Bi korkumuz var... @Hacken Yaptırmayız gibi maalesef. Sevmeyiz ospiyi de o kadar da değil
Hacken Joe Hendry Katılım 2 Tem 2023 Konular 15 Mesajlar 5,444 Beğeni sayısı 1,429 PG Nakit 400 RPG Karakteri Bryan Danielson Favori Güreşçi Joe Hendry ELITE Bugün 12:19 #11 Netuno' Alıntı: Bi korkumuz var... @Hacken Genişletmek için tıkla ... Yaptırmayız gibi maalesef. Sevmeyiz ospiyi de o kadar da değil
Netuno' Alıntı: Bi korkumuz var... @Hacken Genişletmek için tıkla ... Yaptırmayız gibi maalesef. Sevmeyiz ospiyi de o kadar da değil
Netuno The Last World Beater Katılım 2 Tem 2023 Konular 216 Mesajlar 10,597 Beğeni sayısı 1,917 PG Nakit 880 RPG Karakteri Will Ospreay & Don Callis Favori Güreşçi Hana Kimura Yorumcu ELITE Bugün 12:21 #12 Hacken' Alıntı: Yaptırmayız gibi maalesef. Sevmeyiz ospiyi de o kadar da değil Genişletmek için tıkla ... Vallahi ben WrestleMania'da McIntyre'ın yediği Cash-in gibi bir şey bekliyorum. Biz kemeri aldıktan sonra gelir bi hamle senden.
Hacken' Alıntı: Yaptırmayız gibi maalesef. Sevmeyiz ospiyi de o kadar da değil Genişletmek için tıkla ... Vallahi ben WrestleMania'da McIntyre'ın yediği Cash-in gibi bir şey bekliyorum. Biz kemeri aldıktan sonra gelir bi hamle senden.
KALKTI!!!! Husband of World Katılım 2 Tem 2023 Konular 52 Mesajlar 9,982 Beğeni sayısı 3,031 PG Nakit 1,295 RPG Karakteri Val Venis Favori Güreşçi John Cena ELITE Turnuva Kazananı Bugün 12:47 #13 Bok sovu
Hacken Joe Hendry Katılım 2 Tem 2023 Konular 15 Mesajlar 5,444 Beğeni sayısı 1,429 PG Nakit 400 RPG Karakteri Bryan Danielson Favori Güreşçi Joe Hendry ELITE Bugün 12:51 #14 Netuno' Alıntı: Vallahi ben WrestleMania'da McIntyre'ın yediği Cash-in gibi bir şey bekliyorum. Biz kemeri aldıktan sonra gelir bi hamle senden. Genişletmek için tıkla ... RPG tarihinin en acayip rekabetlerinden olmaya aday gibi…
Netuno' Alıntı: Vallahi ben WrestleMania'da McIntyre'ın yediği Cash-in gibi bir şey bekliyorum. Biz kemeri aldıktan sonra gelir bi hamle senden. Genişletmek için tıkla ... RPG tarihinin en acayip rekabetlerinden olmaya aday gibi…
KAT tsuji fan Katılım 2 Tem 2023 Konular 71 Mesajlar 3,005 Beğeni sayısı 363 PG Nakit 810 RPG Karakteri Chris Jericho Favori Güreşçi Yota Tsuji Bugün 13:52 #15 Bu bambaşka bir şey ya.
KALKTI!!!! Husband of World Katılım 2 Tem 2023 Konular 52 Mesajlar 9,982 Beğeni sayısı 3,031 PG Nakit 1,295 RPG Karakteri Val Venis Favori Güreşçi John Cena ELITE Turnuva Kazananı Bugün 14:44 #16 PPV renklerinin verdiği vibe
Netuno The Last World Beater Katılım 2 Tem 2023 Konular 216 Mesajlar 10,597 Beğeni sayısı 1,917 PG Nakit 880 RPG Karakteri Will Ospreay & Don Callis Favori Güreşçi Hana Kimura Yorumcu ELITE Bugün 14:57 #17 Gloom' Alıntı: Geçen yıl taşıdığım şov. Genişletmek için tıkla ... Bu yıl olmayacağın şov...
Netuno The Last World Beater Katılım 2 Tem 2023 Konular 216 Mesajlar 10,597 Beğeni sayısı 1,917 PG Nakit 880 RPG Karakteri Will Ospreay & Don Callis Favori Güreşçi Hana Kimura Yorumcu ELITE Bugün 14:59 #18 Hacken' Alıntı: RPG tarihinin en acayip rekabetlerinden olmaya aday gibi… Genişletmek için tıkla ... Punk-Cena feudu gibi gider bu.
Hacken' Alıntı: RPG tarihinin en acayip rekabetlerinden olmaya aday gibi… Genişletmek için tıkla ... Punk-Cena feudu gibi gider bu.
Hellraiser HOUSE OF BLACK Katılım 5 Mar 2024 Konular 49 Mesajlar 2,949 Beğeni sayısı 707 PG Nakit 460 Konum İstanbul RPG Karakteri House of Black Favori Güreşçi "Macho Man" Randy Savage ELITE Bugün 15:00 #19 Netuno' Alıntı: Bi dakika bi dakika bu düşündüğüm arena mı? Genişletmek için tıkla ... Valla yakaladığın detay doğru.. Bakalım bu şova kadar bizim senaryo nasıl ilerleyecek, meraktayız.
Netuno' Alıntı: Bi dakika bi dakika bu düşündüğüm arena mı? Genişletmek için tıkla ... Valla yakaladığın detay doğru.. Bakalım bu şova kadar bizim senaryo nasıl ilerleyecek, meraktayız.
Netuno The Last World Beater Katılım 2 Tem 2023 Konular 216 Mesajlar 10,597 Beğeni sayısı 1,917 PG Nakit 880 RPG Karakteri Will Ospreay & Don Callis Favori Güreşçi Hana Kimura Yorumcu ELITE 58 dakika önce #20 Hellraiser' Alıntı: Valla yakaladığın detay doğru.. Genişletmek için tıkla ... PGW screwed Will Ospreay... Bizim kabuslar yükleniyor...
Hellraiser' Alıntı: Valla yakaladığın detay doğru.. Genişletmek için tıkla ... PGW screwed Will Ospreay... Bizim kabuslar yükleniyor...