Canlı kalacak arkadaşlar buradan sohbet edebilir.
Bero ﷽﷽﷽ Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,796 Mesajlar 4,774 Beğeni sayısı 1,645 PG Nakit 4,240 RPG Karakteri Erick Rowan Favori Güreşçi Bray Wyatt 1 Yönetim Cumartesi saat 23:05'de İstatistikte sabit #1 Canlı kalacak arkadaşlar buradan sohbet edebilir.
RDT B-K-B WHO? Katılım 11 Tem 2023 Konular 20 Mesajlar 227 Beğeni sayısı 61 PG Nakit 110 Konum Trabzon Favori Güreşçi Sami Zayn ELITE Cumartesi saat 23:07'de #2 Sabah işe gidecez nasıl canli kalacaz a
Kero rehabilite Katılım 2 Tem 2023 Konular 427 Mesajlar 5,692 Beğeni sayısı 739 PG Nakit 125 Cumartesi saat 23:33'de #3 sov kacta
SoulmanRocky -SOULPATROL- Katılım 4 Ocak 2024 Konular 4 Mesajlar 271 Beğeni sayısı 103 PG Nakit 50 Konum Tekirdağ Favori Güreşçi Rocky Johnson ve CM Punk Cumartesi saat 23:54'de #4 Geçen sene Survivor Series izlerken sabahın 7sinde yerimden fırlamıştım, bu gece de canlı kalacağım. Kadınlar War Games maçını bekliyorum vallahi
Geçen sene Survivor Series izlerken sabahın 7sinde yerimden fırlamıştım, bu gece de canlı kalacağım. Kadınlar War Games maçını bekliyorum vallahi
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 536 Mesajlar 2,372 Beğeni sayısı 537 PG Nakit 500 Konum İstanbul RPG Karakteri Tyler Breeze Favori Güreşçi Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley 1 Yönetim Cumartesi saat 23:55'de #5 SoulmanRocky' Alıntı: Geçen sene Survivor Series izlerken sabahın 7sinde yerimden fırlamıştım, bu gece de canlı kalacağım. Kadınlar War Games maçını bekliyorum vallahi Genişletmek için tıkla ... O maç baya sağlam olacak gözüküyor.
SoulmanRocky' Alıntı: Geçen sene Survivor Series izlerken sabahın 7sinde yerimden fırlamıştım, bu gece de canlı kalacağım. Kadınlar War Games maçını bekliyorum vallahi Genişletmek için tıkla ... O maç baya sağlam olacak gözüküyor.
SoulmanRocky -SOULPATROL- Katılım 4 Ocak 2024 Konular 4 Mesajlar 271 Beğeni sayısı 103 PG Nakit 50 Konum Tekirdağ Favori Güreşçi Rocky Johnson ve CM Punk Cumartesi saat 23:57'de #6 BerzerkBryan' Alıntı: O maç baya sağlam olacak gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Nia Jax'in Bull Nakano'ya selam çakmasını bekleyen insanlardan birisiyim ne yalan söyleyeyim...
BerzerkBryan' Alıntı: O maç baya sağlam olacak gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Nia Jax'in Bull Nakano'ya selam çakmasını bekleyen insanlardan birisiyim ne yalan söyleyeyim...
RDT B-K-B WHO? Katılım 11 Tem 2023 Konular 20 Mesajlar 227 Beğeni sayısı 61 PG Nakit 110 Konum Trabzon Favori Güreşçi Sami Zayn ELITE Cumartesi saat 23:58'de #7 BerzerkBryan' Alıntı: O maç baya sağlam olacak gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Bu gece boş maç yok zaten.
BerzerkBryan' Alıntı: O maç baya sağlam olacak gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Bu gece boş maç yok zaten.
SoulmanRocky -SOULPATROL- Katılım 4 Ocak 2024 Konular 4 Mesajlar 271 Beğeni sayısı 103 PG Nakit 50 Konum Tekirdağ Favori Güreşçi Rocky Johnson ve CM Punk Cumartesi saat 23:59'de #8 RDT' Alıntı: Bu gece boş maç yok zaten. Genişletmek için tıkla ... sahne dizaynı nasıl olacak acaba keşke eskisi gibi eşsiz tasarımlar görsek yine
RDT' Alıntı: Bu gece boş maç yok zaten. Genişletmek için tıkla ... sahne dizaynı nasıl olacak acaba keşke eskisi gibi eşsiz tasarımlar görsek yine
RDT B-K-B WHO? Katılım 11 Tem 2023 Konular 20 Mesajlar 227 Beğeni sayısı 61 PG Nakit 110 Konum Trabzon Favori Güreşçi Sami Zayn ELITE Pazar saat 00:00'de #9 SoulmanRocky' Alıntı: sahne dizaynı nasıl olacak acaba keşke eskisi gibi eşsiz tasarımlar görsek yine Genişletmek için tıkla ... Daha fazla bilet satarız ayağına düz stage bile koymayacak hale geldiler. Ama bu gece düz bir stage görürüz.
SoulmanRocky' Alıntı: sahne dizaynı nasıl olacak acaba keşke eskisi gibi eşsiz tasarımlar görsek yine Genişletmek için tıkla ... Daha fazla bilet satarız ayağına düz stage bile koymayacak hale geldiler. Ama bu gece düz bir stage görürüz.
SoulmanRocky -SOULPATROL- Katılım 4 Ocak 2024 Konular 4 Mesajlar 271 Beğeni sayısı 103 PG Nakit 50 Konum Tekirdağ Favori Güreşçi Rocky Johnson ve CM Punk Pazar saat 00:03'de #10 RDT' Alıntı: Daha fazla bilet satarız ayağına düz stage bile koymayacak hale geldiler. Ama bu gece düz bir stage görürüz. Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle geliyor. Koca stadı dolduruyorlar o ayrı bir şey tabii ama insan yine de özlüyor
RDT' Alıntı: Daha fazla bilet satarız ayağına düz stage bile koymayacak hale geldiler. Ama bu gece düz bir stage görürüz. Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle geliyor. Koca stadı dolduruyorlar o ayrı bir şey tabii ama insan yine de özlüyor