Süper Lig 15. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

Kim Kazanır?

• Beşiktaş

Oy: 2 66.7%
  • Fenerbahçe

Oy: 1 33.3%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

RDT

B-K-B WHO?
Konular
47
Beğeni sayısı
191
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Sabahtan beri fener şöyle yapacak Beşiktaş böyle yatacak diyen müdürüm ve ustabaşıma karşı bu maçı kazanan Beşiktaş takımını tebrik etmekle birlikte Jose bey ölmüş yıldızları diriltebileceğini söylemişti ölmüş Beşiktaş'ı diriltti bu akşam. Onu da tebrik ediyorum. Çembo kardeş seni de tebrik ediyorum Redmond kadar olmasan da şunu gösterdin ki Beşiktaş'a İngiliz geldi mi adını unutturmuyor.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
47
Beğeni sayısı
191
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Gol kralı hala Immobile şka maka en kötü sezonda gol kralı bizden çıkacak.
O sırada her maç 50 tane boş kale kaçırmasına rağmen penaltı bulunca tıklatan Banza.

ab67616d00001e024198c92ec28483da79c7894d

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,439
Beğeni sayısı
4,738
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Müdahalede tertemiz.
Müdahale temiz zaten de düdükten sonra topa vurduğu için gördü zaten sarıyı. Teknik olarak doğru, ama vicdani olarak müdahale bence de temiz olduğu için saçmalık bir sarı. Maçı izlemedim dediğin için söylüyorum, Djiku'nun iki defa atılması gerekiyordu. 4 tane sarısı var çünkü, bir tanesi verildi o da 89. dakikada. :D

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
8
Beğeni sayısı
214
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Müdahale temiz zaten de düdükten sonra topa vurduğu için gördü zaten sarıyı. Teknik olarak doğru, ama vicdani olarak müdahale bence de temiz olduğu için saçmalık bir sarı. Maçı izlemedim dediğin için söylüyorum, Djiku'nun iki defa atılması gerekiyordu. 4 tane sarısı var çünkü, bir tanesi verildi o da 89. dakikada. :D
Yav özette Maximin'in Svensson'un yüzünü emcüklemesini kartsız geçiştirip orada itirazdan ikinci sarıyı vermesine patladık o zaman ya. Maçı forumdaki fblilerden biri yönetse fazla belli olur diye bu kadar taraflı yönetmezdi. :d Oğuz'un yumrukla Muçi'yi kesmesine devam oynatıyor lavuk inanılmaz bir şey.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,439
Beğeni sayısı
4,738
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yav özette Maximin'in Svensson'un yüzünü emcüklemesini kartsız geçiştirip orada itirazdan ikinci sarıyı vermesine patladık o zaman ya. Maçı forumdaki fblilerden biri yönetse fazla belli olur diye bu kadar taraflı yönetmezdi. :d Oğuz'un yumrukla Muçi'yi kesmesine devam oynatıyor lavuk inanılmaz bir şey.
Maxi’nin o pozisyonda kart görmemesi apayrı bir rezalet zaten. Bu sarı mevzuları dışında maçı etkileyecek majör hiçbir şey bile olmadı, penaltıyı geçtim penaltıya yakın herhangi bir şey bile olmadı. Yönetilebilecek en kolay derbide bile bu kadar ele yüze bulaştırmak cidden büyük başarı yani. Ama artı olarak ikili mücadelelerde zırt pırt düdük çalmayıp oyunu oynatmaya meyilli olmasını söyleyebilirim. Zaten ilk 45’te 2 dakika, ikinci 45’te 6 dakika uzatma verildi. İkinci 45’in 6 dakika olma sebebi de Tayyip Talha’nın sakatlığı zaten.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
556
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Beşiktaş, Galatasaray derbisine formda gidiyorsa Fener derbisine de eksikle gidiyorsa o maç genellikle karşı tarafa sıkıntı çıkartıyor. Fener top falan oynamadı berbat bir hakem yönetimi de cabası oldu. Eli sargılı futbol kasabının 2 defa kırmızı yemesi lazımken maçı tamamladı. O sene de bu sene olmazsa fenerden de taraftarından da bir süre kurtulacağız sanırım. Special One, bu derbi performansıyla tazminatı çakar keyfine bakar. Yapı muhabbeti, federasyon başkanın tavrından sonra bu skor iyi oldu Sivas maçı gram umrumda değil bu senenin şampiyonunu hafta içi gündemi belirledi zaten .

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: