Jake Paul vs. Mike Tyson | Tartışma Konusu

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
harbiden bu ne şimdi ya. Uykusuz kalıp gecenin dördünden beri bekleyip şunu izleyip sövmeyen insan yoktur hahahahs

usta ben 7.30'da kalktım, bi sonuca bakayım dedim daha maçın başlamadığını görünce bastım kahkahayı

god is an astronaut

Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
aylarca göze soka soka yapılan şov ve antremanların sonucu bu muymuş 🥱

Form geçicidir klas kalıcıdır falan demiştik de 58 yaşında kondisyon da geçiciymiş cidden, Jake adam akıllı saldırsa KO bile çıkarabilirdi fakat o da çok cesaret edemedi bence tersinden korktu T'nin

tiffany valentine

PG.com Kullanıcısı
Konular
13
Beğeni sayısı
70
PG Nakit
50
Form geçicidir klas kalıcıdır falan demiştik de 58 yaşında kondisyon da geçiciymiş cidden, Jake adam akıllı saldırsa KO bile çıkarabilirdi fakat o da çok cesaret edemedi bence tersinden korktu T'nin
bu arada bu o kadar barizdi ki, jake dalsa dalardı yani. artık hürmetten mi korkudan mı orasını bilemedim hahahsh

god is an astronaut

Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
bu arada bu o kadar barizdi ki, jake dalsa dalardı yani. artık hürmetten mi korkudan mı orasını bilemedim hahahsh

yeterince sansasyon yaptığını düşünmese dalardı bence dümdüz, zaten kazanacağını anladığından all-in oynamadı açıkça. Biraz hürmet, bence biraz da cidden Tyson'ın şapkadan çıkarabileceği tavşanlardan çekindi. Günün sonunda da kazandı bu stratejiyi de eleştiremem hani şu koşulda.

tiffany valentine

PG.com Kullanıcısı
Konular
13
Beğeni sayısı
70
PG Nakit
50
yeterince sansasyon yaptığını düşünmese dalardı bence dümdüz, zaten kazanacağını anladığından all-in oynamadı açıkça. Biraz hürmet, bence biraz da cidden Tyson'ın şapkadan çıkarabileceği tavşanlardan çekindi. Günün sonunda da kazandı bu stratejiyi de eleştiremem hani şu koşulda.
adam kazandı... tebrikler diyoruz🙌🏻

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: