Count Out'la House Of Black maçı kazanıyor! Julia Hart, Buddy Matthews'u kaldırıyor ve ringe sokuyor. Brody, Buddy'i kaldırıyor ve beraber galibiyetlerini kutluyorlar.
Kameralarımız ring dışına dönüyor. Mary güvenlikler tarafından götürülürken Breeze ise Val'ı koltuğunun altına alıp arka alana götürüyor. Fakat Val bir anda onu üstünden itiyor.
Val Venis: Kendim giderim aptal!
Val dönüp sinirle HoB'a bakıyor. Ardından ikili beraber arka alanın yolunu tutuyorlar. Val gitmeden minitrona bir tekme atıyor!
Val Venis: Lanet olsun.
İkili arka alandan içeri girdiklerinde kameralar kapanıyor.
Kameralar tekrar açıldığında House of Black galibiyetini kutlarken, Brody King ve Buddy Matthews ringin ortasında duruyor. Julia Hart kenarda sessizce gülümseyerek onları izliyor. Tam o sırada arenadaki ışıklar bir kez daha kararıyor. LED ekran parlamaya başlıyor. Ekran yavaşça açıldığında, Malakai Black’in yüzü karanlığın içinden belirmeye başlar. Sesi, arenanın sessizliğinde yankılanır.
Malakai Black:
“Val Venis... Tyler Breeze... Bu sadece bir başlangıç. Kara Delik'in sadece kenarına dokundunuz. Ancak ne olduğunu anlamadınız. Şimdi sizi uyarıyorum; bu karanlık sadece size değil, etrafınızdaki herkese ulaşacak. Mary... sen bile kurtulamayacaksın. House of Black... yalnızca bir fraksiyon değil, bir felsefe. Bir ceza. Bir sonsuzluk. Ve siz, Black ailesine saygısızlık yaparak ölüm fermanınızı imzaladınız. Dedem Vanta Black’in adını ağzınıza alırken, bunun bedelinin ne olacağını hiç düşündünüz mü? Tabii ki düşünmediniz. Şimdi, her adımınızda o karanlık sizi takip edecek. Val Venis... Tyler Breeze... galibiyeti tattığınızı mı sanıyorsunuz? Hayır. Bu sadece bir illüzyondu. House of Black, yalnızca zafer için burada değil. Biz... yıkım için buradayız. Her ruhunuzu parçalara ayırana kadar, her ışık sönen birer yıldız gibi karanlığa gömülene kadar buradayız. Kaçamazsınız. Direnemezsiniz. Sizi kara delik içine çekerken, her anınızda pişmanlık duyacaksınız. Mary… Breeze… Val… Hepiniz, karanlıkta kaybolacak ve sonsuza kadar bizimle kalacaksınız. House of Black’e bulaşmanın bedelini ödeyeceksiniz. Bu bir uyarı değil... bu, bir hüküm.”
LED ekrandaki görüntü bir an için bozulur. Ekranda siyah-beyaz bir kumlanma efekti oluşur. Sonra Malakai yeniden belirir. Ama bu kez yüzü daha yakın bir şekilde, karanlığın içinde yankılanır.
Malakai Black:
“Geri dönüş yok dedim, çünkü siz zaten kayboldunuz. Siz, birer yıldız gibi yanıyordunuz. Parlak, ama kırılgan. Ve şimdi o ışık söndü. Kara Delik’in derinlikleri, ışık denen şeyi yutmakla kalmaz... aynı zamanda, o ışığın ardındaki bütün izleri de siler. Dedem Vanta Black, bir öğüt vermişti. 'Karanlık yalnızca gölge değildir. Karanlık, yaşamın kaçınılmaz sonucudur.' Siz bunu hala anlamıyorsunuz. Ama anlayacaksınız. Breeze, senin o sahte gülümsemen ve kendini her şeyin üstünde görmen... Val, senin o aptalca kendine güvenin... Hepsi paramparça olacak. Tıpkı geçmişte karşımıza çıkan diğerleri gibi. Yaptığınız şeyin sonuçlarını anlamanız için bir şeyler göstermek gerekebilir. Sizi izlerken, benim için sadece birer piyon olduğunuzu anladım. Kara Delik sizi içine çekerken, ruhlarınızı esir alırken... bir şey fark ettim. Siz, kendinizi kahraman sanıyorsunuz. Ama asıl kahramanlık, karanlıkla yüzleşmek değil... ona boyun eğmektir. Benden kaçamazsınız. House of Black’ten kaçamazsınız. Size verdiğimiz acı, yalnızca başlangıç. Mary, sen bile bu karanlıktan kurtulamayacaksın. Çünkü bu karanlık, sizinle kalacak. Sizi yutacak. Ve sonunda... gözlerinizi açtığınızda... göreceğiniz tek şey benim yüzüm olacak. İşte o zaman, Black ailesine bulaşmanın ne demek olduğunu gerçekten anlayacaksınız. Bize bulaşmanın bedelini ödemeye hazır olun. Çünkü gelecek sefere sadece kaybetmeyeceksiniz... tamamen yok olacaksınız.”
"Hoş geldiniz, karanlığın sonsuz çukuruna..."
Seyirciler, Malakai Black’in tehdidinin yankıları arasında sessizleşirken, House of Black arenayı ele geçiren bir hâkimiyetin tadını çıkarır. Ekran tamamen kararır, yankılanan sessizlik bir zil sesi gibi devam eder. House of Black logosu belirdiği anda yayın sona erer.