RPG 𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑𝐒𝐓𝐀𝐑𝐒 #𝟏𝟗

PGW: Son Eklenen Parta Git

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
KWBhAYZ.jpeg

@Heartbroken Kid Gusül alırken 3x oldu mu diye emin olamamaktan 3 kere gusül abdesti alınca gelen su faturası 😎👌

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Gabe Kidd karakter olarak favorilerimden biri. Yükseldiği her hikayede varız. Dark STG’nin Morrison vssi devam ediyor lakin bunun ardından bir darksider’a çarpacakmış gibi bir his var içimde kendisi belli açılardan çok öyle olmasa da. Cole bildiğimiz Cole. Aktif olur inşallah da keyifle izleriz. Booker oyunlarında yapacağını burada yapsana be olm. @Gloom

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Kestiğimiz promoların karşılığını almaya devam ediyoruz. Johnny'i ezdiğimiz bir son olsun. Elinize sağlık.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,365
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Güzel bir şov olmuş. Hikayeden çok ihtiyacı olan isimlere momentum sağlanmış bakalım Adam Cole başta olmak üzere bu isimler neler yapacak.

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
Gabe Kidd karakter olarak favorilerimden biri. Yükseldiği her hikayede varız. Dark STG’nin Morrison vssi devam ediyor lakin bunun ardından bir darksider’a çarpacakmış gibi bir his var içimde kendisi belli açılardan çok öyle olmasa da. Cole bildiğimiz Cole. Aktif olur inşallah da keyifle izleriz. Booker oyunlarında yapacağını burada yapsana be olm. @Gloom
Hacken kardeşimiz istedi, hemen konuşma gösterisi yapıştırdık.

Konular
230
Beğeni sayısı
1,249
PG Nakit
30
Favori Güreşçi
Lexi Luna
RPG Karakteri
JOHN MORRİSON
Kestiğimiz promoların karşılığını almaya devam ediyoruz. Johnny'i ezdiğimiz bir son olsun. Elinize sağlık.
Aga ben mi okuma yazma bilmiyom anlamadım. Yazıldığına göre (şov talip etmiyom bayadır) ben seni dövmüşüm.

e: aga benim harbi okuma yazmam yokmuş. senin dediğini anlayamamışım.

İlk kez bu kadar dark bir hikayenin içindeyiz bakalım...

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi