Aranızda Yeniyim

98'

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
4
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Kane
Herkese merhabalar. Diğer forumda Kane fanlığıyla tanınan üyelerden biriyim. Pek çoğunuzun oradaki kullanıcı adıma da muhtemelen aşinalığı mevcuttur.
Devil
Bu forumda da hem aktiflik olduğundan hem de sevdiğim ve tanıdığım simaların bulunmasından dolayı yer almak istedim. Ayrıyeten yıllar sonra yeniden böyle bir konu açmış olmak da sevindirici. Herkese saygılar sevgiler.

yb0p8r62d5581.jpg

Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,029
Beğeni sayısı
4,429
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Merhaba hocam tanıdım seni, oradaki nickini niye gizlemek istediğini anlayamadım ama bizim açımızdan bir sorun yok. İnsanların seni tanıması için açık açık verebilirsin eski platformlardaki kullanıcı adını. Keyifli forumlar diliyorum.

98'

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
4
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Kane
Forumlar arasındaki dengeleri bilmediğim için hem biraz da farklılık olsun istediğimden bu yolu tercih ettim. Halihazırda diğer forumda da üyeliğim ve aktifliğim sürüyor. Bu yüzden bu tür bir yol izledim. Farklılık olsun. @Beast Incarnate Bu arada hoşgeldin dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,029
Beğeni sayısı
4,429
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Forumlar arasındaki dengeleri bilmediğim için hem biraz da farklılık olsun istediğimden bu yolu tercih ettim. Halihazırda diğer forumda da üyeliğim ve aktifliğim sürüyor. Bu yüzden bu tür bir yol izledim. Farklılık olsun. @Beast Incarnate
Kimseyle aramızda bir denge yok, herkes kendi yolunu çiziyor. Farklılık da her zaman iyidir güzeldir, tekrardan hoş geldin diyorum sana Samet.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: