RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟓: 𝓥𝓪𝓻𝓪𝓷 𝓑𝓲𝓻

PGW: Son Eklenen Parta Git

keka

🍓
Konular
36
Beğeni sayısı
1,010
PG Nakit
325
Uzun süre sonra tam haliyle bir şovu okudum ve sanki uzun bir süre sonra başka bir şehirden memleketime gelmiş fakat akşam vaktinde otogardan indiğim için ne yapacağımı bilmeyip bir şeyleri çözmeye çalışıyormuş gibi hissettim. 2,5 aydır subay kursiyer sürecinde olup telefonuma erişimim olmadığı için o boşlukta hikayelerde nelerin döndüğünü pek bilmiyorum. Rütbeyi taktıktan beri iş yükü yoğun olsa da bu oyunu oynamak istedim ve Judgment Day bünyesinde dönüş yapmak istedim. Dönüşümden sonraki henüz ilk şovumda Randy Orton'ın Pure Championship reignini bitirmiş olmam da bana ekstra bir sorumluluk yüklemiş oldu. Damien Priest sürecini olabildiğince iyi geçirmeye çalışacağım.

Diyaloglardan anladığım kadarıyla Miz ve Maryse'in arası bayağı bir limoni ve tek çıkarımım Maryse'in Miz'i satıp Brookes'un tarafına geçeceği oldu SS'de. Ama nedense şu anda bu çıkarımı herhangi bir adam bile yapabilir gibi görünüyor. En azından ben biraz oyuna uzak kaldığım için böyle hissediyorum. Belki de her analizimde böyle olacak. Ospreay ve Alberto feudu olabildiğince keyifli geçiyor hissi verdi. Merak ettiğim Jeff ve Ospreay nasıl ayrıldılar, eğer böyle bir kısım varsa okumayı çok isterim. Bir de Roman ve Enzo takımının oluşum sürecini merak ettim. Bu arada Sef'in TT laneti şaka gibi bir boyut almış. Ama bir yandan sanki o Alberto ve Ospreay arasındaki feudu üçleyecek gibi geldi.

TVC feudu Malakai ve Val Venis arasında eğer dönüyorsa Val, Malakai'yi yükseltmek için çok iyi bir seçenek olmuş. Ama bilmiyorum eğer böyle bir feud varsa, feud HoB vs. Sex değil de TVC feuduysa Val bu yılı en başarılı geçiren iki süperstardan biri olarak son vurgunu TVC ile de yapabilir. Segment fazlasıyla güzel olmuş. Karanlık kısım ve taşak kısmın bu denli zıt kutup olduğunun ortaya koyulduğu eğlenceli bir şey okudum.

Wyatt Family hakkında da bilgi edinmeye ihtiyacım var. Velveteen ve Randy'nin Wyatt'ın yoluna nasıl girdiğini fazlasıyla merak ettim. Aslında Velveteen gibi kafası kırık bir karakteri ilk görüşte bile buraya yakıştırdım. Bir yandansa Survivor Series'de rakibimiz olacak bu aileyi iyi tanımamız gerek. Bryan'ın paylaşılamayan adam olmasını normal gördüm. JD'nin kendi arasındaki konuşmalarına bakılırsa Bryan'ın Wyattlara katılma riskini ortadan kaldırmak için bir sakatlama planı hissettim. Ama galiba zaten Bryan sakatlıktan yeni çıkmış.

Angelico'yu görmek... O kadar güzel hissettirdi ki. Kalabalıklar içinde en iyi arkadaşını bulmak gibi. Şu anda bot olarak mı kullanılıyor bilmiyorum ama tarihin en iyi jobberı olabilir. Sürekli The Lodge göndermesi falan yapması da inanılmaz patlattı. Bu singles maçta ise şovun genel konsepti gibi JD vs. Wyatts'ın kendine adam bulma telaşı işlenmiş. ME ise PAYBACK'e son derece yakışır bir ME olmuş hep olduğu gibi. Kargaşa hengame falan filan derken unvanı Judgment Day'in hanesine yazdırmışız. Former World Heavyweight Şampiyonunu da aramıza dahil ettiğimize göre artık başlıyoruz. Elinize emeğinize sağlık dostlar.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: