Ricky Starks'ın AEW İle Kontratı Ne Zaman Bitiyor?

Huma

huma
Konular
37
Beğeni sayısı
150
PG Nakit
150
@Nature Boy Hocam seninle daha önce Ricky konusunda tartıştık, yeniden tartışmamıza gerek yok da aklıma bir soru takıldı. Ricky WWE'ye geldiğinde nasıl bir değişim geçirmesini bekliyorsun? Fiziksel olarak mı değişecek? Karakterinde köklü değişikliğe mi gidecek? Ya da AEW'da olduğu gibi mi devam edecek?

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
192
Beğeni sayısı
2,380
PG Nakit
1,210
Favori Güreşçi
MJF
1
@Nature Boy Hocam seninle daha önce Ricky konusunda tartıştık, yeniden tartışmamıza gerek yok da aklıma bir soru takıldı. Ricky WWE'ye geldiğinde nasıl bir değişim geçirmesini bekliyorsun? Fiziksel olarak mı değişecek? Karakterinde köklü değişikliğe mi gidecek? Ya da AEW'da olduğu gibi mi devam edecek?
Ricky, AEW’da fırsat bulmakta çok ciddi zorlandı. Cody kontenjanı ile geldiği için, Punk-Collision dönemi hariç, kendi özelliklerini gösterecek fırsatı bulamadı.

Punk döneminde yaptığı işi beğenmiyorsan bu, senin güreş zevkin ile alakalı bir şey. Indy darling seven adamı ben Ricky Starks’ın neden iyi güreşçi olduğu konusunda ikna edemem.

Huma

huma
Konular
37
Beğeni sayısı
150
PG Nakit
150
Ricky, AEW’da fırsat bulmakta çok ciddi zorlandı. Cody kontenjanı ile geldiği için, Punk-Collision dönemi hariç, kendi özelliklerini gösterecek fırsatı bulamadı.

Punk döneminde yaptığı işi beğenmiyorsan bu, senin güreş zevkin ile alakalı bir şey. Indy darling seven adamı ben Ricky Starks’ın neden iyi güreşçi olduğu konusunda ikna edemem.
Hocam adama kötü güreşçi demedim ki. Punk dönemi sunduğu işi de beğendim ama hayranı olabileceğim seviyede bir ürün değildi. Mid card seviyesi için gayet iyi bir güreşçi. Senin beklentin daha çok main event potalarında takılıp ana kemer alması gibi geldi bana. Ondan dolayı düşünceni garipsedim. Kendisini mid carder olarak görmemin sebebi de 34 yaşında olması. Eğer 25 küsür yaşında olsaydı ben de geleceğin kalıcı main eventerı diyebilirdim.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: