(RAW Spoiler) Duyurulan Şampiyonluk Maçı

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
831
Beğeni sayısı
1,395
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Madem bu maç olacaktı WarGames'i Morgan takımı kazansaydı ya. Rhea'nin gölgesi hala Liv'in ustundeyken istediğimi ben şahsen alamam.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,576
Beğeni sayısı
6,191
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Madem bu maç olacaktı WarGames'i Morgan takımı kazansaydı ya. Rhea'nin gölgesi hala Liv'in ustundeyken istediğimi ben şahsen alamam.
Iyo Sky title shot elde ettiği için yapılıyor bu maç, WarGames hikayesinden çıkan bir maç değil yani. Hatta tam aksine Iyo Sky’ın WarGames’e katılma senaryosu contenderlık elde etmesiyle bağlandı. Zaten Liv bu maçı alır, Rhea da yine bu hikayede aktif rol almaya devam edip sonrasında o da kemeri Liv’den alır diye düşünüyorum. Bu da muhtemelen ilk Netflix şovunda gerçekleşir.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
831
Beğeni sayısı
1,395
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Iyo Sky title shot elde ettiği için yapılıyor bu maç, WarGames hikayesinden çıkan bir maç değil yani. Hatta tam aksine Iyo Sky’ın WarGames’e katılma senaryosu contenderlık elde etmesiyle bağlandı. Zaten Liv bu maçı alır, Rhea da yine bu hikayede aktif rol almaya devam edip sonrasında o da kemeri Liv’den alır diye düşünüyorum. Bu da muhtemelen ilk Netflix şovunda gerçekleşir.
Anladım. Ama mümkünse Rhea'yı bir süre uzak tutsunlar. Rhea'sız olay olmadı şu saltanatta çok kötü bir durum bence.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi