RPG SUPERSTARS #19

PGW: Son Eklenen Parta Git

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Konular
52
Beğeni sayısı
2,915
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
KWBhAYZ.jpeg

@Heartbroken Kid Gusül alırken 3x oldu mu diye emin olamamaktan 3 kere gusül abdesti alınca gelen su faturası 😎👌

Hacken

Joe Hendry
Konular
15
Beğeni sayısı
1,381
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Gabe Kidd karakter olarak favorilerimden biri. Yükseldiği her hikayede varız. Dark STG’nin Morrison vssi devam ediyor lakin bunun ardından bir darksider’a çarpacakmış gibi bir his var içimde kendisi belli açılardan çok öyle olmasa da. Cole bildiğimiz Cole. Aktif olur inşallah da keyifle izleriz. Booker oyunlarında yapacağını burada yapsana be olm. @Gloom

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,670
PG Nakit
400
1
Gabe Kidd karakter olarak favorilerimden biri. Yükseldiği her hikayede varız. Dark STG’nin Morrison vssi devam ediyor lakin bunun ardından bir darksider’a çarpacakmış gibi bir his var içimde kendisi belli açılardan çok öyle olmasa da. Cole bildiğimiz Cole. Aktif olur inşallah da keyifle izleriz. Booker oyunlarında yapacağını burada yapsana be olm. @Gloom
Hacken kardeşimiz istedi, hemen konuşma gösterisi yapıştırdık.

Heartbroken Kid

real lies
Konular
209
Beğeni sayısı
1,105
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
Kestiğimiz promoların karşılığını almaya devam ediyoruz. Johnny'i ezdiğimiz bir son olsun. Elinize sağlık.
Aga ben mi okuma yazma bilmiyom anlamadım. Yazıldığına göre (şov talip etmiyom bayadır) ben seni dövmüşüm.

e: aga benim harbi okuma yazmam yokmuş. senin dediğini anlayamamışım.

İlk kez bu kadar dark bir hikayenin içindeyiz bakalım...

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: