RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟕: 𝘷𝘢𝘳𝘢𝘯 𝘶̈𝘤̧

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
318
Beğeni sayısı
2,649
PG Nakit
0
6zXd4Nfc.jpg

PAYBACK #57
6 Aralık Cuma, 20:30 - C
Olympic Stadium

Montreal, Canada

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

1-
Survivor Series Öncesi Son Şov!

2- Yıkılmış Roosevelt Stadyumu!

3- Çok Beş Tane Şeftali

4- Bu Gece Yapay Zeka Desteği Alan Güreşçi Kim?

5- Alberto Del Rio Tarihi Reigni Tamamlayabilecek mi?

9ti81m2.jpg

PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #57 BAŞLIYOR!

Ekranlara Survivor Series 2024'ün tanıtımı geliyor.

66kaqha.png

Michael Cole:
Vaov! Henüz tamamlanmamış haliyle bile harika bir şov bizi bekliyor. Chris Brookes - Maryse - The Miz denkleminde cevapsız kalmış birçok soru var. Miz yanıtları arasa da gönlünü rahatlatacak cinsten bir şey bulamadı ve öfkesi gittikçe artıyor. Geçen hafta Maryse'le yediği yemekte Chris Brookes'u yendikten sonra onu kovacağını açıkladı. Brookes için belki de Survivor Series son şans. Öte yandan Roman Reigns ve Enzo Amore arasındaki tuhaf ilişki, onları yok etmeye ant içmiş GoD'la karşılaştıklarında nasıl bir şekil alacak? Enteresan bir maç daha bizi bekliyor.

JBL: PGW Şampiyonluk Maçı'nda "La Cara" Alberto Del Rio'nun rakibi "The Aerial Assassin" Will Ospreay. Will Ospreay, Alberto'nun kendi rekorunu geçmesine engel olmaya çalışsa da bunu başaramadı. Ancak en azından bu şaşalı kemer serüvenine son veren isim olmak, belki de eski gösterişli günlerine dönmek istiyor. The Final Boss, bu maçın özel hakemi olaraksa "Prince" Bryan Danielson'u seçti.

Michael Cole: Ve Survivor Series'lerin vazgeçilmezi, Geleneksel Survivor Series Maçı! Geçen haftalarda Judgment Day ve Wyatt Family arasında çok çetin mücadeleler gördük. Fakat son Payback'te iki takım da eksiklerini kapatmak için aynı isimlere yöneldi. Dark STG önce Judgment Day'e katıldı, sonraysa bunun bir oyun olduğunu anladık. Öyle görünüyor ki Judgment Day'in Survivor Series'te iddiasını sürdürebilmesi için sağlam bir ismi kadrosuna katması gerekiyor.

OH MY GOD!

tyler-breeze-entrance.gif
Entrance+1.gif

The SEX burada! Bacakları şelale adamlar anın tadını çıkararak ringe doğru ilerliyorlar. Tyler Breeze elindeki selfie çubuğunu en öndeki kızın göğüslerine odaklıyor. Venis ise klasik erotik tavırlarla kızları kudurtuyor. Elinde bir tür mektup gibi bir şey olduğu dikkatleri çekiyor. İkili seyircilere OH MY GOD dedirtip ringe giriyorlar. Venis'in eğleniyor gibi görünmesine rağmen biraz gergin olduğu fark ediliyor. Kenardan bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyorlar.

Tyler Breeze: Montreaaaaaaaaaalllll! AHHHHHLAMAYA HAZIR MISINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ????

Val Venis: EVET, EVET İŞTE GELİYORLAR İŞTE GELİYORLAR! OHHHHHHHH!

251vgg0.png

OHHHH MY GOD!

Seyirci ateşleniyor. Val Venis yukarı katta göğüslerini sallayan kadını işaret ederek gururlu bir bakış atıyor. Breeze selfie çubuğunu çevirerek kadınla kendini aynı kadraja almanın derdinde.

Val Venis: Kasım'da aşkın başka olduğunu biliyoruz. Peki ya Aralık'ta ne meşhur?

Tyler Breeze: Meme mi?

Val Venis: Hadi ama Breeze. Büyük düşün.

Tyler Breeze: İki meme?

images

Val Venis: Bak- Hiçbir şey sormadığımı farz et. Tamam mı? Tabii ki SEX, Breeze. Aralıkta SEX başkadır. Hava kırılır çünkü yılın son KARI düşer. Dışarı çıkar ve ona fütursuzca BASARSINIZ. Altınızda ezilme sesinden sadistçe bir zevk alarak devam edersiniz ve yeteri kadar ısındığınızda KAYARSINIZ!!! MMMMMHHHHHHHHHHH....

Tyler Breeze: OFFFFFFFFFFFFF, JULIA'YA YAPMAK İSTEDİĞİM ŞEY.

Val Venis: Bir dakika! Bir dakika! Bu konu ciddi. Ona BASMAK istemeni anlıyorum. Ama- Ama sanırım onun adını bir daha anmamalıyız.... Yakın zamanda gördüklerimiz... Hiçbiri izah edilebilir şeyler değil. Sana Malakai Black hakkındaki düşüncelerimi dürüstçe söylemeliyim penisdaş. O'nun üstün güçleri olduğuna inanıyorum. Gerçekten! Bu yüzden tapınağa gittiğimizde Vanta Black'ten nasıl bağışlanma dileyeceğimi bilemedim. Korktum, Breeze. Sence de orası, hayatında bulunduğun diğer tüm yerlerden daha farklı bir enerji içermiyor muydu? Tüylerim diken dikendi. Yutkunamıyordum. Göz bebeklerim büyümüştü. Sahi Breeze... Nasıl dua edilir? Nasıl tövbe edilir? Üstelik Vanta Black buradan oldukça uzaktayken.... Bunlar hakkında bir fikrim yok ve ne yaptım biliyor musun?

Val Venis elindeki rulo kağıdın ipini çözüp açar.

3b3ezyb.png

Val Venis: Vanta Black burada olmayabilir ama Malakai Black? Bizi ancak o affedebilir. Bir konuşma hazırlattım. Bir özür ve itiraf konuşması...

Val Venis: Yapay zekaya.

Venis, Breeze'nin Mehmet Ali Erbilvari bakışları eşliğinde gayet ciddi bir tavır içinde kağıda bakar. Yüzünü kameraya çevirir. Yutkunur. Stresi her halinden bellidir.

Val Venis: Ihımm... Ihımm... Ihımm...

Sevgili MALaqAI,

Sana olan hislerim sözcüklere sığar mı bilmiyorum, ama içimde yankılanan bu ateş beni sana yazmaya zorluyor. Senin karanlığın, içimde sakladığım arzulara ayna tutuyor. O karanlık, beni hem korkutan hem de cezbeden bir labirent gibi… Kaybolmayı göze alacak kadar seni keşfetmek istiyorum.

fzz0nc8.png

Her adımında bir yankı var, her bakışında tüylerimi diken diken eden bir ağırlık. Senin varlığın, her şeyin sustuğu bir anda yalnızca kalbimin çarpıntısını duyduğum bir fırtına gibi. Beni tamamen sarsan, ruhumu savunmasız bırakan bir fırtına... Ve o karanlıkta, senin ışığını bulmak için yanıp tutuşuyorum.

5hjoq7e.png

Sana olan duygularım sıradan bir hayranlık değil. Bu, her hücremde hissedilen, adını koyamadığım bir özlem. Sesinin tınısı zihnimde yankılanırken, nefesinin soğukluğunu bile hissetmek istiyorum. O korkutucu, ama baştan çıkarıcı auranda, kendimi kaybetmekten korkmuyorum. Çünkü seni hissetmek, seni anlamak, varlığımı tamamlayan tek şeymiş gibi geliyor.

dl0e14q.png

Eğer bir an için bana dönüp bakacak olsan, gözlerimdeki bu ateşi göreceğine eminim. O an, senin varlığının benim için ne ifade ettiğini anlardın. Ellerini uzatsan, o karanlıktan kurtulmak yerine daha da içine çekilmek isterdim. Çünkü karanlığın, seni sen yapan o eşsiz derinlik, benim en büyük tutk-

Işıklar kapanıyor! Seyircilerin çığlığı arenaya nüfuz ediyor. Birkaç saniye sonra ışıklar normale döndüğünde Val Venis ve Tyler Breeze'nin karşısında O'nu görüyoruz!

1av3y2l.png
be9mngf.png

Televizyon Şampiyonu Malakai Black köşe gönderinde bağdaş kurmuş halde The SEX'e bakıyor. Birkaç saniye boyunca sadece izliyor bu manzarayı. Bakışlarıyla aşağılıyor ikiliyi. Sonra konuşmaya başlıyor.

Malakai Black: Her seferinde daha da dibe batıyorsunuz. Karanlığın gölgesini tepenizde hissettiğinizden beri... Ondan kaçmaya çalıştığınız her eylemde... Siz böyle davrandıkça karanlığın iştahı daha da artıyor. Harlanıyor. Parlıyor... Söyle bana Val, bu yaptıklarınızdan sonra herkesin hayatta kalmaya çalışacağı o kaçınılmaz günde karanlığa tutsak olmaktan seni alıkoyabilecek bir güç var mı? (Venis cevap vermek için mikrofona yöneldiğinde Malakai buna izin vermiyor.) Geçen hafta Buddy - Brody karşısında ne kadar da acizdiniz. Ve ondan önce Kutsal Tapınakta... Ve ofiste o beyaz duvara kadın görüntüleri yansıttığınız nicelerinde... Survivor Series'te Televizyon Şampiyonluğu'nun ortada olduğu maçta ruhunu karanlığa teslim ederken de öyle olacaksın Val. Ya da... Ya da unut hepsini! Dediğimi yap, her şey çok daha basit sonuçlansın. Hak eden dışında başka ruhlar acı çekmesin.

Malakai Black: Hemen şu anda biriniz öne çıksın, Karanlık Delik'e girmeyi kabul etsin.

lkhzp3c.png

Val ve Breeze birbirine bakıyor. Telepatik bir bakışmanın ardından ikisi de pis pis gülmeye başlıyor.

Val Venis: Malakai... Sevgili dostum... İnan bana, daha önce birçok zenci Barbie'nin kara deliğine girdim ama o lanet şeye... (Kafasını olumsuz anlamda sallıyor.) Breeze'nin de bunu isteyeceğini hiç sanmıyorum. Bilmiyor olabilirsin. Breeze'nin dünyadaki 208 ülkeden her bir kadınla ilişkiye girme gibi bir hedefi var. Belki bir gün Karanlıklar Ülkesi kuracak olursan, o zaman Julia Hart'ına BASABİLİR.

Malakai Black ayağa kalkıyor. Belindeki Televizyon Şampiyonluğunu omzuna atıyor.

Malakai Black: Komik olduğunu zannediyorsun. Ama bazen en iyi şaka, hiç beklemediğinden gelir... Geçen hafta ne olmuştu, mütevazı beynini biraz zorlayalım. Karanlığın Temsilcisi Julia Hart o çok sevdiğin kadına, Mary'e Karanlığın Ruhu'nu üflemişti. Sonra korkarak kaçtınız. Mary gösterdiği cesaretle senden daha erkek görünüyordu. Bunu düşünmelisin. Ve bilmediğin şey, biri Karanlığın Ruhu'nu biraz olsun solursa artık onu silmesi bile onu kurtaramaz. Söyle bana Val. Mary nerede?

Val, Mary'nin benchte daima oturduğu tarafı gösteriyor ama göstermesiyle yüzünün düşmesi bir oluyor. Ona ayrılan yer boş. Sandalyenin üzerinde yeller esiyor. Val "biraz önce oradaydı" diyor. Breeze'ye bakıyor bir şeyler bilip bilmediğini anlamak için ancak Breeze omuz silkiyor. O da şaşkın. Val ani bir öfke patlamasıyla Malakai'nin üzerine yürüdüğünde Malakai eliyle onu blokluyor. Venis, Malakai'ye kendini açıklama şansı verip kalıyor olduğu yerde. O sırada titantronda bir görüntü beliriyor.

mary.png

tumblr-73cba7489a35d5a42782da993de8a22d-352d0f3b-400.gif

Karanlık Tapınak'ın meşhur odasında bir sandalyeye bağlanmış Mary. Korkudan beti benzi atmış. Saçı başı dağılmış halde titriyor. Julia Hart karanlıkta yavaşça belirerek kameraya yaklaşıyor. Venis panikle ne yapacağını bilemiyor. Bir titantrona doğru koşuyor, bir Malakai'ye bakıyor. Sonunda Malakai'ye yaklaşıp onu bırakmasını istiyor. Malakai Black sakince Venis'i dinliyor. Ardından Julia Hart'a emir veriyor.

Malakai Black: Onlara yeterince şans vermedim mi? Yaptıkları kötülüklerden geri dönebilmeleri için defalarca fırsat yaratmadım mı? Fakat onlar, hiçbir zaman ders alacak değiller. Ruhlarını feda etmek gibi bir niyetleri de yok. O halde başka çare bırakmadılar. Sence de öyle değil mi sevgili Julia?... Yap yapacağını!

Malakai sözünü bitirir bitirmez Julia Mary'i Karanlık Delik'e yaklaştırıyor. Venis stresten kendini yiyor ringde.

e4duqdq.png

Val Venis: HAYIR! DUR! DUR! TAMAM! BİR KONUŞALIM!

Venis, Malakai'nin yakalarına yapışıyor ama bunu tehdit eder bir tavırla değil, yalvarırcasına yapıyor. Malakai soğukkanlılığını koruyarak Venis'in tepkilerini izliyor.

Val Venis: ONA DURMASINI SÖYLE! ONA DURMASINI SÖYLE!!

Julia Hart, Mary'i atmak için tüm şartları sağlıyor ve bu yakarıştan sonra son kez Malakai'ye bakıyor. Malakai mikro bir ifadeyle göz işareti yapıyor. Julia Hart, belki de hayatında ilk defa ciddi bir ilişki yaşayan Val Venis'in sevgilisini gözünü kırpmadan Karanlık Delik'e atıyor. Mary, yok oluyor! Vanta Black, taze bir ruhun kurbanıyla hayat buluyor! Venis ilk defa bu kadar aciz bir halde. Ringin ortasında dizlerinin üzerine çöküp eliyle titantrona uzanmaya çalışırken Breeze daha fazla dayanamıyor ve Malakai'ye BEAUTY SHOT!!

Beaulty+Shot+2.gif

HAYIR! HAYIR! BREEZE ZIPLADIĞI ANDA IŞIKLAR KAPANIYOR!! NELER OLDUĞUNU GÖREMİYORUZ. RİNGDE BİR PATIRTI KÜTÜRDÜ KOPUYOR ANCAK IŞIKLAR BİR DAHA HİÇ AÇILMIYOR.

abw4hsg.gif

9574

Santurce, San Juan, Puerto Rico - 1983

Kocaman bir şeftali bahçesi ekrana geliyor. Anne bahçeye baktığında kolundaki sepet ile koşarak eve gelen bir velet görüyor. Bu Edwin! Çocuk yüzünde kocaman bir gülümseme ile annesine yaklaşıyor. Kolunda kendi boyu kadar sepetle Edwin oldukça komik görünüyor.

Anne: Koşma yavrum, koşma! Niye bu kadar heyecanlandın? Düşeceksin. Edwin!

Edwin Colon: Anne! Bugün abimin doğum günü, değil mi? Ona beş tane şeftali topladım. Çok beş tane daha toplayayım, hep birlikte yiyelim. Sen bu sepettekileri şimdi al, ben çok beş tane daha almaya gideyim.

Bu sırada Carlos Colon, Carlito da orada! Evin önünden konuşmaları dinliyor. Bugün kendisi 5 yaşına basıyor. Kardeşinin konuşmasını duyunca koşup oraya doğru gidiyor. Sarılıyor kardeşine. Anne de 5 şeftaliyi alıyor sepetten.

Anne: Abinle beraber koşmadan toplayın annecim, tamam mı?

Carlos Colon: Tamam anne, şeftalileri toplarız ama önce ben Hulk Hogan'ım! (kaslarını sıkıyor Carlos)

Edwin Colon: (sepeti bırakıyor Edwin) Ben de Andre the Giant! Gel bakalım ufaklık!

İki çocuk birbirlerine sarılıyor ve birbirlerini yere devirmeye çalışarak güreşiyorlar! Anne telaşla onları izlerken çocukların ikisi de biraz sonra haliyle yere düşüyor. Deli gibi gülüyorlar buna. Sonra da koşarak şeftali toplamaya gidiyorlar.

hq720.jpg

Carlito'yu görüyoruz. Gözü yine yaşlı. Geçen hafta doğum günüydü. Kutlayan kimse de olmadı. Üstelik Judgment Day'deki ona karşı isteksizliği gördükçe kardeşi ile olan ilişkileri daha çok aklına gelir oldu. Üzülüyordu Carlos Colon. Biraz sonra düşüncelerinden sıyrıldı ve oturduğu klozetten kalktı. Gözlerinden akan yaşları sildi ve kabinden çıkıp lavaboya doğru ilerledi. Elini yıkadıktan sonra oradan çıkt-

maxresdefault.jpg

Bray Wyatt kapıda! Kendisinin elinde bir şeftali var ve lavabo sonrası kolonya tutan dayılar gibi ona şeftali uzatıyor. Carlito bu hüzünlü düşünceler sonrasında gülmekle gülmemek arasında kalıyor.

Bray Wyatt: Kimisi konuşarak kimisi güreşerek kimisi de... Şeftali yiyerek kendini sakinleştirebiliyor. Geçen hafta olanları talihsiz bir şekilde izledim. Yok sayılmak ne demek iyi bilirim. Göz altlarına bakılırsa desteğe ihtiyacın var. Al bir ısırık. (Carlito tereddütle ona bakarken) Merak etme, seninle oyun oynamaya gelmedim. Belki de beraber bir oyun oynarız diye düşünüyorum hatta. Sana yapılanlar gibi...

Carlito Wyatt'a bakıyor. Şeftaliyi alıyor ve sakince ısırıyor. Hem sulu hem de dağılmayacak kadar yumuşak. Çok seviyor Carlito. Bir an için Porto Riko'ya gidiyor bu ısırıkla beraber. O eski evindeki şeftalilerden biri resmen bu! Gülümsüyor.

Bray Wyatt: Dark STG'den sonra Judgment Day'in sana ihtiyacı var. İşte onları bırakmak için en doğru zaman! Geçen hafta seni hesaba katmayıp ilerlemek istediler. Fakat matematikten sınıfta kaldılar. Dark STG bu işi bozdu. Bu hafta da onların hesabını sen boz. Wyatt Family'e katıl Carlito. Onlar başarı için herkesi satabilecek birer yamyam. Gerçek bir aile sıcaklığı arıyorsan bizimle olmalısın. Gel ve onları Survivor Series'de ezip geçelim.

Carlito Wyatt'a bakıyor. Wyatt da ciddi bir şekilde onunla göz teması kuruyor.

abw4hsg.gif

Reklamlardan döndüğümüzde ringde hazır bir şekilde Ilja Dragunov'u görüyoruz. Sonrasında girişten bir müzik duyuluyor.

Entrance+1.gif

PGW Genel Menajeri The Miz girişte gözüküyor. Bu sefer üzerinde güreş kıyafetleri var. Maça hazır bir şekilde geliyor.

Singles Match
Ilja Dragunov vs. The Miz

Skull-Crushing+Finale+2.gif

İkili birbirlerine lock-up ile yaklaşmaya çalışıyor. Ancak Miz bir anda sıyrılıyor ve Snapmare yapıyor. Ilja oturur pozisyonda. Sonrasında sırtına bir Shoot Kick geçiriyor. Ilja acı içinde kalkmaya çalışırken, Miz'den Low Snap DDT geliyor. Miz tuşa gidiyor. 1... 2... Ilja atıyor. Miz hızlıca kalkıp iplerden sekiyor ve kalkmaya uğraşan Ilja'ya Big Boot! Ancak Ilja birden eğiliyor ve Roll-up'a alıyor Miz'i. Ilja tuşa gidiyor. 1... Miz atıyor. İkili hemen kalkıyor. Miz koşmayı deniyor ama Ilja onu iplere yolluyor. İplerden seken Miz'den Spinning Back Elbow. Ilja çenesini tutarken, Miz tekrardan iplerden sekiyor ve High Knee. Ilja bu sefer çenesini tutuyor ama Miz son kez iplerden sekerek, Big Boot vuruyor ve Ilja'yı dizlerinin üstüne düşüyor. Ilja toparlanmaya çalışırken, Miz onu yakalıyor ve hızlıca SKULL-CRUSHING FINALE! Miz tuşa gidiyor. 1... 2...

3!

Kazanan: The Miz

dcab9f94ccff0133edb5e38065ffb918

The Miz ter dökmeden maçı bitiriyor ama kafasını kaldırdığı gibi gördüğü manzara onu şoka uğratıyor. Sinirle seyircilerin oraya yaklaşıyor.

DYTIvn.jpg
images

Çünkü karşısında gördüğü kişi Chris Brookes! Yanında ise güzel, sarışın bir hanımefendi var. Hatta hanımefendinin de Maryse'i andırdığını söyleyebiliriz. Miz onlara yaklaşırken, Brookes, hanımefendinin kulağına doğru yaklaşıyor ve bir şeyler söylüyor. İkilinin flört edişini görüyor Miz.

The Miz: Senin burada ne işin var? Sen uzaklaştırıldın, anlamıyor musun!

Chris Brookes: Ama bak bunlar biletlerimiz. Kimse izleyici olarak gelemezsin demedi bana. Ben ve kız arkadaşım, burada keyifli vakit geçirmek için geldik, bunda yanlış olan nedir?

images

Brookes tam eğilip, kız arkadaşını öpecekken, Miz onu ittiriyor. Brookes sandalyesine oturuyor. Brookes bir an öfkeyle fırlayacakken yerinden, sonra kendini tutuyor. Yanındaki hanımefendi ona yaklaşıp durumunu soruyor. Brookes yeniden suratına bir gülümseme takınıp, Miz'e kaçak bir bakış attıktan sonra sevgilisini yanına çekiyor. Bir taraftan Miz'in gözüne bakarken, sevgilisini öpüyor.

DYTVPH.jpg

Ancak bunu gören Miz daha da celalleniyor. Brookes'u yakasından tutup silkmeye, tartaklamaya başlıyor. Brookes'un sevgilisi, Miz'e ne yaptığını sorunca, onu da itiyor Miz. Bunu gören Brookes, Miz'in suratına yumruğu oturtuyor. Miz yere düşünce, Brookes da bariyerleri aşıp, sonrasında Miz'in yanına geliyor. Onu ilk önce ringin köşe direğine, sonra çelik basamaklara vuruyor. Miz patates. Ancak Brookes onu tekrar kaldırıp ringe sokuyor. Brookes görevlilerin oradan bir mikrofon alıyor ve ringe giriyor.

Chris Brookes: Önce karısını başkasına peşkeş çeken, sonra kadınlara saldıran alagavat. Bunca zaman kendimi korumayı denedim. Senin seviyene düşmemek için uğraştım. Ancak sen sadece bir boksun ve değdiğin her yeri de sıçıp batırıyorsun. Kendi karına zorbalık yaparak, elini kolunu sallaya sallaya gezebilirsin ancak benim kadınım, seninki gibi ona buna veren bir fahişe değil. Ben de senin gibi bir gavat değilim. Bana ve sevgilime saygısızlık yaparak, rahat gezemezsin. Bırak genel menajerliği, tanrı olsan yine ayağımın altına alırım. Ancak Miz, sana özür dilemen için bir şans vereceğim. Senin bana vermediğin şansı.

Brookes mikrofonu yerde yatan Miz'in suratına tutuyor. Miz yavaş yavaş bir şey diyor...

The Miz: Piç herif, Allah'ın belası piç!

Chris Brookes: NE DEDİN?!

The Miz: Piç herif...

Praying+Mantis+Bomb.gif

BROOKES BUNU DUYUNCA DELİRİYOR VE MIZ'İ KALDIRIYOR, PRAYING MANTIS BOMB!!!

images

ANCAK BROOKES HAREKETİ VURAMADAN, GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ÜSTÜNE ÇULLANIYOR! BROOKES, BİR İKİ VURA VURA DEVİRİYOR GÖREVLİLERİ ANCAK SONLARI GELMİYOR VE BROOKES'U SIKIŞTIRMAYI BAŞARIYORLAR. BROOKES DİZLERİNİN ÜSTÜNDE KALIYOR. BUNU GÖREN MIZ KALKIYOR VE BROOKES'UN KASIKLARINA TEKMEYİ GEÇİRİYOR. BROOKES YERDE SÜRÜNÜYOR.

WWE-wrestler-the-miz-1.jpg

ANCAK MIZ HIRSINI ALAMIYOR. GÖREVLİLERE KALDIRIN DİYE EMİR VERİYOR. GÖREVLİLER BROOKES'U SÜRÜKLEYEREK KALDIRIYORLAR. MIZ ARKASINA GEÇİYOR VE SKULL-CRUSHING FINALE! BROOKES YERDE! MIZ ÜSTÜNE BASARAK ELLERİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! GÖRÜNTÜLER BÖYLECE SONLANIYOR!

abw4hsg.gif

hq720.jpg

Arka alandayız. Judgment Day üyeleri rahat koltuklarında oturmakta. Fakat kimsenin psikolojik olarak rahat olmadığı görülüyor. Dominik'in kafası oldukça bozuk. Bu sırada JD McDonagh dinlediklerinden dolayı sıkılmış vaziyette. Kafasını dağıtmak için telefonunu kurcalıyor. Damian ve Balor ise oldukça ciddi. Wes Lee ise "nereye düştük" der gibi bakıyor.

Dirty Dom: Karabasandı... Kesinlikle birer karabasandı. Daha önce yalnızca bir kere uyurken yaşamıştım, ondan dolayı iyi biliyorum. Fakat bu yaşadığım, uykudakine göre çok farklı. Hareket edebiliyorum, nefes alıp veriyor hatta konuşabiliyorum ama asla onlardan kaçamıyordum. Beş altı tane karabasan geldi. Bir tanesine yumruğu koydum, diğerine tekmeyi bastım. Bir an için kayboldular. Ama kalan dört tanesi üstüme üstüme geldi. Hele o testeresine kafa attığım var ya... Beni öldürmekten beter etti.

Finn Balor: BAĞIRTMA AMK, testereye nasıl kafa koydun ya?

JD McDonagh: (Dominik'e bakarak) Enzo'mdur o benim.

Balor ve McDonagh gülüşürken Dominik oldukça ciddi. Bu sırada Priest araya giriyor.

Damian Priest: Baylar, geçen hafta yaşadığımız şey makaraya sarılacak gibi değil. Bizi bir yerden başka bir yere resmen taşıdılar. Herkesin bilinci yerindeydi, o ringde kavga ettiğimizi herkes hatırlıyor. Kendimize geldiğimizde bir orman kenarında öylece yatıyorduk. Gördüğümüzü zannettiğimiz korku dolu rüyalar aslında gerçekti. Bizimki yine iyi. Dom ile bayağı uğraşmışlar ve asıl onun psikolojiyi mahvetmişler. Survivor Series için en güçlü katılımcılardan biri kendisi. Bir düşündüğünüzde bizi mağlubiyete sürüklemek için bunu yaptıkları çok açık. Sizler burada hiçbir şey yokmuş gibi gülüp edemezsiniz. Carlito da zaten tripli. Ekip bok içinde ve çözüm için bir şeyler düşüneceğinize saçma sapan gülüp ediyorsunuz. Survivor Series maçına 5 kişi bile çıkamayabiliriz! Bunu çözmemiz lazım. İddia oranlarının, dışarıdaki seyircilerin veya podcast yapıp PGW'yi yorumlayan o lavukların ne dediği gerçekten umrumda bile değil. Biz o maçı kazanacağız. Siz de bu galibiyet için çabalayacaksınız.

Priest ortamı geriyor. Balor ve Dominik ciddiyetle dinlerken Wes Lee de göz temasını asla kopartmadan olanları düşünüyor. JD McDonagh ise bu sırada telefonda. İnternette sörf yaparken gördüğü şey karşısında endişeleniyor ve hemen söze giriyor.

JD McDonagh: O stad... Orası... Roosevelt Stadyumu! Burası yıllar önce kapatılmış lan.

Roosevelt_Stadium_113175pu.jpg

Herkes endişe ile JD McDonagh'a dönüyor. Kendisi, kafasına takılan bir düşünce sonrası internete bakarken Wikipedia'yı açıyor. Arkadaşlarına telefonu sırayla uzatıyor. Onlar da sayfaya bakıyorlar. Gerçekten de stad 1981 yılında kapanmış görünüyor. Fakat tüm PGW geçen hafta orada güreşti! Bu nasıl oluyordu? Dirty Dom istemsizce titremeye başladı. Bu sırada Balor ve JD'nin de eli ayağı buz kesmişti. Damian Priest ufak bir gerginlik yaşasa da rasyonel yaklaşmaya çalıştı.

Damian Priest: Wikipedia sayfasının her söylediğine inanmak zorunda değiliz. Hurafelerle birbirimizi gazlayıp Dark STG'yi bir korku filmine dönüştürmeye gerek yok. Kimse artık geçen hafta yaşananları konuşmayacak. Önümüze bakacağız. Öncelikle hepimizin Survivor Series maçına odaklanması lazım. Bu yüzden de 5.üyemiz Carlito'dan özür dilememiz gerek. Özellikle de benim...

Bu sırada kapıdan bir ses geliyor.

Geç kaldınız.

image

İçeriye giren isim Carlito. Sırtındaki çantayı indiriyor ve yandaki dolabı açıyor. Oradaki eşyalarını yavaş yavaş toparlarken konuşmaya başlıyor.

Carlito: Dün Dark STG varken bok gibi bahaneler bulup beni oyun dışında bırakıyorsunuz. Bugün işiniz düştüğünde yeniden oyunda olacağımı mı zannediyorsunuz? Go fuck yourself! Ben yokum.

Carlito sırt çantasını toparlarken Damian mahcup bir şekilde ayağa kalkıyor. Bir şeyler söylemeye çalışıyor. Carly... Dostum yap-

Fakat Carlito'nun hızla odadan çıktığını görüyoruz. Damian bu gidişle beraber oldukça öfkeleniyor. Bir anda sinirle arkasını dönüyor ve JD McDonagh'a bakıyor.

Damian-Priest-JD-McDonagh-WWE-RAW.webp

Damian Priest: Hepsi senin gibi bir andavalı dinlediğim için! Şimdi siktir git ve bu işi çözmeden gelme. Bu gece o adamı istiyorum! Yanımızda olacak.

Priest nefretle McDonagh'a bakarken JD sakince ayağa kalkıyor.

JD McDonagh: Ona haksızlık eden bendim. Düzeltmesi gereken de ben olacağım. Merak etme, istediğin olacak.

JD McDonagh hızla odadan çıkıyor. Bu sırada kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif

???: HEY PGW, HOW YOU DOIN?

Entrance+2.gif

PGW Takımlar Şampiyonluğunun yarısının sahibi Enzo Amore girişte gözüküyor. Enzo göründüğü gibi arenadaki herkesten "Flowline" chantleri yükseliyor. Enzo da ceketinin cebinden çıkardığı mikrofonla, girişte koşarken, seyircilerin Flowline chantlerine destek atıyor. Enzo ringe giriyor.

Promo+1.gif

Enzo Amore: Bu gece ringe gelirken, her zamankinden daha heyecanlıydım. Görünen oymuş ki, tek heyecanlı olan ben değilmişim. Sizin de heyecanınızı hissediyorum. O zaman direkt konuya girelim. Geçen hafta PGW'nün kabile şefi bir çağırı yaptı. Beni bu ringe çağırdı. Ben de denileni yaptım. Bunun nedeni Roman'dan korkmam ya da kendimi ondan aşağıda görmem değildi. Bunun nedeni, Roman'ın benim takım arkadaşım olmasıydı. Takımım için, her zaman, her şeyi yaparım. Roman bunu anlamak istemiyor. Bunu kabul etmek istemiyor. Biliyorum ortada bir kan bağı yok ama PGW'deki bağ, kan bağından bile daha derin. Roman kabul etmek istemiyor ancak kendisi PGW'nün kabile şefi ve benim de takım partnerim. Bu yüzden Roman Reigns seni ringe çağırıyorum. Haftaya değil, sonraki hafta değil. Bu gece, burada ve hemen.

Promo+2.gif

Müzik çalıyor ama gelen giden olmuyor. Enzo bekliyor, bekliyor ve bekliyor. Ancak şarkı bir süre sonra çalmayı bırakıyor. Enzo bunu görünce resmen küplere biniyor.

Enzo Amore: Lanet olsun Roman. Geçen hafta sana verdiğim sopadan sonra hala akıllanmadın mı? Sen ve ben takımız. Hatta normal bir takımdan da fazlasıyız. Tarihin en iyi takımıyız. FTR tırnağımıza bile dokunamaz. Young Bucks ayaklarımıza kapanıp merhamet diler. Evolution gelip bizden hayran fotoğrafı çekmek ister. Brothers of Destruction, Undertaker ve Kane, elimizi öpmek için yalvarırlar. Midnight Express gelip biz bir takımız demeye utanır. İşte o kadar büyük bir takımız. Ancak Roman, ancak birlikte bu kadar büyük bir takımız. Bunu göstermemiz için de önümüzde Survivor Series var. Birlikte takım olarak kemerleri korumamız gerekiyor.

Entrance+2.gif

Bir müzik çalıyor ama bu Enzo'nun beklediği müzik değil. Bu müzik Guerrillas of Destiny'ye ait. Girişte Tama Tonga ve Tanga Loa gözüküyor.

Enzo Amore: Geçen hafta size çektiğim dayak yetmemiş anlaşılan.

Tama Tonga: Oooo, bunu görüyor musun Tanga. Karşımızda tarihin en iyi güreşçisi Enzo Amore var. Aman tanrım çok korktum. Sanırım fantezi dünyanı yeterince memnun ettik böylelikle. Ancak Enzo, şimdi senin için reality check zamanı. Sen sadece bir soytarısın. Kimse seni ciddiye almıyor. Kimsenin umurunda değilsin. Kimse seni takmıyor. Ne Roman seni takıyor, ne de bu aptallar. Sen sadece bir soytarısın. Burada fantezi dünyandan bir şeyler anlatıyorsun ve insanlar bununla beş dakika taşşak geçtikten sonra, seni siktir ediyorlar. Ancak senin yapabildiğin hiçbir şey yok. Hiçbir başarın yok. Sözde takımlar şampiyonusun ama kendi kemerine bile hakim olamıyorsun. Roman'ı sadece geriye çekiyorsun. Bu sayede Survivor Series'de, takımlar kemerini biz alacağız. Senin zayıflığın sayesinde, kemerler eve gelecek.

Taunt.gif

Enzo Amore: Boşu kes lavuk. Madem bu kadar iddialı konuşuyorsun, o zaman benimle bir maça çık. Buraya hemen bir hakem gelsin çünkü artık bir maçımız var.

Enzo lafını bitirdikten sonra arka alandan bir hakem geliyor hızla. Tama ve Tanga kendi aralarında konuştuktan sonra ringe giren isim Tama Tonga oluyor ve hakem zili çalıyor.

Singles Match
Enzo Amore vs. Tama Tonga

Body+Slam.gif
Running+Low+Elbow.gif

İki isim birbirlerine yaklaşıyorlar. İlk hamle Enzo'dan geliyor. Tama'nın karnına bir yumruk geçiriyor. Tama eğiliyor ve Back Elbow geliyor ensesine. Ancak Tama darbeyi yemeden hızlıca çekiliyor. Enzo boşa atıyor dirseği. Tama da bundan yararlanıp hemen boştaki dirseği yakalıyor ve Hammerlock bağlıyor. Enzo hızlıca diğer dirseği ile Back Elbow deniyor ancak Tama eğiliyor ve hızlı bir hareketle Enzo'yu boynundan yakalayarak, Vertical Suplex için kaldırıyor. Ancak vuramadan, Enzo çırpınarak kurtuluyor ve Tama'nın arkasına geçiyor. Enzo hızlıca üstüne atlıyor Tama'nın ve Reverse Hurricanrana. Ancak Tama sağlamca tutunuyor ve düşmüyor. Enzo, Tama'nın omuzlarında kalıyor. Tama gerilerek, Alabama Slam deniyor. Ancak Enzo'dan bir anda Victory Roll-up geliyor. 1... Tama atıyor. Enzo hızlıca kalkıp, Tama'nın üstüne koşuyor ancak Tama onu yakalıyor ve Body Slam ile yere çakıyor. Enzo oturur pozisyona geliyor ancak Tama o sırada iplerden sekerek koşuyor ve Running Low Elbow. Tama tuşa gidiyor. 1... 2...

DDG+1.gif

Enzo atıyor. Tama Side Headlock bağlamaya çalışıyor ancak Enzo'dan Headscissors geliyor. Tama, Enzo'nun omuzlarını yere değdiriyor. 1... 2... Enzo bırakıyor. İkisi de kalkıyor. Enzo yine koşuyor Tama'nın üstüne ve Tama onu yeniden yakalıyor, bu sefer Spinning Back Suplex deniyor ancak Enzo hareketi Tornado DDT'ye çeviriyor. Tama kafa üstü çakılıp takla atıyor ve oturur pozisyonda kalıyor. Enzo bu sefer iplerden hızlıca koşuyor ve Low Dropkick! Ancak Tama eğiliyor. Enzo boşa düşüyor ve Tama hemen kalkıp onu yakalıyor. İplere yolluyor. Enzo iplerden sekiyor. Tama zıplayacağını düşünerek eğiliyor ancak Enzo bir anda duruyor ve Knee Lift! Tama geriliyor. Enzo koşarak bir de Dropkick vuruyor ve onu koşeye yolluyor. Enzo durmuyor ve peşinden koşarak Corner Crossbody vuruyor. Tama yere düşüyor. Enzo hızlıca köşeye çıkıyor. Tama kalkmaya çalışırken DDG!!!

Roll-Up+Pinfall.gif

ANCAK TAMA YÜZÜNÜ TUTUYOR VE HAKEM ONUNLA İLGİLENMEYE BAŞLIYOR. O SIRADA TANGA LOA HIZLICA RİNGİN KENARINA ÇIKIYOR VE ENZO ANLAYAMADAN ONU KÖŞEDEN İTİYOR. ENZO YERDE! TAMA HEMEN HAKEMİ İTİP ENZO'YU ROLL-UP'A ALIYOR. TAMA TUŞA GİDİYOR. 1... 2...

3!

Kazanan: Tama Tonga

Powerbomb+by+Roa+into+a+Neckbreaker+by+Tonga.gif

Maç bitiyor ancak biter bitmez Tanga Loa ringe giriyor ve Tama ile yerdeki Enzo'ya saldırıyorlar. Enzo daha düşmenin etkisi atlatamadan yediği tekmeler ve yumruklarla patates oluyor. Üst üste vuruyor Guerrillas ekibi. En sonunda Tanga ve Tama kendi aralarında bir işaret yapıyorlar. Tanga Loa hareketsiz kalan Enzo'yu yakalayıp Powerbomb için kaldırıyor Tanga'dan gelen Powerbomb'u, Tama Neckbreaker ile tamamlıyor. Survivor Series'e Enzo'nun çıkmaması için ellerinden geleni yapıyorlar.

Superman+Punch.gif
Superman+Punch+in+Mid-Run.gif

MÜZİK TEKRAR ÇALIYOR VE TAMA İLE TANGA GİRİŞE BAKIYORLAR. ANCAK ROMAN REIGNS ARKADAN GELİYOR. SEYİRCİLERİN TEZAHÜRATLARINI DUYUNCA ARKALARINI DÖNÜYORLAR. ROMAN'DAN TAMA'YA BİR UPPERCUT! ARDINDAN LOA'YA! TAMA KALKIYOR VE SUPERMAN PUNCH! TANGA PANİKLER ROMAN'IN ÜSTÜNE KOŞUYOR AMA ONA DA SUPERMAN PUNCH! TAMA VE TANGA RİNGİN DIŞINA KAÇIYORLAR!

Outside+Spear+through+the+Barricade.gif

AMA ROMAN PEŞLERİNDEN GİDİYOR! TANGA LOA BARİYERLERE TUTUNARAK KALKMAYA ÇALIŞIYOR AMA SPEAR! ROMAN, LOA'YI DA, BARİYERLERİ DE YOK EDİYOR. TAMA O SIRADA KAÇIYOR.

Leaves+the+Arena+with+Title+2.gif

Enzo kalkıp kendine geldiğinde Roman'ın sadece bir kemerle ayrıldığını görüyor. Ne olduğunu anlamaya çalışırken, Roman'ın, diğer takımlar kemerini kendisine bıraktığını görüyor. Şaşkınlıkla bir ona, bir kemere bakarken, reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif

Bir hayli uzun süren reklamlar nihayet son buluyor ve şovumuz hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. Kameraların açıldığı yer PAYBACK şovumuzun gerçekleştirildiği arenanın arka alanında yer alan soyunma odasının tam içerisi. Bir grup güreşçinin içeride olduğunu görüyoruz. Bunlar Wyatt Family fertleri, Jack Perry ve Dark STG! Braun Strowman, Bray Wyatt, Dark STG, Erick Rowan, Jack Perry, Randy Orton ve Velveteen Dream... Hepsi bir araya gelmiş durumdalar ve önlerindeki önemli viraj öncesinde bir kritik, bir toplantı halindeler. Bazıları oturmuş, bazıları da ayaktalar. Hız kesmeden gerçekleştirdikleri bu mühim muhabbete kulak veriyoruz. Lider olarak Bray konuşuyor şu anda.

nc9owph.jpg

Bray Wyatt: Dostlarım, ailem... Duyuyor musunuz, savaş öncesi çalan çan seslerini? Onlar hep buradaydılar, onlar hep size fısıldadılar. (Velveteen'e dönüyor) Her gece, rüyalarınızın içine gizlenip en büyük korkularınızın nüksetmesini beklediler. Onlar sizi izledi, yargıladı. Hakikatin kapısındayız, burası içeriye girmeden önceki son nokta. Ama asıl mesele şu, sizin bu kapıyı açmaya cesaretiniz var mı? Sizden özveri göstermenizi bekliyorum, sadece odaklanın.

euier4q.jpg

Velveteen Dream: Karanlık buraya kadar geldi, siz de yüceliği hissedemiyor musunuz? Judgment Day'in büyüklüğü... Onların kontrolü... Onların gücü sadece bir yanılsama, başka hiçbir şey değil! Onların güçlü görünümü, bizden korkmalarını gizlemek için bir maskeden ibaret! Ama Survivor Series'te, bu durum bir farklı olacak çünkü hiçbir şey planladıkları gibi gitmeyecek. O gece, maskelerini çıkarma zamanı! Bu fırsatın huzurunu içinizde hissedemiyor musunuz? Onları önce birbirine düşüreceğiz, sonra yok edeceğiz! Aralarındaki malûm çatırdamayı bir fırsata çevirmek zorundayız. Sadece kaybetmeyecekler, dağılacaklar! Bunu anladınız mı, huh?

Bray Wyatt: Hepimiz de aynı amaç doğrultusunda buradayız. Gözümüz aynı şeyi başarmakta, aynı noktaya varmaya çalışıyoruz. Karanlığın inanılmaz rahatlığı bizi buraya kadar getirdi, şimdi de sorumluluk almak üzere çağırıyor. Bu hikayeyi yazan da karanlığın kendisi olacak. (sertleşiyor) Traditional Tag Team Match geliyor! Judgment Day’in sadece bir grup insan olmadığını, onların bir yapı olduğunu anlamanız gerekiyor! Elimizde birçok dinamit bulunuyor.

Bray bütün isimlere tek tek bakıyor, Braun ile Erick'in; Bray'a katılma anlamında kafalarını salladıklarını görüyoruz. Bu sırada Jack lafa giriyor.

7ysb15i.jpg

Jack Perry: Listen! Bunun sizin tarzınız olduğunu anlıyorum ama işler bu şekilde gitmiyor. Acaba bu mistik havanın snopluğundan kurtulmak yerine maç içerisindeki olası senaryoları değerlendirerek kendimize bir strateji mi belirlesek? Bu güzel, insanlar etkileniyor ve hatta korkuyorlar. Ama bunu yapmak bizi rahatlatmıyor, daha önemli noktaların üzerinde duralım. Maça kim başlayacak, hangi sırayla ringin içerisine gireceğiz gibi...

Bray cevap vermeden Randy araya giriyor ve Jack'a dik gözlerle bakarak bir şey söylüyor.

2h1zvi2.jpg

Randy Orton: Ah Jack, cesurca konuştun. Ama bunların maneviyatını hissedemiyorsun. Aramızda yenisin, neyden güç aldığımızdan haberin yok. Bunlar dışarıya savrulmuş basit kelimeler değil, bunu anlayamıyor musun? Gücümüz, atmosfer bizim gücümüz. Bu gücü doğru zamanda kullandığımızda, bu dünyadaki hiçbir strateji bununla baş edemez.

Jack Perry: That's bullshit!

Bray Wyatt: Temeli sağlam olmayan o karma isimlerin aksine biz daha sağlamız Jack, biraz rahatla ve söyleyeceklerime kulak ver. Hiç şüphesiz ki, orada sana yardım edecek bir ses çıkacaktır. Sen Judgment Day'in aksine iç huzura sahip ve karanlığın inanılmaz rahatlığıyla bir arada olan isimlerin arasına geldin. Bir enerji var, buradan çıkacak ve onların üzerine çökecek. Onların arasındaki çatlakları genişletmek ve büyük bir yıkıma sebep olmak bizim elimizde. Şimdi ise... Bu gece nifak tohumları ekin, dostlarım! Onlar kaybettiklerinde herkes birbirini suçlasın! Bu en büyük stratejidir Jack.

Bir süre sessizlik oluşuyor ortamda.

fv0fr6c.jpg

Bray Wyatt: Daha olası galibiyetlerinin ardından şampiyon olmaları durumunda bile hemfikir değiller.

Bray'in konuşmasını sırıtması eşliğinde dinleyen Velveteen, bu sözler son bulduktan sonra araya giriyor.

Velveteen Dream: Bunun üzerine gidelim.

Odanın içerisindeki herkes buna katılıyor, onaylıyor! Kabul ediyorlar! Bir süre yumruk tokuşturmalarının ardından Dark STG'ye geliyor konuşma sırası.

ia00tj5.jpg

Dark STG: Peki Bray, peki... Ya ben? Seninle bir anlaşma yapmıştık, değil mi? Bana bir söz vermiş olduğunu sana hatırlamak istiyorum. Sadece Judgment Day'i ortadan kaldırmak konusunda anlaşmamıştık. Bu işin içerisinde benim ordumu kurmam da söz konusuydu. Ama şimdi duyduklarım beni şüpheye düşürüyor. Sürekli galibiyetten bahsediyorsun lakin ya benim için ne yapacağını... Karanlık ordumu kurmam için bana ne zaman adam vereceksin? Bana kurmak için söz verdiğin karanlık ordusu ekibi için adam istiyorum. Bu sandığından çok mühim. Sözünü yerine getirmeni bekliyorum.

Bray'in yüzü düşüyor, cevap veriyor.

hahgiv5.jpg

Bray Wyatt: Ah, yoldaşım! Karanlığın sabırsız bir yoldaşı olduğunu düşünürdüm fakat görüyorum ki sen hep sabırsızsın. Gözlerimi unutmuş ya da yutacak değilim, o galibiyet bizim olacak. Savaşın sonunda elde edeceğimiz ganimetleri kendi aramızda bölüştükten, zafer ziyafetini çektikten ve şaraplarımızı içtikten sonra... Güneyli binlerce boş ruh senin karanlık ordunun temelini oluşturacak, acele etme. Önce bu savaşı kazanmamız gerekiyor, okay?

Dark STG: Pekala, bu sözü yerine getirmen için sana biraz daha zaman verebilirim. Ama konuyu benim aceleci davrandığıma getirme çünkü böyle bir şey yok. Normalde bugünü işaret ederek bu sözü vermiştin. Hatırlamıyor musun?

Bray Wyatt: Bunu çözeceğim!

tvudk4b.png

Velveteen Dream: (gözlüğünü takıyor) Bu işi bitirelim!

Herkes hemfikir oluyor, anlaşıyorlar. Bir kez daha yumruk tokuşturuyor, birbirlerine sarılıyorlar. Bunun takibinde odayı terk etmeler başlıyor. Bray önden çıkıyor, arkasından çıkanlar ise Braun ile Erick. Peşlerinden Dark STG çıkıyor. Randy ve Velveteen de odayı terk ettikten sonra Jack tek başına kalıyor...

2kesz52.png

Jack da son olarak odayı terk ediyor. Art arda koridorda ilerlemeye başlıyorlar. Ama bir saniye, bir saniye! Jack'ın ilerlemesini engelleyen bir husus var ortada. Bu tam olarak kendisinin kolunun arkasında duran birisi tarafınca tutulmasından kaynaklı. Arkasında birisi var, onun kolundan tutuyor. Ne olduğunu anlamayan Jack, direkt olarak arkasına dönüyor...

Karşısında gördüğü isim ise Dirty Dom! Dom, doğrudan Jack'in gözüne bakıyor. Jack ise önce Dom'un kolunu tuttuğu eline, sonra da Dom'un gözlerinin içerisine bakıyor. Göz göze gelmelerinin ardından Dom'un sözlerine başlaması bir oluyor.

6tn2ndk.png

Dirty Dom: Biraz konuşabilir miyiz?

Jack onaylar anlamda kafasını sallıyor. Bu yaşananların ardından olayımız burada son buluyor. Şov reklamlara gitmiyor, kameraların çevrildiği yön ringimiz oluyor.

abw4hsg.gif

Müziği duyan seyirciler hemen ayaklanıyor. "Prince" Bryan Danielson ve William Regal memnun bir ifadeyle titantronun altından geçiyor. Büyük bir sevgi gösterisi göze çarpıyor. Geçen hafta Survivor Series'teki PGW Şampiyonluğu Maçına hakem olarak duyurulmuştu. Müziğin ritmine kendini kaptırarak merdivenlerden çıkıyor. Ringe girip bir mikrofon alıyor.

eajj6fo.png
bog3hk5.png

"Prince" Bryan Danielson: Harika destekleriniz için teşekkür ederim, fakat- Fakat bugün konumuz Bryan Danielson değil. Geçen hafta Survivor Series'teki kritik maç için hakem olarak anons edildim: PGW Şampiyonluğu! Bu gerçekten iyi bir fikir. Çünkü bunu kabul etmeseydim o geceyi boş geçecektim. Survivor Series gibi mazisi olan bir şovu pas geçmek nahoş bir durum olurdu. Öte yandan hakemlik, ne yalan söyleyeyim, ilgimi çekmiyor değil. Profesyonel güreşi ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Mücadeleyi, hırsı, çevikliği ve pratik zekayı... Ve en az iki kişinin bunları gerçekleştirmesine kolaylık sağlayan bir tür mühendisliği... Şimdi izninizle Survivor Series'te gerçekleşecek hayati maçın taraflarını ringe davet edeceğim. (Eliyle girişi göstererek.) PGW Şampiyonluğu için meydan okuyan isim "The Last World Beater" Will Ospreay!

images

Will Ospreay ve Don Callis girişte beliriyor. Will, Bryan'a bakarak keyifsizce ilerliyor. Don Callis, kendisine laf atan seyircilere laf sokmakla meşgul. Yargısını dağıtıyor. Birer mikrofon aldıktan sonra ringe giriyorlar.

"Prince" Bryan Danielson: Geçen hafta tarihin en uzun süreli PGW Şampiyonu rekorunu kıran "La Cara" Alberto Del Rio!

Bryan anonsu sonlandırdığında Will'in suratı ekşiyor.

G0awML7HUi4d.jpg
ECu71nMi.jpg

La Cara kırmızı Ferrarisiyle özel bölümden kornaya basa basa girişini yapıyor. Plakadaki "111" yazısı dikkat çekiyor. An itibariyle içinde bulunduğu şampiyonluk günü sayısı. Artık bir uzvu haline gelmiş maskesiyle arabanın içinde ayağa kalkıp PGW Şampiyonluğunu seyircilere gösteriyor. Gözlerinin içine içine sokuyor adeta. Arabadan inip plakasını öpüyor. Will Ospreay'in midesi bu görüntülere daha fazla dayanamayınca ilgisi seyircilere kayıyor. Alberto rampaya doğru çıktığında taunt atıyor. Eş zamanlı fişekler patlayınca hoş bir görüntü ortaya çıkıyor. Bir mikrofon alıp ringe giriyor. Bryan, herkesi hazır görünce moderatörlüğü devralıyor.

"Prince" Bryan Danielson: İkiniz de hoş geldiniz. Buraya sizleri çağırmamın sebebi-

Don Callis: Tamam. Tamam. Biliyoruz. Biliyoruz. Sanki çok umurundaymış gibi adil bir maç için fairplay dileğinde bulunacaksın. Onlara başarılar dileyeceksin. 1000 defa maça çıkmamışlar gibi kurallardan falan bahsedeceksin. Rakibin omzunu yere değdirip 3'e kadar saydıran da şampiyon olacak mı? Teşekkürler Bryan. Şimdi izin ver. Kaos var yok hesaplarına girmeden Alberto'nun karşısına çıkan Ospreay'in söyleyecekleri var.

Bryan cevap verecek gibi oluyor ama sonra susuyor. Alberto'ysa Don'un bu çıkışı beklemiyordu. Gülümsüyor.

hgbazd8.png

Will Ospreay: Bir süredir ne düşünüyorum biliyor musunuz? PGW çok değişti. Evet berbat yöneticiler gördük. Küçük hesapların peşinde koşanları da. Fakat hiçbir zaman bir adamın zorla şampiyon yapılıp özenle korunduğunu görmedik. Prince of PGW'de Wes'in yaptığı şey normal bir şirketin altını üstüne getirirdi. Kelleler alınıp, hesaplar sorulurdu. Belki şirket kapanırdı. Peki bizde ne oldu? Dünya Şampiyonluğu maçında Roman'ın yerine Wes'in girmesi dışında, hiç! Bu boşvermişlik beni çıldırtıyor. Koca bir şirket üç maymunu oynuyor, yüzsüzlüğünüz beni iğrendiriyor. Sen de onlardan birisin Bryan. Samimiyetime inanıp inanmaman umurumda değil. Bir hafta sonra kariyerinden de önemli bir maçın hakemi olacaksın. Adaletli olmalısın. Fakat sen PGW'nin sorunlarıyla ilgilenmiyorsun. Yalnız kendini düşünüyorsun. Bu insanların nasıl hala seni desteklediklerini anlamak imkansız. Korkağın tekisin ve adaletin sadece kendine. Hakem olarak atanmanın tesadüf olduğunu mu düşünüyorsun? Seni ödüllendirdiler Bryan. Bir korkak gibi davranıp sessiz kaldığın için. Bir pısırık gibi "Prince" unvanına rağmen onu hemen nakde çevirmediğin için. Belki de Rock yüzüne söylememiştir, zaten anlamışsındır diye. Senden kolaylık bekliyorlar. Göt oğlanlarının beyni öyle işler. "Beni gör, seni göreyim." Söyle bana, senin adaletine inanmam için bir sebep var mı? (Alberto'ya döner.) Ve sana gelince-

lvble08.png
o1mauau.png

"Prince" Bryan Danielson: Dur bakalım! Söylediğin onca şeyden sonra bir cevap almayacağını mı umuyorsun? Wes'in Miz'e izlettiği şeyler hakkında... Bilmiyorum Will. Bir fikrim yok. Şirketin en iddialı 3 ismini yenip taç takmayı bilsem de çok az ipucuyla kimlerin neler çevirdiğini anlayabilen bir Sherlock değilim. Judgment Day gibi, insanları yargılamayı kendine hak gören biri de... The Rock ve Alberto'nun o uçakta neler konuştuğunu bilmiyorum ve ben, senin aksine, bilmediğim bir konuda yorum yapmam. Ve evet, senin için düşüncem önemli olmayabilir ama yine de söylemek istiyorum: Samimiyetine de inanmıyorum. Sen bir kahraman değilsin. Hiçbir zaman da olmadın. PGW'yi umursama meselesine gelince... Lockdown bir felaketti, aynı zamanda ders dolu. O gün Bryan'da bir şeyler değişti Will. Sonuna kadar güreşmek mi? Evet, her zaman. Zarar göreceğini bile bile kimsenin umursamadığı şeyler için buzdolabı sırtlamak mı? Eski Bryan buna da evet derdi. Ama o Bryan artık yok. Herkes gibi önceliği kendime veriyorum. Bunun için beni suçlamaya devam edeceksen bir ara ver ve önce kendini sorgula. Eğer ucu sana dokunmasaydı tüm bu anlattıklarını kendine dert eder miydin? Serin kırılmasaydı.... Prensliği ıskalamasaydın.... Ve şimdi neredeyse düşmanın haline getirdiğin Bryan, belki de şampiyon olacağın maça hakem olarak anons edilmeseydi.... Yine de dert eder miydin? Cevabı hepimiz biliyoruz. Şimdi... "Gerçekten" söyleyeceğin bir şeyler varsa konuş.

Will bir şeyler söyleyecek gibi oluyor ama-

Alberto Del Rio: Will... Will... Will... Aptal Will... Sürekli şikayet edip duran huysuz bir adama dönüştüğünün farkında mısın? Sana noldu, he? Ciddiyim. Burada karşıma çıkıp benden destansı serüvenime son vereceğine dair rüyalarını dinlemek için gelmiştim. Görüyorum ki sen berbat haldesin. Ne rüya görüyor ne de hayal kuruyorsun. Sadece sızlanıyorsun... Bana bak... Gözlerime...

hia62yf.png

Alberto Del Rio, Will Ospreay'e yaklaşıyor. Şimdi tam olarak yüz yüze bakıyorlar.

Alberto Del Rio: Sen bahsini açana kadar şampiyonluk rekorundan bile haberim yoktu. Uyandırmasaydın uyanmayacaktım. Uğruna ortalığı velveleye verdiğin saçma sapan detayları umursadığımı mı zannediyorsun? Bana bak Will. Ben siktiğimin PGW Şampiyonuyum. Ben PGW'nin yüzüyüm. Ben PGW'nin ta kendisiyim ve ben... (Gülerek.) PGW'yi umursuyorum. Korkman gereken kişi Bryan Danielson değil, benim!

Will Ospreay: Hmmm. Pekala Bruvvvv. Rekoru gerçekten umursamıyor olabilirsin. Çünkü ne de olsa her yerde 3x olduğunu defalarca söylüyorsun, değil mi? Pekala, umursamıyorsun. İnandık. Survivor Series için iddialı konuşmama gelince... Gerçekten? Karşında PGW'nin temellerini atan adam duruyor Albert. Bir anlığına arkanı döndüğünde kelleni koparmam bir saniyemi alacak. Bir anlık- Biliyorsun, bir sürprize bakacak. Bir kıvılcıma... Ne olduğunu bile anlamadan kendini 4x'in hayalini kurarken bulacaksın. Belki de Money In The Bank'i kazanır sonra üzerimde bozdurmaya çalışırsın. Belki de Bryan, dünyadaki herkes işini gücünü bırakıp onun adına çalıştığında kendi hakkını kullanma cesaretini gösterir de ikinizi üst üste koyayım.

Alberto Del Rio: Ahahah. Will, lütfen tekrar söyle: "Belki de" Belki de.... Ama ben belkilerle yaşamam. O yüzden PGW Şampiyonuyum. Adıma çalıştığını zannettiğin sistem, burnumun geri dönüşü olmayacak noktaya gelebilme riskine karşın beni savaşa itiyor. Telefondaydın Will. Yapma. Her şeyi tüm çıplaklığıyla duydun. Maç ertelenmeyince sevinçten havuzuma atladığını hiç unutmayacağım.

8lsnxnf.png

Bu söz Ospreay'i tetikliyor. Dişlerini sıkarak kafasını Alberto'nunkine tokuşturuyor. İki isim de gerildi şu anda. Kamera onları tam cepheden çekerken arkalarında Bryan'ın gergin bakışları da görülüyor. İşin ciddi raddeye gelmesini engellemek için aralarına giriyor. Nazikçe kolunu ikilinin arasındaki boşluğa sokup orada kendine bir alan yaratmaya çalışıyor ancak müsaade etmiyorlar. Bryan tatlı sert bir tavırla Will'i ittiriyor. Ardından Alberto'yu. Fakat Will buna çok sinirleniyor. Bryan'ı öyle bir ittiriyor ki neredeyse yere düşürecekti. Bunu yaparken de gözlerini Alberto'dan ayırmıyor. İkili trash talklarla birbirini gelayana getiriyorlar.

Will'in Bryan'ı ittirdiğini gören Regal tabut gibi cüssesiyle Will'in başında beliriyor. Sert ve soğuk bakışlarla ona alması gereken dersi veriyor.

Don Callis: Ne yaptığını sanıyorsun? Saldıracak mısın? Hadi durma saldır. Saldır da gör ebenin amını. Sen bir menajersin. Şu anda olanlar seni alakadar etmiyor. Defol buradan.

William Regal, soğuk bakışlarını Ospreay'den Callis'e yöneltiyor. Üzerine doğru birkaç adım attığında yumruk!

Grounded+Superkick.gif

YUMRUK GELİYOR! ALBERTO DEL RIO, DİKKATİ DAĞILAN WILL OSPREAY'E SERT BİR YUMRUK İNDİRİYOR! Yere düştüğünde de sırtına sırtına tekmelerle çalışıyor. Ardından kafasına çok sert bir Grounded Superkick! Zamanında Christian'ın beyninin pekmezini akıttığı gibi Will'e de tam oturuyor! Will yere yapışıyor. Alberto hareketi yaptıktan sonra dengesini koruyamadan bir şalla boğazından kıstırılıyor. Don Callis Alberto'yu yere düşürüyor tüm ağırlığını vererek ve sırtına çıkıp boğazını sıkıyor iyice. Kavga başlayınca Regal onun üzerine yürümeyi bırakmıştı. Alberto yerde nefes almak için çırpınıyor. Bryan ise müdahil olup olmama arasında... Regal ise kararını vermiş.

Throw+to+the+Corner.gif

Yerde hedefine kitlenen Callis'e tekmelerle çöküyor. Ardından onu kaldırıp köşe gönderine fırlatıyor. Corner forearm smash'le uçuyor üzerine. Don Callis ruhu bedenini terk etmiş gibi yığılıyor yere. Alberto Del Rio öksürük krizi içinde nefes almaya çalışırken ringin ucuna düşen kemerine doğru sürünüyor. Ona elini uzattığında-

jofenct.png

Bryan Danielson çoktan kemeri alıyor. Kemeri düzeltip ön yüzüne bakıyor. Kemerin ışıltısı suratını aydınlatıyor resmen. Gülümsüyor. Tüm bu mizanseni çekingen bakışlarla izleyen Alberto, onun kemeri geri vermesini umuyor. Bryan Danielson bir süre düşünüyor ve-

nn45hcp.png

Kemeri Alberto'ya geri veriyor. Alberto'nun ışık hızında rahatlayışı suratından okunuyor. Bryan Danielson Alberto ve kemerine baktıktan sonra William Regal'i alıp ringden iniyor. Kameralarımız bu görüntülerle kapanıyor.

abw4hsg.gif

earlier today
after the match between enzo and tama tonga

hpakked.jpg

OHHHHHHH, BABYY!

HELL YEAH!

p1g42r7.png

Ekrandaki LIVE ibaresi gidiyor. Sesler yüksek, aradan çığlık sesleri çıkıyor. PGW kameralarının döndüğü yer bir Striptiz Club var! Ortam yoğun aydınlatmalarla aydınlatılıyor, yarı sarhoş adamı alkol tüketmeden sarhoş yapar nitelikte. Kırmızı ve mor renkli neon ışıklar, bulunduğumuz kulübün havasını daha da sıcak, daha da çekici hale getiriyor. Dans pistinde yetenekli bir dansçı var, dolgun kalçası eşliğinde yaptığı zarif ve seksi hareketlerle izleyenleri büyülüyor. Dans görüntüleri bir süre çekiliyor, karşımızda yer alıyor. Bu sırada kameraların yavaş bir tempoyla özel odaların olduğu bölüme geçiyor. Perdeler ile dışarıdan görünmesi engellenen odalar ve koridor... Kamera tam olarak bir perdenin karşısına geçiyor, içeriden sesler geliyor. Oraya kulak veriyoruz, dinliyoruz.

X: Harikasın, harikasın, harikasın!

Y: (inleme sesleri) Ohhhh, göğüslerimi tut!

X: Daha fazlasını istiyorum, devam et!

(...)

X: Ohhhhh! Bu sahiden büyüleyiciydi! Şimdilik bu kadar yeter.

Y: Pekala aşkım, beni nerede bulacağını biliyorsun.

Öpüşme sesleri işitiyoruz. Bir süre bu sesler son buluyor, topuklu ayakkabı sesi işitiyoruz. İçerideki şahıslardan bir tanesi dışarıya çıkıyor, bu Striptiz kulübünün çalışanlarından bir tanesi. Az önce sağladığı kucak dansı hizmetinin ardından özel odayı terk ediyor. Sonrasında oradan uzaklaştığını görüyoruz. Peki odanın içerisindeki diğer kişi kim? Bu durum kendisini merak ettirmeyi sürdürüyor. Ama bu fazla sürmüyor, perde halihazırda açılmıştı; özel odanın içerisinden ayrılan diğer ve son kişi de...

19vruez.png

CARLITO! Bu Carlito! Odadan çıkar çıkmaz kulübün ışıkları gözünü alıyor çünkü odanın ışığı bu kadar hareketli ve göz yorucu değildi. Carlito'nun gözleri fazla geçmeden tekrardan uyum sağlıyor ortamın ışıklarına. Carlito'nun üzerinde aldığı kucak dansının takibinde rahat bir tavır var, az önceki kucak dansından sonra oldukça keyifli görünüyor. Arka plandaki müzik ritmik bir şekilde devam ederken, Carlito’nun yüzünde hafif bir gülümseme beliriyor. Şarkının ritmine uyarak, küçük dans hareketleriyle barmenin olduğu noktaya gidiyor. Boş bulduğu yere oturmasının ardından, barmenden fıçı bira istiyor. Kendisinin talebi yerine getiriliyor, Carlito'nun fıçısı getiriliyor. Kendisinin ufak ufak birasını içmeye başladığını görüyoruz, biranın sertliği ve kafasının güzelliği yüzünde ufak bir ekşimeye sebep oluyor. Ama keyfi gıcır, her şey toz pembe.

Yüzünü göremediğimiz ama Carlito'nun bitişiğinde oturduğunu gördüğümüz birisi var. Elindeki viski kadehini, arkasına dönerek direk dansı yapan kadınları izleyen Carlito'nun fıçısına vuruyor. Bardakların tokuşmasından kaynaklı çıkan ses, Carlito'nun tekrardan önüne dönmesine ve hatta irkilmesine yol açtığını söyleyebiliriz.

JD McDONAGH! Bu isim JD McDonagh! Carlito'nun huzurunun kaçtığını suratındaki ifadeden anlayabiliyoruz. Bu sırada JD'nin elini, Carlito'nun omzuna koyduğunu ve buzları eritmek maksadını güderek bir şeyler söylemeye başladığını gözlemliyoruz. Yakından çeken kameralar sayesinde neler söylendiğini rahatlıkla anlayabiliyoruz.

ege0ae6.png

JD McDonagh: Carlito, dinle... Senden özür dilemek amacıyla buraya geldim. İşlerin bu noktaya gelmesini hiç istemiyordum. Durumlar şu anda bir hayli karışık dolayısıyla bunun üstesinden bir an önce gelmemiz gerektiğine inanıyorum. Biliyorum, bazı şeyler yolunda gitmedi ama orada olanları arkamızda bırakmamız gerekiyor. Kritik bir yol ayrımından önce bazı şeyleri ardımızda bırakalım ve Judgment Day'i potansiyel gücüne kavuşturalım. Bundan zevk alıyorlar, onlar bunu istiyorlar. Düşmanı güldürme, bunu yapamazsın. Bana yalancı gözlerle bakmayı bırak. (gözü Carlito'nun önündeki biraya çarpıyor) Bu birayı buradan alın! Amigoma bir Glühwein getirin!

Barmen bu denileni uygulamakta, bu sırada Carlito'nun yanıt verdiğini görüyoruz.

Carlito: Bundan sonra eskisi gibi olabileceğimize ihtimal veriyor musun, JD? Benden ne beklediğini anlamakta zorluk yaşıyorum. Bazen bazı şeyleri olduğu yerde bırakmak gerekir, bunu bilir misin? (bir an duraksıyor, yüzünde bıyık altından bir gülümseme beliriyor) Ama Glühwein'ını ısmarlayabilirsin, belki konuşmaya değer bir şeyler çıkabilir.

JD McDonagh'ın sırıttığı sırada, Carlito'nun içeceği getiriliyor. Kendisinin vakit kaybetmeden içeceğini içmeye başladığını görüyoruz. Bu sırada JD konuşmaya başlıyor.

624ozd1.png

JD McDonagh: Bak, Carlito... Seni tekrardan aramızda görmek istiyoruz, bunun sende bir anlam ifade etmesi gerektiğine inanıyorum. Sen de böyle düşünmüyor musun, huh?

Carlito: Ismarladığın içeceğin ardından balık hafızalı bir tutum sergilememi mi istiyorsun? Ben Porto Rikoluyum, biz alkolle yaşarız. Bu fırsatı geri tepemezdim.

JD McDonagh: Come on, man! Judgment Day’in bir parçası olarak eksiksiz hissetmemiz lazım. Arenaya geri dönelim, sen de bizimle ol. Bu işi birlikte yeniden ayağa kaldıralım.

Carlito, JD’nin söylediklerini dinlerken bardağını eline alıyor ve bir yudum daha alıyor. Sonra hafifçe omuz silkerek konuşuyor.

1va0reo.png

Carlito: Sen dön JD. Kendini göster, iddianı yerine getir. Judgment Day'ini yükselt. Ama ben burada mutluyum ve buradan şu anda ayrılmayı hiç düşünmüyorum. Ne yaparsam yapayım, önce biraz düşünmem gerekiyor. Zaman bana çalışıyor, biliyorsun. Şimdilik böyle.

JD'nin yüzünde bir hayal kırıklığı ifadesi mevcut. Derin bir nefes alıyor fakat bu onun sinirini bastırmak için yetmiyor. Daha sert bir şiddetle, bağırıyor.

JD McDonagh: Ne yapmak ya da nereye varmaya çalışıyorsun bilmiyorum fakat seni buradan almadan hiçbir yere gitmiyorum, you jackass!

1mmitae.png

Carlito: Hey, chill, chill, chill! Judgment Day mi? Belki. Ama önce Carlito’nun gecesi bitmiyor. Bana biraz zaman ver.

JD McDonagh: Okay, okay, okay. Take your time. Sana düşünmen için gerekli zamanı, fırsatı vereceğim. Dışarıdayım ve seni bekliyorum.

Carlito kafasını sallıyor, JD ise mekanı terk etmek üzere ayağa kalkıyor. Arkasına dönüyor ve bir müddet boyunca ilerliyor. Bir saniye, JD'nin duraklamasına neden olan bir durum söz konusu. Sorun nedir?

X: HEY, JD!

JD zar zor işittiği sesin ardından arkasına dönüyor. Bu Carlito'nun ta kendisi. JD arkasına döndüğünde, Carlito'nun direkt olarak bir şey söylediğini görüyoruz.

Carlito: Bana 300 dolar borç verebilir misin, ese?

k2j0q2j.png

JD McDonagh: (sadece kendisinin duyabileceği bir şiddetle mırıldanıyor) Hoooooly fuck.

JD'nin cüzdanından para çıkarmak ve Carlito'ya vermek üzere elini cebine attığını görüyoruz. Tam da bu sırada kameralar ringe çevriliyor.

abw4hsg.gif

5kvtqxg.jpg

Stage kararıyor ve karanlıklar içinde Dark STG stage'de beliriyor ve yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Arkasından Bray Wyatt elinde gaz lambasıyla geliyor. Diğer Wyatt Family üyeleri de arkasından onu takip ederek geliyorlar.

hq720.jpg

Dominik Mysterio geliyor. Biraz tedirgin. Yavaş adımlarla ringe doğru ilerliyor. Arkasında Judgement Day var.

Hakem kontrollerini yapıyor ve maçı başlatıyor!

Dark STG vs. Dirty Dom

pqkfyi7.jpg
4cc26-16927881159378-1920.jpg

Maç başladı. İkili birbirlerine yaklaşıyorlar. Dom'un yüzünde tedirgin bir ifade olduğu belli oluyor. Dark STG tam boğazlayacakken Dom daha tam yaklaşmadan bir tekme sallıyor ve geri çekiliyor. Tekme de boşa gidiyor tabi ki. İkili ringin etrafında dönerken Dom bir strateji düşünüyor. Dark STG ise ona eliyle gel gel diye işaret yapıyor. Dom hızla iplerden sekiyor. Dark STG onu gelişine Scoop Slame alıyor fakat Dom bundan kurtuluyor ve arkasına geçip bir dropkick atıyor. Dark STG kafasını bir anda arkasını dönüyor ve Dom'a yaklaşıyor. Dom low kicklerle kendini savunmaya çalışsa da sonunda bir tanesini tutuyor. Dom kendisini çekemesin diye koluyla ipe sarılıyor fakat Dark STG bir anda bacağından kaldırarak Dom'u aprona postalıyor. Dark STG aprona yaklaşırken Dom bir anda aprondan bir Enzuigiri! Dark STG geri geri çekiliyor. Dom top rope'a çıkıyor ve Missile Dropkickle Dark STG'nin üstüne uçuyor! Dark STG bunun etkisiyle hafif sendeliyor. Dom ayaklanıyor ve Dark STG'nin üstüne koşuyor. Dark STG bir anda Chokeslam'e alıyor! Dom bundan kurtulmayı başarıyor fakat Dark STG, Dom'u Military Press Slamle kaldırıyor. Dom bundan da kurtulmayı başarıyor ve Frankensteiner'a alıyor fakat Dark STG onu Buckle Bomb gibi köşeye doğru fırlatıyor! Dom acıyla sırtını tutuyor! Dark STG, Dom'u ensesinden tutarak kaldırmaya çalışırken Dom ipe sarılıyor! Hakem sayıyor 1-2-3-4- hakem Dark STG'yi ayırıyor. O sırada Damian Priest, Dom'un yanına geliyor ve bağırıyor.

wwe-summerslam-2023-seth-rollins-finn-balor-damian-priest-450x270.jpg

Damian Priest: O karanlık meraklısı budalayla ilgili konuştuğumuzu hatırla. Onu gözünde büyütme! O karanlıkla ilgili laflar eden bir kas yığınından ibaret.

Dom sırtını tutarak köşede ayaklanıyor.

Damian Priest: Unutma o da bir insan. Kafasını hedef al, onda sarsıntı yarat.

seth-rollins-dominik-mysterio-summerslam.jpg

Dom bunu onaylıyor ve arkasından çaktırmadan orta turnbuckle'ı söküyor. Dark STG şarj olup Dom'a doğru koşuyor fakat Dom bir anda Drop Toe Hold'la Dark STG'nin kafasını orta turnbuckle'a çarptırıyor! Dark STG sersemliyor! Dom üst üste seri yumruklarla üstünlük kuruyor! Dom bir anda arkasından Sleeper Hold'la biniyor! Dark STG geri geri köşeye çarptırmaya çalışsa da Dom köşeye çarpar çarpmaz Sleeper Hold'la Dark STG'yi köşede kıstırıp Dark STG'nin kafasına top rope'a üst üste yumruklar atıyor! Dark STG sersemliyor. Dom bir anda bir Bulldog'la Dark STG'yi yatırıyor! Dark STG dizlerinin üstünde tam ayaklanacakken Dom, Second Rope'a çıkıp bir Dropkick daha atıyor! Dark STG yere yığılıyor. Dom Tuşluyor 1... Dom'u üstünden fırlatıyor! Dom köşeye çekiliyor ve zorlanarak kalkıyor. Dark STG'nin üstüne koşuyor fakat Dark STG sağlam bir Big Boot'la Dom'u yıkıyor. O sırada ring dışında bir gerginlik oluyor. Dark STG kafasını oraya çeviriyor.

Bray Wyatt: Dört kişi kaldınız, güzel. Aile dediğiniz yapı bu mu? Eksildikçe yok olan bir topluluksunuz! Bunlar daha iyi günler! Karanlık sizi yutmaya başlamış bile. Hanginiz lider? Finn mi? Damian mı? Yoksa Dominik, babasının gölgesinde boğulurken mi bu savaşı kazanacak? Sizi sadece izliyoruz ve parçalanışınızı keyifle seyrediyoruz!

mudohuh.jpg

Damian Priest: Farklı yollarımız var, ama bu bizi zayıf yapmaz. Bizi daha tehlikeli yapar!

Velveteen Dream: Gerçekten de adı gibi yargı günü yaşıyorsunuz, günah çıkartıyorsunuz. Hanginiz dünya şampiyonu olacak? Damian mı? Finn mi? Yoksa JD mi? Yoksa bu grubun liderlik tahtını çocuk Dominik mi ele geçirecek? Buna bir cevap var mı, yok.

Finn Bálor: Just shut your mouth!

d7yh1gw.jpg

Dark STG: Roosevelt'te son yaşanan olay, 1900'lü yıllarda kaldı. Bir de orayı siz ziyaret edebildiniz! (sırıtıyor) Memnun musunuz?

GERÇEKTE OLMAYAN, UZUN YILLAR ÖNCE YIKILAN BİR ARENAYA GİTMİŞLER!

Bu konuşmalar sırasında ayağa kalkmış olan Dominik, kulak misafiri oldu. Bu cümle sonrası karabasanları hatırladı ve öfkelendi! Saldırıyor arkadan!

Suicide%20Dive.gif
Outside+Grounded+Punches.gif

Dom bir anda sinirle Dark STG'nin arkasından bir dropkick sallıyor! Dark STG iki grubun birden arasına düşüyor. Dom hızla iplerden sekiyor ve Suicide Dive! Ardından Dark STG'nin kafasından tutup hızla onu ringposta fırlatıyor! Dark STG iyice sersemliyor. Dom onu hızla ringe atıyor. Peşinden aprona fırlayıp oradan da top rope'a çıkıyor. Dark STG sallanarak kalkıyor. Dom hızla bir Tornado DDT! Tuşa gidiyor! 1........2... KICKOUT! Dom hızla Dark STG'yi Crossface'e alıyor! OMG! Dom resmen çıldırdı! Dark STG acıyla iplere sürünüyor fakat Dom bir anda kilidi bırakıp Dark STG'yi serice yumruklamaya başlıyor! Kafasına kafasına yumruklar ve stomplar! Dark STG köşeye çekiliyor! Dom seri stomplarla devam ediyor! Fakat Dark STG bir anda Dom'un bacağından tutuyor ve kalkıyor! Dom ani bir Enzuigiri! Dark STG sersemliyor fakat bir anda Dom'un üstüne koşuyor ve SPEAR! Fakat Dom aniden Small Package! 1.........2........

dsdwiwu.jpg

Dark STG bundan kurtuluyor ve Powerslam pozisyonunda kaldırıyor. Dom'u kaldırıyor ve Military Press Slam şeklinde ring dışına postalıyor! Dom sertçe ring dışına düşüyor! Acıyla orada ayaklanıyor. Judgement Day, Dom'un kalkmasına yardım edince Wyatt Family'de oraya giriyor ve ortalık iyice karışıyor!

sdzy18g.jpg

Bray Wyatt: Hey, fools! Ne kadar da berbat bir stable olduğunuzu görüyorsunuz, değil mi? Dikkatimi çekiyor da, neden 4 kişisiniz? Sizin bundan daha fazla olduğunuzu sanıyordum. Bu aile sadece sizden mi ibaret? Yoksa... Yoksa birisi sizi terk etti, yalnız mı bıraktı? Finn, kaptancılığı ne zamana kadar oynayacaksın? Gerçek lider yanında, öyle ki; gelmesinden itibaren hepinizi ipe dizdi. Şimdi, oradaki gerçek lider kim? Siz kendi iç çatışmanızla uğraşırken, kabuslar sizi tüketiyor!

Bray kahkaha atıyor, Judgment Day tarafı öfke içerisinde! Liv, Dom ile ilgilenirken; diğer Judgment Day üyeleri de kendisine sözlü saldırıda bulunan Wyatt Family'e göğüs geriyor. Velveteen o tarafa seslenmeye, bağırmaya başlıyor.

lv9wen4.jpg

Velveteen Dream: Aranızdaki kavram karışıklığı bununla da sınırlı değil. Daha kazanmanızın ardından ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Kazanmanın ne olduğunu bile bilmiyorsunuz. Bu haldeyken kazanacağınıza inanmanız aptallık. Söyleyin, World Heavyweight Şampiyonu hanginiz olacaksınız? Damian mı yoksa Finn mi? Ya da JD McDonagh? Hayır, daha da önemlisi... Hanginiz birbirinden kopuk olan bu grubu bir arada tutabilir? Çünkü buradan bakınca bizim aksimize hiç de bir aile gibi görünmüyorsunuz!

1lln84p.png

Finn Bálor: Hadi oradan! Sen bir esirsin Velveteen! Hepimiz biliyoruz ki Wyatt Family, Bray'in bitmek bilmeyen egosunun mahkûmu. Hepiniz onun taşeronlarısınız! Biz ise... Bizim kim olduğumuzdan şüphe edenler olabilir, ama bu ringdeki herkes, Judgment Day’in hükmünü çok iyi biliyor!

Konuşmaların gerçekleştirildiği sırada takımlar ufak ufak birbirlerine doğru yaklaşıyorlar. Tansiyon gitgide yükseliyor ve an itibarıyla karşı karşıya geliyorlar.

k8ez2co.jpg

Michael Cole: HOLD ON!

Bir şey oluyor!

55z8use.jpg

Peach Spitter! Şarkının duyulmasıyla birlikte arka alandan gelen isim Carlito oluyor! Dom fırsattan istifade ederek kendisini iplerin altından ringin içine atıveriyor fakat ayağa kalkmak yerine uzanarak dinleniyor. Judgment Day üyelerinin yüzleri gülüyor, onlar buzların erimiş olmasından memnunlar. Özellikle JD, onu buraya getirme konusunda başarılı olmuş görünüyor ki, kendisi bir hayli gururlu. Takımlar eski yerlerine dönerlerken, Carlito elindeki mikrofon eşliğinde ringin yolunu tutuyor. Aradan fazla geçmiyor, ringe varıyor. Ringe vardıktan sonra çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyor. Onun ringe girmekte olduğunu gören Dark STG, ring dışarısındaki sözlü kavga ile ilgilenmek yerine Carlito'ya dönüyor. Carlito iplerin arasından geçtikten sonra ilerliyor biraz, elindeki mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve konuşmaya başlıyor...

3pmd4n9.png

HAYIR! Konuşmuyor! Göz göre göre elindeki mikrofonu Dark STG'nin kafasına geçiriyor! Hakem maçı bitirdi! Maç bitti!

Kazanan: No Contest

Hakem zili çaldırıyor! Maç hakem kararıyla sona erdirildi! Dark STG yere yığıldı, doğrudan yüzüyle kavuşan mikrofonun etkisiyle kendisini yere bıraktı! Yerde debelenerek yüzünü tutuyor. Bunu gören Wyatt Family üyelerinin de hızla müdahale etmek üzere Apron'a çıkma girişimlerini görüyoruz. Survivor Series'deki takım arkadaşlarını koruma içgüdüsü ile harekete koyuluyorlar. Ringin içerisinde ayakta olan Carlito ve iplerden destek alarak ayağa kalkmakta olan Dirty Dom bulunuyor.

iqp5ahk.jpg

BACK STABBBERRRRRRRRRR! CARLITO'DAN, DIRTY DOM'A BACK STABBER GELDİ!

Bray ile Velveteen kahkahaya boğuluyorlar! The Wyatt Family cephesinde yüzler gülüyor, bundan zevk alıyorlar adeta! Apron'a çıkma konusundaki aceleci tavırları, yerini çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkmaları ve orada yan yana dizilmelerine bırakıyor. Acele hali Judgment Day tarafına bulaşıyor, öfkeleri ve bu yaşanana anlam verememeleri eşliğinde ringe giriyorlar. Judgment Day'in içeri girdiğini gören Wyatt Family fertleri ringe girmekten çekinmiyor. Hakem ringi terk ediyor, iki ekibin arasında bir Carlito kalıyor. Kendisinin yüz ifadesine baktığımızda korkusunun olmadığını, her iki takıma da göğüs gerdiğini görüyoruz. Finn öfkesine hakim olamayarak direkt olarak Carlito'nun boğazına yapışıyor! Carlito'dan herhangi bir reaksiyon yok.

6681pnx.png

Finn Bálor: Who the fuck do you think you are, huh? Ne yaptığınla alakalı hiçbir fikrin yok!

Carlito: Ne yaptığımı çok iyi biliyorum.

epyc1gz.png

JD araya giriyor ve Finn'i arkaya doğru çekiyor, onunla kafasını tokuşturarak sakinleştiriyor. JD, Carlito'nun gittiği kulüpte fazla içtiğini dolayısıyla şu anda sarhoş olduğunu ve ne yaptığını bilmediğini iddia ediyor. Carlito'dan hiç de öyle bir görüntü yok. Her neyse, bu sırada Carlito'nun yere düşen mikrofonu aldığı ve onu ağzına doğru tutmasının ardından iki takıma da dönerek konuşmaya başlamasını izliyoruz. Bütün arena merakla kulak veriyor.

t0lqauq.png

Carlito: Hey, The Family... Hey, Judgment Day... (Judgment Day'e dönerek konuşuyor) Beni yüzüstü bırakmak için ne kadar uğraştınız değil mi? İçerisinde yer almak istemeyeceğim bir kadere boyun eğmemi, benim buna mahcup olmamı istediniz. Hayalleriniz kölesi oldunuz, bunu gördüm. İhanetinizi fark ettim, hissettim. Ama size bir sır vermemi ister misiniz? Ben sizin sandığınızdan çok daha güçlüyüm! Siz ne yaparsanız yapın, üzerimden hangi planları kurarsanız kurun; bu hikayenin sonunda kazanan ben olacağım! Survivor Series'e gelince... Ben orada şu ana kadar olduğu gibi yalnız olacağım ve o maça katılmayacağım!

Dom'a dönüyor gözler, kendisi iplerden destek alarak ayağa kalkıyor. Carlito ona bakarak konuşuyor.

pohc2to.jpg

Carlito: Bu başkaldırmanın hedefi değil aracı oldun Dom, Carlito'nun ellerin tersiyle itilmesi ve ötekileştirmesinde büyük bir rol oynadın. Ben o maça katılmayacağıma göre, istediğinizi yapabilirsiniz demektir. Artık ne haliniz varsa görebilirsiniz! Have fun, amigos!

pequha0.jpg

Carlito mikrofonu havada bırakıyor ve arkasına bile dönmeden iplerin arasından geçerek Apron'a geçiyor. Çelik basamakları kullanarak ringden inmesinin ardından arka alanın yolunu tutuyor. Judgment Day üyeleri ve The Wyatt Family üyeleri karşı karşıya geliyorlar! Hepsi yan yana diziliyor ve birbirlerinin yüzlerine bakıyorlar. Ortamda soğuk rüzgarlar esiyor, gerginlik herkes tarafınca hissedilebiliyor. Bu Face to Face hali sürerken, kameralar kapanıyor ve bir farklı PAYBACK şovu burada son buluyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟕: 𝘷𝘢𝘳𝘢𝘯 𝘶̈𝘤̧
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: