Dynamite: Winter Is Coming'e Duyurulan Maç, Kazanan MJF İle Worlds End'de Yüzleşecek

Huma

huma
Konular
42
Beğeni sayısı
180
PG Nakit
150
1 sene önce olsa bu maça öyle bir hypelanırdım ki... Adam Cole geri dönüşünden beri bildiğimiz performansını sergileyemedi. Şu an karşısında belki de kimyasının en iyi tuttuğu 15 yıllık arkadaşı var. Bu maçta da kötü performans sergilerse büyük hayal kırıklığı olur.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 sene önce olsa bu maça öyle bir hypelanırdım ki... Adam Cole geri dönüşünden beri bildiğimiz performansını sergileyemedi. Şu an karşısında belki de kimyasının en iyi tuttuğu 15 yıllık arkadaşı var. Bu maçta da kötü performans sergilerse büyük hayal kırıklığı olur.
Yeterince süre vermemelerinden çekiniyorum, 13-17 dakika arası süreyi hakeden bir maç, Kyle zaten döndüğünden beri her maç mükemmel, hep mükemmel tabii de, bu maç Cole'un dönüşünden bu yana en iyi maçı olabilir.

Huma

huma
Konular
42
Beğeni sayısı
180
PG Nakit
150
Yeterince süre vermemelerinden çekiniyorum, 13-17 dakika arası süreyi hakeden bir maç, Kyle zaten döndüğünden beri her maç mükemmel, hep mükemmel tabii de, bu maç Cole'un dönüşünden bu yana en iyi maçı olabilir.
13-17 dk bile bence az hocam bu maç için. Tabi uzun maç hastası olarak bana kalsa minumum 40 dk isterim de bu maçın hakkı 17-25 dk arası olmalı. Cole'un AEW kariyeri, Bret'in WCW kariyeri ile yarışayacak düzeyde hayal kırıklığı içeriyor maalesef. Umarım senin de dediğin gibi bu maçı hakkıyla tamamlayıp, geri kalan 3 yılını NXT'deki gibi geçirir.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: