SON DAKİKA: Hasan Arat Beşiktaş Başkanlığını Tamamen Bıraktı

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,942
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Öncelikle kazandırmış olduğu iki kupa için teşekkür ederim. Sonrasında ise öyle ya da böyle başarısızlığı kabul edip istifasını sunması da erdemli bir davranış diye düşünüyorum. Ülkede sadece futbol alanında değil birçok alanda ne skandallar oluyor ama bir tane bile istifa göremiyoruz. Fakat konuyu dağıtmayacağım. Kendisine teşekkürler. İyi niyetliydi, Beşiktaşlıydı ve bence Rafa, Immobile gibi transferler de gayet iyiydi ancak olmadı. Takımın kimyası tutmadı, takım bireysel performanslara daha çok baktı ve bunun sonucunda da takım olamadık.

Aslında 2015-2018 arasındaki dönem gibi güzel bir sezon geçirebilirdik. Bazı mevkiler hariç kadromuz aşırı kötü değildi. Misal o dönemlerde de Dusco Tasic zaman zaman alarm veriyordu. Ya da Quaresma ile Gökhan Töre cidden saç baş yoldurabiliyordu. Ancak bir şekilde taktik ile rotayon ile konu halloluyordu.

Yine Sergen Yalçın şampiyon yaptığı sene takımı iyi idare ediyordu kadromuz yine hiç iyi değildi ve takım Ghezzal'ın ayağına bakıyordu ama yine kurtarıyorduk.

Demem o ki GvB hem taktiksel anlamda hem de rotasyon anlamında takımı idare edemedi. Taraftarın tepki koyduğu adamları her maç ısrarla oynatarak kendi kuyusunu kazdı. İlk başta hocaya destek olduk ama zamanla hoca iyice dalga geçmeye başladı. Bu oyuncuların alternatifi elinde yoksa paf takımdan alt yapıdan gençleri çıkart şans ver. Onu da pek yapmadı. Şimdi defolsun gitsin artık.

Sergen Yalçın ile ile ilgili bu kadar yükseliyoruz ama ben Sergen'e güvenmiyorum. 2020-21 şampiyon yaptı ama 21-22 arası ise rezaletler silsilesi idi. Takımda herkes sakatlanıyordu. Ayrıca disiplin sorunu da mevcuttu.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Benim anlamadığım 2 gün önce futbol aşyi bıraktım ama iç siyaset için görevimin başındayım, başkanlığa devam edeceğim demişti. Benim aklıma iki opsiyon geliyor. Ya Maccabi yenilgisi sonrası hiçbir şekilde tepki göğüslemek istemedi ya da 2 gün içersinde hastalıkla ilgili kötü haberler alıp erken bırakmak zorunda kaldı.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: