Kenny Omega Neden AEW'e Değil De NJPW'e Döndüğünü Açıklıyor

KAT

tsuji fan
Konular
71
Beğeni sayısı
362
PG Nakit
810
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji

''Yalnızca Japonya'da değil, uluslararası alanda da pek çok insan New Japan'e kadar kim olduğumu bilmiyordu. Bu yüzden gerçekten New Japan'a devasa bir teşekkür borçluyum. Hissediyorum ki, bir şekilde, biçimde ya da tarzda ödemem gereken bir borcum var. Ve eğer Tokyo Dome'a geri dönüş yapmak bunun karşılığını vermenin bir yoluysa, eğer onların işlerine bir faydası olacaksa, o zaman bunu yapmaktan oldukça memnun olurum.''

Netuno

The Last World Beater
Konular
216
Beğeni sayısı
1,909
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Giderken şirketten ne kadar yetenek varsa aklını çelmeye çalıştınız. Şirketi paravan hale getirdiniz. Güreşçilerini getirip rastgele güreşçilere kaybettirdiniz. Senden yardım mardım isteyen yok birader. AEW artık elini ayağını çeksin bu şirketten.

Netuno

The Last World Beater
Konular
216
Beğeni sayısı
1,909
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Zorlamış NJPW’yi şahlandıracak. Muhtemelen Young Bucks da burada gözükür. Sonrasında BCC ile feuds girerler. Okada ne yapacak işte onu bilmiyorum.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam Okada şirketten iyi ayrılmadı. Aralarında bir huzursuzluk vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca Okada'nın New Japan'de olmaktan mutlu olmadığını görmek mümkündü son birkaç senesinde. O yüzden yakın bir tarihte döneceğini düşünmüyorum.

Konular
18
Beğeni sayısı
180
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Eğer yanlış hatırlamıyorsam Okada şirketten iyi ayrılmadı. Aralarında bir huzursuzluk vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca Okada'nın New Japan'de olmaktan mutlu olmadığını görmek mümkündü son birkaç senesinde. O yüzden yakın bir tarihte döneceğini düşünmüyorum.
NJPW’nşn güncel durumunu görünce Okada’nın ulaştığı seviyenin yarısını ulaşacak bir isim görmüyorum. NOAH, AJPW ve DG’yi sömürmekten başka çareleri yok o konuda. Kiyomiya, Shun Skywalker veya Yuma Aoyagi gibi isimler lazım şirkete. Şirketteki mevcut isimlerin yüzü eskidi. Hatta kendi kendini bitiren Nakajima bile şu an iş yapar.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: