(RAW Spoiler) Duyurulan Şampiyonluk Maçı

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,211
Beğeni sayısı
4,528
PG Nakit
3,895
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Madem bu maç olacaktı WarGames'i Morgan takımı kazansaydı ya. Rhea'nin gölgesi hala Liv'in ustundeyken istediğimi ben şahsen alamam.
Iyo Sky title shot elde ettiği için yapılıyor bu maç, WarGames hikayesinden çıkan bir maç değil yani. Hatta tam aksine Iyo Sky’ın WarGames’e katılma senaryosu contenderlık elde etmesiyle bağlandı. Zaten Liv bu maçı alır, Rhea da yine bu hikayede aktif rol almaya devam edip sonrasında o da kemeri Liv’den alır diye düşünüyorum. Bu da muhtemelen ilk Netflix şovunda gerçekleşir.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
20
Beğeni sayısı
61
PG Nakit
110
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Iyo Sky title shot elde ettiği için yapılıyor bu maç, WarGames hikayesinden çıkan bir maç değil yani. Hatta tam aksine Iyo Sky’ın WarGames’e katılma senaryosu contenderlık elde etmesiyle bağlandı. Zaten Liv bu maçı alır, Rhea da yine bu hikayede aktif rol almaya devam edip sonrasında o da kemeri Liv’den alır diye düşünüyorum. Bu da muhtemelen ilk Netflix şovunda gerçekleşir.
Anladım. Ama mümkünse Rhea'yı bir süre uzak tutsunlar. Rhea'sız olay olmadı şu saltanatta çok kötü bir durum bence.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: