Tyler Breeze ve Val Venis giriş rampasında görünürler Breeze biraz gergindir Val ise her zaman ki gibi neşesi yerinde gelir.
Nihayet ikili ringe geçtikten sonra Breeze mikrofonu eline alır ve konuşmaya başlar:
Tyler Breeze: Malakai Black... uzun zaman oldu sen ve ben hatırlar mısın NOW'dayken seninle kemer maçına çıkmıştım NOW'ı unutmuşsundur çünkü sen küstah bir nankörsün nereden geldiğini unutan bir nankörsün sen,Bbenim de bahsetmediğimi söyleyebilirsin fakat ben nereden geldiğimi unutmadım! Sen bakma, ben "Unuttum" derim ama her şey aklımda halen, Bizim Bas ya da Pasımızı bölerek saygısızlık yaptın SAYGISIZLIĞA ASLA AFFIM YOKTUR sanırım sen de kendin için bir Bas ya da Pas istedin madem istiyorsun MALAKAİ BLACK BAS YA DA PAS BAŞLASIN!
KASA= SENİN GÖTÜNÜ SİKEYİM MALAKAİ SADECE BEN DE SİKMEYEYİM VAL DE SİKSİN SENİN GÖTÜNÜ SİKECEĞİZ BECEREĞİZ HANGİSİNDEN İSTERSEN! 10/10
GÖĞÜS= GÖĞÜSLERİNE TİTSFUCK YAPACAĞIMDAN ŞÜPHE DUYMA SANA OKKALI BİR PENİS GELECEK SIRF SENİN İÇİN BİLE GAY OLABİLİRİM SEN YETER Kİ İSTE PUŞT! 10/10
YÜZ GÜZELLİĞİ= SURATINA DA FIŞKIRTACAĞIMI UNUTMA GELİYOR! 10/10
LİBİDO= SEN ASEKSÜEL BİR GAVATSIN MALAKAİ İÇİN DE 1 GRAM LİBİDO YOK 0! 10/0
SONUÇ= SENİ SİKECEĞİZ MALAKAİ BİZİ BEKLE NANKÖR PİÇ!
Tyler Breeze biraz sakinleşir ve Venise döner.
Tyler Breeze: Sıra sende Val!
@KALKTI!!!!