Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunların arasındaki feud nasıl sence hocam? Noah izlemiyorum ama sen attıkça merak ettim X'de de çok önüme düşüyor. New Year 25'teki maçlarını izleyeceğim sanırım.
Bunların arasındaki feud nasıl sence hocam? Noah izlemiyorum ama sen attıkça merak ettim X'de de çok önüme düşüyor. New Year 25'teki maçlarını izleyeceğim sanırım.
Feudun geride kalan kısmında OZAWA rahatlıkla görülebilir bir şekilde üstün görünüyor. NOAH The New Year 2025'te, GHC Heavyweight Championship için Title Shot alan bir isim için güçlü gösterildiğine ve yeterli momentumun kazandırıldığına inanıyorum. Kaito Kiyomiya'nın karşısında mağlup olacağına inansam da karakterin güçlendirildiğini düşünüyorum. Bana göre genç güreşçilerine kıymet gösteren ve bununla aynı doğrultuda genç güreşçiler ile ringe çıkan Kaito Kiyomiya'nın, şirketin gençlerinden olan OZAWA'nın kötülüklerini reddetmesi fakat iş bel altı olmaya başladıktan sonra sakinliğini koruyamaması iyi işlendi. Şahsi izlenimim oldukça pozitif yönde. Artık işler sadece büyük etkinlikteki maça kaldı, OZAWA atletik bir isim; Kaito Kiyomiya'nın da güzel bir ritmi var. En güzel maçı bizlere izleteceklerdir.