Ekibin ve takip eden herkesi eline sağlık öncelikle.
Açılış segmentinde Breeze'in ampırlık seviyesi yine domine etmiş. Venis, Mary için olayları çözüme kavuşturmak isteyecekken biraz denyoluk sayılabilir bu. Venis'i ciddi senaryolarda daha önce çokça gördük lakin, bu onun da gerginlik seviyesini fazlasıyla arttıran bir mevzu. Maç nereye bağlanacak merakla bekliyorum ama şundan eminim ki SS'ten sonra Venis, asla aynı Venis olmayacak.
Carlito'nun duygusal katmanlarını seyirciye yansıtmak şahane olmuş. Judgment Day'in tavrının onda yarattığı etkiyi daha iyi kavradık.
Miz ısınma maçını başarıyla geçmiş tebrik edelim. Brookes'un hakaretler, maç içindeki hikaye anlatımını direkt etkileyecek ya ondan dolayı keyiflendik. Rage dolu bir maç bizi bekliyor.
Priest liderlik ayaklarına devam ediyor. Roosvelt Stadyumu olayı, karşıdaki ekip düşünülünce cuk oturmuş. Okurken ürktük aw. Priest, Carlito hususunda suçu JD'e atsa da kendisi de ana karar verici konumunda gibi takılıyordu. O yüzden samimi değilsin be adam. En son aşağıda genel yorumu yazacağız JD segmentleri hakkında.
Benim adam win almış valla helal olsun. Enzo'nun bu saçmalıklarına rağmen, SS'te Roman'ın ona karşı biraz olsun yumuşacağını düşünüyorum. Hatta maçın kazanılmasında kritik bir rol oynayabilir Enzo.
Wyatt Family segmentinde Jack Perry'e hak verdik maalesef. Tam bizim kafa yaklaşmış olaylara. Bray yine masal okumuş ama olsun. Dark STG, belki maç içinde belki de maçtan sonra tepesine çökecek Bray'in. Fazlasıyla yakın, hissediyorum. Hatta Demon Finn'li bir senaryoya ekmek banar yeriz bu darkside mevzusunun düşmanı olsak da.
Tarafları çağırıp F2F yaptırmışız. Bryan'ın yaptığı her hareket fazlasıyla akılcı burada. Önceliği kendine vermesinin sebebi, kendisi zirvede olmadan eylemleri gücü önemli derecede yükselmeyeceğine bağlamak oldukça akılcı ki ben de bunu yapardım şu konuşmanın akabinde. Segment'in anı Regal'in Callis'e attığı sopa ama ya. Zevkten dört köşe olduk. Patron da Ospreay de aynı oranda favori bana göre. Kim çıkarsa çıksın başına üşüşeceğiz ama o kesin. Patron'un çeteleşme işi de felaket ilgimi çekiyor rakip olarak.
Sıvamaya JD'nin gelmesi, olayları başlatan olmasının yanında sorumluluk alan biri olması açısından yerinde. Gerçekten de ekibinin Heart and Soul'u bu çocuk... Carlito, Carlito'luğunu yapmış ancak JD güzel konuşmuş. Bizi bile etkiledi yalan yok. Ha samimiyeti tartışılır o başka mesele.
Bray Wyatt Prime Gary Payton ayarı thrash talk silsilesine başlayarak moralleri hiç etmiş zaten. Finn'in cevabı ayrıca yıldızladım. Okuduğum en iyi Wyatt Family çürütmelerinden biri. Carlito geldiğinde ikna olmuş dedik di fena ters köşe olduk yine. Bu iş çözülürse JD sayesinde çözülür çünkü Finn kayışı kopardı, Dom ise Carlito tarafından dövüldü. Trajikomik. Sürpriz bir katılımcı işi fena halde merak uyandırdı. Hem yazar ekibini hem oyuncu ekibini düşünürsek manyak bir şey gelebilir valla; şaşırmam.