- Konular
- 1,961
- Beğeni sayısı
- 1,732
- PG Nakit
- 4,605
- RPG Karakteri
- Erick Rowan
- Favori Güreşçi
- Bray Wyatt
1
Yatarak kemer koruyor şirketteki en büyük şovlardan birinde maça çıkmıyor. En son kemer koruduğu şov hangisiydi HATIRLAMIYORUM. Ya maça çıkmaz ya da takım maçı falan yapar. Kemeri korumaması için arap şovunda rakibi diğer brandın şampiyonuydu. Neredeyse Royal Rumble'a geldik daha 1 ciddi rakibi olmadı. Sevmememe rağmen Gönül rahatlığıyla Roman Reigns > Cody diyebilirim.
Bu şahıs WrestleMania'ya kemerle gidecek ve muhtemelen orada da koruyacak kemeri. Şu kemer ne zaman gün yüzü görür bilmiyorum.
@KALKTI!!!! @Nature Boy @Hacken @ReQuem @Gloom @The MANIAC @The Lunatic Fringe @Emrevitus @Johnny Sack @Johnkorey @Kero @Deathmatch Classic @Beast Incarnate @Beautiful Madness @marchafunebre @Deeppy @BerzerkBryan @KAT @SoulmanRocky @Uncle Junior @Baroš @muad'dib @Spear of Chaos @agaoglu23 @Emrevitus @Netuno @Centria @Kara
Bu şahıs WrestleMania'ya kemerle gidecek ve muhtemelen orada da koruyacak kemeri. Şu kemer ne zaman gün yüzü görür bilmiyorum.
@KALKTI!!!! @Nature Boy @Hacken @ReQuem @Gloom @The MANIAC @The Lunatic Fringe @Emrevitus @Johnny Sack @Johnkorey @Kero @Deathmatch Classic @Beast Incarnate @Beautiful Madness @marchafunebre @Deeppy @BerzerkBryan @KAT @SoulmanRocky @Uncle Junior @Baroš @muad'dib @Spear of Chaos @agaoglu23 @Emrevitus @Netuno @Centria @Kara
Moderatör tarafında düzenlendi: