Canlı kalacak arkadaşlar buradan sohbet edebilir.
Bero ﷽﷽﷽ Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,890 Mesajlar 4,987 Beğeni sayısı 1,707 PG Nakit 4,530 RPG Karakteri Erick Rowan Favori Güreşçi Bray Wyatt 1 Yönetim 30 Kas 2024 İstatistikte sabit #1 Canlı kalacak arkadaşlar buradan sohbet edebilir.
RDT B-K-B WHO? Katılım 11 Tem 2023 Konular 52 Mesajlar 1,108 Beğeni sayısı 276 PG Nakit 2,835 Konum Trabzon RPG Karakteri Dario Cueto & Matt Cardona Favori Güreşçi Sami Zayn Ayın Üyesi ELITE 30 Kas 2024 #2 Sabah işe gidecez nasıl canli kalacaz a
Kero rehabilite Katılım 2 Tem 2023 Konular 427 Mesajlar 5,723 Beğeni sayısı 744 PG Nakit 125 30 Kas 2024 #3 sov kacta
SoulmanRocky -SOULPATROL- Katılım 4 Ocak 2024 Konular 4 Mesajlar 317 Beğeni sayısı 130 PG Nakit 50 Konum Tekirdağ Favori Güreşçi Rocky Johnson ve CM Punk 30 Kas 2024 #4 Geçen sene Survivor Series izlerken sabahın 7sinde yerimden fırlamıştım, bu gece de canlı kalacağım. Kadınlar War Games maçını bekliyorum vallahi
Geçen sene Survivor Series izlerken sabahın 7sinde yerimden fırlamıştım, bu gece de canlı kalacağım. Kadınlar War Games maçını bekliyorum vallahi
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 656 Mesajlar 2,819 Beğeni sayısı 660 PG Nakit 500 Konum İstanbul RPG Karakteri Tyler Breeze Favori Güreşçi Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley 1 Yönetim 30 Kas 2024 #5 SoulmanRocky' Alıntı: Geçen sene Survivor Series izlerken sabahın 7sinde yerimden fırlamıştım, bu gece de canlı kalacağım. Kadınlar War Games maçını bekliyorum vallahi Genişletmek için tıkla ... O maç baya sağlam olacak gözüküyor.
SoulmanRocky' Alıntı: Geçen sene Survivor Series izlerken sabahın 7sinde yerimden fırlamıştım, bu gece de canlı kalacağım. Kadınlar War Games maçını bekliyorum vallahi Genişletmek için tıkla ... O maç baya sağlam olacak gözüküyor.
SoulmanRocky -SOULPATROL- Katılım 4 Ocak 2024 Konular 4 Mesajlar 317 Beğeni sayısı 130 PG Nakit 50 Konum Tekirdağ Favori Güreşçi Rocky Johnson ve CM Punk 30 Kas 2024 #6 BerzerkBryan' Alıntı: O maç baya sağlam olacak gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Nia Jax'in Bull Nakano'ya selam çakmasını bekleyen insanlardan birisiyim ne yalan söyleyeyim...
BerzerkBryan' Alıntı: O maç baya sağlam olacak gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Nia Jax'in Bull Nakano'ya selam çakmasını bekleyen insanlardan birisiyim ne yalan söyleyeyim...
RDT B-K-B WHO? Katılım 11 Tem 2023 Konular 52 Mesajlar 1,108 Beğeni sayısı 276 PG Nakit 2,835 Konum Trabzon RPG Karakteri Dario Cueto & Matt Cardona Favori Güreşçi Sami Zayn Ayın Üyesi ELITE 30 Kas 2024 #7 BerzerkBryan' Alıntı: O maç baya sağlam olacak gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Bu gece boş maç yok zaten.
BerzerkBryan' Alıntı: O maç baya sağlam olacak gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Bu gece boş maç yok zaten.
SoulmanRocky -SOULPATROL- Katılım 4 Ocak 2024 Konular 4 Mesajlar 317 Beğeni sayısı 130 PG Nakit 50 Konum Tekirdağ Favori Güreşçi Rocky Johnson ve CM Punk 30 Kas 2024 #8 RDT' Alıntı: Bu gece boş maç yok zaten. Genişletmek için tıkla ... sahne dizaynı nasıl olacak acaba keşke eskisi gibi eşsiz tasarımlar görsek yine
RDT' Alıntı: Bu gece boş maç yok zaten. Genişletmek için tıkla ... sahne dizaynı nasıl olacak acaba keşke eskisi gibi eşsiz tasarımlar görsek yine
RDT B-K-B WHO? Katılım 11 Tem 2023 Konular 52 Mesajlar 1,108 Beğeni sayısı 276 PG Nakit 2,835 Konum Trabzon RPG Karakteri Dario Cueto & Matt Cardona Favori Güreşçi Sami Zayn Ayın Üyesi ELITE 1 Ara 2024 #9 SoulmanRocky' Alıntı: sahne dizaynı nasıl olacak acaba keşke eskisi gibi eşsiz tasarımlar görsek yine Genişletmek için tıkla ... Daha fazla bilet satarız ayağına düz stage bile koymayacak hale geldiler. Ama bu gece düz bir stage görürüz.
SoulmanRocky' Alıntı: sahne dizaynı nasıl olacak acaba keşke eskisi gibi eşsiz tasarımlar görsek yine Genişletmek için tıkla ... Daha fazla bilet satarız ayağına düz stage bile koymayacak hale geldiler. Ama bu gece düz bir stage görürüz.
SoulmanRocky -SOULPATROL- Katılım 4 Ocak 2024 Konular 4 Mesajlar 317 Beğeni sayısı 130 PG Nakit 50 Konum Tekirdağ Favori Güreşçi Rocky Johnson ve CM Punk 1 Ara 2024 #10 RDT' Alıntı: Daha fazla bilet satarız ayağına düz stage bile koymayacak hale geldiler. Ama bu gece düz bir stage görürüz. Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle geliyor. Koca stadı dolduruyorlar o ayrı bir şey tabii ama insan yine de özlüyor
RDT' Alıntı: Daha fazla bilet satarız ayağına düz stage bile koymayacak hale geldiler. Ama bu gece düz bir stage görürüz. Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle geliyor. Koca stadı dolduruyorlar o ayrı bir şey tabii ama insan yine de özlüyor