TFF'den Açıklama Geldi

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
822
PG Nakit
1,055
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
+Sanırım maç esnasında reji göstermediği için kaçırmışım ama bu maçtada yine Mertens Koita'dan çok net bir dirsek yemiş. Az önce GS sosyal medyasına bakınca gördüm. Neyse uzatmicam zaten karşımızdaki adamlar kötü niyetli.

GeTc3dEWQAAgN5F
Yemekten kasıt sadece ağız bölgesine geldiği için herhalde.

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
678
Beğeni sayısı
1,338
PG Nakit
2,070
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Vallahi keşke en yakın zamanda şampiyon olsanız da bünyenizdeki şu radyoaktif maddeden en azından olabildiğince kurtulduğunuzu görebilsem. Yakınımdaki yöremdeki insanların şu nefret ikliminin yarattığı dip dalgada boğulmaya kendilerini mahkum ettiklerini görmek gerçekten çok üzücü, Ahmet Ercanlar kadar bile olamadınız pes.
Yapmacık tavırlarınız ve yapmacık söylemlerinizle çok komik duruma düşüyorsunuz, işte bu hallerinizle her zaman nefretimizi kazanmaya devam edeceksiniz.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,439
Beğeni sayısı
4,738
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yapmacık tavırlarınız ve yapmacık söylemlerinizle çok komik duruma düşüyorsunuz, işte bu hallerinizle her zaman nefretimizi kazanmaya devam edeceksiniz.
Tamamdır abicim baş tacısın.

Akashi

the front man
Konular
652
Beğeni sayısı
2,193
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
Vallahi keşke en yakın zamanda şampiyon olsanız da bünyenizdeki şu radyoaktif maddeden en azından olabildiğince kurtulduğunuzu görebilsem. Yakınımdaki yöremdeki insanların şu nefret ikliminin yarattığı dip dalgada boğulmaya kendilerini mahkum ettiklerini görmek gerçekten çok üzücü, Ahmet Ercanlar kadar bile olamadınız pes.
Kendisi gülen bir adama empati yapıp üzülmediğim için neden nefret salgılayan ben oluyorum onu anlamadım. Ki bunu yapan adamın da felç kalma riski taşıyan bir bölgeye durup dururken dirsek attığı görüntüyü de attım. Fred'in sakatlandığı açıklandığı an Torreira paylaşanlar iyi niyet elçisi de olmasın kanka bize ya. Zaten BAY'ınız 1-2 haftaya "fedakarlık" adı altında döner merak etmeyin sosyal medyada yanlış bacakla çekilen yalan görüntüler döndüğüne göre. Ahmet Ercanlar kadar salak değilim neyin ne olduğunu görüyorum çok şükür.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
8
Beğeni sayısı
214
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Daha önce Oosterwolde dövülürken falan niye açıklama gelmedi de GS için apar topar açıklama yapılıyor? Kimden bu fikir geldi de sarı bile olmayan pozisyon için şu kadar teferruat yapılıyor anlamak güç.
Fener tayfa şu yorumdan ıslanıyorsa diye genel bir cevap vereyim. Bu maçtakinin aksine orada olayın kelimenin tam anlamıyla saha dışı etmenler tarafından falan gerçekleşmesini bir kenara koyuyorumda sizde gidin adamların şampiyonluğunu geri verin zira bu kan davalı nefretin temel sebebi bu. Uefa'dan CAS onaylı şikeniz var. Yönetiminiz karşı dava açtık onu yaptık bunu yaptık dedi hepsi yalan. Bir halt yaptıkları veya yapabilecekleri yok. Küme düşürülmeniz gerekirken süper ligde oynuyorsunuz hala bilmem farkında mısınız?

Ha bu arada Trabzon'u falanda savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Trabzon zaten kaypaklığını bu şampiyonluk işini Türk mahkemesi yerine CAS'a şikayet ederek gösterdi yakın tarihte. Bilmeyenler için CAS Fener'in cezasını zaten kendi yetki dahilinde verdiği için Trabzon'un itirazlarını otomatik reddediyor. Trabzon'un dava açması, hakkını araması gereken yer Fenerbahçe'yi bu ligte tutan yerel liglerdeki söz sahibi Türk mahkemesi ama tasmayı tutan kişi aynı olduğu için yemiyor. :)

Ve yine bilmeyenler için evet, Juventus'un cezasınıda veren İtalyan mahkemesidir. Uefa'nın yerele karışma durumu yok.

Konular
19
Beğeni sayısı
215
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Fener tayfa şu yorumdan ıslanıyorsa diye genel bir cevap vereyim. Bu maçtakinin aksine orada olayın kelimenin tam anlamıyla saha dışı etmenler tarafından falan gerçekleşmesini bir kenara koyuyorumda sizde gidin adamların şampiyonluğunu geri verin zira bu kan davalı nefretin temel sebebi bu. Uefa'dan CAS onaylı şikeniz var. Yönetiminiz karşı dava açtık onu yaptık bunu yaptık dedi hepsi yalan. Bir halt yaptıkları veya yapabilecekleri yok. Küme düşürülmeniz gerekirken süper ligde oynuyorsunuz hala bilmem farkında mısınız?

Ha bu arada Trabzon'u falanda savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Trabzon zaten kaypaklığını bu şampiyonluk işini Türk mahkemesi yerine CAS'a şikayet ederek gösterdi yakın tarihte. Bilmeyenler için CAS Fener'in cezasını zaten kendi yetki dahilinde verdiği için Trabzon'un itirazlarını otomatik reddediyor. Trabzon'un dava açması, hakkını araması gereken yer Fenerbahçe'yi bu ligte tutan yerel liglerdeki söz sahibi Türk mahkemesi ama tasmayı tutan kişi aynı olduğu için yemiyor. :)

Ve yine bilmeyenler için evet, Juventus'un cezasınıda veren İtalyan mahkemesidir. Uefa'nın yerele karışma durumu yok.
Hocam karşında seni anlama amaçlı bir topluluk yok. Her havlayana taş atsaydık yaşamaya vakit kalmazdı.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,439
Beğeni sayısı
4,738
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Kendisi gülen bir adama empati yapıp üzülmediğim için neden nefret salgılayan ben oluyorum onu anlamadım. Ki bunu yapan adamın da felç kalma riski taşıyan bir bölgeye durup dururken dirsek attığı görüntüyü de attım. Fred'in sakatlandığı açıklandığı an Torreira paylaşanlar iyi niyet elçisi de olmasın kanka bize ya. Zaten BAY'ınız 1-2 haftaya "fedakarlık" adı altında döner merak etmeyin sosyal medyada yanlış bacakla çekilen yalan görüntüler döndüğüne göre. Ahmet Ercanlar kadar salak değilim neyin ne olduğunu görüyorum çok şükür.
Barış’ın gülümsediği an ile kendisine yapılan skandal faul ve skandal hakem kararı arasındaki bağlantıyı hala kurabilmiş değilim ama canın sağ olsun. Attığın dirsek pozisyonu ikili mücadelede yapılan kasıtsız ve orantısız bir müdahale iken (asla meşrulaştırmıyorum bu arada, sadece faulün tasnifini yapıyorum) bugün Barış’a yapılan faul ise net bir şekilde oyuncuyu sakatlamaya yönelik, ikili mücadelenin ötesinde, hele ki topla uzaktan yakından alakası olmayan bir faul. İkisinin ayrımını doğru yapmak gerekiyor, işinize geldiği gibi değil. Kaldı ki attığın kesitteki faul ile Manaj’ın bugünkü faulünü aynı potaya alabilecek olsak bile “eh çivi çiviyi söksün madem” denecek şeyler değil bunlar. Yolda gördüğün bir adamı öldürüp ifadende “E bu da X kişisini öldürmüştü ondan ben de tuttum kafasına sıktım” diyerek ceza almamayı istemek gibi bir şey bu tamamen ve uzaktan bakınca gerçekten çok komik duruyor.

Fred-Torreira mevzusunu ise tam olarak hatırlamamakla beraber eğer ben öyle bir şey yaptıysam yine o dönem mutlaka ar damarımıza basacak belaltı bir şeyler bulmuşsunuzdur, ben de o dönemki galeyanımla böyle bir hata yapmışımdır; dediğim gibi içerik olarak hatırlamıyorum ama yaptıysam da hatadır, affola der geçerim. Dün ben o hatayı yaptıysam, bugünse siz Barış Alper’in başına geleni meşrulaştırmaya çalışıyorsanız; yani tüm bu futbol iklimi halkın içinde bile bu hale geldiyse tek sorumlusu benim nezdimde Ali Koç’tur. Saha içinde elde edemediği ve edemeyeceği başarıları saha dışına kanalize ederek camianızı uyutmaya devam edeli 6 sene oldu, yazın da 7 sene olacak. Konu niye buraya geldi diye şaşırma, sadece saldırılmaya devam edildikçe ısrarcı bir şekilde asıl üzüldüğüm noktayı anlaman/anlamanız için üstteki mesajımda söylediğimi açmaya çalışıyorum.

Sosyal medyada dönen yanlış fotoğraf da yine Barış Alper’e ait olan, GS resmi hesabının paylaştığı bir fotoğraftı. Geçen sezonki Konya maçından o da. Ve yine bu tip sert ama Manaj’da olduğu gibi insanlık dışı kast olmasa dahi net bir şekilde kırmızılık olan müdahalede bu sefer sarı kart dahi çıkmamıştı. Kim bilir, belki de Barış Alper o maçta ikili mücadelede rakibine faul yaptığı için kırmızı kart gösterilmemiştir onda da. :D

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: