Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce Oosterwolde dövülürken falan niye açıklama gelmedi de GS için apar topar açıklama yapılıyor? Kimden bu fikir geldi de sarı bile olmayan pozisyon için şu kadar teferruat yapılıyor anlamak güç.
Bunun gibiler hümanizm falan takılıyorlar diye azıcık insanlık kırıntısı beklemiştim, Ahmet Ercanlar'dan daha troll olmayı başarmak da büyük başarı gerçekten.
İlk önce engelli alıntısı yapmana rağmen dayanamayıp baktığını biliyordum canım güzel kiralık kalıyorum kafanda lol.
Kamera açısından vurduğu bile belli değil ki, ikili mücadelelerde yüze dirsek gelme olayı sık yaşanan bir olay. Az maçında da Mertens'e vurdular hakem faul bile vermedi. Dediğimiz gibi bile isteye gelip aşil tendon ile beraber komple bacağı sökme suretiyle futbol hayatı bitirmeye çalışmanın GS'de herhangi bir karşılığı varsa söyleyin ona göre konuşalım.
Vallahi keşke en yakın zamanda şampiyon olsanız da bünyenizdeki şu radyoaktif maddeden en azından olabildiğince kurtulduğunuzu görebilsem. Yakınımdaki yöremdeki insanların şu nefret ikliminin yarattığı dip dalgada boğulmaya kendilerini mahkum ettiklerini görmek gerçekten çok üzücü, Ahmet Ercanlar kadar bile olamadınız pes.
İlk önce engelli alıntısı yapmana rağmen dayanamayıp baktığını biliyordum canım güzel kiralık kalıyorum kafanda lol.
Kamera açısından vurduğu bile belli değil ki, ikili mücadelelerde yüze dirsek gelme olayı sık yaşanan bir olay. Az maçında da Mertens'e vurdular hakem faul bile vermedi. Dediğimiz gibi bile isteye gelip aşil tendon ile beraber komple bacağı sökme suretiyle futbol hayatı bitirmeye çalışmanın GS'de herhangi bir karşılığı varsa söyleyin ona göre konuşalım.
+Sanırım maç esnasında reji göstermediği için kaçırmışım ama bu maçtada yine Mertens Koita'dan çok net bir dirsek yemiş. Az önce GS sosyal medyasına bakınca gördüm. Neyse uzatmicam zaten karşımızdaki adamlar kötü niyetli.