BAB WWE: All Stars Universe

RDT

B-K-B WHO?
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn

f6ab85fa-6d29-4706-a5e8-e398176366ce.png

Be a Booker yapmayalı da 4 yıl mı oldu ne oldu? Bu kısmı kısa keseceğim. Konsept olarak WWE All Stars oyununu ele alıyormuşum gibi düşünebilirsiniz. Aslında sabahleyin makale serisi gibi düşünmüştüm ama sonrasında dedim ki niye daha farklılaştırmıyorum ki? Sonrasında böyle bir şey düşündüm. Bu paralel evrende WWE'nin farklı dönemlerindeki yıldızların fantasy warfare maçlarında karşı karşıya geldiği şovlar göreceksiniz. Ayrıca bu evrende güreşçiler rakiplerine göre farklı yıllardaki versiyonlarıyla maçlarda olabilecek örneğin 2010 S.E.S. CM Punk'ı Stone Cold Steve Austin'e karşı görebileceksiniz. Ayrıca CM Punk başka bir maçta günümüzdeki versiyonuyla yer alabilecek. Güreşçiler çıktıkları maçlara göre şirketin farklı bir dönemini temsil edebilecekler. Şovları çok sık yapmayacağım malumunuz bir yandan üniversite okumaya çalışırken bir yandan da full-time garsonluk yapıyorum ancak boş vakitlerimde oynayacak oyun bulamadığım için (aslında çok var ama niyeyse sıkılıyorum) böyle farklı işlere giresim geldi. İlk etapta PPV şeklinde ilerleyecek ve farklı konseptleri sunmayı düşünüyorum yani bu bab içerisinde şovlar açısından da nostalji yolculuğuna çıkarmayı düşünüyorum sizleri. Umarım ilerleyen dönemde keyifle okuyacağınız değişik bir içerik ortaya çıkmış olur.​

RDT

B-K-B WHO?
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
DUYURU

WWE: All Stars Universe'ün ilk iki şovu ortaya çıktı. Bu şovlar "The Imposters" ve "Capitol Punishment" olacak. The Imposters şovunda gerçekleşecek 8 maçta güreşçiler kendi taklitçileriyle mücadele edecekler ayrıca bu şovda bir WCW bonusumuz var. Capitol Punishment şovunda ise 8 güreşçinin yer alacağı "The Patriot of the Patriots" turnuvası gerçekleşecek. Bu turnuvada '03-'21 United States Şampiyonluğu ortada olacak ve turnuvayı kazanan güreşçi bu kemerin sahibi olarak "The Patriot of the Patriots" unvanını elde edecek.​

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: