Adam Copeland Ne Zaman Dönecek?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,458
Beğeni sayısı
4,743
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

PWInsider, Adam Copeland’ın fiziksel olarak çıktığını aktarmış. Ancak kendisi şu an Disney’nin Percy Jackson dizisinin ikinci sezon çekimlerinde yer aldığı için bir süre daha düzenli olarak geri dönmesi beklenmiyormuş. Hollywood kaynakları, dizi çekimlerinin Ocak ayında tamamlanacağını beklediklerini belirtmiş.​

Son düzenleme:

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Yetenekli güreşçiler var kadroda. Yapabilecekleri ne var bilmiyorum, yapmadıkları ve yapmayacakları kesin. Uzun süredir rezalet ilerliyorlar.
Adam Copeland ile yapacaklarına eminim, istedikten sonra gayet yapabiliyorlar. Christian ile feudu muazzamdı sonra Black ile feuda girdi ve sakatlandı zaten, hiç kötü kullanılmadı.

Gloom

blackbird fly away
Konular
2,168
Beğeni sayısı
1,730
PG Nakit
400
1
Adam Copeland ile yapacaklarına eminim, istedikten sonra gayet yapabiliyorlar. Christian ile feudu muazzamdı sonra Black ile feuda girdi ve sakatlandı zaten, hiç kötü kullanılmadı.
Christian ile feudunun sadece belirli bir noktaya kadar iyi gittiğini düşünüyorum. Bir noktadan sonra iyice kabak tadı verdi. Edge diye izledik işte.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Christian ile feudunun sadece belirli bir noktaya kadar iyi gittiğini düşünüyorum. Bir noktadan sonra iyice kabak tadı verdi. Edge diye izledik işte.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence kusursuza yakın bir feuddu, maçları, promoları müthişti, bi Shayna Wayne'nin rp'si kötüydü feud içerisinde onun dışında 2 ismin de en iyi işlerinden biriydi. Edge'nin içinde ki Rated-R superstarı hissettiğimiz bir feuddu.

Gloom

blackbird fly away
Konular
2,168
Beğeni sayısı
1,730
PG Nakit
400
1

Şu 2 promosu çok underrated kaldı.

Adam Copeland'ın promoları değil zaten bence feudun problemi. CC ve Copeland olunca çok hype'lı girdik. Bence o bir tık hızlı düşüşe geçti. Alttaki promoyu canlı izlemiştim galiba, ben de severim. Ama madem promo işine bu kadar önem veriyorsun Punk'ın dönüş promosunda neyi bu kadar beğenemedin anlamadım. Gayet sağlam bir promoydu.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Adam Copeland'ın promoları değil zaten bence feudun problemi. CC ve Copeland olunca çok hype'lı girdik. Bence o bir tık hızlı düşüşe geçti. Alttaki promoyu canlı izlemiştim galiba, ben de severim. Ama madem promo işine bu kadar önem veriyorsun Punk'ın dönüş promosunda neyi bu kadar beğenemedin anlamadım. Gayet sağlam bir promoydu.
Seyirci leş gibiydi, davalık olduğu şirkete evim demesi çok iticiydi, sanki WWE'ye dönmekte mecbur kalmamış gibi, ben değiştim demesi sanki birkaç ay önce iş arkadaşını boğmamış gibi, bomboş cümlelerle dolu bir return promosuydu, zaten tüm o övgüyle bahsedebileceğimiz return cümlelerini AEW debutunda kullanmış gibiydi, leş gibi promoydu ama ondan sonra kestiği hiçbir promo kötü değildi, özellikle Drew ile karşılıklı olanları mükemmeldi.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: