KASA= Normal şartlarda birinci tercihim dolgun bir kalçadır. Vurdum mu şakıyacak. Bastım mı dalgalanacak! Küçük bir popo, hele hele şekilsiz, hatta kuru bir göt... Hayır Breeze, kızlara bu yakışmıyor. Fakat bazı istisnalar var. Kurbanımız Dupri'nin kalçası küçük olmasına rağmen sıkı. Zaten küçük bir kalçanın kabul edilebilir olmasının en önemli şartı da budur. Avuçlayınca elin boşa gitmeyecektir. Bu açıdan baktığımda ortalama bir kasaya sahip olduğunu söyleyebilirim. Hep derim: Bu faktörler birbirleriyle sürekli bir ilişki içerisindedir. Küçük kalçalı bir fağuşenin, surata oturtulmayı hak etmesinin bir diğer koşulu da yüz güzelliğidir. Buna sonra değineceğim.
GÖĞÜS= Göğüsler orta. Kendi fiziği için ise ideal boyutlarda. Daha büyük olsalardı vücutla bir tezat oluşturacaktı. Yağlandıklarında arada gidip gelmesi hoş olabilir.
YÜZ GÜZELLİĞİ= İşte insanları anlayamadığım konuya geldik. Tanrı aşkına, buraya gelirken Maxxine Dupri'ye benzeyen, aynı plastik suratta aynı makyaja sahip en az 50 kız gördüm. Dupri çirkin demiyorum. Ama her platin saçlıyı güzel sanan Ortadoğulular gibi sarışınları abartmayı bir kenara bırakın. Çoğu insan Dupri'nin makyajı ve saç rengini görünce suratına bile bakmıyor. Standart Breeze. Lanet olsun, standart. Ergenler şöyle diyor: "Vörsö nöfössöz sökörsön omo?" Sikerim tabii, sikmeyeyim mi? İkisi aynı şey mi? Siz sadece Amerika ve Dünya'daki uzmanlar tarafından güzelliği tescillenmişleri mi sikiyorsunuz? Dupri, güzel bir kız ama standart. Onu ekranlarda hep görüyoruz öyle değil mi? Bir kere bile gerçek suratını görebilen oldu mu? Onu gerçekten tanıyabildik mi? Bıçak altına yatmış fağuşeleri güzel mi değil mi diye değerlendirmek çok saçma. Zaten önlüğü giyip o yatağa yatan az çok aynı sıfatla çıkmıyor mu?
LİBİDO= Kendisini çok fazla izlemedim. Hal ve tavırlarını bilmiyorum. Tahminim, insanı sübyancı gibi hissettirecek tarzda kendini olduğundan da küçük ve saf gösteren tipik bir barbie kız. Bunların libidosu gerçek am kadınlar gibi yüksek değildir. Çocuksulardır. Tatlılıkları vardır ama doğrudan seksi çağrıştırmaz. Bu yönüyle herkesin önünde sevişmeyelimcilerdendirler. Arkaya, kuytu bir köşeye geçelim ve bildiğin tüm seks paletini üzerimde uygula! Dupri, gavat bir erkek için ideal bir ciddi ilişki kızı. Yatakta erkeğinin ruhunu emecektir.
SONUÇ= Küçük kasa + ideal göğüs + ortalama güzellik + muhafazakar bir libido = (Venis ayağa kalkıyor birden.) YÜZÜME OTURMASINI İSTİYORUM BREEZE! MAKATÇIĞINDAN BAKIP BAĞIRSAK FLORASINI GÖRMEK İSTİYORUM, O CEHENNEMİ KOKLAMAK! EN SON ÖĞÜNÜNDE NE YEDİĞİNİ TAHMİN ETMEK İSTİYORUM! EVET GÜZEL YAPAY KAUÇUK KAPLAMA PLASTİK YARRAHİ 2020'S EDITION STANDARTLAŞTIRILMIŞ FAHUŞELERİN KİTLESEL ÜRETİMİ MİSALİ BİR FAĞUŞE! BENİM İÇİN BİR ESPRİSİ YOK. O BİR KİŞİ DEĞİL, O BİR KARAKTER DEĞİL, O SADECE VE SADECE BİR TİPLEME. HERHANGİ BİR FAĞUŞE... YİNE DE ONA BASMAK İSTERDİM LANET OLSUN! 7/10.
Venis masadan kalkıp öfkeyle odadan çıkıyor.