UEFA Avrupa Ligi 5. Hafta | AZ Alkmaar - Galatasaray

Kim Kazanır?

• AZ Alkmaar

Oy: 0 0.0%
  • Galatasaray

Oy: 2 66.7%
  • Berabere

Oy: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,132
Beğeni sayısı
4,489
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
2560px-AZ_Alkmaar.svg.png
gs-arma-sari-yildizlar-1905-galatasaray-amblemi-1.png

🗓️ 28 Kasım 2024, Perşembe
🕘 20.45
🏟️ AFAS Stadion
🧭 Horatiu Fesnic
📺 TRT 1​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,132
Beğeni sayısı
4,489
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Davinson babanın yeterince bok temizlediği yetmezmiş gibi Nelsson'un oynamasıyla bir 10 kglık daha mesai bindi kendisine, yapamaz değil yapar o ayrı konu tabii. Bir de üçlü savunmada Nelsson'a yüklenen sorumluluk doğal olarak daha da azalacağı için o kadar da kötü gözükmeyeceğini düşünüyorum, umarım yine saçma sapan şeyler yapıp beni yanıltmaz. Onun haricinde güzel 11. Üçlüden devam baba.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bats 10 kişi oynattı ikinci yarı Ziyech hamlesi gelir. Bu eleman 60'dan önce oyunda bir halta yaramıyor.

Onun dışında adamlar bize çok iyi çalışmış. Pres yemekten korktukları için topu komple bize bırakıp kontra arıyorlar. Topla beceriksiz dediğimiz Nellson bir ara 3 adama çalım attı Messi gibi lol.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Simit-Poğaça'nın kırmızı yemesinin ardından golde gelseydi gülmekten ağlardık artık ama bu hayatta bazen her istediğiniz olmuyor. :d

Eğrisi doğrusuna geldi. Metehan yaz kampındaki hazırlık maçlarında göz kırptığı halini bu maç gösterdi. Çok güzel müdahaleler yaptı. Sakatlık olmadığı sürece üçlüde Nellson bir daha ilk 11 göremez.

Bats-Kerem değişikliğinden sonra rakibi iyice sindirdik ama ofsaytıydı, direğiydi gol olmadı bir türlü. Malmö deplasmanından bir beraberlik, evimizdede Kiev'i yendik mi ilk 8 için yeterli olacaktır.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,132
Beğeni sayısı
4,489
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Dakika 1’deki saçmalık ve son dakika ofsaytı can sıksa da total olarak bakınca sonuç bana çok da koymadı nedense. Zaten ilk 8’e kendimizi attık gibi duruyor ve AZ deplasmanını da zor bir deplasman olarak görüyordum zaten. Tabii ki özellikle 2. yarıda kontrolü ele almamızla galibiyet iyi olurdu ama bu sonuç da gayet iyidir.

Bats yeniden yedek kulübesine, Muslera Uruguay’a dönmeli, Nelsson ise cehennemin dibi neresiyse oraya gitmeli bir an önce. Barış’ın da dinlenme+kesik karışımı bir detoksa ihtiyacı var. En azından ligde Sallai varken kesinlikle oynamamalı, ezmediği top kalmadı bugün de.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: