RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟑: 𝚍𝚎𝚛𝚒𝚗 𝚙𝚐𝚠

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
291
Beğeni sayısı
2,422
PG Nakit
0
zostvSkJ1j7.jpg

PAYBACK #53
1 Kasım Cuma, 20:30 - C
Hiram Bithorn Stadium
San Juan, Puerto Rico

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER
1- Derin PGW

2- Kayıp Kemerin Sonu

3- Eski Mentör - Eski Öğrenci - Yeni Mentör - Yeni Öğrenci

4- Prince of PGW Öncesi Son Aksiyonlar!

5- Main Event: Tag Team Match | Bray Wyatt & Bryan Danielson vs. Carlito & Will Ospreay

Kameralar arka alanda açılıyor. Bir kaos durumu yaşanıyor. Bağırışlar çağırışlar gırla. Özel güvenlik ordusu her yeri arayıp tarıyor. Soyunma odalarından birine girdiklerinde Enzo Amore'u çırılçıplak yakalıyorlar.

images

Enzo Amore: LAN! SİKTİR!!

Enzo hemen eliyle kasıklarını kapatıyor. Güvenlikler hiç umursamadan odaya girip her yeri arıyorlar ancak aradıklarını bulamıyorlar. Sonra bir başka odaya giriyorlar. Ihlama sesleri geliyor duşakabinden.

3kp4rky.png

Perdeyi kaldırdıklarında Venis ve Mary'nin öpüştüğünü görüyorlar. Venis noluyor falan derken görevliler gayet ciddi bir şekilde PGW Şampiyonluğunu aramaya devam ediyorlar. O esnada ring kısmında müzik çalıyor.

"La Cara" Alberto Del Rio yüzünde koruyucu maskesiyle öfkeli adımlarla ringe ilerliyor.

bf7yqpd.png

Alberto Del Rio: Kes müziği! Kes! Bu kadar saçmalık yeter. Beni küçülttüğünüzü mü zannediyorsunuz? Beni aşağıladığınızı? Omzumda o altın plaka yokken bile sizden daha gerçek bir şampiyonuyum. PGW evreni, birbirimizi tanıyoruz öyle değil mi? Beni sevmediğinizi biliyorum. Hırsımı, dominantlığımı, üstün yeteneklerimi, şampiyonluğun genlerime kodlandığı gerçeğini kabullenemiyorsunuz. Çünkü ben size duymak istediklerinizi fısıldayan bir Marvel karakteri değilim. Hatta beni bir anti kahraman olarak görüyorsunuz. Çünkü çakma kahramanlarınızın korkulu rüyasıyım. Fakat bir kereliğine olsun kendinize şu soruyu sorun. Yuhalayıp ismine lanetler yağdırdığınız bu adam, Dominik denen piçin son dönemde yaptıklarına benzer bir şey yaptı mı? Zirveye tırmanma uğruna PGW'yi ve onun en prestijli unvanını değersizleştirdim mi? Onu bir komedi unsuru haline getirdim mi? İşte eskiyle yeni böyle ayrılır. Eskilerin kötü adamları bile onurludur. Yenilerinse en iyisi bile çocukluktan çıkamamış bir göt oğlanıdır. Ve o göt oğlanı, hemen şimdi tıpış tıpış ayağıma gelip bana ait olanı geri verecek. GEL BURAYA BASTARDO! O UNVAN SENİN GİBİLERE AĞIR GELİR!

Girişte belirenler Dirty Dom ve Liv Morgan! Sarmaş dolaş rampada yürüyorlar. Liv Morgan Alberto'ya PGW Şampiyonluğunu gösteriyor.

spoitji.png

Liv Morgan: OMG, şuna bakın. Ne kadar da acınası... Dom, bak ne diyeceğim: Bu yorgun yaşlı adam epey çaba gösteriyora benziyor. IMO, ona Prince of PGW'de bir şans vermelisin. Unvanını ortaya koyarak.

Alberto Del Rio: O kemeri çaldığınız için şampiyon olduğunuza mı inanıyorsunuz? Size gerçeği söyleyeyim: O unvanı er ya da geç sike sike bana vereceksiniz. Ben bu şirketin yüzüyüm derken şaka yaptığımı mı sanıyorsunuz? İstersem sizi burada barındırmam bile. Beni daha fazla konuşturmayın. Onu sizden zorla almama sebep olmadan güzel güzel teslim edin. Bu iş daha fazla uzamasın.

j0r4k35.png

Liv Morgan aprona çıkarken omzundaki PGW Şampiyonluğuyla Dom ona "emin misin" tarzında bir bakış atıyor. Liv ringe giriyor ve Alberto'ya yaklaşıyor. Yaklaştıkça işveli halleri artıyor. Alberto'nun vücut dili etkilenip etkilenmemek arasında gidip geldiğini gösteriyor.

Liv Morgan: Mmm, istersen sana verebilirim Alberto... Kemeri... Ama bir şartımız var: Ameliyatı bir hafta daha ertele. Prince of PGW'de PGW Şampiyonluğu maçında unvanını Dominik'e karşı savun! PGW'nin yüzüysen eğer, kritik bir PPV'yi boş geçemezsin. Bu seyirciye bunu yaşattıramazsın. OK?

Seyircilerden karışık bir reaksiyon geliyor bu teklife. Dirty Dom şeytani bir gülümsemeyle izliyor olanları. Liv ise hala cilveli yaklaşıyor Alberto'ya.

Alberto Del Rio: Unvanı geri alamayacağım için değil, kişisel çıkarları uğruna manitasının başkalarına kur yapmasına izin veren o gavat piçe haddini bildirmek için... KABUL!

Liv gülümsüyor. Surat ifadesinden anlaşılacağı üzere Dom da rahatlamışa benziyor. Alberto eliyle PGW Şampiyonluğunu işaret ediyor. Dom bir kemere bir Alberto'ya bakıyor. Teslim edip etmemek arasında tereddütte.

sqhdq6m.png

Daha fazla sabredemeyen Alberto Liv'i kucaklayıp birden ring dışına fırlatıyor. Dom'un üstüne! Liv Morgan, Dominik'in kucağına düşüyor! Liv acı duymak bir kenara hoşuna gidiyor bu pozisyon. Gülümsüyor. Dominik ise gergin. Çünkü Alberto'nun ringden inip üzerine yürüdüğünü görüyor. Hemen atıyor kucağından Liv'i ve Alberto'ya çok sert bir yumruk indiriyor. Ardından yerde debeleniyorlar. Liv karışmayı düşünürken girişte Alberto'nun güvenlik ordusunu görüyor. Rampaya doğru geliyorlar.

gd18g6y.png

Birden kavgadan Alberto üstün çıkıyor ve Dominik'i çelik merdivene fırlatıyor. Dominik feci şekilde dizinden yaralanıyor. O sırada girişte bir atraksiyon daha yaşanıyor. Finn, Carlito ve JD McDonagh bir hışımla girişte beliriyor ama güvenlik ordusu rampayla ring arasında barikat oluşturuyor. Judgment Day'in orayı aşması imkansız! Alberto Del Rio yerde dizini tutan Dom'a yönelirken birden Liv yapışıyor ona. Kafasındaki maskeyi tüm gücüyle çekip çıkarıyor! Alberto'nun suratını görüyoruz. Eski yaralı halinden de beter. Mosmor bir surat. Liv ringin etrafında Alberto'dan kaçarken Dominik birden tır gibi çarpıyor Alberto'ya. Çok sert bir clothesline. Ringe sokuyor şimdi. İplere yolluyor Alberto'yu, Tilt a whirl Arm drag. Alberto iplerde! Alberto 619 pozisyonunda. Dominik taunt atıyor ve 619 için koşuyor!

8vzewzh.png

Fakat Alberto son anda canını kurtarmayı başarıyor. Ringden inip hızla PGW Şampiyonluğunu alıyor ve korumalarının yanına gidiyor. Eğer bu 619 da başarılı olsaydı Alberto'nun burnu onarılamaz bir noktaya gelebilirdi. Şimdi Alberto, unvanını geri almanın huzuruyla onu havaya kaldırıp gerçek şampiyonun kendisi olduğunu haykırıyor. PGW Şampiyonu Alberto Del Rio'nun, Judgment Day ve Liv-Dom arasında korumaların barikatının arkasında unvanını havaya kaldırdığı görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif

MJF-regal-696x392.jpg
images

Kameralarımız arka alanda açılıyor. William Regal ve Bryan Danielson'un bir süredir konuştuğunu görüyoruz. Konuşmanın başını kaçırmış olsak da, yine de bir kısmını yakalayabiliyoruz.

Bryan Danielson: Elbette bunun avantajları var ama kim gerçekten de Bray Wyatt'a güvenebilir ki?

William Regal: Bu senin karar vermen gereken şey Bryan. Ben sana yardımcı olmak için elimden geleni her zaman yapacağım ancak senin hayatını etkileyecek bir seçimde, senin adına karar veremem. Ben sadece sana doğru yolu seçmende yardımcı olabilirim. Wyatt'ın söylediği şeylerde biraz haklılık payı var. Yanındaki adamlar her şeye sahip. Ancak kendisi de Prince of PGW'yü kazanmak istiyor. Onun yanında durursan, hepiniz birlikte Judgment Day sorununu tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. Ancak onun yanında durman, Prince of PGW'den vazgeçmen anlamına geliyor. Hak ettiğin kemer hakkını, hak etmeyen birisine vermen demek anlamına geliyor.

Bryan Danielson: Ancak ortada bir Judgment Day sorunu varken, haklarımın bir anlamı yok. Çünkü beni yeniden ve yeniden sabote edecekler. Bu şirketin Montreal Screwjob'u benim üzerimden gerçekleşsin istemiyorum.

William Regal: Bu gereksiz bir düşünce. Sen ondan daha iyisin. Sen Judgment Day'den daha iyisin. Sen Wyatt Family'den de daha iyisin. Bu yüzden Wyatt seni kendi tarafında istiyor. Herkes sana çoklu oynuyorlar çünkü kimsenin bire bir maçta, sana karşı şansı yok. Sen hepsinden daha iyisin. İnsanların keçi olarak tanımladığı kişisin. Prince of PGW'nün kazananı sensin, diğerlerinin aklını karıştırmasına izin verme.

???: Ne kadar hoş, ne kadar duygusal. Gözlerim doldu diyebilirim.

Kadraja giren isim Don Callis oluyor. Onun hemen arkasında ise Will Ospreay görüyor. Regal, Ospreay'i gördüğü için bir anlığına gülümsüyor ancak Don Callis'e bakınca gülümsemesi hemen siliniyor.

William Regal: Seni görmek her zaman güzel Will. Yanındaki fazlalığa rağmen, seni görmek hala güzel.

don-callis-aew.png

Don Callis pek etkilenmemiş şekilde Regal'e doğru yaklaşıyor.

Don Callis: Bu ne kibarlık Regal, insanı bunaltacak seviyede. Açıkçası sizinle konuşmak zaman kaybı gibi geliyordu ama ancak bazı şeyleri açığa kavuşturmamız gerekiyor gibi gözüküyor. Kimse senin dönmene bir şey demiyor. Hatta çoğu insan seni özlemiş gibi gözüküyor. Ancak canımızı sıkan bir şey var. O da senin çakma bir Ospreay v2 projesi yapman. Bryan Danielson'a çakma bir MAYHEM hikayesi yazıyorsun, hatta daha doğrusu, çakma bir Ospreay hikayesi yaratmaya çalışıyorsun. Ancak bu çakma hikayeye izin vermeyeceğiz. Prince of PGW'de, kazanan Will Ospreay olacak.

3cc12f22414cfda189f7ef4be20c9ddc

Öfkelenmiş bir şekilde Bryan Danielson araya giriyor. Saygısızlıktan dolayı sinirlendiğini anlamak zor değil. Callis'in üzerine yürüyor. Callis bir adım geriye atıyor.

Bryan Danielson: Kazananın kendiniz olacağına inanıyorsanız, sorununuz ne o zaman? Ospreay'i herkes biliyor. Neyi kanıtlamaya uğraşıyorsunuz? Sizin gibi, ben de kemer kovalayan bir güreşçiyim. Ospreay, sen değil miydin her türlü mücadeleye düşünmeden atlayan. Arkadan oyun çevirmeden, sorunu kökünden çözen. Şimdi niye böyle alttan alttan laf sokma çabalarına giriyorsun. Ben gerçek bir erkek gibi karşındayım. Kimsenin sen olmaya çalıştığı yok. Ancak kendini olmayan bir şeye inandırmışsın. William Regal artık senin arkanda değil diye mi ben sözde senin taklitçin oldum? Sen bir seçim yaptın. Herkese arkanı döndün. En yakın arkadaşına sırtını döndün. Hatta onu bu şirketten kovdurttun. Bunu yine bütün spot ışıkları üstüne çevrilsin diye yaptın. Ancak kimse seni iplemedi. Kimse senin arkanda durmadı. Zamanında eleştirdiğin heriflerden bir farkın yok. Bunu sen de biliyorsun. Her zaman emeğin ile çıkman gerekir zirveye. Ama sen bunu yapmadın. Sen onca emeğini çöpe attın. Basit yoldan zirveye çıkmaya çalıştın ve elinde patladı. Şimdi ise korkuyorsun. Alberto senin üstünü tamamen çizecek diye, senden bir iz kalmayacak diye korkuyorsun. Prince of PGW senin tek şansın, ancak o şansı almanı engelleyecek kişi de benim. En tepeye çıkacak olan benim. Korkman gereken kişi Alberto değil, benim.

ospreay-750x424.png

Will Ospreay bu sefer Danielson'un karşısına geçiyor. İkisinin birbirine girmek üzere olduğunu görebiliyoruz. Callis elini Ospreay'in omzuna koyuyor. Ospreay bunu fark edince kavga modundan çıkıyor. Ancak ikisinin de hala patlamanın ucunda olduğunu söyleyebiliriz.

Will Ospreay: Dediklerinin, benim için hiçbir anlamı yok. Çünkü senin bir anlamın yok. Bu şirkette başardığın bir şey yok. Söz söyleme hakkın yok. Regal'in yanında olması hiçbir şeyi değiştirmez. Prince of PGW'de bu şirkette en nefret ettiğim üç şeyi birden yok edeceğim. Cinsiyetçi şakalardan ibaret bir ukalayı yok edeceğim. Sözde karanlık güçlere sahip olduğunu iddia eden bir sahtekarı yok edeceğim. Son olarak da, seni yok edeceğim. Senin yalandan sempatik hikayeni bitireceğim. Dizlerini kıracağım ki, bir daha kaçamayacaksın. Ellerini kıracağım ki, bir daha kendini saklamaya çalışamayacaksın. Son olarak dirseğimi, tüm gücümle kafana geçireceğim. Üst üste vuracağım. Sen bir daha kalkamayacak hale gelene kadar vuracağım. Senin ruhunu kıracağım. Senin kalbini kıracağım. Senin boynunu kıracağım. Bu gece, buradan tek parça çıkmamanı sağlayacağım. İyi hazırlan, A oyununu getir. Diğer türlü Last World Beater karşısında, hayatta kalma şansın olmayacak.

Ospreay omuz atarak Danielson'u geçiyor. Danielson onu kendine çekmek için bir hamle yapıyor ancak bunu yapmasını engelleyen kişi William Regal oluyor. Regal şimdi değil diyerek onu durduruyor. Ospreay ve Callis uzaklaşırken, Danielson onları izliyor. Böylece görüntülerin sonuna geliyoruz...

abw4hsg.gif

Entrance+1.gif
tyler-breeze-entrance.gif

Val Venis stage'de beliriyor. Arkasından Tyler Breeze de geliyor. Val Venis bu sefer hiç taunt falan atmadan dümdüz yürüyerek ringe geliyor. Breeze'de peşinden geliyor. Val çelik merdivenlerden çıkıyor ve rakibini beklemeye başlıyor. Tyler Breeze de ringin altından kayarak giriyor.

enzo-amore-entrance.gif
Entrance+1.gif

Enzo Amore ile Chris Brookes geliyor. Enzo Amore mikrofonu ağzına doğrultuyor ve konuşmaya söylemeye başlıyor.

Enzo Amore: Benim adım Enzo Amore ve ben sertifikalı bir G ve iyi niyetli bir aygırım. Geçen haftadan sonra gücüme bayıldığını söyleyen Val Venis'in hatunu Mary'i Flamenco Beach'te 3 gece boyunca kumların arasında becerdim ve bunu öğretemezsiniz!

hqdefault.jpg

Val Venis sinirle aprondan atlamak istiyor fakat Breeze onu sakinleştiriyor.

Enzo Amore: Ve bu adam! Bu Chris Brookes! Hulk Hogan'ın idolü! Güreş ringlerinin sahibi! Ve bunu öğretemezsiniz! Badaboom, en gerçekçi adam odada! How You Doin!?

İkili ringe doğru geliyorlar. Sonrasında Enzo hızlı bir şekilde ringe giriyor. Val resmen yerinde duramıyor hakeme maçı başlatmasını söylüyor ve banko içeride başlayacak. Enzo da Brookes'e içeride başlamak istediğini söyleyince Brookes itiraz etmiyor.

Tag Team Match
Chris Brookes & Enzo Amore vs. The SEX (Val Venis & Tyler Breeze)

ddt-enzo-amore.gif

Maç başladı. Enzo ile Val içeride başlıyor. İkili birbirlerine yaklaşıyorlar. Enzo sağlam bir tokat geçiriyor! Val sinirle Enzo'nun midesine doğru bir big boot geçiriyor! Enzo köşeye fırlıyor. Val hızla koşarak köşede Enzo'ya yumruklar savuruyor! Bu yumruklarla resmen öfkesini kusuyor. Fakat hakem onu ayırıyor. Hakem saymaya başlıyor 1..2..3..4.. Val zorla da olsa bırakıyor! Fakat oda ne!? Oradan fırsat bularak Enzo Second Rope'a çıkıyor. Val sinirle hakemi üstünden çekiyor! Enzo'ya doğru koşuyor fakat Enzo bir anda DDG!!! OMG!!! Enzo hızla Tuşa gidiyor! 1.........2.......

Supermodel+Kick+1.gif

Breeze hızla koşarak tuşu bozuyor! Brookes koşarak ona bir Yakuza Kick savuruyor fakat Breeze bundan eğiliyor. Bir Superkick savuruyor fakat Brookes'te bundan eğiliyor. Brookes hızla Breeze'i tutarak iplere sabitleyip bir Clothesline'la ring dışına postalıyor. Enzo koşarak iplerden sekiyor ve Breeze'e bir Suicide Dive! Enzo seyircilerin destekleriyle ayağa kalkıyor ve bariyerlere vurarak gaza geliyor. Sonrasında hızla ringe geçiyor. Top Rope'a çıkıyor ve Val'ın üstüne bir Crossbodyle atlıyor! Sonrasında hiç beklemeden köşeye doğru fırlayıp Brookes'e tag veriyor. Sonrasında Val'ı kollarından tutuyor ve Val'ın kulağına yaklaşıyor.

i

Enzo Amore: Bu adam! Chris Brookes! Bu adamın gözlerine iyi bak Val Penis. Bu adamın gözleri.. Mary bu gözleri iyi biliyor. Vur Chris!

8LKscFp.jpg

Brookes sağlam bir yumruğu geçiriyor! Ardından Enzo köşesine geçiyor. Brookes, Val'ı kolundan kavrıyor ve irish whipe yolluyor fakat Val hızla High Knee'yi geçiriyor! Brookes kalkmaya çalışırken bir Knee strike daha vuruyor! Sonrasında Brookes'in tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar vurmaya başlıyor! Brookes yüzünü kapatarak kendini korumaya çalışsa da Val bir sağ bir sol öfkeyle Brookes'i yumrukluyor! Ardından hızla ayağa kalkıyor ve Enzo'nun suratına balyoz gibi bir yumruğu geçiriyor! Enzo ring dışına düşüyor. Brookes zar zor ayaklanıyor. Val onu tutuyor ve Spinebuster! Tuşa gidiyor! 1........2...... KICKOUT! Val hızla Brookes'i kaldırıyor ve Big Package hazırlığı fakat Brookes bundan kurtuluyor ve tersine çevirip BRAINBUSTER! İkili yerde! Köşelerine doğru sürünüyorlar! Enzo hala yerde! Fakat Breeze apronda tag bekliyor!

Beauty+Shot+2.gif

Val tagi veriyor! Breeze ringe dalıyor ve Brookes'in bacağından çekiyor! Fakat Brookes buna bir Enzuigiri'yle karşılık veriyor! Sonrasında bir anda ayaklanıyor ve Yakuza Kick! Breeze sersemliyor fakat o da buna Enzuigiri'yle karşılık veriyor! Bu sefer sersemleyen Brookes. Breeze üstüne hemen bir SUPERKICK! Brookes dengesini iyice kaybediyor! Breeze iplere doğru koşuyor fakat Brookes gelişine boşluğuna sağlam bir tekme! Ardından bir yumruk! Bir yumruk daha atacakken Breeze bunu engelliyor ve seri yumruklarla Brookes'i yatırıyor! Brookes'i dizlerinin üstüne çökertiyor. Ardından hiç beklemeden köşeye geçiyor. Brookes kalkıyor. Breeze koşarak bir BEAUTY SHOT!

Finn+B%25C3%25A1lor+-+Running+Front+Dropkick+1.gif
RAW_09042023BM_17044--e00a8c741e295d640d37e0e2c69c02b1.jpg

Fakat hayır! Koşarken iki kişi ringe dalıyor! Birisi Breeze'e koşarak Shotgun Dropkick'i oturtuyor! Breeze köşeye fırlatıyor! Diğeri de yerdeki Brookes'i yatırıp yumruklamaya başlıyor! Bunlar Finn Balor ve JD McDonagh! Hakem hızla zili çalıyor!

Sonuç: No Contest

finn-balor-reveals-his-new-wwe-contract-is-for-five-years-v0-Wbh7JlLMas-deiqT_sL6We4xCJB_GxXQY5W8dj4kq9U.jpg

Finn seri stomplarla Breeze'i yerde tekmeliyor! Ardından hızla Top Rope'a çıkıyor. Val ona doğru koşarken McDonagh ona bir forearm vurarak Val Venis'i ringden düşürüyor! Finn Balor hazırlığını yapıyor ve Coup De Grace! Fakat Breeze bundan kaçıyor. İkili birbirlerine son sürat girişiyor! Enzo da JD McDonagh'a saldırıyor! McDonagh'ı köşede sıkıştırıyor! Brookes'te yanına geldi. İkili beraber McDonagh'ı köşede stomplarla eziyorlar. Diğer köşede Finn Balor, Finn Balor yanındaki kamerayı görünce kadraja bağırıyor.

Finn Balor: Bu maçın biz olmadan gerçekleşeceğini mi sanıyordunuz he!?

Finn Balor, Tyler Breeze'e üstünlük kurmuş gibi olurken bir müzik duyuluyor.

maxresdefault.jpg

Bunlar Braun ve Rowan! Hızla ringe dalıyorlar! Enzo ve Brookes hızla Rowan'a Breeze ve Balor ise hızla Strowman'a saldırıyor. Braun ikisini de üstünden itiyor. İkisini birden boğazlıyor. JD McDonagh ayaklanıyor ve Braun'a doğru koşuyor fakat Braun hızla bir Big Boot'u geçiriyor! O sırada Val Venis! Eline spikerlerin kullandığı sandalyelerden birini alıyor ve Braun'a doğru fırlatıyor! Sandalye ringe Braun'un üstüne fırlıyor. Sonrasında Val hızla ringe dalıyor! Finn Balor'a sağlam bir yumruk vuruyor. Ardından Breeze ile birlikte Braun'a saldırıyorlar. Braun onları hızla üstünden fırlatıyor. Fakat Finn Balor spiker sandalyesini sabitleyip üstüne çıkarak kalkmaya çalışan Braun'un kafasına bir Coup De Grace! Breeze, Balor ve Val! Üçü birden Braun'un tepesine çıkıyorlar! Braun'u yerde yumruklasalarda Braun üçünü birden üstünden fırlatıyor. Breeze, geri geri JD McDonagh'ın üstüne geliyor. McDonagh onu arkasından tutuyor. Breeze'den ona bir dirsek darbesi! Sonrasında bir onu köşeye yapıştırıyor. Rowan hızla ikisine doğru koşuyor ve Body Avalanche! Val, Braun'u çeviriyor ve yumruklaşıyor. Fakat Braun hızla Val'ın ensesinden tutuyor. Enzo hızla spiker sandalyesinin üstünden Braun'un üstüne uçuyor! Sonrasında Val ve Enzo karşılıklı yumruklaşıyorlar! Ringde bu kaos devam ederken güvenlik görevlileri koşarak ringe geliyorlar ve tüm takımları ayrı köşelere çekiyorlar! Sonrasında reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif

STARBOY!

59407-16664860160168-1920.jpg

Samantha Irvin: Bayanlar ve baylar, karşınızda Wes Lee!

Wes Lee girişte görünüyor! Eski dünya şampiyonu yüzünde kocaman bir gülümseme ile seyircileri süzüyor. Geçen haftaki dönüşünden sonra oldukça keyifli. Ringe doğru ilerlerken tüm seyircilerle tokalaşıyor. Ringin kenarından dönüp diğer seyircilere de selam veriyor, sonra da spiker masasındaki Michael ile JBL'e bir beşlik çakıyor. Wes kenardan mikrofununu da aldıktan sonra büyük bir cheer ile içeriye giriyor. Köşeye çıkıyor ve son kez seyirciyi kesiyor. İndikten sonra gülümseyerek konuşmaya başlıyor.

wes-lee-on-becoming-a-singles-star-after-nash-carter-got-v0-Dmvjzb3RB_t4fT8lpetsbXGQef6_brO3U_y5d9ifMoQ.jpg

Wes Lee: Waow! Bu muhteşem! İki haftadır karşılaştığım reaksiyon neden WrestleMania'yı benim kapattığımı net bir şekilde ortaya koyuyor! Wes Lee geri döndü adamım!

Seyircilerden yüksek reaksiyon geliyor. Wes devam ediyor.

Wes Lee: Teşekkür ederim. Sizlere her şey için teşekkür ederim, minnetimi nasıl tarif edebilirim inanın bilmiyorum. Çünkü ben olsam, SummerSlam sonrası öylece ortadan kaybolmuş bir güreşçi için bu denli çoşkulu olmazdım. Aksine, bu adama kin bile beslerdim. Geri döndüğünde onu kırgınlıkla izlerdim. Eğer böyle bir durumla karşılaşsaydım PGW'ye kesinlikle dava açacaktım. (Karışık reaksiyonlar geliyor). Uzak kaldığım yaklaşık 3 aylık bu süreçte PGW'yi tiksinerek takip etmek zorunda kaldım. Fakat olanları başta hayretle izlediğimi itiraf edebilirim. Bu şirket benim WrestleMania gecesini ayakta kapattığım şirket miydi? Bunu SummerSlam sürecine kadar idrak etmiştim ama, o geceden sonra artık kesinlikle öyle olmadığına emin oldum. Sadece kendime itiraf edemiyordum. Burası... Burası artık farklı bir PGW dostum. (Wes kırgın bir ses tonuyla konuşuyor). SummerSlam gecesi yaşadığım sakatlıktan sonra şirketin hiçbir kanalında bu habere yer verilmedi. Bryan Danielson'un aksine Wes için hiçbir açıklama yapılmadan ilerlendi. The Miz, benim adımı sanki bir küfürmüş gibi ağzına bile almadı. Ne kadar da rezil bir durum! Resmi hesaplarımdan sakatlığımı açıklasam da PGW'nin beni sahiplenip bu üzücü haberi paylaşmasını beklerdim. Onlar ise beni sonsuza dek unutmayı tercih etti. Öyle ki, geri döndüğüm akşam Miz'in odasına uğradığımda yüzündeki şaşkınlığı gizleyemediğini fark ettim. O... O aptal adam bir zamanlar PGW'nin her şeyi olan bu adamı çoktan unutmuştu!

Seyircilerden olumsuz reaksiyonlar geliyor. Herkes The Miz ve PGW'yi protesto edercesine yuhalıyor şirketi.

Wes-Lee-WWE-NXT-2.jpg

Wes Lee: Şimdi varsa yoksa Alberto konuşuluyor. O istediği için diğer ana kemer için maça çıkabiliyor. Ama kendi kemerini ortaya koyup riske atmıyor. Büyük bir rezillik daha! PAYBACK 50'yi ve ondan önceki süreci üzülerek takip ettim. Hiçbir zaman Del Rio kadar kıymeti bilinen bir güreşçi olmadım. Halbuki Alberto WrestleMania'nın 2.gecesine bile çıkamadı. Ben o geceyi ayakta kapatan adamdım. Daniels ve Velveteen gibi şirketin en büyük güçlerine rağmen... Yönetim tarafına baktığımda emeklerimin ne kadar da boş olduğunu görüyorum. Ne kadar da yazık... Kendi bilek gücüyle bir yere gelenlerin değil de parası puluyla, nüfus gücüyle bir yere gelenlerin dönemini yaşıyoruz. Purification Era'nın kapandığına eminim. Resmi olarak açıklanmasa da, kimse bunu ağzına almasa da PGW için farklı bir dönem yaşanıyor. PGW'de Torpil Dönemi (The Era of Favoritism) çoktan başladı! Miz imparatorluğunu ilan ettiğinden beri sürekli onu yalayan Chris Brookes için ise Yalakalık Dönemi (Age of Flattery) de diyebiliriz. Kendisinin başarılı olduğu zamanlar oldu, kayıplar yaşadığı dönemler oldu. Ama halen Miz'in gölgesi altında ilerlemeye çalışıyor. Takımlar kemeri için aldığı son şans da bunun bir örneği. Daha ne diyebilirim ki? Kahrolsun böyle PGW! Kahrolsun The Miz!

FUCK YOU MIZ! FUCK YOU MIZ! FUCK YOU MIZ!

c75bxgt93ha21.jpg

Michael Cole: İnanılmaz. Seyirciler Miz ve PGW yönetimini eleştirmekte. Wes tüm rüzgarı arkasına aldı.

John Bradshow Layfield: Michael. Kimileri düşerken kimileri yükselir. Miz'in burada hatası olduğunu düşünmüyorum. Wes sakatlandı ve kenara ayrıldı. Yerini diğer güreşçilere bırakması olağan. Wes duygu sömürüsü yapıyor.

Bu cümleleri duyan Wes kafasını sağa sola sallıyor. Seyircilerden gelen reaksiyonlara eşlik edercesine elini havaya kaldırıyor. Birkaç defa "Fuck You Miz" diyor. Sonra da konuşmaya devam ediyor.

intro-1721575851.jpg

Wes Lee: Eminim ki Miz bizi izliyor. Şimdi doğru şeyi yapma zamanı geldi. Miz, gel ve Wes Lee'ye kaybettiği o ağırsiklet kemeri için bir şans ver. Böylece gerçekten doğru bir karar alabildiğin bir gecen olsun!

Wes Lee girişe dönüyor ve bekliyor. Biraz sonra...

VELVETEEN!

IosDEQftxe.jpg

Velveteen Dream girişte görünüyor. Güncel Dünya Ağırsiklet Şampiyonu burada! Velveteen Dream tauntlarını atıyor, sonra da kemeriyle beraber ringe doğru ilerliyor. Çelik merdivenlerden yürüdükten sonra içeriye giriyor. Yanında getirdiği mikrofon ile biraz sonra konuşacak. Fakat önce Wes Lee'ye bakıyor. Kısa bir süre göz kontağını kaybetmiyorlar. Vel önce gülümsüyor sonra da ciddileşiyor ve konuşmaya başlıyor.

Velveteen Dream: Wes...

Head of the Table!

wwe-roman-reigns-roman-reigns.gif

Roman Reigns girişte görünüyor. Ciddi bir şekilde ringe bakıyor. Daha Velveteen bir cümle dahi edememişken ağır adımlarla ringe ilerliyor. Çelik merdivenlerden Velveteen gibi ilerleyip ringe giriyor. Sonra da ikisinin tam ortasında, onlara bakarak elinde getirdiği mikrofonuyla sertçe konuşmaya başlıyor.

20231017_playlist--572589f00f3affbf32ed7762c8e1890e.jpg

Roman Reigns: Kapat çeneni Wes. Çünkü burada adaletten bahseden kişi sen olamazsın! Geçen sene tam da bu dönemlerde, Prince of PGW'de yaptığın müdahalelerden dolayı Prince of the Ring unvanını Humberto'ya kaptırdım. Hatırlıyor musun? Seni PAYBACK'teki bir eleme maçında yenmiştim ve bunu hazmedememiştin. O günler dün gibi aklımda... Hakemin yaptığı hatayı bana yükledin ve Prince of PGW gecesi bana saldırarak kendi adaletini sağladın. Oysa benim burada bir yanlışım olmadığı gün gibi ortada. Söylesene bana Wes, yüzündeki bu aptal gülümsemeni takındığın zaman, seyircileri de bir şekilde arkana aldığın için kendini iyilik meleği falan mı zannediyorsun? Siktir git! Bunları herkese yedirebilirsin ama bana asla. Sen iyi biri falan değilsin. Diğer herkes gibi yalnızca kendini düşünen bir pisliksin. (Seyircilerden yuhalama sesleri geliyor. Velveteen şaşırarak Roman'ı izlerken Wes Lee ifadesiz bir şekilde ona bakıyor). PGW senin istediğin şekilde ilerlemediği için burayı değişmek ve kötüleşmekle suçluyorsun. İddiaya girerim ki kendi bulunduğun dönemlerin harika olduğuna yemin bile edebilirsin. Fakat buradaki gerçek, her dönemin kendi içinde iyi ve kötü yanlarının olması. The Miz'den ben de nefret ediyorum. Fakat başarısızlıklarımı Miz'e yüklemek ne denli doğru? Senin yaptığın tam olarak bu. Şimdi yıldız çocuk, önümden çekil ve Velveteen ile olan mücadeleme karışma. Çünkü SummerSlam'de bir şekilde o kemeri kaybettin ve geri döner dönmez yeniden işlerime karışıp kendi başarısızlıklarının acısını benden çıkartamazsın!

intro-1720575237.jpg
SF-wwe-live-blog-OFF-PLTFRM-COMP-.jpg

Wes Lee: Benden bu kadar nefret ettiğini bilmiyordum Roman. Çok şaşkınım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben... Gerçekten... (Wes bir süre bekliyor). İstersen Velveteen ile kimin karşılaşacağına hemen şimdi karar verelim. Karşıma gel ve işini bitireyim!

Roman Reigns: Velveteen ile ben karşılaşacağım Wes. Bu konu tartışmaya kapalı. Ama işini bitirmek konusu seve seve yapabileceğim bir aktivite. Ben hazırım!

Roman hemen üstündeki tişörtü çıkartıp atıyor. Seyirciler çoştu. Wes Lee de aynı şekilde tişörtünü çıkartırken Velveteen Dream oldukça şaşkın. Bir kelime dahi konuşamadan kavga çıkmak üzere. Bu sırada...

the-miz-when-my-hand-goes-up.gif

HOLD ON A SECOND!

The Miz girişte! Arkasında PGW kadrosu yer alıyor. Miz ringe doğru ilerlerken PGW kadrosu da arkasından geliyor. Miz bu sırada konuşuyor.

The Miz: Evet Wes, konuşmanı tamamen dinledim. Ve söylediğin tek bir şey doğru, o da Purification Era'nın çoktan kapandığı. Daha özgürlükçü bir dönem yaşıyoruz. Mesela Velveteen'in rakibinin kim olacağına PGW karar verecek. Ayrıca, üzgünüm. Bu gece için daha fazla maç için yerimiz yok, şov süremiz belli. Bu sebeple o tişörtlerinizi giyin ve her şeyi dövüşerek değil bazen de konuşarak çözmeyi öğrenin. Siz aptallar sürekli kavga mı edeceksiniz?

Seyircilerden karışık reaksiyonlar gelirken Roman ve Wes, öfkeyle Miz'e bakıyor. Miz bu sırada çelik merdivenleri çıkıyor.

The Miz: Güreşçiler! Derhal PGW Güreşçiler Meclisi kurulsun!

Güreşçiler ringin etrafına geçerken The Miz tüm ihtişamıyla içeriye giriyor. Velveteen Dream ise aşağıya inip diğer güreşçilerin arasına katılıyor. Daha doğrusu kendi ekibinin yanına, Wyatt Family'e katılıyor. Oylamada o da yer alacak! Roman ve Wes ringde, tişörtlerini tekrar giyiyorlar.

wwe-weakest-link-the-miz.jpg

The Miz ringin ortasına geçiyor. Hızla getirilen kürsünün hemen yanında yer alıyor. Boğazını temizledikten sonra konuşmaya başlıyor.

The Miz: Bayanlar ve baylar! PGW Güreşçiler Meclisi'ne hoş geldiniz! Prince of PGW'de Velveteen Dream ile Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için hangi güreşçimizin karşılaşacağını hemen şimdi öğreneceğiz. Wes Lee'yi orada görmek isteyenler kimler? Elleri havaya kaldıralım!

Ring kenarında tam 32 kişi var! Del Rio hariç kadro burada. The Miz oyları sayıyor. Tam 16 kişiden Wes Lee oyu geliyor. Bu kişiler arasında Wyatt Family ve The SEX başta olmak üzere birçok kişi mevcut.

The Miz: Pekala, Roman Reigns'i isteyenlerin elleri görelim.

The Miz cümleyi kurduğu anda elini havaya kaldırıyor ve ilk oyu kendisi veriyor. Judgment Day, Brookes, Enzo Amore başta olmak üzere diğer güreşçiler Roman'a oy veriyor. Miz ile beraber tam 17 kişi! Miz tüm oyları sayıyor ve sayıyı söylüyor.

wwe-the-miz-in-the-ring.jpg

The Miz: 17! Tam 17 kişi Wes. 1 kişi farkla oylamayı kaybettin. Üzgünüm, başka bahara.

Arkada Head of the Table çalıyor. Roman oylamayı kazanmanın verdiği sevinçle pis bir şekilde sırıtıp Wes'e bakıyor, sonra da ringin köşesine çıkıyor ve umarsızca tauntlarını atıyor. Ringin kenarından arka alana doğru ilerleyen Wyatt Family'e bakıyor. Velveteen Dream ile kesişiyorlar. Diğer güreşçiler ilerlerken Vel ile Roman bir süre göz temasında kalıyorlar. Bu sırada oylamayı kaybeden Wes Lee oldukça öfkeli. The Miz ise ringde ve Roman'ı alkışlıyor. Biraz sonra...

a26e39ab8d51c2d881190f841a582f82

WES LEE'DEN THE MIZ'IN TAŞAKLARA SERT BİR TEKME! Miz yere düşüyor ve acı içinde kıvranıyor. Müzik kesilirken Wes Lee Miz'in üstüne çıkıyor ve üst üste yumruklarla ondan hıncını çıkartıyor! WES LEE MIZ'E ÖFKEYLE SALDIRIYOR! Arkasını dönen Roman, kavgayı fark ediyor. Fakat gülüp iplerin arasından kendini dışarıya atıyor ve arka alana doğru gidiyor. Wes Lee yumruklamaya devam ederken Miz ona dokunmuyor bile.

Arka alan görevlileri koşarak geliyor ve Miz'e yardım ediyorlar. Dört beş kişi Wes'i tutarak kenara çekerken Miz ayağa kalkıyor. Öfkeli olsa da kendisini sakinleştirmeye çalışıyor. Bir yönetici olarak çalışanlarına karşı dikkatli olmalı. Onlar böyle olmasalar da... "Adaletli olacağım ve ona saldırmayacağım," diyor Miz. Kendisini tutuyor ve sakince Wes'e bakıyor. Biraz sonra görevliler, Miz'in talimatıyla Wes'i bırakıyor. Sakinleşen Starboy, GM Miz'e doğru bakarken biraz sonra yanına usulca yaklaşıyor. Görevliler telaş yaparken Miz oldukça dingin bir şekilde onu bekliyor. Wes mikrofon olmadan konuşuyor, kameralardan sesini duyuyoruz.

hq720.jpg

Wes Lee: Senin beni baltalamak dışında bir görevin yok mu? GM olarak geldiğin günden beri aynı ıstırabı çektirmek dışında bir sikime yaramadın. Roman ile mücadele edip hakkımızla 1 numaralı adaylığı kazanmak varken bu oylama da neyin nesi? Roma İmparatorluğu ne zamandan beri cumhuriyet ile yönetiliyor? Aptalsın Miz! Bir şeyler yaptığını ve PGW'yi yönettiğini zannediyorsun. Roman da burada efendi olabileceğini zannediyor. İkiniz de idealler uğruna çarpışıyorsunuz ama hepsi boşa! Ne sen ne de Roman... İkiniz de hiçbir şeyin farkında değilsiniz.

Miz gülümsüyor. Wes'in ne anlatmak istediğini anlamıyor.

The Miz: Neyin farkında değiliz Wes? Ne saçmalıyorsun?

Wes Lee: Derin PGW burayı yönetiyor, sizler de birer kukla olarak rollerinizi oynuyorsunuz. Ama kimse sizi dürtmediği sürece bunu anlamayacaksınız.

hq720.jpg

The Miz şaşırıyor. Wes Lee ise gergin bir şekilde kafasını sağa sola sallayarak ringden iniyor. Miz arkasından bağırıyor. "Ne demek bu?" diye bağırıyor. Fakat Wes Lee arkasına bakmadan girişe doğru ilerliyor. Reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif

jack-perry.gif

SCAPEGOAT! Jack Perry stage'de beliriyor. Biraz etrafı süzüyor. Seyircilerden yoğun boo alırken müziği kesiliyor ve ışıklar kararıyor.

joe-hendry.gif

Joe Hendry stage'de beliriyor ve arkasını dönüyor. İkili birlikte ringe doğru yürüyorlar. Önce Joe Hendry çelik merdivenden çıkıyor. Peşinden de Jack Perry. Joe Hendry paralel iplerden ringe giriyor. Perry'de arkasından ringe giriyor. İkili stage'e bakarak rakiplerini beklemeye başlıyorlar.

huyiiit.gif

Angelico geliyor. Dans ede ede ringe doğru yürüyor. Sonrasında çelik merdivenden çıkıyor ve ringe giriyor. Takım arkadaşı Randy Orton'ı beklemeye başlıyor.

QmYCuU.gif

Pure Şampiyonu Randy Orton stage'de beliriyor. Yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Sonrasında ringe girmeden etrafı bir süzüyor. Ardından çelik merdivenlerden çıkıp paralel iplerden geçip ringe giriyor. Sonrasında Top Rope'a çıkıp kemerini havaya kaldırıyor. Ardından rakiplerini süzüyor. Angelico, Randy Orton'a içeride başlamak istediğini söylüyor fakat Orton bunu reddediyor. Angelico'ya köşeye geçmesini söylüyor. Angelico da hiç itiraz etmeden geçiyor. Diğer köşede de Jack Perry başlayacak. Hakem işareti veriyor

Tag Team Match
Angelico & Randy Orton vs. Jack Perry & Joe Hendry

Diving+Crossbody+from+the+Top+of+the+Crowd.gif

Zil çalıyor maç başladı. Orton ve Perry içeride başlıyor! İkili Elbow And Collar Tie Up'a gidiyor. Orton arkasına geçerek üstünlük kuruyor ve headlocka alıyor. Sonrasında headlockla iplere dayanıyor. Perry, Orton'ı üstünden fırlatıyor. Orton iplerden sekiyor fakat o da ne!? Angelico bir anda Orton'ın sırtından tag alıyor. Orton, Angelico'ya ters ters bakıyor. Jack Perry sırıtarak Angelico'nun ringe girmesini bekliyor. Angelico yavaşça ringe giriyor. Perry girer girmez bir Clothesline sallıyor fakat Angelico bundan takla atarak kaçıyor ve koluna yapışıyor. Kolundan çeviriyor. Bir takla daha atıyor sonrasında kolundan tekrar çevirip bir dropkicki geçiriyor. Ardından hızla headlockla Perry'i kavrıyor. Perry, Angelico'yu üstünden fırlatıyor. Angelico iplerden sekiyor Perry yere yatıyor. Angelico üstünden zıplıyor sonrasında karşı ipten sekiyor. Perry gelişine bir arm drag. Sonrasında yerde kolunu kitliyor. Angelico yavaşça kalkmaya çalışıyor. Perry ayakta kolunu çeviriyor ve arkasına geçiyor. Arkasından kolunu kitleyip kafasının arkasına üst üste tokatlar savuruyor. Sonrasında kitlemeye devam ediyor. Orton tag ver diyor ve elini uzatıyor. Angelico hızla boştaki eliyle ipi tutuyor. Hakem sayıyor. 1.....2.....3..... Angelico bir anda Perry'nin yüzüne dirseği geçiriyor! Sonrasında Bicycle High Knee! Perry iplere çekiliyor. Angelico bir dropkickle Perryi ring dışına yolluyor. Ardından Joe Hendry'e doğru koşup bir forearm smashi geçiriyor. Sonrasında aprona geçiyor ve koşarak Crossbody'le Perry'nin üstüne uçuyor!

9ca2f-1532805745-800.jpg
08___DARBY_ALLIN_VS_JACK_PERRY_08_25_2024__021_1_large.jpg

Fakat Perry bir anda anda onu havada Powerslam şeklinde yakalıyor! Ardından Suplex pozisyonuna çeviriyor ve Brainbusterla onu yere vuruyor! Sonrasında yerdeki minderi söküyor! Ardından Angelico'yu kaldırıyor. Tutuyor ve ELEVATED DDT'yle yere vuruyor! Angelico yerde hareketsiz yatıyor. Orton köşesinde çıldırıyor. Bir anda aprondan iniyor ve olaya müdahale etmeye gidiyor fakat hakem onu uyarıyor. Orton sinirle hakeme itiraz ediyor. Jack Perry aradan Orton'a öpücük göndererek Orton'la alay ediyor. Sonrasında Perry, Angelico'yu kaldırarak ringe sokup tekrar çekerek çıkartıyor ve Powerbomb pozisyonuna alıp CANADIAN DESTROYER!! Sonrasında kafasını tutup led aprona vuruyor! Birkaç defa vurduktan sonra Angelico'nun kafasının tepesinden kanlar süzüldüğünü görüyoruz. Perry dalga geçer bir şekilde Angelico'yu ringe atıyor. Sonrasında kendisi de giriyor. Ardından Angelico'yu kaldırıyor fakat o da ne!? Angelico bir anda seri yumruklara başlıyor! Angelico ayağa kalkıyor! Perry neye uğradığını şaşırıyor! Angelico hızla Perry'i DDT şeklinde tutup iplere koşuyor. İplerden bir Tornado DDT! Tuşa gidiyor. 1........2..... KICKOUT! Angelico hızla kalkıp Perry'nin karnına basıyor. Sonrasında iplerden sekip Soccerball Kick! Adından seri tuşa gidiyor. 1.........2...... KICKOUT! Perry yavaşça kalkıyor. Angelico kalkarken bir Shoot kick sonrasında bir tane daha. Ardından bir tane daha Spin Kick ve Bicycle Knee! Fakat Perry bundan kaçıyor ve arkasından kavrıyor! German Suplex'le yatırıyor! Fakat hayır! Angelico bundan kurtulmayı başarıyor. Fakat o da ne!? Geri geri çekildiği sırada Hendry, Angelico'nun kollarından kavrıyor. Perry üstüne koşarak bir big bootu geçiriyor. Fakat Angelico bundan kaçıyor! Yanlışlıkla Hendry'nin yüzüne sağlam bir big bootu geçiriyor. Hendry aprondan düşüyor. Dudağını tutuyor. Angelico hızla bir SUPERKICK! Jack Perry'se buna karşılık bir SUPERKICK! İkisi de yere devriliyor! Hendry çıkıp çıkmamakta tereddüt ediyor. Sonrasında istemsizce aprona çıkıyor ve elini uzatıyor. Orton'da Angelico'ya elini uzatıyor. İkili karşılıklı tag vermek için sürünüyorlar! Hızla tag veriyorlar!

joe-hendry-hits-a-standing-ovation-on-shawn-spears.jpg

Orton ve Hendry ringe dalıyor. Orton sağlam bir Clothesline! Sonrasında bir tane daha! Ardından tutuyor ve aprona atıyor. Spike DDT hazırlığı fakat hayır. Hendry iplerin arasından çıkıyor ve Back Body Dropla Orton'ı ring dışına postalıyor! Sonrasında aprondan iniyor. Hızla Orton'ı shoulder chargela bariyerlere çarpıyor! Sonrasında koşarak yerde acıyla sürünen Angelico'nun karnına bir tekme atıyor! Ardından Orton'ın kafasını tutuyor ve hızla Orton'ı bariyerlere fırlatıyor! Fakat Orton bunu tersine çeviriyor! Hendry bodoslama bariyerlere çarpıyor! Ardından Orton hızla kafasından tutarak Hendry'nin kafasını çelik merdivene vuruyor. Sonrasında Back Suplex pozisyonunda spiker masasının oraya doğru çekiyor ve Back Suplex'le Hendry'i spiker masasına vuruyor! O da ne Perry bir anda Orton'a bir gut kick! Ardından bir yumruk! Fakat Orton bunu blokluyor ve tutup onu da Back Suplex'le masaya çarpıyor. Sonrasında Hendry'i kaldırıyor ve hızla ringe sokuyor. Peşinden kendisi de giriyor. Fakat o da ne!? Jack Perry yerde Orton'ın bacağına sarılıyor! Orton üst üste stomplar vurarak Perry'den kendini kurtarmayı başarıyor. Sonrasında ringe dalıyor fakat Hendry bir anda THE STANDING OVATION! TUŞA GİDİYOR! 1........2........

A24xx8p.0.gif

Angelico bir anda ringe dalıyor ve tuşu bozuyor!! İnanılmaz! Fakat o da ne!? Jack Perry, Angelico'nun bacaklarından tutarak onu sertçe ring dışına çekiyor! Hendry sinirle Angelico'ya bakıyor. Sonrasında Orton'ın tepesine çıkıyor ve Orton'a üst üste yumruklar vurmaya başlıyor! Ardından hızla kaldırıyor ve kafasını sertçe köşeye vuruyor. Üst üste stomplarla köşede Orton'ı sıkıştırıyor. Sonrasında kaldırıyor ve kolundan tutarak sertçe karşı köşeye fırlatıyor! Orton sırtını çok sert bir şekilde çarpıyor ve sersemlemiş vaziyette Hendry'e doğru geliyor. Bir STANDING OVATION daha! Fakat Orton bundan kurtuluyor ve Hendry'i aprona atıp SPIKE DDT! İkisi de yerde! Orton sırtını tutarak acıyla kalkıyor! Ardından RKO için taunt atıyor! Yere hızla vurmaya başlıyor! Seyirciler Orton'la beraber tempo tutuyor! Hendry sersemlemiş bir şekilde kalkıyor. Orton RKO! Fakat Hendry bundan kurtuluyor ve Orton'ı üstünden hızla itiyor! Orton sertçe yüzüstü köşeye çarpıyor! Hendry sallanarak Perry'e doğru gidiyor ve Tag veriyor! Fakat o da ne!? Perry bir anda aprondan iniyor! Hendry şaşkınca Perry'e bakıyor. Perry, Hendry'e bakarak sırıtıyor.

1-foto-noticia.png
photo.jpg

Joe Hendry: Senin sorunun ne!?

Jack Perry kahkahalarla gülmeye başlıyor.

Joe Hendry: Gerçekten senin sorunun ne!?

Jack Perry: Arkana bak.

rko-randy-orton.gif

Hendry arkasını döner dönmez R-K-OOOOO!!! Orton Tuşa gidiyor! 1........2........

3!

Kazanan: Randy Orton & Angelico

Randy Orton zorlanarak kalkıyor. Tam dizlerinin üstüne kalkıp kemeri aldığı sırada Jack Perry bir anda Orton'a kafa göz girişiyor! Orton'ı yerde sertçe yumrukluyor! Fakat o da ne!? Angelico hızla yere düşen kemerle Jack Perry'nin suratına çakıyor! Ardından Perry'i yerde seri bir şekilde stompluyor! Stomplarla Jack Perry'i etkisiz hale getiriyor. Ardından Orton'ın kolundan tutarak Orton'ı ayağa kaldırıyor. Orton'a kemerini teslim ediyor. Sonrasında elini uzatıyor. Fakat Orton elini sıkmayı reddediyor ve arkasını dönüp gidiyor.

Fakat o da ne!? The Miz led ekranda beliriyor.

01-wwe-24-the-miz-april-2021.jpg

The Miz: Beyler. Bu güzel maç için sizi tebrik ederim. Özellikle de Angelico'yu. Angelico bence bu gece gerçekten istediğinde neler vaat ettiğini bu gece gösterdi. Bunun ödülünü de Pure Şampiyonluk maçıyla alacak.

MV5BZWUwNWVmMTgtODk1NS00YTkwLWE2NmUtOTgxNWVhOGNkNzEwXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX291_.jpg

Randy Orton kafasını Angelico'ya çeviriyor. Angelico coşuyor.

MV5BOTk2NGE3MDItYWEzZi00NWUwLThlYjgtYTVlMDA4NWU5M2I2XkEyXkFqcGdeQVRoaXJkUGFydHlJbmdlc3Rpb25Xb3JrZmxvdw@@._V1_.jpg

The Miz: Angelico yalnız olmayacak. Jack Perry ve Joe Hendry'de kemer maçının içinde olacak. Bu maç Fatal 4 Way olacak. Bu arada, Prince of PGW'de çok zamanımız yok. İşinizi hızlı görseniz iyi olur, çünkü bu maç için 15 dakika süre limitiniz olacak. Bol şans!

b6398-16310409035213-800.jpg

Seyircilerden karışık reaksiyonlar gelirken maç katılımcıları düşünceli. Randy Orton önce Pure Şampiyonluk kemerine bakıyor. Sonrasında diğer 3 rakibini süzüyor. Onlar da kalkıp Randy'i süzerlerken kameralar arka alana çevriliyor.

abw4hsg.gif

Gerçekleşen maçın ardından kameralar kapanmamıştı, direkt olarak arka alana çevrilmişti. Kameralarımızın çevrildiği yerde, karşımızda Prestige Grand Wrestling'in muhabirlik görevini üstlenmiş görevlilerden birisi olan Cathy Kelley'in olduğunu görüyoruz. Kendisi yanındaki güreşçiler ile halihazırda bekleme halindeydi, yönetmenin işareti vermesi ile içleri ısıtan gülümsemesinin yerini, elindeki mikrofonu ağzına doğru tutması ve konuşmaya başlaması alıyor.

gjqpjo2.jpg

Cathy Kelley: Bayanlar ve baylar... PGW seyircileri! Hızla devam eden bir farklı PAYBACK gecesinde sizlerle birlikte olmanın memnuniyeti içerisindeyim. An itibarıyla yanımda House of Black üyeleri olan Brody King, Buddy Matthews ve karanlık tarafın lideri, PGW World Television Şampiyonu Malakai Black bulunuyor. (yan tarafına dönüyor, kamera Brody, Malakai ve Matthews'e dönüyor) Geçtiğimiz haftalarda Jey ile aranda yaşanan çarpıcı olaylar tüm dikkatleri üzerine çekti, bu oldukça ortada. Bu akşam sana malum olayların arkasındaki gerçekleri sormak için buradayız, Malakai. Ne söylemek istersin?

2gdou3y.jpg

Malakai Black: (omzundaki kemerini düzeltiyor) Nasıl bir başlangıç yapılmalı, emin değilim. O soytarının bu denli çirkinleşeceğine ihmal verdiğimi pek söyleyemem, öyle ki bu tarz bir durumda ne söyleyeceğimi de bilmiyorum. Ama o noktadayız, Jey'in yüzüğümü çaldığı ve maneviyatıma meydan okuduğu nokta... Onun bu konuşmayı bir yerlerden takip ettiğini ve kendine bir şey çıkaracağını çok iyi bir şekilde biliyorum. Bu yüzük sana ait değil Jey. Kutsal Yüzüğü basit bir obje olarak mı görüyorsun, huh? O gücün bir sembolü, karanlığın kutsal noktalarından bir araya gelmiş bir gücün sembolü... O yüzüğü, yüzük parmağına taktıktan sonra karanlığı yönetebilecek misin? Bunu taşımak için yaratılmadın, sen bu gücü kaldıracak potansiyeli bünyende bulundurmuyorsun Jey, sana o yüzü geri vermen yönünde uyarılarda bulundum ama sen bunu dikkate almadın. Şimdi... Şimdi karanlık yolculuğa çıktın ve bu yolculuk seni mahvedecek, bunu bilmeni isterim, man.

Cathy Kelley: Pekala... Jey'in o yüzüğü derhal terk etmesi ve sana geri vermesi istemen, yüzüğün yalnızca karanlık bir güç taşımakta olması mı? Yoksa malum yüzüğün onun ödemek zorunda kalacağı bedelleri ortaya çıkarması mı söz konusu?

k7fbn85.png

Malakai Black: Bunun bedeli bir hayli büyük, Cathy. O yüzüğe rızasız bir şekilde dokunan herkes yanar. Bedel ödenmeli çünkü bu kutsal olan bu yüzük sıradan bir yüzük değil. Derinliklerinde karanlık bulunduran bu yüzük, nasıl olur da Jey'in rengarenk ve hareketli hayatının bir ögesi konumuna geçer? Buna bir anlam katmak zor. O yüzüğe sahip olmak insanı değiştirir, yıpratır... Ve son olarak da insanı tüketir. Jey'in anlamasını sağladığım ve ona aktarmaya çalıştığım şey buydu, o ise bu uyarıyı hiçe sayarak duygularını takip etti. Zeki değilsin Jey, geçmişine rağmen tecrübesiz ve acemisin. Yaşattığını yaşayacaksın ve yaptıklarının sonuçlarına katlanacaksın, sana hayatının hiçbir evresinde bir kenara atarak; ondan bağımsız bir şekilde yaşamanın mümkün olmayacağı bir ders vereceğim!

X: Then let's do it, fool!

Bunu kimin söylediği Malakai için çok net bir şekilde belli, kendisi bunu öyle bir şekilde beklemiş olmalı ki; gelen ses ile kemerini yere bırakması ve o tarafa dönmesi bir oluyor. Kendisi bu kavgayı bekliyordu ve istediği olduğunu söyleyebiliriz! Çünkü bu sesin geldiği kişi, Jey'in ta kendisiydi!

s1yokqq.jpg
aalzcyj.png

Kavga başlamadan bitiyor çünkü Malakai tek başına buradaydı, Jey ise tek başına değil; yanında Bloodline üyeleri olan Tama Tonga ile Tanga Loa da bulunuyor. Karşı tarafın sayıca üstün olması, Malakai'nin herhangi bir atağa geçmesinin önüne geçen engel oluyor. Malakai'nin gösterdiği reaksiyon, Bloodline üyeleri tarafından kahkahalarla karşılanıyor. Malakai ise kaşları çatık bir şekilde kemerini geri alıyor. Jey'in o noktaya yaklaştığını ve yanlarına geldiğini gören Cathy, mikrofonu onun ağzına doğru tutuyor. Jey konuşuyor, arkasında da Tama ile Tanga durmakta.

29clipz.jpeg

Jey: Tam bir moronsun, uce! Ağzından eksik etmediğin bu karanlık ve kutsallık kavramlarından sıkılmadın mı? O sıradanlıktan bir adım öteye gidememiş alaşım parçasını kutsal yapan da nedir? Takibinden sıkılmadığın bu masalların hiçbir karşılığı yok adamım! Kutsallaştırdığın ve tanrısal bir güçte gördüğün o yüzük mü seni güçlü kılıyor? Bu yüzük sayesinde omzunda duran PGW World Television Championship'i elde ettiğine inanmadığını varsayıyorum, en azından bunu deniyorum. (sırıtıyor, sonrasında devam ediyor) O küçük şeyin kontrolden çıkması mı seni ürkütüyor, şunu bilsen daha iyi olur; o kemere senin sahip çıkacağından daha iyi bir şekilde sahip çıkacağım! Onu senden daha iyi koruyacağım, dog!

Malakai, Jey'e bir adım yaklaşıyor. Tama ile Tanga'nın gerildiğini görüyoruz, Jey onları yatıştırıyor. Malakai, Jey'in gözlerinin içine içine bakarak konuşmasını izliyoruz.

Malakai Black: Korkmak mı? Güvende değilsin Jey. Karanlığa karşı bu kadar güvende olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Çağrımı yineliyorum, bu senin altından kalkabileceğin bir yük değil. Elinde tutmaya devam edersen, sadece kendini değil kıymet verdiğin aileni de karanlığın içine sürükleyeceksin!

e6p9ln2.png

Jey: (gülüyor) Güldürme, dude. Bu yüzük artık bana ait ve onun akıbetine yalnızca ben karar veririm! Senin kurallarınla değil, benim kurallarımla oynayacağız, bu işi çözeceğiz. PGW World Television Şampiyonu olduğun için kendini güçlü mü sanıyorsun? O kemer bile seni benim karşıma çıkacak kadar güçlü yapmaz.

Malakai Black: Sen ve senin gibi aydınlıkta yürüyenler, karanlığın ne olduğunu bilmiyorsunuz. Ben bu yüzüğü ve bu kemeri gerçek sahiplerine getirdim. Prince of Prestige Grand Wrestling’de bunu senin anlayacağın bir dille açıklayacağım!

Jey ile Malakai'nin arasındaki ipler iyice gerilmiş durumda. Jey yanıt vermeden önce arkasına dönüyor ve Tama ile Tanga ile göz göze geliyor. Sözlü bir iletişim olmasa da, bakışmaları ile birbirlerine bir şeyler anlatmaya çalıştıklarını görüyoruz. Öyle ki, Tama ile Tanga'nın kafalarını salladıklarını görüyoruz. Jey tekrardan rakibi Malakai'ye dönüyor ve rakibine doğru bakarak konuşuyor, yanıt veriyor.

6ahy9zh.jpg

Jey: Güç diyorsun ama kemerden başka hiçbir şeyin yok, (işaret parmağıyla PGW World Television Championship'i gösteriyor) senin yegane gücün o kemer!

Malakai gülerek kafasını aşağıya indiriyor, Jey ise hiç durmadan devam ediyor.

Jey: Ben yüzüğü aldım, şimdi senin gerçek yüzünü görmek istiyorum. Üçe üç bir maç yapalım, ne dersin, huh? Sen, ekibinle birlikte; benimle ve ailemle ringde yüzleş! Kulağa harika geliyor olmalı! Karanlık oyunlara ihtiyacın yok, Malakai. Seninle birlikte bu işi bitireceğiz. Prince of Prestige Grand Wrestling’de (işaret parmağıyla PGW World Television Championship'i gösteriyor) o kemeri karanlığa hapsolmuş bedenin koparmak için değil, seni ve aileni son bir kez karanlığın dışına sürüklemek için orada olacağım!

njgakg3.png

Malakai Black: Üçe üç mü? Bunu yaparak üzerine düşen savaş hasarlarını düşürmek ve aile fertlerinle paylaşmayı mı hedefliyorsun bilmiyorum fakat bu savaşı da büyütme teklifini kabul ediyorum! Öyle olsun Jey. Ama bu maçta her şeyimizi ortaya koyacağız. Kim kazanırsa, yüzüğün de kemerin de sahibi olacak. Deal?

Jey: Deal.

Malakai Black: Unutma, bu son savaş olacak.

afdzndo.jpg

Jey: Biliyor musun, buna ihtiyacım yok. Geri alabilirsin.

Jey bir peçeteye sarılı bir şeyi Malakai'ye uzatıyor. Sonrasında arkasına dönüyor ve Tama ile Tanga'ya işaret veriyor. Bloodline tarafının arkalarına bile bakmadan oradan uzaklaştıklarını, Malakai'nin de nefes bile almadan peçetenin içini açtığını görüyoruz. Evet, yüzük var!

Ama bu yüzük, su fışkırtan yüzük! Malakai peçeteleri öfkeyle bir kenara buruşturup fırlatıyor, içerisinde su fışkırtan yüzük olan elini de sıkıyor. Kendisinin yüzüne yakın bir çekim yapılıyor, Malakai burnundan solur bir şekilde bir şeyler söylüyor.

bufml19.png

Malakai Black: Piçsin, biliyorsun değil mi?

Malakai de omzundaki kemer eşliğinde oradan uzaklaşıyor. Şaşkın bir şekilde bu olanları takip eden Cathy, an itibarıyla ekranı ortalamış bir şekilde tek başına duruyor. Son sözler de ondan geliyor, ağzına doğru tuttuğu mikrofona doğru bir şeyler konuşmaya başlıyor.

5l9fvnw.png

Cathy Kelley: Olanlar görüldü. Bu kapışma aile boyutunda geliyor, House of Black ile Guerillas of Destiny de bu işin içerisinde olacak! Prince of Prestige Grand Wrestling'de bir üçe üç savaşla son bulacak gibi görünüyor! Bu kapışma Kutsal Yüzük ve PGW World Television Championship için! Bu tarihi anı sakın kaçırmayın!

Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve şovumuz yerini reklamlara bırakıyor.

abw4hsg.gif

Reklamlardan dönüyoruz, kameralar ringe açılıyor. Ekranlara birkaç farklı seyirci veriliyor, heyecanları dışa vurumlarından belli. Anons geçiliyor, şimdi sıra gecenin Main Event'indeymiş! Direkt olarak bir şarkı işitmeye başlıyoruz!

b9i5ska.jpg

Arenadaki bütün ışıklar kesiliyor! Şarkı bu şekilde bir müddet ilerliyor, bir süre spot ışıklarının Stage'de bir noktayı aydınlattığını görüyoruz. İşte o noktada Carlito bulunuyor! Stage'den dumanlar fışkırırken, Carlito öylece bekliyor. Şarkının hareketli kısmı çalmaya başladığında da, tüm ışıklar düzeliyor. Carlito ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Anonsör Greg Hamilton, önce maçın; sonra da Carlito'nun anonsunu gerçekleştiriyor. Carlito'nun ringe ilerlediği sırada Nameplate'sini de görüyoruz. Carlito ringe vardığında, elindeki şeftaliyi ısırıyor! Şeftalinin suları fışkırıyor! Sonrasında elindeki ısırılmış şeftali ile çelik basamaklara yöneliyor. Çelik basamakları kullanarak Apron'a geçiyor, biraz ilerlemesinin ardından iplerin arasından ringe giriyor. Ringe girdikten sonra seyircilere göz atıyor bir süre, şeftalisini bir kez daha ısırdıktan sonra seyircilere fırlatıyor. Gösterilen köşeye geçerek partnerini beklemeye başlıyor.

srwyahj.jpg
iqe18d7.png

Şarkının duyulmasıyla birlikte bütün arena ayağa kalkıyor! Arenada negatif ağırlıklı karışık reaksiyonlar söz konusu. Şarkının sözlü kısmı başladığında, Will Ospreay'in arka alandan geldiğini görüyoruz! Yalnız değil, yanında Don Callis de bulunmakta! Stage'de belirmesinin ardından, göz seviyesine kadar gelen kapüşonunu biraz yukarı kaldırıyor ve seyircileri izliyor. Kendisinin anonsu yapılmaya başlıyor, Nameplate'si çıkıyor ve bir müddet ilerdikten sonra rampada tekrardan duruyor ve kendisiyle özdeşleşen hareketleri sergilemesinin ardından Pyrolar patlıyor! Hız kesmeden ve seyircilerle etkileşime girmeden ringin yolunu tutuyor. Ringe vardıktan sonra önce Will çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyor. Ardından Don da aynısını gerçekleştiriyor. Will, Don için ortanca ipi aşağıya doğru çekiyor, Don ringe giriyor. Sonrasında Will iplerin arasından ringin içine giriyor ve Carlito ile göz göze geliyor. Bu şekilde bir müddet duraksadıktan sonra tam karşısındaki köşeye doğru hareketleniyor ve Second-rope'ye çıkarak Taunt'unu yapıyor! Orada bir müddet kalmasının ardından iniyor, Don ile birlikte Carlito'nun yanına geçiyor.

2ek16hy.jpg
obvxuw9.jpg

Şarkının introsu bitiyor, tam gaz devam ediyor. Bütün seyirciler çılgına dönüyorlar! Çünkü gelen isim belli! Uzun süre geçiyor, Bryan Danielson ile William Regal'in anca arka alandan Stage'ye geldiklerini görüyoruz! Bütün arena destekten yıkılıyor adeta! Bryan iki kolunu havada açarak belirdi, William ise onun yanında duruyor. Anons gerçekleştiriliyor, Nameplate çıkıyor. Bryan'ın adımları çok küçük. Seyircileri izleye izleye, anın tadını çıkara çıkara ringe ilerliyor. Ringe vardıklarında William'ın çelik basamakları kullanarak ringe girdiğini, Bryan'ın da çökerek çelik basamağın önünde beklediğini görüyoruz. Şarkı bir müddet ilerliyor, Bryan iki eliyle çelik basamağa vurduktan sonra Apron'a çıkıyor. Ringe girmek yerine Second-rope'ye çıkıyor ve iki elini açıyor. Artık söz seyircilerde! (IT'S THE FINAL COUNTDOWN!) William alkışlarken, Bryan iplerin üstünden atlayarak ringin içine giriyor. Will ile göz göze geliyorlar, ringdeki gerilim şimdiden başlıyor.

Will ile Bryan'ın birbirlerine doğru yürüdüklerini görüyoruz! Kafa kafaya veriyorlar ve birbirlerini ittiriyorlar! Carlito bu olanları izliyor! Will ile Bryan, William'dan ötürü bir hayli gerilmiş durumdalar! Bu işin sonunu getiren isim de Don oluyor, Will'i sakinleştirmek maksadıyla geriye doğru çekiyor ve onunla konuşuyor. Bryan da kendi köşesine geri dönüyor, Don; Will ile konuşmasını sürdürüyor sıradaki güreşçi girişini gerçekleştirirken.

qix7pzt.jpg

DERP! Araya giren kısa sahnenin ardından, arenadaki bütün ışıkların kesildiğini görüyoruz. Ortamı aydınlatan şey, seyircilerin telefonlarından gelen ışıklar... Şarkı uzunca bir şekilde ilerliyor, arka alandan elindeki feneri ile gelen isim Bray Wyatt! Bray aşırı ağır bir şekilde ringin yolunu tutuyor bu şekilde! Epey uzun bir süre sonra ringe varıyor, direkt olarak çelik basamaklara yöneliyor. Çelik basamakları kullanarak Apron'a çıktığını görüyoruz, hiç durmadan iplerin arasından ringe giriyor. Ringe girdikten sonra ringin ortasına ilerliyor, çömeliyor ve fenerine yaptığı hamle ile fener sönüyor. Arenadaki ışıklar düzeliyor, çığlıklar yükseliyor! Kendisinin anonsu gerçekleştiriliyor ve Nameplate'si gösteriliyor. O da Bryan ile William ikilisinin yanına geçiyor.

Maçın başlaması için hiçbir engel kalmadı artık. Bütün güreşçiler buradalar ve hazır durumdalar. Takımlar kendi aralarında toplantı gerçekleştiriyorlar, izlenecek stratejiler şu şekilde; bir tarafta Carlito, diğer tarafta da Bryan başlayacak. Don sırasıyla Will ile Carlito ile yumruk tokuşturuyor, ringi terk ediyor. Sonrasında Will ile Carlito da tokuşturuyor ve Will iplerin arasından geçerek Apron'a yerleşiyor. Diğer tarafta William'ın Bryan ile yumruk tokuşturduktan sonra ringi terk ettiğini görüyoruz. Bray de direkt olarak iplerin arasından Apron'a yerleşiyor. Hakem sırasıyla iki tarafa da gidiyor, kontrollerini gerçekleştiriyor ve talimatları veriyor. Bunun akabinde ringin ortasına geçiyor ve elini havaya kaldırdıktan sonra işareti veriyor. Bunun ne anlama geldiği belli, maç başlıyor!

Bray Wyatt & Bryan Danielson vs. Carlito & Will Ospreay

nyqqjbc.jpg

Carlito ile Bryan maça başlamıştı, ringin merkezini referans alacak şekilde dönüyorlar. Birbirlerinin hatalarını kolluyorlar ve en sonunda Collar-and-Elbow Tie Up'eye giriyorlar. Bir süre boğuşmalarının, mücadele etmelerinin ardından, Bryan'ın rakibinin arkasına geçtiğini görüyoruz; arkadan sarılıyor ona. Carlito rakibinin ellerini tutarak önce kendisinden ayırıyor, sonrasında hızlı bir reaksiyon ile kendisi rakibinin arkasına geçiyor. Hiç durmadan bir German Suplex! Bir saniye, ne? Bryan ayaklarının üstüne düştü, Carlito ayağa kalkıyor direkt olarak. Ayağa kalkar kalkmaz Bryan'ın karnına attığı tekmeye maruz kalıyor. Bryan karnını tutarak eğilen rakibini iplere doğru gönderiyor, Carlito iplerden sekiyor! Hayır, kollarını ipe sararak durmayı biliyor. Bunu gören Bryan, direkt olarak rakibine doğru koşuyor fakat Carlito'dan gelen Back Elbow ile savuşturuluyor. Bryan yüzünü tutarak geriye doğru savrulurken, hamle sırasının Carlito'ya geçtiğini ve üzerine doğru koştuğu rakibine Clothesline yaptığını görüyoruz! Bryan bu hareketin ardından yerde buluyor kendisini, iplerden destek alarak kendisini köşeye atıvereceği süreci takip ediyor. Carlito'ya döndüğümüzde ise...

r77725h.png
ewyxy64.png

Bray'e doğru anlık hareketlenmesinin takibinde ona yumruk atıyor! Deliye döndü! Bray bunun üstüne iplerin arasından ringe girmeye yelteniyor fakat legal olmayan bu girişim hakem tarafından engelleniyor! Hakemin Bray'in iplerin arasından geçmesine müsaade etmediği ve Bray'in eski yerine geçme durumunda olduğu anları gülerek takip ediyor Carlito. Bu süreçte köşeye geçmiş ve sırtını yaslayarak orada dinlenen Bryan'a dönüyor kameralar, Carlito'nun o tarafa doğru gittiğini ve rakibine Corner Clothesline yapmasını izliyoruz! Bryan'ın yere düşmesine fırsat tanımıyor elbette, onu ensesinden iplere doğru yolluyor. Bryan'ın iplere gittiği sırada kendisi de ringin ortasına yerleşiyor, Bryan iplerden dönüyor ve Carlito'dan Flapjack! Başarılı, Carlito rakibinin üstüne geçiyor ve tek bacağını kaldırıyor. 1...

kpg09v1.png

KICKOUT! Carlito kendi köşesine doğru giderek partnerine Tag veriyor. Will direkt olarak ringe giriyor. Bryan'ı ayağa kaldırıyor. Ona Body Slam yapıyor, bununla yetinmiyor; üstüne bir de Knee Drop geldi. Bu hareketin ardından Bryan'ın yuvarlanarak kendisini ringin dışarısına bıraktığını gözlemliyoruz. Bryan bulunduğu noktada ufak ufak ayağa kalkarken, kameralar ring içerisinde gerilmiş olan Will'e çevriliyor. Bryan'ın neredeyse ayağa kalkmış olduğunu gördüğünde arkasına dönüyor ve iplere hareketleniyor, iplerden sekiyor ve Sasuke Special yapıyor! Bu sahiden büyüleyiciydi! Seyirciler bunu alkışlarken, Will maçın temposunu hiç düşürmeden rakibini ayaklandırıyor ve ringin içerisine sokuyor. Kendisi de iplerden bir tanesini tutarak Apron'a tırmanıyor ve rakibinin kalkmasını bekliyor. Bir süre sonra Bryan'ın ayağa kalktığını ve Will'in ona Pip Pip Cheerio yaptığını görüyoruz! Bryan kötü durumda, Bray'in elinden hiçbir şey gelmiyor. Will rakibinin üstüne geçiyor ve hakem sayıyor, 1... 2... KICKOUT!

gsyaz1n.png

Hız kesmeden maçı sürdüren Will, saçından çektiği rakibini oturur pozisyona getirmesinin ardından tek dizinin üstüne çöküyor ve onu Headlock'a bağlıyor. Her ne kadar Will tüm gücünü kullansa da, Bryan'ın seyircilerin ritimli alkışlarına ayak uydurarak ayaklandığını ve rakibinin karnına dirsekler attığını görüyoruz. Buna daha fazla katlanamayan Will, rakibini serbest bırakmak zorunda kalıyor. Bryan direkt olarak doğruluyor fakat Will'in ani bir güç toplaması ile ona attığı tekme ile yüzleşiyor. Şimdi Will rakibini köşeye yolluyor, kendisi de peşinde. Bryan köşeye sıkıştı neredeyse, o da ne? Köşede Step-up yaparak havaya yükseliyor, havada takla atıyor ve rakibini ekarte ediyor! Will arkasına dönüyor ve rakibine gidiyor. Bu sırada Bryan zaten iplere doğru hareketlenmişti, iplerden sekiyor ve Will'den Lariat! Hayır, Bryan eğiliyor ve koşusunu sürdürüyor. Bir kez daha iplerden sekmesinin ardından Flying Clothesline yapıyor! İki isim de yerde, sürüklenerek kendi köşelerine gitmeyi ve partnerlerine Tag vermeyi planlıyorlar. Seyirciler alkışlar ile reaksiyon gösteriyor, William da ring matına aynı ritim ile vuruyor. Vardılar, aynı anda Tag veriyorlar! An itibarıyla Carlito ile Bray ringin içerisinde maçı sürdürecekler!

eaboi5b.png
51gk1ff.png

İki isim de birbirine doğru koşmakta! Bray'dan Uppercut! Carlito yere düşmesinin ardından direkt olarak ayağa kalkıyor fakat karşılaştığı şey farklı olmuyor, bir Uppercut daha! Carlito'nun ritmi düşse de ayağa kalkıyor. Bray'dan Body Slam! Sonrasında iplere doğru hareketleniyor, iplerden sekiyor ve Running Senton yapıyor! Akabinde rakibinin tek bacağını kaldırmasını izliyoruz, hakem saymaya başlıyor. 1... 2... KICKOUT! Bray bozuntuya vermeden ayağa kalkıyor. Sonrasında rakibini de kaldırdığını, onu kıvırcık saçlarından çekerek köşeye kadar götürdüğünü ve kafasını Turnbuckle Pad'ine vurduğunu gözlemliyoruz. Şimdi Bray rakibini kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Arenadaki coşku artıyor, sesler yükseliyor! Don bu durumu endişe ile takip ediyor, Bray; rakibinin bacaklarını iplerin üstünden geçirmesinin ardından, Second-rope'ye çıkıyor. Rakibinin tek kolunu omzuna almasının ardından ona Superplex yapıyor! İnanılmaz bir spot! Carlito, havadayken kendisini rakibinin arkasına atmayı yani ring matına inmeyi biliyor. Hızlı bir girişim ile rakibinin bacaklarını çekiyor ve bunun sonucunda Bray'in kafasını Turnbuckle Pad'ine vurduğunu görüyoruz. Bray yüzünü tutarak arkasına dönüyor, Carlito önce rakibinin karnına tekme atıyor. Sonrasında da rakibinin kolunu omzuna almasının ardından ona Snap Swinging Neckbreaker yapıyor! Bunun üstüne tuşa gittiğini görüyoruz, hakem sayıyor. 1... 2... KICKOUT! Olmadı, Carlito ring matına yumruklar atıyor. Sonrasında rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor, halihazırda iplere yakın bir noktada olan Bray, iplerden destek alarak ayağa kalkıyor ve Carlito'dan Back Cracker! Ne? Bray ipleri tutuyor ve bu harekete fırsat tanımıyor. Arkaya doğru ittiriyor kendisini, Carlito yere düşüyor! Carlito sırtını tutarak ayağa kalkarken, Bray işleri onun için kolaylaştırıyor ve ona hızla bir Sister Abigail yapıyor! Oldu! Bray rakibinin tek bacağını kaldırıyor, seyirciler de hakeme eşlik ediyorlar. 1... 2...

CARLITO'DAN KICKOUT! Bray'in yüzünde gülme ifadesi var, şu anda Will ile Bryan yerlerine döndüler. Bray'in, Carlito'nun ayağa kalktığı sırada Bryan'a döndüğünü ve ona bir şeyler söylediğini görüyoruz. Bu olayı yakından çeken kameralar sayesinde neler söylendiğini anlayabiliyoruz.

Bray Wyatt: Görüyor musun Bryan, huh? Ne kadar da harika bir takım olduk!

Bryan Danielson: Watch out!

834edu6.png
9l3e2cn.png
iqp5ahk.jpg

Carlito'dan hızla arkasına dönen Bray'a Sitout Jawbreaker geliyor! Bray bu hareketin ardından kendi köşesine kadar savruluyor ve sırtını köşeye çarpıyor! Bryan partnerinin sırtına dokunuyor ve Tag almış oluyor böylelikle! Carlito pis pis sırıtırken, Bryan'ın ringin içine girdiğini görüyoruz. Bir süre sonra toparlanan Bray, ringi terk etmeden önce kahkahalar eşliğinde izliyor bu durumu. Bryan rakibine doğru koşuyor fakat Big Boot ile karşılanıyor! İnanılmaz bir şey bu! Bryan rakibinin bacağını havada yakalıyor ve Dragon Screw Leg Whip'e alıyor! Bacağını serbest de bırakmıyor, rakibini yüzüstü uzanır duruma getirmesinin ardından Heel Hook'a bağlıyor! Carlito acı çekmeye, bağırmaya başlıyor! Belli oluyor ki canı çok yanıyor ve buna devam etmek oldukça zor. Kendisinin imdadına yetişen Will oluyor. Bryan'ı attığı tekmeler ile durdurmasının ardından, ayaklandırıyor. Karnına bir tekme attıktan sonra Storm Breaker! Ne? Bryan bu pozisyonu Back Body Drop'a çeviriyor! Will sırtını tutarak iki dizinin üstüne geçiyor, diğer taratan Carlito da iki dizinin üstünde duruyor. Chest Kicklerle başlıyor Bryan! Seyirciler sayıyorlar, bir ona; bir ona! (1! 2! 3! 4! 5! 6! 7! 8! 9!) Geriliyor ve Will'e Roundhouse Kick! Will eğilerek bundan kurtuluyor! O esnada Bray'in ringe girdiğini görüyor ve Bryan'a müdahale etmek yerine Bray'a doğru koşuyor. Sıçrıyor ve Hidden Blade'yi vuruyor! Will ayağa kalkıyor fakat direkt olarak Busaiku Knee ile yüzleşiyor! Will de Bray gibi yuvarlanarak ringin dışarısına atıyor kendisini. Bu olaylar gerçekleşirken kendisini toparlamayı bilen Carlito, sinsi bir şekilde Bryan'ın arkasından ona yaklaşıyor ve Back Creaker ile son noktayı koyuyor! Bunun üstüne rakibinin tek bacağını kaldırıyor, hakem de saymaya başlıyor. 1... 2...

ol3xkrr.jpg

KICKOUT! Carlito inanamıyor, kimse inanamıyor! Herkes bu maçın çoktan bittiğine inanmıştı. Carlito ayağa kalktıktan sonra bir süre hakemle konuşuyor fakat bu itirazlar karşılığını bulamıyor. Carlito, Bryan'ı kaldırmasının ardından Hammerlock Body Slam yapıyor! İpe yakın bir noktada ring matının üzerinde Bryan uzanıyor şu anda, Carlito ise iplerin arasından Apron'a geçmesinin ardından Slingshot Elbow Drop yapıyor! Bryan çekildi! Carlito ring matının üzerine çakılıyor, bu hareketin etkisiyle iki isim yerde uzanıyor. Aradan bir müddet geçiyor, bu ikisim de eş zamanlı olarak ayaklanıyorlar ve Face to Face yapıyorlar. Carlito onu göğsünden ittiriyor! Bryan öfkeleniyor ve Roundhouse Kick yapıyor! Eğildi! Carlito eğilerek bu hareketten kurtulmasının ardından Dropkick ile rakibini tam anlamıyla ekarte ediyor. Carlito'nun iplere kadar sürüklendiğini ve iplerden destek alarak ayağa kalktığını görüyoruz. Köşeye geçmiş olan Will'e Tag veriyor. Will kararlılıkla ringin içerisine giriyor. Bryan'ın ayağa kalkmasını bekliyor. Bryan bir süre sonra ayağa kalkıyor. Will'den Silent Whisper! Bryan yere devrilmeden evvel bir de Reverse Frankensteiner! Will ring matına yumruklar atıyor! Bu sırada Bryan ufak ufak ayağa kalkıyor. Will iplere koşuyor, iplerden sekiyor... Hayır sekmiyor! Çünkü OSCUTTER GELDİ! OSCCUUUTTTTEEEEEERR! OLDU! WILL RAKİBİNİN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYOR, HAKEM SAYIYOR! 1... 2...

iozohir.png

Bray bozdu! Bray bozdu! Şimdi de yerdeki Will'i kaldırıyor ve onu Ring-post'una fırlatıyor! Will yere bile devrilmiyor, omzu Ring-post'una yapışık bir şekilde duruyor. Şimdi Bray partnerine dönüyor ve onu tek kolundan tutuyor ve köşeye doğru sürüklüyor. Köşeye getirdikten sonra Tag alıyor. Bray ringin içerisine tekrardan giriyor. Will'i bulunduğu noktadan alıp, ringin ortasına kadar getirdikten sonra Uranage yapıyor! Bu harekette başarı var! Bray iplere koşuyor, iplerden sekiyor! Ayağından tuttu! Bray ring matına yüzüstü düşüyor! Bu Carlito! Bray'a bir kez daha çirkin bir şekilde yaklaşmayı tercih etti! Will dinleniyor, Carlito ise hızla kendi köşesine geçiyor. Will'e bu işi bitireceğini ve kendisine Tag vermesi gerektiğini söylüyor. Will bu fikre katılmış olmalı ki, sürüklenerek Carlito'ya doğru gidiyor ve ona Tag veriyor!

Carlito direkt ringin içine giriyor ve Taunt'unu yapıyor! BRAY AYAĞA KALKIYOR VE BACK CRACKER!!!!!!!!

sjlv471.png

NEE? BU BRYAN! BRAY'İ ELİNDEN TUTUYOR! CARLITO, BRAY'İ DİZLERİNİN ÜSTÜNE DÜŞÜREMİYOR! KENDİSİNİN SIRTI RİNG MATIYLA BULUŞUYOR! CARLITO ENDİŞELİ BİR ŞEKİLDE AYAĞA KALKIYOR! BACAĞINA BİR TEKME! CARLITO İKİ DİZİNİN ÜSTÜNE GEÇTİ! CHEST KICKS GELİYOR! (1! 2! 3! 4! 5! 6! 7! 8! 9!) VE... ROUNDHOUSE KICK! BRAY, SADECE İZLİYOR BRYAN'I. BRYAN KÖŞEYE GEÇİYOR VE CARLITO'NUN AYAĞA KALKMASINI BEKLİYOR. CARLITO BİR SÜRE SONRA AYAĞA KALKIYOR VE BUSAAAAIKKKKUUUU KNEEEE!

Bryan arkasına bile dönmeden iplere doğru hareketleniyor, iplerin arasından geçiyor. O tarafa kulak vermiş durumda, ama? Ama neden kimse pin için saymıyor?

Bray kendisi tuşa gitmek yerine, Bryan'a gidiyor ve onun sırtına dokunuyor. Tag vermiş oluyor böylelikle! Bray'in, Bryan'a ''Bu senin hakkın.'' dediğini işitiyoruz. Bryan ise bu tuhaf ve beklemediği hareketin ardından iplerin arasından ringe giriyor ve direkt olarak Carlito'nun tek bacağını havaya kaldırıyor. Seyirciler eşlik ediyor, hakem sayıyor. 1... 2...

3!

Kazanan: Bray Wyatt & Bryan Danielson

pmeb2u5.jpg
91dk10u.jpg

Bu nefes kesen maç bu şekilde son buluyor! Bu maçın kazananları, Bray Wyatt ile Bryan Danielson oluyor! Anonsör Greg Hamilton, bu isimlerin galip geldiklerini anons ediyor ve Bryan'a ait şarkının çalmaya başladığını işitiyoruz. Hakem Bryan'ın yanına gidiyor, Bray de geliyor ve bu ikilinin elini havaya kaldırıyor! Bray kahkahası eşliğinde alkışlıyor Bryan'ı, Bryan ise tuhafsar bir şekilde izliyor onu. Bray çok iyi bir takım olduklarını bir kez daha belirtiyor, Bryan da direkt olarak köşeye ilerliyor. Second-rope'ye çıkıyor ve Tauntunu yapıyor. Bray ise iki dizinin üstüne çıkıyor, gözlerini kapatıyor ve havaya doğru bakıyor. Diğer tarafa döndüğümüzde ise, hakemin Carlito ile ilgilendiğini görüyoruz. Evet, Carlito ile Will bu maçı kaybetmiş olabilirler ama yadsınamaz derecede harika bir performans sergilediler. Özellikle Carlito... Ne denli ciddi bir rakip olduğunu, iddiasını kanıtladı.

6hvwfm3.jpg
euier4q.jpg
gq73mgt.jpg

Şarkının ilerlemeye devam ettiği sırada, Wyatt Family üyelerinin arka alandan geldiklerini görüyoruz. Braun Strowman, Erick Rowan, Randy Orton ve Velveteen Dream... Randy ile Velveteen kemerlerini de birlikte getirmeyi ihmal etmemişler. Arka alandan ağır adımlarla ringin yolunu tutuyorlar. Bray gözlerini açıyor ve onlara doğru bakıyor. Kahkaha ata ata onların ringe doğru ilerleyişini izliyor. Wyatt Family üyelerinin adımları bir esnada hızlanıyor. Bir saniye, ne oluyor?

omd42ov.png

WILL'DEN HIDDDDENNNN BLAAAAAADEEEEEEEE!

Will Ospreay: You are just a piece of shit, bruv!

d3ec146.png
eoz4e9z.png

Bu maçı kaybetmiş olmanın öfkesini yaşayan Will, hakemin ayağa kalkması sürecinde yardım olduğu Carlito'ya Hidden Blade'yi vuruyor! Wyatt Family üyeleri derin bir oh çekiyorlar çünkü bu Hidden Blade'nin Bray'e geleceğini düşünmüşlerdi. Wyatt Family üyelerinin ringe yaklaştıklarını gören Will, iplerin altından kayarak ringin dışarısına çıkıyor ve bariyere doğru yönelmesinin ardından üstünden atlıyor ve seyircilerin arasına geçiyor. Don... Don da Will'in yardımıyla seyircilerin arasına geçiyor. Bryan, Second-rope'den iniyor ve ipleri aşağıya doğru çekiyor. William'ın ringe girişini kolaylaştırıyor. Wyatt Family ringe varıyor ve hepsi sırasıyla ringin içerisine giriyorlar. Hepsi Bray'in yanına geçiyorlar, William ile Bryan da ringin ortasına yakın bir noktada duruyorlar. Bray'i kısa bir tebrik etme sürecinin ardından, Bryan & William ikilisini izlemeye başlıyorlar. Göz göze geliyorlar, Bray elini uzatıyor Bryan'a! Herkes şok oldu! Bu bir birleşme çağrısı!

Michael Cole: Hold on a second!

John Bradshaw Layfield: The Judgment Day is here!

fyccq2i.jpg
t7v82o2.jpg

Arka alandan Carlito dışındaki bütün Judgment Day üyeleri geliyorlar! Dirty Dom', Finn Balor, JD McDonagh ve Liv Morgan kısa süre içerisinde Stage'de beliren isimler oluyorlar! Gergin olduklarını söylemek mümkün, Carlito'nun başına gelenler onları epey rahatsız etmiş gibi görünüyor. Ringe varmaları uzun sürmüyor, sırasıyla hepsi teker teker ringe giriyorlar, Dominik ringe girdikten sonra Liv'e yardım ediyor. Wyatt Family üyeleri bir kenarda, ortada William ile Bryan, diğer kenarda ise Judgment Day bulunuyor. Bryan ile William, Judment Day ile Wyatt Family arasında kalıyorlar!

Liv, yerdeki Carlito'yu kaldırıyor. O da ekip arkadaşlarının yanına geçiyor. Wyatt Family ile Judgment Day üyeleri arasında oldukça gergin bir Face to Face gerçekleşiyor. William ile Bryan ise aralarında kalıyorlar! Bu durum daha da ileriye gitmiyor. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve şovumuz son buluyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟑: 𝚍𝚎𝚛𝚒𝚗 𝚙𝚐𝚠
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©

Son düzenleme:

Hacken

Joe Hendry
Konular
16
Beğeni sayısı
1,443
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Main event felaket yalnız. 3. maddeden de ümitliyim bayağı tahminimce Venis ya da Bryan ile alakalı bir şey çıkar.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: