PPV AEW: Full Gear 2024

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Logo

deuce4z-9b3d3ac4-f23c-4f3b-8d79-fe74ad1a5bed.png

Poster

GanP0LYWMAEGLtk

Tema Müziği
Açıklanacak...

Şov Bilgileri

Tarih:
23 Kasım 2024, Cumartesi
Mekan: Prudential Center

Maç Kartı

Ana Şov

Gbj3G3MWsAAS469

AEW Dünya Şampiyonluğu Maçı
Jon Moxley (ş) vs. Orange Cassidy

GbvX9fIXABA3uH1

TBS Şampiyonluğu Maçı
Mercedes Moné (ş) vs. Kris Statlander

Gb_U8MfaYAA0149

TNT Şampiyonluğu Maçı
Jack Perry (ş) vs. Daniel Garcia

Gbj7w4OWEAAtTRm

Tekli Maç
Hangman Adam Page vs. Jay White

Gb_HqXlW4AEBwqB

Tekli Maç
Swerve Strickland vs. Bobby Lashley

GcUZtnxW4AA6T-v

Tekli Maç
MJF vs. Roderick Strong

GcUaT4DXEAAx5Gp

Tekli Maç
Will Ospreay vs. Kyle Fletcher

GcUpY-WXMAAFGug

AEW Dünya Tag Team Şampiyonluğu Maçı
Private Party (ş) vs. Kings of the Black Thorne vs. The Outrunners vs. The Acclaimed

Zero-Hour

GbAwTd9XAAA7QFR

Tekli Maç
Big Boom! A.J. (w/ Big Justice) vs. QT Marshall

Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Konu güncel. Maç kart görsellerinin fecaatliğinden dolayı affınıza sığınıyorum, bizlik bir şey yok tamamen AEW'nun iş bilmezliği... Adamlar videolu paylaşım yapmış ama insan bi HD görsel paylaşımı da yapar yahu...

Huma

huma
Konular
36
Beğeni sayısı
138
PG Nakit
150
Konu güncel. Maç kart görsellerinin fecaatliğinden dolayı affınıza sığınıyorum, bizlik bir şey yok tamamen AEW'nun iş bilmezliği... Adamlar videolu paylaşım yapmış ama insan bi HD görsel paylaşımı da yapar yahu...
Ben bir konuyu hazırlarken Rampage'deki bir maça hiç kart yapılmadığını hatırlıyorum. Twitter'da arattım, haber sayfalarına vs baktım hiç bir yerde yoktu.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben bir konuyu hazırlarken Rampage'deki bir maça hiç kart yapılmadığını hatırlıyorum. Twitter'da arattım, haber sayfalarına vs baktım hiç bir yerde yoktu.
Rampage’ı izleyicinin kendisi ne kadar önemsiyorsa şirket de o kadar önemsiyor demek ki o ayrı konu ama PPV’lerde hep bu tip sıkıntılar yaşanıyor. Ben bundan dert yanıyorum, alt tarafı tek bir ülkede belli başlı bir kitleye hitap eden forumun konusu neden yakınıyor bu adam diye düşünülebilir ama dünyanın her yerinde profesyonel güreş içeriği üreten her türlü platform için genel bir sorun bu. Bu sektörde az çok söz sahibi olan, bilindik haber sitelerine de baktım mesela adamlar resmi maç kartını bulamayınca TrillerTV’den izlerken kendi aldıkları ekran görünüsünü koymak durumunda kalmışlar haber içeriğine, fotoğrafın pikselleri sayılıyor. Kesinlikle hoş bir görüntü değil.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yeni açıklanan maçın eklenmesi ve diğer maç kartlarının HD halinin yüklenmesiyle konu güncel.

Huma

huma
Konular
36
Beğeni sayısı
138
PG Nakit
150
Tony Khan'ın Orange Cassidy'e bağlılık Mancini'nin Ceyhun Gülselam'a bağlılığıyla yarışır.
Türkiye'de zaten 3 kişi AEW izlediği için etkisi hissedilmese de yurtdışında Cassidy'nin fena kitlesi var hocam. AEW'nun en çok izlenen YouTube videolarına bakarsan Punk'ın debutu filan 2'ye 3'e katlayan izlenmeleri var. Ha sever miyim? Sevmem. Orası aynı konu.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,070
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Türkiye'de zaten 3 kişi AEW izlediği için etkisi hissedilmese de yurtdışında Cassidy'nin fena kitlesi var hocam. AEW'nun en çok izlenen YouTube videolarına bakarsan Punk'ın debutu filan 2'ye 3'e katlayan izlenmeleri var. Ha sever miyim? Sevmem. Orası aynı konu.
Ben de seviyorum kral. Çok orijinal, komik ve eğlenceli bir karakter ama onu sürekli ciddi senaryolarda, yanlış unvanların etrafında göstermek hem rakiplerinin hem de unvanların değerini düşürüyor. Santino Marella da komikti ama hiç ana kemere oynamadı. Orange gibi absurt komik bir karakterin AEW'in en çok şans bulan çarlarından biri olmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: