Ring içinde neyi sevdiğin tamamen sana kalan, öznel bir durum. Şahsen ben hit hard isimleri daha çok seviyorum ki bu konuda Rhea, Bianca ve Jamie gibi isimleri örnek vermem normal. Konu burada renkler ve zevkler. Teknik güreş seven birisi Sabre'dan zevk alırken, diğer bir kişiye çok sıkıcı gelebilir örneğin. Bu yüzden bence ring içinin sana göresi bana göresi bu yüzden var.Saydığın kadınları çokça kez izledim hocam. Hepsi de kendisini izlettiren ve moveseti geniş isimler. Bu güreş konularında öznel davranıp bana göre şöyle böyle demek samimiyetsiz kaçıyor. Ring içi konuşuyorsak iyi veya kötüdür bana göresi sana göresi yok bunun. Toni'nin hastası değilim, gimmickiyle alakalı dediğin kısımlara da katılıyorum fakat kadın kendini izlettiriyor abi. Yok tekleme takılma falan çok kasmışsın. Kötü maçları var mı var evet ama 0 yetenek demek bana doğru gelmiyor, zira stardomdaki maçlarına bakınca her tarza ayak uydurabileceğini gördüm ben.
Benim en çok takıldığım şey aslında maç içerisinde sunduğu hikaye. Kendisi face rolündeyken heel hallere giriyor ya da heel iken face gibi takılıyor. Bu kariyeri boyunca böyleydi. Roller değişir ancak her maçta değişmez. Ancak Toni için bu durum yok. Rakiplerine uyum sağlama düzeyi de çok düşük. Karşısındaki rakibe uyum sağlamayı bırak, rakibi genelde maç içinde onu taşımak için uğraşıyor. Bu da yıllar boyunca hiç değişmedi.
Ancak tüm bunları geçersek, kendisinin draw olarak da bir gücü yok. Merch satışlarında yüksek bir isim değil. Reytinglerde yükseliş sağlamıyor. Kendisinin duyurulması bir bilet satışı artışına neden olmuyor. Yani ben buradan baktığımda, hikayeyi tam sunamayan, iyi bir ring içi sunamayan, draw olmayan, kambur üstü promo yeteneğine sahip bir güreşçi çıkarıyorum. Benim matematiğimde de bu benim için 0 oluyor. Tony'nin etkili olduğu tek şey Twitter ve onun da şirkete katkısı yine 0. Çünkü twitter sayıları para kazandırmıyor.