Trabzonspor - Tartışma Konusu

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
230
Beğeni sayısı
736
PG Nakit
805
GhwPD75WAAAfkLj

Son iki haftada takım...
Toparlandık usta gerisi de gelir inşallah.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
833
Beğeni sayısı
1,399
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
1 saat içinde ani bir son dakika gelmezse transferi kapattık. Aldığımız elemanlarla başlayalım. Shakhtar'dan aldığımız Sikan ve Zubkov ikisi de milli takım oyuncusu birisi forvet diğeri kanat. Sikan'ı bizim sosyal medyada 2010 Burak Yılmaz'a benzetiyorlar kanatta da oynayabildiği için fakat şu an için yedek olacağı neredeyse kesin olan bir oyuncuya 6 sıkmak ne kadar mantıklı diye sordurmuyor değil. Fakat Banza'nın gideceğinin kesin olduğunu düşünecek olursak seneye yine kendi seviyesinde biraz daha kelepir bir hamle yapılması dahilinde seneye rahat bir şekilde çıkış yapacağını düşünüyorum. Zubkov'u ise ilk maçta 8 denedi hoca da niye böyle bir şey yaptı anlamadım. Visca ile bana kalırsa gereksiz bir kontrat yapıldı. Zubkov'u acilen oraya monte etmek lazım yoksa kanatlar yine 35 yaş ortalamasına kalıyor ki bizi çok zorluyor bazı maçlarda bu durum. Zubkov için sıkılan 6 bana daha makul geldi ama Visca'nın süreleri acilen kısmak lazım. Eskihellaç ise bizim uşak transferi. Zaten son dönemde iyiydi ve son iki yıldır gündemimizde olan bir oyuncuydu. Piyasasının çok altına aldık ve doğrudan Eren'in yerini doldurduğumuzu düşünüyorum bu hamleyle. Arif'in de varlığıyla sol beki bu şekilde kapatmak en iyisiydi. Folcarelli de 1,5 yıldır gündemde olan bir oyuncuydu. Yine piyasasının altına alınmış bir isim fakat Fransa ikinci ligten 25 yaşında bir 8 numara mıydı bizim beklediğimiz? Hayır değildi. Sezon başından beri bu takıma yıldız 8 lazımken alınan ismin Folcarelli olması yanlış ama oyuncu hakkında pek bilgim yok. Umarım kendine fazla sövdürmez. Net açığımızı kapattığını düşünmüyorum ancak makul bir yatırım denilebilir. (Fransa'dan gelenler başarılı oluyor ona güveniyorum biraz da yoksa rezalet bir iş) Eren Elmalı'yı 3.7+0.7+%20 paya çakmışız. Evet hızlı atletik iyi bir oyuncu ama orta yapma konusunda çok beceriksiz ve hiç etrafına bakmadan orta açıyor en temel özelliklerden birinden yoksun denilebilir. Yine de milli takım sol beki olması sebebiyle fena olmayan bir transfer Galatasaray adına bizim için ise iyi iş. Paşa'ya pay da gitmemiş oldu açıklanan miktara bakılırsa. Umut Güneş'i de Başakşehir'e bonusların gerçekleşmesi durumunda aldığımız paraya bırakmışız. Bu sezon döküldüğümüz dönemde biraz da olsa ayakta kalan oyunculardan biriydi fakat gitmesi lazımdı. Zaten pahalıya alınmıştı en azından minimum zararla çıkılmış oldu. Bedelsiz yolladığımız tayfanın da hepsinin kontratı bitiyordu ama bu duruma da biraz haksızlık biraz da aponun rezalet yönetimi sonucu geldiler. Sıkıntı şu ki Serkan Asan'ı hala bonservisiyle değil de kiralık yollayabiliyor oluşumuz. Hüso falan onları saymıyorum ayrıca Denswil'den de çıkamadık. Seninle resim çekildiğim günden beri ya rezil oynuyorsun ya da kadro dışısın git de rahatlayalım birader ya. Bunun dışında Barisic kiralamasını mantıklı buldum. Formunu bulursa belki seneye as sol bekimiz olur. Poyraz'ı ise niye kiralık yolladık anlamadım. Umarım bulacağı süreyi çok iyi değerlendirir. Bankalar birliğinden çıktığımız için para sıkılması gereken adamlara para sıkma konusunda elimiz rahatlamış ama şampiyonluk sonrası dönemdeki bütün plansızlıkların tezahürü olarak satış konusunda yetersiz bir dönem geçirdik diyebilirim. En azından artık fesihlerin yanına bir iki tane bonservis kazandığımız transfer girmiş. Bartra'ların Siopis'lerin kontratlarının yırtıldığı dönem neydi öyle ya.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
833
Beğeni sayısı
1,399
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Şenol Güneş'in kulüpte kaldığı senaryoda en mantıklı iş bu. Arda Turan'ı da istiyordum açıkçası ama taraftar genel olarak fazla tepki gösterdi o yüzden gelemedi bence. Fatih Tekke de iyidir Fenerbahçe'yi yenmiş olduk bu hamleyle.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi