La Liga 11. Hafta | Real Madrid - Barcelona

Kim Kazanır?

• Real Madrid

Oy: 0 0.0%
  • Barcelona

Oy: 3 100.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
20220530202522%21Real_Madrid.png
FC_Barcelona.png

🗓️ 26 Ekim 2024, Cumartesi
🕙 22.00
🏟️ Santiago Bernabeu
🧭 Sanchez Martinez
📺 EXXEN, S Sport

PG Nakit Ödüllü Skor Tahmin Yarışması | RMA-FCB

Son düzenleme:

KAT

tsuji fan
Konular
94
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
810
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
Barcelona’nın kazanacağından emindim de 2-3 diye tahmin etmiştim, bu sonucu beklemiyordum.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
36
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Hansi Flick’in “kalça sakatlığı” olmasa Türkiye’ye geleceğine inanan ahrazların zaten adamın seviyesini algılayamadıkları belliydi. Bu ismi ortaya yem atıp seçim kampanyası olarak kullanan pek fazla dürüst olmayan yöneticiler isminin ve markasının bile ekmeğini yiyebildiler. Burada sorun yok. Fakat şu an kuvvetle muhtemel, “acaba gelseydi”yi vurgulayanlara “başımızda hoca var hayt huyt” hamaseti yapılıyordur sosyal medyada vs. Gerçi Mourinho’nun son 10 senesinden bihaber oldukları için, yöneticileri Mourinho ismini verip şov yapma peşinden koşarken rakip takıma gittiğinde her türlü aşağılamalarda bulunan, Mourinho’nun eskisi gibi olmadığını görünce “iyi ki” çekenlerle aynı kimseler bunlar. O yüzden şaşırmıyorum.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
36
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Barça makine gibi geliyor bu arada. Bek-stoper ve 6 ya uçarlar iyice. Para dolu çantanın top oynamadığını da bir kez daha görebilmiş olduk bu maç nazarında. Cruyff babaya selamlar.
La Masia her zaman Barcelona’nın kurtuluşu olmuştur. Ne zaman kafalarını oraya çevirseler beklediklerinden bile fazla potansiyel kazandılar. Yamal özellikle çok başka seviyede. Dembele’ler, Coutinho’lardan sonra ilaç gibi geldi bu takıma La Masia havası. Visca Barça!

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Barça'nın gençler fena geliyor. Ekonomik durumu da düzeltebilirlerse Real denen şer odağından kurtuluruz bir süre.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: