RPG Survivor Series 2024

PGW: Son Eklenen Parta Git

Hacken

Joe Hendry
Konular
18
Beğeni sayısı
1,500
PG Nakit
440
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Geç kaldık değerlendirmeye yine. Olsun geç olsun güç olmasın.

Tam tahmin ettiğim gibi Enzo maçı çözen hamleyi yapmış ve Roman'ın gözüne girmiş. Bizim dingillerin de çabasına sağlık. Bir süre görülmezler zaten ama promo kesmeye çalışacağım onlara. Heyman işi, Roman hype'ını tekrardan tepeye çıkarttı valla. Stable'daki üç oyuncu da oldukça kaliteli. Beklemedeyiz icraatleri.

Carlito için üzüldük bu segmentte. Öte yandan Dark STG ve Finn Balor'ın aynı cümlede geçtiği her işte varız. Hafiften perde arkasından gösterilen şeydi bu. Beğendim bunu.

Maçtaki nefret düzeyi hoşuma gitti. En nihayetinde Brookes, hem aklandı hem de Miz'i paket etti ve olası bir yükselişinin önünü açtı. Maryse'ten de darbeyi yiyen Miz'i son kez dinleriz gibi bir hissiyat verildi ama ben, bu erada aktif rol oynama ihtimalini de hiç az görmüyorum. Şovu bekleyelim görelim.

Callis, tam olarak olması gereken gibi konuşmuş. Ospreay'in PGW misyonu bu, ne eksik ne fazla.

Val Venis babanın face'lik seviyesi bambaşka olmuş ya bu maçta. Tebrik edelim iki tarafı da. Feud biter mi? emin değilim. Şu hatun işinin çözüme kavuşmasına bakar.

Bol aksiyonlu bir maç olmuş PGWC maçı. Bryan başta iyi bir yönetim sergilemiş ama sonra ipin ucu kaçmış haliyle. Cümbür cemaat maçlarda bunu çok görürüz lakin sonunu pek beklemiyordum. Saymayı bırakmalarının ardından bu tezatlığı yapmasınn altından acayip bir şey çıkabilir. Çarı bu hafta nadasa bıraktık. Olaylar netleşmeden kestiğim promo hem hikayeye hem de karakterin yaşayabileceği olası değişime paralel olmazdı gibi. Bu şovda netleşince onun üzerinden giderim. Ospreay'in bu aralar tarih tekerrür işinde sıkışmasının neticesi bence yine zirve olacak. Sadece Jeff'ten tekrar kopması gerekecek. Patron denilen şahısla da bizim işimiz var gibi duruyor. Tebrik edelim kendisini.

Başta üzüldük şimdi de mutlu olduk. Bok Lee'nin dışarı çıktığı bir senaryo beklemiyordum lakin Dark STG - Dark Carlito fena bir kombinasyon. Wyatt, maçın içinde bütün akıl oyunlarını oynamış beklendiği gibi. Kafanın arada gidip gelmesi normal Carlito'nun olur o kadar. Chris Jericho bayağı şaşırttı ama artık görmemiz gerekiyordu KAT'ımı. Ayrıca keçilerin keçisi Angelico da her zamanki coolluğunda. Maç özelinde müthiş bir hikaye anlatımı var. Yeni isimlerin hepsi yükselmiş Dark STG ise mutant olmuş diye yorumlayabiliriz bunu. Bir diğer mutanta elenmiş olması falan hiç fark etmez. Balor, bekleneni gerçekleştirmiş ve şampiyonu elemeyi başarmış. Buradan ikisi merkezli bir rekabete gideriz gibi. Maç, destansı bir sonla bitmiş valla. Wyatt Family PGW'yu omuzlamıştı; işi resmiyete de dökmüş oldular tekrardan. Muhtemelen bu eliminasyon maçları arasında okuduğum en iyi maçtır. Genelde bunları okuması da kavraması da zordur. Ekibin eline sağlık, kazanç eden her oyuncuyu da tebrik ederim.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: