EA Sports FC 24 Hull City Kariyeri - İLK BÖLÜM YAYINDA!

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
683
Beğeni sayısı
803
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Zaten çoğu kişinin bildiği üzere çok uzun bir süredir böyle bir konu açma niyetim vardı. Bugün bu konuyu kafama bir konsept oturtup açmaya karar verdim. Maçları YouTube'da paylaşacağım. Onun dışında bu kariyeri tıpkı bir Be A Booker gibi hikayeli bir şekilde yürütmeye çalışacağım.

Takımı tam anlamıyla Türk proje takımı gibi yöneteceğim, teklif gelen tüm oyuncuları değerlendireceğim. Eğer oyuncu satılırsa yerini öncelik Türk ve Süper Lig geçmişi bulunan oyuncular bakarak doldurmaya çalışacağım. Yani kariyerde bol bol al-sat olacak.

BÖLÜMLER

BÖLÜM 1 - TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI

MAÇLAR

KADRO
1000057786.jpg1000057787.jpg1000057788.jpg1000057789.jpg1000057790.jpg

HEDEFLER

Ana Hedefler
- 2 sezonda, Genç Takımdan ilk sezon transfer olan en az 1 oyuncuyu bir sonraki sezon maçların %30'unda oynatın.

- 2 oyuncu sat ve yerine 2 çok önemli oyuncu transfer et. Sezonu tüm transfer bütçesini harcayarak tamamla.

- Bu sezonu en az 10 gol yenmeyen maç ile tamamla.

Yan Hedefler

- EFL Championship: Play-off Oynamadan Yüksel

- Emirates FA Cup: Son 16'ya Kal

Son düzenleme:

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
683
Beğeni sayısı
803
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
683
Beğeni sayısı
803
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
BÖLÜM 1 - TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI

22/23 sezonunda Hull City kulübünü satın alan Acun Ilıcalı takımın başına Şota Arveladze'yi getirdi. Lige çok kötü başlayan takımda günah keçisi Şota Arveladze oldu ve takımdan kovuldu. Sonrasında Ilıcalı çözüm olarak daha önce hiç teknik adamlık yapmamış, sadede Phillip Cocu ve Wayne Rooney'nin yanında Derby County'de yardımcı antrenörlük yapan Liam Rosenior'u göreve getirerek bir kumar oynadı. Bu kumar çok başarılı oldu ve Rosenior ile yükselişe geçen Hull City ligi 15. sırada bitirdi. Sonrasında Liam Rosenior, sezon sonunda Strasbourg ile sözleşme imzalayınca Acun Ilıcalı çok seri bir şekilde teknik adam arayışına başladı.

Sırasıyla Volkan Demirel, Ali Koç aracılığıyla Vitor Pereira ve Burak Yılmaz ile görüşen Acun Ilıcalı eski bir dostuna gitmek istiyordu.
Acun Ilıcalı: Sergen, bir projede sana ihtiyacım var.

Sergen Yalçın: Abicim ben teknik direktörüm artık, Yetenek Sizsiniz ile falan uğraşamam git başka birilerini bul.

Acun Ilıcalı: Ne yapıyorsun sen şimdi?

Sergen Yalçın: Altılı oynuyorum hadi işim var, şu kupon bir tutsun fena bir para gelecek.

Acun Ilıcalı: Altılı ganyanı bırak abicim, sana altılı ganyan değil altılı savunma oynatacağım.

Telefon görüşmesinin devamında ikili prensipte anlaşmaya varır ve Sergen Yalçın yarın Londra'ya bir uçak bileti alır.​

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
683
Beğeni sayısı
803
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Kariyere başlamadan kadroya bakalım dedik 43 kişi var tesisler şöyle bir şey.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: