PPV NJPW: Wrestle Kingdom 19

Baylaz

Gifted Talent
Konular
17
Beğeni sayısı
63
PG Nakit
85
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita
İkisi de yıllarca high speed maçlarında güreşti bu maçlarının 10 dakikadan az olması kötü olması için bir neden değil
High speed güreşseler bile maçın 10 dakikadan kısa olması potansiyelini kısıtlar. High speed diyince aklıma gelen ilk 2 maç Azm vs Slk ve Mei Seira vs Hazuki maçları. Bu maçlardan bile biri 17 diğeri 15 dakika.

Iwatani vs Azm maçına Wk 17'deki Kairi vs Tam maçı gibi 6 dakika süre verdiklerini hayal edersek, büyük bi potansiyel israfı olur. İçine sıçmaktan kastım buydu aslında

Konular
213
Beğeni sayısı
1,046
PG Nakit
330
High speed güreşseler bile maçın 10 dakikadan kısa olması potansiyelini kısıtlar. High speed diyince aklıma gelen ilk 2 maç Azm vs Slk ve Mei Seira vs Hazuki maçları. Bu maçlardan bile biri 17 diğeri 15 dakika.

Iwatani vs Azm maçına Wk 17'deki Kairi vs Tam maçı gibi 6 dakika süre verdiklerini hayal edersek, büyük bi potansiyel israfı olur. İçine sıçmaktan kastım buydu aslında
Dediğin maçlar kült maçlar zaten. High Speed maçları çok nadir zamanlarda 20 dakınanın oralarda olur genelde 10 dakikadan biraz fazla veya az olur

Sakatlık dönüşü KAIRI ve kariyeri boyunca high speed divizyonunda maça çıkmamış Tam maçı tabiki de kötü olur ikiside o tarz maçların güreşçisi değiller

Baylaz

Gifted Talent
Konular
17
Beğeni sayısı
63
PG Nakit
85
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita
Dediğin maçlar kült maçlar zaten. High Speed maçları çok nadir zamanlarda 20 dakınanın oralarda olur genelde 10 dakikadan biraz fazla veya az olur
Ben bu maçında kült olmasını istiyorum çünkü isimlere bakınca otomatik olarak bu beklentiye giriyorum. 15 dakika Iwatani vs Azm izlemek varken 6 dakika izleme ihtimalimizden yakınıyorum kısaca.
Sakatlık dönüşü KAIRI ve kariyeri boyunca high speed divizyonunda maça çıkmamış Tam maçı tabiki de kötü olur ikiside o tarz maçların güreşçisi değiller
Bu maçtan sadece düşük süre verme ihtimallerini örneklendirmek için bahsetmiştim zaten

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: