AEW (Dynamite Spo.) Moxley'in Cevabı ve Takım Kemeri Maçı

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
56
Beğeni sayısı
389
PG Nakit
240
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Arka alanda Renee Paquette'nin yanında ''Hangman'' Adam Page'i görüyoruz. Page oldukça ciddi ve kaba bir yüz ifadesiyle şunları söyledi:
“Temmuz ayında Jay White Owen Turnuvası'na gözünü erkekler şampiyonluğuna dikmiş bir şekilde katıldı ama ben onu nakavt ettim. Onu o kadar kötü yaraladım ki üç ayını evinde geçirdi. Ve geri döndüğünde, şampiyonluk yerine beni aramaya geldi. Bir hataydı! Bana kefaret mi teklif etmek istiyorsun? Kefaret diye bir şey yoktur. Ne senin için, ne de benim için. Sadece galibiyetler, mağlubiyetler ve bunları takip eden sonuçlar var. Full Gear'ın sonunda, seni yendiğimde, yendiğimde değil, elimi kaldırarak tepende duracağım ve seni daha önce sahip olduğundan daha azıyla yaralı bırakacağım. Jay White, seni geride bırakacağım.”

Bu kısa promonun ardından kameralar ringe çevriliyor ve oldukça uzun bir isme sahip olan The Blackpool Death Squad Combat Crew Club'ı görüyoruz! Moxley hızlıca söze giriyor.

“Orange Cassidy'nin ya da bir başkasının şu anda yapmaya çalıştığımız şeyi takdir etmesini beklemiyorum ama bir gün anlayacaksınız. Orange buraya geldi ve bana meydan okuduğunu sanıyor, Jon Moxley. Hayır, ben sana meydan okudum. Arkadaşın Chuck Taylor'ın boynunu kırdırdığımda sana meydan okudum. Bazı hedeflere odaklanabilmen için seni dikkat dağınıklığından kurtardım. Bu vadide ölmeye hazır olsan iyi edersin çünkü ben bu ringde ölmeye hazırım. Orange Cassidy kimsenin zarar görmeyeceğini söyledi. O gerçekten havalı bir müşteri. İpleri elinde tuttuğunu sanıyor. Şimdi bunu görelim.”

Bu lafların ardından bir anda ekip Yuta'yı yere yatırıyor ve kafasına bir sandalye geçiriyor! Cassidy hızlıca yardıma gelip Moxley'e saldırıyor ama bunun bir tuzak olduğunu görüyoruz ve Cassidy ringde bir süre linç ediliyor. Claudio sandalyeye uzanırken bir anda Dark Order ekibi yardıma geliyor. Kalabalık bir kavga yaşansa da BCC ekibi üstün geliyor ve ring dışında Cassidy'nin boynuna sandalyeyi geçiriyorlar. Cassidy'nin işi bitti derken bir anda gökten Darby Allin inerek Claudio'ya saldırıyor. Kalabalık arasında yine bir kavga çıkmışken BCC tekrar üstünlük gösteriyor ama bu sefer rakiplerini indiremeden Lio Rush ve Top Flight yardıma geliyor. Private Party'nin de olaya dahil olmasıyla Face ekip üstünlüğü tamamen eline alıyor. BCC üyeleri def edilirken Private Party dışındaki isimler peşlerine düşüyor. Titantronda AEW'in EVP'leri Young Bucks gözüküyor ve takım kemeri maçı için ringe ilerliyorlar.

Çekişmeli geçen bir maçın son dakikalarına geldiğimizde Matthew'in Zay'e One-Winged Angel yaptığını ve pine gittiğini görüyoruz! Hakem 3 diyeceği anda Quen pini bozarak Zay'i kurtarıyor. Nicholas hızlıca Quen'i ring dışına fırlatıyor ardından tag alarak ringe giriyor ve Quen'e bir suicide dive yapıyor! Zay'e Tony Khan Driver için pozisyon alıyorlar ama Quen aprona çıkyor ve Zay kurtulup Matthews'i ittiriyor. Quen'in üstüne gelen Matthews'e hotshot yapmasıyla köşedeki Nicholas dengesini kaybedip köşeye, kasıklarının üstüne düşüyor! Zay Reverserana ile Matthews'i indirdikten sonra Quen hızlıca ringe giriyor ve Gin & Juice yapmalarıyla Nicholas'ı pinliyorlar!

Private Party yeni Takım Şampiyonları oluyor!

Maçtan sonra şaşırtıcı şekilde Young Bucks'ın önce kemerleri zorla çekip aldığını sonra ise durumu kabullenip geri verdiklerini görüyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,047
Beğeni sayısı
4,452
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Private Party'nin kemeri alması süper hamle, şirkette ekibin kemeri kazanmasını şiddetle isteyen yetkililer de varmış zaten ve sonunda bu baskılar cevap vermiş. Young Bucks ekranlara nasıl geri dönecek acaba? Bence EVP hikayesi bayağı patladı çünkü, beklenen etkiyi yaratmak bir yana; yakınından dahi geçemedi.

Konular
18
Beğeni sayısı
184
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Private Party'nin kemeri alması süper hamle, şirkette ekibin kemeri kazanmasını şiddetle isteyen yetkililer de varmış zaten ve sonunda bu baskılar cevap vermiş. Young Bucks ekranlara nasıl geri dönecek acaba? Bence EVP hikayesi bayağı patladı çünkü, beklenen etkiyi yaratmak bir yana; yakınından dahi geçemedi.
İşin garibi onların yaratmak istediği etkiyi Mox 2 şovda yarattı.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,047
Beğeni sayısı
4,452
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
İşin garibi onların yaratmak istediği etkiyi Mox 2 şovda yarattı.
Star olmak nedir, star ışığını bünyede barındırmak nasıl bir şeydir diye soranlara bu iki olayın kıyasıyla her şeyi özetlersin aslında. Young Bucks ikilisi iyi bir tag team mi? Bence kesinlikle öyleler. Entertain işinde başarılılar mı? Being The Elite’de bunu kesinlikle ispatladılar. Belli başlı hikayelerde aldıkları rollerle ilgi çekerler mi? Gayet tabii çekebilirler, çektiler de. Peki bu tip ana hikayelerin başrolüne bu adamları koyarsan istediğin etkiyi alabilir misin? Alamazsın, çünkü adamlarda o ışık yok. Nedenini nasılını irdeleyebilecek bir şey de değil bu, star ışığı denen şey bir insanın oluşuna yüklenir ve asla sonradan kazanılamaz. Bu Moxley’de var ama Young Bucks’ta yok, hepsi bu. Hal böyle olunca da iki adamın 4-5 ayda yapamadığını tek bir adam 2 haftada yapıveriyor işte.

Konular
18
Beğeni sayısı
184
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Star olmak nedir, star ışığını bünyede barındırmak nasıl bir şeydir diye soranlara bu iki olayın kıyasıyla her şeyi özetlersin aslında. Young Bucks ikilisi iyi bir tag team mi? Bence kesinlikle öyleler. Entertain işinde başarılılar mı? Being The Elite’de bunu kesinlikle ispatladılar. Belli başlı hikayelerde aldıkları rollerle ilgi çekerler mi? Gayet tabii çekebilirler, çektiler de. Peki bu tip ana hikayelerin başrolüne bu adamları koyarsan istediğin etkiyi alabilir misin? Alamazsın, çünkü adamlarda o ışık yok. Nedenini nasılını irdeleyebilecek bir şey de değil bu, star ışığı denen şey bir insanın oluşuna yüklenir ve asla sonradan kazanılamaz. Bu Moxley’de var ama Young Bucks’ta yok, hepsi bu. Hal böyle olunca da iki adamın 4-5 ayda yapamadığını tek bir adam 2 haftada yapıveriyor işte.
O ışık Omega’da da olduğu için zamanında Heel Elite ekibi pandemi dönemini sırtında taşıdı. Dediklerine imzamı atarım.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: