Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keşke 4 dolarlığı alsaydım. Az önce oynadım ilk kez, kesinlikle 10 doları hak etmiyor. Şimdi iade etsem geri 4 dolarlığı alamam indirim bitiyor 1 saate. Pişmanım.
Kötü değil ama fazla arcade bir oynanışı var. Mobil oyun hissiyatı veriyor yani. İlk çıktığı gün indirip oynamıştım biraz eğlendirmişti. Sonra hiç açıp oynayasım gelmedi. PC açtıracak kalitede bir oyun değil kısacası sıkıntı o.
Kötü değil ama fazla arcade bir oynanışı var. Mobil oyun hissiyatı veriyor yani. İlk çıktığı gün indirip oynamıştım biraz eğlendirmişti. Sonra hiç açıp oynayasım gelmedi. PC açtıracak kalitede bir oyun değil kısacası sıkıntı o.
İnsanların özlediği de arcade tarzı olan, eski tarz güreş oyunları falan değil miydi aslında? Öyle bir muhabbet vardı bir ara. Ayrıca hatırlıyorum, oyun ilk çıktığında iyi oynanmıştı galiba.
İnsanların özlediği de arcade tarzı olan, eski tarz güreş oyunları falan değil miydi aslında? Öyle bir muhabbet vardı bir ara. Ayrıca hatırlıyorum, oyun ilk çıktığında iyi oynanmıştı galiba.
Here Comes The Pain tarzı daha hızlı bir oynanıştı istenilen açıkcası. Bu daha çok WWE'nin 2000ler'in başında pcye çıkardığı dandik oyunlara benziyor. Ki onda bile enterancelar falan bundan çok daha iyiydi.