- Konular
- 36
- Beğeni sayısı
- 1,608
- PG Nakit
- 250
- RPG Karakteri
- Velveteen Dream
- Favori Güreşçi
- Eddie Guerrero
Müzik duyulur duyulmaz karışık tepkiler duyulmaya başlıyor ve çok geçmeden Velveteen Dream'i tek başına girişte görüyoruz. Yüzünde bir vatan gülüşü, omzunda Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu ile salına salına ringe doğru geliyor. Ringe girdikten sonra şovlarını yaparak insanları cezbetmekten mahrum bırakmıyor kimseyi. Güneyli birisine yakışıyor mu şüphe uyandırsa da Velveteen Dream olaydan daha çok keyif almaya çalışıyor. Görevliden bir mikrofon aldıktan sonra da lafa giriyor.
Velveteen Dream: Halk seçimini yaptı ve Velveteen Dream’e karşı Roman Reigns artık kesinleşti. Tabi bu denklemde birisi daha olmalıydı diye düşünüyorsunuz; ama bilmeniz gerekir ki spot ışıkları herkesi içine alacak kadar büyük değil. Roman, bunu sen de biliyordun. Kabilenin tamamı spot ışıklarına sığamazdı ve sen de hepsini lağvetmeye karar verdin. Ya da onlar seni geride bıraktı. Çok yanlış yaptın. Eğer işini bilirsen aileni her kadraja sokabilirsin ve bunun en ciddi örneği benim ailem. Takımlar Şampiyonluğu, PURE Şampiyonluğu.. (Omzundaki unvanı havaya kaldırarak) Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu! Hepsi bu aileye ait. Taşranın prensi yapılması gerekeni yaptığında aramızda bir de PGW Şampiyonu bulunacak.
Velveteen Dream havaya kaldırdığı unvanı tek eliyle karın hizasına getirip konuşmaya devam ediyor.
Velveteen Dream: Bu duruma karşı herkes bir şey yapmak ister; ama yapılması gereken tek şey bunu kabul etmektir Roman. Ben bir ailenin içinde olmam gerektiğini kabul ettim ve şu an şirketin en tepesindeyim. Tahtın asıl sahibiyim, tadını çıkarıyorum. Bu şirket kurulduğunda en ilk şovda bu bebeğin benim olacağını söylemiştim. 1 yıl bu anın yaşanmasını bekledim ve çok badireler atlattım. Bazılarını da atlatamadım. Yine de yaşadığım tüm şeyler beni bu halime getirdi. Gerçek bir şampiyona. Tarihin en iyi Televizyon Şampiyonu oldum, Royal Rumble’ı kazandım ve şimdi de çok uzun süredir kovaladığım Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunun sahibiyim. Peki bunu neden anlatıyorum? Bunu anlatıyorum çünkü Roman ben buraya bir günde gelmediğim gibi bir günde de buradan inmeyeceğim. Güney hasadını topladıktan sonra mürvetini de görmek ister. Buradaki başarısızlıklarına bir tane daha eklediğinde pılını pırtını toplayıp buradan YENİDEN gideceksen sana tavsiyem karşıma çıkmaman olacaktır. Yerini aptal çocuğa bırak ki en azından eski zamanın hatrına onu teke tek bir sinek gibi ezebilirim. Tabi Derin PGW beni avlamazsa değil mi? Kuzenin napıyor? Buranın sahibi olduğundan beri bir kez dahi adım atmadı. Acaba karşıma çıkabilmek için birkaç maça çıkıp kendini kanıtlaman gerekirken birkaç telefon görüşmesi mi yapmayı tercih ettin? Kabile şefi, masanın başı, BIG DOG! Eğer doğrusunun bu olduğunu düşünüyorsan çok yakında boynuna tasmayı geçirip çiftliğimizde sana bir iş vereceğiz. Seni ev ve kemikle besleyeceğiz. Neden bizden korkulması gerektiğini, karşımızda değil arkamızda olman gerektiğini bizi takip etmen gerektiğini bizzat yaşayarak öğreneceksin. Eskiden insanlara kendini kabul ettirirdin; ama o gemi kalktı. Artık senin bizi kabul etmen gerekiyor, bize biat etmen gerekiyor. Zamanın insanı savurması utanılacak bir şey değil Roman. Bu yüzden sakın beni yanlış anlama ve kötü düşünme. Beni klişeleşmiş birisi olarak da düşünme. Beni bir efsane olarak düşün. Sana yardım etmeye çalışan bu şirketin en büyük efsanesi. Bu sebepl-
@Akashi