Ben bu ikili ile ilgili sayfalarca şey yazabilirim. RPG oynamaya başladığımdan beri çok özdeşleştiğim karakter/şirket kombinasyonu yaşadım. Ama Garzalar-PGW hikayesi hepsinden ayrı bir noktada. Ben Ziggler'ı şuan çekip PURE'un üstüne çıkacak bir serüvenle karşılaşabilirim, aynı şekilde Janela'yı çekip yanıma Martini'yi de alırsam Onur'la bu şirkette GWA'dan farklı şeyler inşa edebiliriz. Ama Barış'la farklı bir RPG'de Garzaları çekip sıfırdan başlayamayız diye düşünüyorum. Çünkü Garzaları önemli kılan şirkete gelişleri ve başlangıçları değil, düşüşleri ve sonlarıydı. Bu da yaklaşık 1 sene süren bir hikaye demek. İkisini de dizi karakteri olarak görüyorum ve hikayeleri de ciddi anlamda bir trajediden farksız.
Bana kalırsa bu hikayede haklı bir taraf yoktu. Humberto'nun ilk 3 ay ikinci adam olarak kalışı ve Angel'ın onu olaylardan uzak tutmak isterken aslında "yalnız bırakması" onu haklı kılıyor gibi olsa da herif kuzenini resmen ringde öldürüp şirketin baş kötüsünün kuklası oldu. Basit bir heel turn gibi dursa da manipüle edilip kuzenine hayattaki en büyük darbeyi vurdu. Angel bunu yapmazdı. Bu olayın ardından Angel'ın haftalar sonra döndüğünde tek nefretinin O'Neil olduğunu gördük. Humberto'yu suçlamıyordu bile hatta Chairman ile PGW'nun en ölümcül feuduna girmesinin nedenini O'Neil'ın kuzenini ondan alması olarak görüyordu. Bir yandan bu yolda O'Neil'ı bitirmek için Alberto ile bir kereliğine tekrar iş birliği yapması da ayrı bir komedi çünkü Chairman figürünü o kadar düşmanlaştırmıştı ki kendi yarattığı iblisle anlaştı.
Buna rağmen Humberto bana kalırsa tüm hataları ve günahlarıyla "iyi biriyken" Angel sadece ailesine önem veren bir psikopat. Burada Buried Alive maçında ifşa ettiği ve PGW'nun kaderiyle oynadığı mevzu da önemli bir rol oynuyor. Halen Chairman hakkındaki iddiaların gerçek olup olmadığını bilmiyoruz. Gider ayak sırf kuzenini ondan alan adamı bitirmek için tarihi değiştirecek bir iftira mı attı yoksa hayatında ilk defa iyi bir hareket mi yaptı asla bilemeyeceğiz. Şu haliyle bile şirket tarihinin en büyük oçu.