüne ve ayağı Solo'nun koca kıçına engel oluyor. Solo Ufa Laffa'ya sahip olsun ya da olmasın, herkes LA Knight derken bunun kimin oyunu olduğunu hatırlayacaktır. EVET!
Braun Strowman Pretty Deadly'nin müzikalinin bir parçası olmak istemiyor. A-Town Down Under, Strowman'ı The Grayson Waller Effect'in gelecek haftaki bölümüne konuk olması için davet etti.
LA Knight def. Solo Sikoa (LA Knight DQ ile kazandı)
Knight iki sayı için Megastar Dirseği'ni indiriyor. Jacob Fatu tekrar ayağa kalkıyor. Fatu, Knight'ı ringin dışına çekerek diskalifiyeye zorluyor. Maçtan sonra Bloodline, Knight'ın üzerine çullanıyor. Fatu, Knight'a barikata karşı Koşan Kalça Saldırısı ile vuruyor. Bloodline Knight'ı ringe geri yuvarlıyor. Sikoa, Samoan Spike ile vuruyor. Andrade El Idolo ve Apollo Crews kurtarmak için ringe giriyor. Sikoa, Crews ve Idolo'yu iki Samoan Spike'la yere seriyor.
Chelsea Green def. Bayley
Bayley Green'i köşeye sürüklüyor. Niven, Green'i ringin dışına çeker. Bayley dışarıya doğru Uçan Dirsek vuruyor. Green, Bayley'i ring kenarındaki barikatın üzerine fırlatıyor. Bayley dokuza kadar sayıldığında ringe geri dönüyor. Green'den Koşan Diz Darbesi. Green zaferi almak için Unprettier'ı yapıyor.
Bayanlar ve baylar, lütfen Karşınızda Tartışmasız WWE Şampiyonu, “Amerikan Kabusu” Cody Rhodes. Bayanlar ve baylar, yarın gece Saturday Night's Main Event'te Cody Rhodes ile şampiyonluk için karşılaşacak olan kişi, Kevin Owens. Kevin Owens.
Cody Rhodes: Tamam. Kevin Owens burada değil ama bu harika kalabalık burada. Bu yüzden Bay Michael Cole, bunu profesyoneller olarak yapacağız, bunu yapacağız, devam edelim ve bu röportajı burada ve şimdi yapalım.
Michael Cole: Yani bunu yapmak için arabaya binmemize gerek yok, değil mi?
Cody Rhodes: Hayır, arabaya gitmemize gerek yok, burada tüm bu güzel insanların önünde yapabiliriz.
Michael Cole: Son birkaç gündür sosyal medyayı ele geçiren, Triple H'in size sadece bir geceliğine, yarın gece Saturday Night's Main Event'te kullanmanıza izin vereceği bir şey sunduğu gerçeğiyle başlamak istiyorum. Bu gece bize bu hediyenin ne olduğunu söyleyebilir misiniz?
Kevin Owens: Aman Tanrım, yeter, yeter, kimin umurunda? Küçük altın çocuğun Cumartesi Gecesi Ana Etkinlik için kolunda ne olduğu kimin umurunda? Michael, geçen hafta tarafsız bir gazeteci olduğunu söylemiştin, neden bunu kanıtlamak için bu fırsatı değerlendirmiyorsun ve Cody'ye herkesin cevabını istediği gerçek soruyu sormuyorsun? Cody Rhodes nasıl olur da WrestleMania'daki aptal, acınası, küçük hikâyesini bitirmek için sadece beni değil tüm arkadaşlarını kullanmakta sakınca görmezken, Bad Blood'da Roman Reigns'le takım kurarak hepimizin gözünün içine baka baka yalan söylemekte sakınca görmez? Ve Cody, biliyor musun, Michael bu soruyu sorduğunda, neden fiziksel olarak yapamayacağına emin olduğum bir şeyi yapma şansını kullanmıyorsun, yani dürüst ol, doğruyu söyle, yalan söyleme ve Michael'a bunun bir oğul ve kardeş olduğun kadar kötü bir arkadaş olduğun için olduğunu söyle. Cody, biliyor musun, sana söylemek istediğim bir şey var, ne kadar uzun süre şampiyon olursan ol, kaç ana etkinlikte yer alırsan al, gerçek her zaman şu olacak, Stardust olarak çok daha ilginçtin.
Cody Rhodes: Belli ki Kevin bunu biliyor, eminim Kevin'ın söyleyecek daha çok şeyi vardır. Ne var biliyor musun? Neden bulunduğu yerden daha fazlasını yapmasını bekleyelim ki? Belki de Kevin Owens'ı yakalamalıyım, hemen şimdi.
Cody ve Kevin altı numaralı iskelede büyük bir kavgaya tutuştu. Görevliler umutsuzca iki adamı ayırmaya çalışıyor. Kevin, Cody'ye WWE Unvanıyla vuruyor. Owens dik durur ve şov yayından kalkarken unvanı Cody'nin üzerine bırakır.