Survivor Series 2024 Canlı Sohbet Konusu

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
103
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Harbi Return, Debut hiç bir şey göremedik ya şu şov üzdü..
Shinsuke Heel Run,

CM Punk vs Roman ihtimali

yakın zamanda görebileceklerimiz bunlar.

Heyman'ın şuan Punk'a iyilik borcu var, post showda o tartışılıyor acaba nedir diye. Çıkarsa oradan main eventer işler çıkar.

Shinsuke'ye de başarılar bu yolculukta

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
53
Beğeni sayısı
763
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Shinsuke Heel Run,

CM Punk vs Roman ihtimali

yakın zamanda görebileceklerimiz bunlar.

Heyman'ın şuan Punk'a iyilik borcu var, post showda o tartışılıyor acaba nedir diye. Çıkarsa oradan main eventer işler çıkar.

Shinsuke'ye de başarılar bu yolculukta

Agam, Shinsuke'nin Heel turn olayını napim? Gimmick aşırı iyi yakışmış falan da. Şov2a bir etkisi yok? Öyle OMG diyeceğimiz bir return ve debut falan bekledim ben aslında..

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
103
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Agam, Shinsuke'nin Heel turn olayını napim? Gimmick aşırı iyi yakışmış falan da. Şov2a bir etkisi yok? Öyle OMG diyeceğimiz bir return ve debut falan bekledim ben aslında..
Öyle şeyler her sene olmaz ama ben de bi Rock bekledim. Yaşananları yazdım zaten Shinsuke zirve yapar manasında değil agam, muhtemelen Punk vs Roman göreceğiz Rock gelip berbat etmezse.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,211
Beğeni sayısı
4,528
PG Nakit
3,895
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
izleyici olarak tabii ki ben de bi return debut falan bekledim ama sağlıklı bir kafayla düşününce roman reigns’in bu maçta elde edeceği spotun önüne hiçbir şey geçmemeliydi bence, şovu olaysız ve olağan bir şekilde solo’yu tuş etmiş bir roman reigns kapatmalıydı ki otc’nin kim olduğunu bir kere daha hissedebilelim. o yüzden benim için şovun bitişinde bi sıkıntı yok, olması gereken oldu bence.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: