Cody Rhodes Vasat Bir Şampiyondur

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,961
Beğeni sayısı
1,732
PG Nakit
4,605
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Yatarak kemer koruyor şirketteki en büyük şovlardan birinde maça çıkmıyor. En son kemer koruduğu şov hangisiydi HATIRLAMIYORUM. Ya maça çıkmaz ya da takım maçı falan yapar. Kemeri korumaması için arap şovunda rakibi diğer brandın şampiyonuydu. Neredeyse Royal Rumble'a geldik daha 1 ciddi rakibi olmadı. Sevmememe rağmen Gönül rahatlığıyla Roman Reigns > Cody diyebilirim.

Bu şahıs WrestleMania'ya kemerle gidecek ve muhtemelen orada da koruyacak kemeri. Şu kemer ne zaman gün yüzü görür bilmiyorum.

@KALKTI!!!! @Nature Boy @Hacken @ReQuem @Gloom @The MANIAC @The Lunatic Fringe @Emrevitus @Johnny Sack @Johnkorey @Kero @Deathmatch Classic @Beast Incarnate @Beautiful Madness @marchafunebre @Deeppy @BerzerkBryan @KAT @SoulmanRocky @Uncle Junior @Baroš @muad'dib @Spear of Chaos @agaoglu23 @Emrevitus @Netuno @Centria @Kara

Moderatör tarafında düzenlendi:

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,559
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Mustafa Kemal Ataturk GIF by TRT

Cody Rhodes'un son 5-6 yılda PW alemindeki konumu ve rolü. 👌😎

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,961
Beğeni sayısı
1,732
PG Nakit
4,605
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Berocum bu davada seninle beraberim, Cody Rhodes’u yiyeceğiz…

Adam kemeri Lesnar'a, Edge'e, Cena'ya Seth'e , Goldberg'e ve daha nicelerine karşı savundu. Cody Wm'de kemeri aldığında yaşadığım sevinçten utanıyorum şu an.

1732984058770.jpeg

Ekli dosyalar

• 1732984058979.jpeg
    1732984058979.jpeg
    7.8 KB · Görüntüleme: 0

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,697
Beğeni sayısı
4,890
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Adam kemeri Lesnar'a, Edge'e, Cena'ya Seth'e , Goldberg'e ve daha nicelerine karşı savundu. Cody Wm'de kemeri aldığında yaşadığım sevinçten utanıyorum şu an.

Ekli dosyayı görüntüle 9677
Finished the story muhabbetine hepimiz sevindik ama günün sonunda her şeyin bu kadar berbat ilerleyeceğini kimse beklemezdi. Ha Roman Reigns'i 2017'deki berbat dönemlerinde bile seven birisi olarak Roman'ın kemeri kaybetmiş olması beni o kadar üzmedi ama bir değişim de lazımdı o ayrı konu.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: