Sen anca bana laf yetiştir. Biz promoyu keseli kaç gün oluyor.Yarın 3’ten sonra boşum. Yetişirse bugün, yetişmezse yarın 5’e kadar gelir kankam. Sana da sorularım olacak konuya…
Sen anca bana laf yetiştir. Biz promoyu keseli kaç gün oluyor.Yarın 3’ten sonra boşum. Yetişirse bugün, yetişmezse yarın 5’e kadar gelir kankam. Sana da sorularım olacak konuya…
O senin yoğunluğunla alakalı, bu da benim. Elimde telefonla 10 dakikalık aralarda verimli iş çıkmaz. Oturup yazınca top 3 oluyor işte. :)Sen anca bana laf yetiştir. Biz promoyu keseli kaç gün oluyor.
Benim yoğunluk da az değil dosto. Bütün gün tarladayız. Ama bizde bir yürek, bir de bilek var.O senin yoğunluğunla alakalı, bu da benim. Elimde telefonla 10 dakikalık aralarda verimli iş çıkmaz. Oturup yazınca top 3 oluyor işte. :)
Başkalarının hayatlarını bilmeden buna gerek yok sanki kral. Tadı kaçıyor kanımca. Elimde olsa ilk gün ilk saat keserim ama dediğim gibi herkesin yoğunluk zamanları farklı. Yoksa bilek billur meselesi değil bu.Ama bizde bir yürek, bir de bilek var.
Konuşalım mutlakaYarın 3’ten sonra boşum. Yetişirse bugün, yetişmezse yarın 5’e kadar gelir kankam. Sana da sorularım olacak konuya…
Penisdaş bırak şu superstarsı, Payback gel.Şovun kilit elemanlarından olmayacağım ama minik, ilginç bir maç izleyeceğiz gibi geliyor. Ekibin Cole için çizdiği yol güzel. Yavaştan, sakin sakin takılıyoruz valla.
Köylüm iyi dedin yarın promoya geleceğim.Son 1 gün, beklemedeyiz