Milli Takımın Teknik Direktörü Kim Olmalı?

Kim olmalı?

• Fatih Terim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13

RiseGen

Go Further
Konular
5
Beğeni sayısı
84
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Her maç forvetsiz oynamaya çalışmayı acilen bırakırsa Montella'nın kalması daha doğru olur. Bana daha çok turnuva taktiği gibi geliyor. 2 tane milli maç yaptığın kısa zamanda bu oyun pratiğini uygulatmak zor. Zaten alternatiflere bakınca Terim gelse Euro 2016 sonrası yıkıma benzer şeyler olur, Eagle gelse laf dinletemez gibi geliyor bana.

Bu arada biraz unpopular kaçacak ama grup birinciliği olası bir kaza durumunu engellemek için önemliydi bence.

98'

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Kane
Montella kalsın. Sürekli hoca değiştirmek kalıcı bir başarıyı maalesef sağlayamaz. Montella'ya güvenmeli ve etrafında kaliteli bir yapı oluşturmalıyız. Arada tabi ki iş kazaları olabilir. Bunlar üzücü ancak hayatın içinde olan şeyler. Önemli olan bu iş kazalarının kalıcı bir hal almaması.

Deeppy

BANKER
Konular
288
Beğeni sayısı
727
PG Nakit
680
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Portekiz maçında ezim ezim ezildik. Gürcistan'a az kalsın puan kaybediyorduk. Çekya maçında ısrarla oynatmadığı forvet Cenk fişi çekti. Avusturya maçı Merih ve Mert'in extraları. Hollanda maçı değişikleri erken yapsa yarı final görecektik. Son Galler ve Karadağ maçı zaten malum. Bu altın jenerasyon Boktella'nın elinde harcanıyor. İsteyenleri asla anlamıyorum. İsmail Kartal olabilir.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: