BeroMania | Gurme Köşesi

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,745
Beğeni sayısı
1,584
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,745
Beğeni sayısı
1,584
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
1731702480854.jpeg

Evet arkadaşlar bugün dünya çiğ köfte günüydü (araştırabilirsiniz 15 Kasım çiğ köfte günüdür) çiğ köfte günü ile ilgili bilgileri daha sonra paylaşacağım buradan takipte kalın bu konuyu. Buna özel komageneden çiğ köfte sipariş ettim Yemeksepetinde 100 tl indirim kodu vardı onu da kullandım gayet makul bir fiyata geldi zaten Komagene severim. Doritoslu çiğ köfteyi savunacağız her zaman bu arada onu da unutmayalım. Fiyat performans: 9/10

Deeppy

BANKER
Konular
288
Beğeni sayısı
724
PG Nakit
680
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Ekli dosyayı görüntüle 9477

Evet arkadaşlar bugün dünya çiğ köfte günüydü (araştırabilirsiniz 15 Kasım çiğ köfte günüdür) çiğ köfte günü ile ilgili bilgileri daha sonra paylaşacağım buradan takipte kalın bu konuyu. Buna özel komageneden çiğ köfte sipariş ettim Yemeksepetinde 100 tl indirim kodu vardı onu da kullandım gayet makul bir fiyata geldi zaten Komagene severim. Doritoslu çiğ köfteyi savunacağız her zaman bu arada onu da unutmayalım. Fiyat performans: 9/10
Ulan çiğ köfte yiyorum şuan tesadüfe gel. Doritos olmadı ama reis. Çiğ köfte dediğin zehir zemberek acılı olacak.

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,745
Beğeni sayısı
1,584
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Ulan çiğ köfte yiyorum şuan tesadüfe gel. Doritos olmadı ama reis. Çiğ köfte dediğin zehir zemberek acılı olacak.
Acı severim ama yemeğin tadını alamıyorum. He çiğ köfteye yakışır yanında da soğuk ayran veya şalgam olcak. Doritos meselesi hassas noktam benim çok yakıştırırım

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: