OZAWA: Kiyomiya Şu Anda Çok Sinirli

Baylaz

Gifted Talent
Konular
28
Beğeni sayısı
78
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Bunların arasındaki feud nasıl sence hocam? Noah izlemiyorum ama sen attıkça merak ettim 😅 X'de de çok önüme düşüyor. New Year 25'teki maçlarını izleyeceğim sanırım.

KAT

tsuji fan
Konular
225
Beğeni sayısı
496
PG Nakit
1,085
RPG Karakteri
Kofi Kingston
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1
Bunların arasındaki feud nasıl sence hocam? Noah izlemiyorum ama sen attıkça merak ettim 😅 X'de de çok önüme düşüyor. New Year 25'teki maçlarını izleyeceğim sanırım.
Feudun oldukça başarılı olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Taishi Ozawa, güncel adıyla OZAWA, 2022 yılında debut yapan bir rookie'siydi. 2024 yılının başında tecrübe kazanması için Birleşik Krallık'a PROGRESS Wrestling'e gönderildi, tabii ki başka promosyonlarda da yer aldı. 2024'ün Ekim ayında NOAH'a geri döndü ve Kaito Kiyomiya'nın liderliğini yaptığı All Rebellion ekibine katıldı. Her şey güzel bir şekilde giderken, Akitoshi Saito'nun emeklilik şovu olan Deathnity'de; Taishi Ozawa, Kaito Kiyomiya'ya ihanet etti. Kaito Kiyomiya'ya sakat değneği ile saldırdı ve Team 2000 X'e katıldı. Bu ihanetin ardından Taishi Ozawa, Kaito Kiyomiya'yı kışkırtmaya başladı. Sosyal medya üzerinden kendisinin sigara içme görüntülerini, gece kulüplerinden görüntülerini gösterdi. Kaito Kiyomiya ise sakinliğini koruyarak ve onu reddederek reaksiyon gösterdi. Lakin SUNNY VOYAGE 2024 in SHINAGAWA2 vol.2 şovunda, Taishi Ozawa'nın, Kaito Kiyomiya'nın bir kadınla olan fotoğrafını deşifre etmesi Kaito Kiyomiya adına bardağı taşıran son damla oldu. Brawl oldu, Taishi Ozawa ayakta kapattı. Ertesi gün benzer olaylar nüksetti, Taishi Ozawa bir kez daha ayakta kapattı; bu sefer de Brawl'ı ayakta kapattıktan sonra Kaito Kiyomiya'ya zorla imza attırdı ve NOAH The New Year 2025 şovunda bir ana kemer maçı elde etti.

Feudun geride kalan kısmında OZAWA rahatlıkla görülebilir bir şekilde üstün görünüyor. NOAH The New Year 2025'te, GHC Heavyweight Championship için Title Shot alan bir isim için güçlü gösterildiğine ve yeterli momentumun kazandırıldığına inanıyorum. Kaito Kiyomiya'nın karşısında mağlup olacağına inansam da karakterin güçlendirildiğini düşünüyorum. Bana göre genç güreşçilerine kıymet gösteren ve bununla aynı doğrultuda genç güreşçiler ile ringe çıkan Kaito Kiyomiya'nın, şirketin gençlerinden olan OZAWA'nın kötülüklerini reddetmesi fakat iş bel altı olmaya başladıktan sonra sakinliğini koruyamaması iyi işlendi. Şahsi izlenimim oldukça pozitif yönde. Artık işler sadece büyük etkinlikteki maça kaldı, OZAWA atletik bir isim; Kaito Kiyomiya'nın da güzel bir ritmi var. En güzel maçı bizlere izleteceklerdir.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: