RPG Bas ya da Pas #7 Malakai Black

BerzerkBryan

Boliever
Konular
464
Beğeni sayısı
494
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1

1731953942904.png1731953968442.png

Tyler Breeze ve Val Venis giriş rampasında görünürler Breeze biraz gergindir Val ise her zaman ki gibi neşesi yerinde gelir.

Nihayet ikili ringe geçtikten sonra Breeze mikrofonu eline alır ve konuşmaya başlar:

Tyler Breeze: Malakai Black... uzun zaman oldu sen ve ben hatırlar mısın NOW'dayken seninle kemer maçına çıkmıştım NOW'ı unutmuşsundur çünkü sen küstah bir nankörsün nereden geldiğini unutan bir nankörsün sen,Benim de bahsetmediğimi söyleyebilirsin fakat ben nereden geldiğimi unutmadım! Sen bakma, ben "Unuttum" derim ama her şey aklımda halen, Bizim Bas ya da Pasımızı bölerek saygısızlık yaptın SAYGISIZLIĞA ASLA AFFIM YOKTUR sanırım sen de kendin için bir Bas ya da Pas istedin madem istiyorsun MALAKAİ BLACK BAS YA DA PAS BAŞLASIN!

KASA= SENİN GÖTÜNÜ SİKEYİM MALAKAİ SADECE BEN DE SİKMEYEYİM VAL DE SİKSİN SENİN GÖTÜNÜ SİKECEĞİZ BECEREĞİZ HANGİSİNDEN İSTERSEN! 10/10

GÖĞÜS= GÖĞÜSLERİNE TİTSFUCK YAPACAĞIMDAN ŞÜPHE DUYMA SANA OKKALI BİR PENİS GELECEK SIRF SENİN İÇİN BİLE GAY OLABİLİRİM SEN YETER Kİ İSTE PUŞT! 10/10

YÜZ GÜZELLİĞİ= SURATINA DA FIŞKIRTACAĞIMI UNUTMA GELİYOR! 10/10

LİBİDO= SEN ASEKSÜEL BİR GAVATSIN MALAKAİ İÇİNDE 1 GRAM LİBİDO YOK 0! 10/0

SONUÇ= SENİ SİKECEĞİZ MALAKAİ BİZİ BEKLE NANKÖR PİÇ!

Tyler Breeze biraz sakinleşir ve Venise döner.

Tyler Breeze: Sıra sende Val!

@KALKTI!!!!

Son düzenleme:

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,072
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
images

Val Venis: Şu sıfata bak Breeze. Çocukluğunda ne yaşadı bu adam? Anası babası gözlerinin önünde birbirini bıçaklayarak mı öldürdü? Babası Hollanda ovalarında lale topladığı esnada anasının eve bir grup zenci misafir aldığını mı gördü? Bastırıldı mı? Hakaretlere mi uğradı? Görmezden mi gelindi? Bu neyin travması amına koyayım?... İyi dedin Breeze. Biliyor musun Malakai Black'e Bas ya da Pas yapacağımız aklımın ucundan geçmezdi. Fakat bunu kendisi istedi. Ofis odasında 5 dakika kafa dağıtalım diye göt yorumlarken tüm konsantrasyonumuzu sikti attı. Bu ne demek biliyor musun? İki adamın azarak baktığı ekrana kendi fotonu koymak... Bu nedir? "GELİN VE BENİ DE YORUMLAYIN!" Bunu sen istedin sürtük!

KASA= Tam bir beyaz erkek götü. Dümdüz, tahta gibi... Kızlar da erkeğin kalçalısını sever. Eğer olur da Malakai normal insanların arasına karışırsa hiçbir kadın onun götünü avuçlamak istemeyecektir. Bu berbat, sıkıcı bir göt. Sadece sıçmak için yapıldığı belli edilmiş. Fakat Malakai bize karşı takındığı agresif tavrı devam ettirirse oraya kalın bir şeyler sokmak zorunda kalacağım. Julia Hart'ın 45 cmlik rengarenk başucu dildosunu... 0/10.

Malakai-Black-2.jpg

GÖĞÜS= Göğsünün ortasına bak Breeze. O gördüğümüz şeyler de ne? Vücudunu dingonun ahırına çevirdiği yetmezmiş gibi yaptırdığı dövmelerin vatana millete hayrı da yok. Bilumum satanist imgeler... O taptığın şeytanın da ağzına vereyim. 0/10.

66a49af787155aa4bae041b0e0951012.jpg

YÜZ GÜZELLİĞİ= Kafaya dikkat eder misiniz? Kafa şekline dikkatinizi çekmek istiyorum. Saçların kenarlardan başladığı yere ve kafanın armut formuna... PÜH SENİN O YAMUK KAFATASINI SİKEYİM! İyi bir şeyi yok mu? Var. Var tabii. Sakallar iyi. Rengi ve şekli... Ben bir portakalım diye bağırıyor. Vincent Van Gogh'un taşşşşşşak kılları da böyle görünüyordu. Kalıbımı basarım böyleydi. Hatta fırçalarını ondan yaptığını da... Malakai'nin suratını şımarık bir çocuk gibi sürekli boyayıp durmasının arkasında da bu yatıyor olabilir. 0/10.

LİBİDO= Malakai'nin Am'dan haberi olduğunu düşünmüyorum Breeze. Ne dersin? Bence o hala bizi leyleklerin getirdiğini düşünüyor. Seksten, vajinadan, bacaktan bu kadar uzak bir hayat... Başka türlü yorumlayamıyorum. Kafayı karanlıklar ve gölgelerle bozmuş birinin seks hayatı varsa bile paleti 3 pozisyonla sınırlıdır. 0/10.

SONUÇ= Bas ya da Pas mağdurları 5'ten düşük aldıklarında kıçlarına tekmeyi yerler. Normali budur. Ancak sen Malakai. Sen totalde 0 alıp hakkında BASILACAK kararı verilen ilk kişisin! Ve bunun ne zaman, nerede, nasıl olacağını yakında göreceksin.​

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: