Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
SON DAKİKA: Hasan Arat Beşiktaş Başkanlığını Tamamen Bıraktı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Styles Clash" data-source="post: 298598" data-attributes="member: 102"><p>Öncelikle kazandırmış olduğu iki kupa için teşekkür ederim. Sonrasında ise öyle ya da böyle başarısızlığı kabul edip istifasını sunması da erdemli bir davranış diye düşünüyorum. Ülkede sadece futbol alanında değil birçok alanda ne skandallar oluyor ama bir tane bile istifa göremiyoruz. Fakat konuyu dağıtmayacağım. Kendisine teşekkürler. İyi niyetliydi, Beşiktaşlıydı ve bence Rafa, Immobile gibi transferler de gayet iyiydi ancak olmadı. Takımın kimyası tutmadı, takım bireysel performanslara daha çok baktı ve bunun sonucunda da takım olamadık.</p><p></p><p>Aslında 2015-2018 arasındaki dönem gibi güzel bir sezon geçirebilirdik. Bazı mevkiler hariç kadromuz aşırı kötü değildi. Misal o dönemlerde de Dusco Tasic zaman zaman alarm veriyordu. Ya da Quaresma ile Gökhan Töre cidden saç baş yoldurabiliyordu. Ancak bir şekilde taktik ile rotayon ile konu halloluyordu.</p><p></p><p>Yine Sergen Yalçın şampiyon yaptığı sene takımı iyi idare ediyordu kadromuz yine hiç iyi değildi ve takım Ghezzal'ın ayağına bakıyordu ama yine kurtarıyorduk.</p><p></p><p>Demem o ki GvB hem taktiksel anlamda hem de rotasyon anlamında takımı idare edemedi. Taraftarın tepki koyduğu adamları her maç ısrarla oynatarak kendi kuyusunu kazdı. İlk başta hocaya destek olduk ama zamanla hoca iyice dalga geçmeye başladı. Bu oyuncuların alternatifi elinde yoksa paf takımdan alt yapıdan gençleri çıkart şans ver. Onu da pek yapmadı. Şimdi defolsun gitsin artık.</p><p></p><p>Sergen Yalçın ile ile ilgili bu kadar yükseliyoruz ama ben Sergen'e güvenmiyorum. 2020-21 şampiyon yaptı ama 21-22 arası ise rezaletler silsilesi idi. Takımda herkes sakatlanıyordu. Ayrıca disiplin sorunu da mevcuttu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Styles Clash, post: 298598, member: 102"] Öncelikle kazandırmış olduğu iki kupa için teşekkür ederim. Sonrasında ise öyle ya da böyle başarısızlığı kabul edip istifasını sunması da erdemli bir davranış diye düşünüyorum. Ülkede sadece futbol alanında değil birçok alanda ne skandallar oluyor ama bir tane bile istifa göremiyoruz. Fakat konuyu dağıtmayacağım. Kendisine teşekkürler. İyi niyetliydi, Beşiktaşlıydı ve bence Rafa, Immobile gibi transferler de gayet iyiydi ancak olmadı. Takımın kimyası tutmadı, takım bireysel performanslara daha çok baktı ve bunun sonucunda da takım olamadık. Aslında 2015-2018 arasındaki dönem gibi güzel bir sezon geçirebilirdik. Bazı mevkiler hariç kadromuz aşırı kötü değildi. Misal o dönemlerde de Dusco Tasic zaman zaman alarm veriyordu. Ya da Quaresma ile Gökhan Töre cidden saç baş yoldurabiliyordu. Ancak bir şekilde taktik ile rotayon ile konu halloluyordu. Yine Sergen Yalçın şampiyon yaptığı sene takımı iyi idare ediyordu kadromuz yine hiç iyi değildi ve takım Ghezzal'ın ayağına bakıyordu ama yine kurtarıyorduk. Demem o ki GvB hem taktiksel anlamda hem de rotasyon anlamında takımı idare edemedi. Taraftarın tepki koyduğu adamları her maç ısrarla oynatarak kendi kuyusunu kazdı. İlk başta hocaya destek olduk ama zamanla hoca iyice dalga geçmeye başladı. Bu oyuncuların alternatifi elinde yoksa paf takımdan alt yapıdan gençleri çıkart şans ver. Onu da pek yapmadı. Şimdi defolsun gitsin artık. Sergen Yalçın ile ile ilgili bu kadar yükseliyoruz ama ben Sergen'e güvenmiyorum. 2020-21 şampiyon yaptı ama 21-22 arası ise rezaletler silsilesi idi. Takımda herkes sakatlanıyordu. Ayrıca disiplin sorunu da mevcuttu. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
SON DAKİKA: Hasan Arat Beşiktaş Başkanlığını Tamamen Bıraktı
Menü
Giriş yap
Kayıt ol