Süper Lig 15. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

Kim Kazanır?

• Beşiktaş

Oy: 2 66.7%
  • Fenerbahçe

Oy: 1 33.3%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
45
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Futboldan anlamayanlar için sözde FB rahat kazanacaktı değil mi? O işler öyle olmuyor işte. Beklediğim bir oyun, beklediğim bir galibiyet oldu…
Hatay karşısında 1 puanı kurtaran kartal, Kasım ayında ligde galibiyet alamama serisini Aralık ayında sürdürmeyecekmiş hissiyatı verdi. Fenerbahçe maçında artık bir reaksiyon bekliyorum.

Hiç farketmez bu maç Beşiktaş’ın reaksiyon maçı olacak. Doğru 11 çıkarılırsa seyirci desteğiyle puan veya puanlar alacaktırlar. İlk golü attıkları senaryoda direkt galibiyet bekliyorum. Gedson-Rafa Silva bağlantısı çok hızlı kaleye götürür Beşiktaş’ı.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,339
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Seyir zevki yüksek maç olsa da ne teknik ne taktik hiçbir şey yoktu maçta. Berbat bir rus ruleti. Derbi maçı bile olsa kontrollü, soğuk, ne yaptığını bilen FB izlemeyi seviyorum. Böyle topu alanın 50 metre depara kalktığı maraton koşusu değil. 😎👌 Mou son zamanlarda plan değiştirdi. Daha açık oynuyor ancak derbilerde hele hele deplasmanda bu toplara girmemek lazım.

Akashi

the front man
Konular
649
Beğeni sayısı
2,185
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
Bir tane topçu var diye izliyoz takımı onu da yağ gibi akmasına rağmen 60da çıkarıyon ahhhhhhhhh ah.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: