RPG 𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑𝐒𝐓𝐀𝐑𝐒 #𝟏𝟕: 𝖗𝖊𝖙𝖚𝖗𝖓


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
273
Mesajlar
888
Beğeni sayısı
2,322
PG Nakit
0
𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑𝐒𝐓𝐀𝐑𝐒 #𝟏𝟕: 𝖗𝖊𝖙𝖚𝖗𝖓
22 Ekim Salı, 20:30 - Bant
American Airlines Center

Dallas, TX

ŞOVU OKUMAK İÇİN NEDENLER

- Superstars The Miz ile Geri Dönüyor!

- Dark STG Debut Yapıyor!

- Karanlığın Kutlaması



d73v-0.gif


Pyro gösterisi ile SUPERSTARS #17 BAŞLIYOR!

tablet132138-the-miz.jpg


Açılışı elbette PGW GM The Miz yapıyor! Miz, uzun bir süredir bu şovu geri almayı beklediğini söylüyor. Cody'den sonra yeniden burada yer alabilmeyi beklemiş. Miz nihayet bu kutsal günün gelmesi sebebiyle mutlu. Harika bir gecenin bizi beklediğini iletiyor. Bu akşam burada bulunan herkese güveniyormuş! PAYBACK 52 için ise bir duyuru yapıyor. Büyük bir güreşçinin artık aramızda olacağını söylüyor. Cuma akşamı gerçekleşecek şovu sakın kaçırmayın diyor. Sonra da ilk maçın gerçekleşmesi için seyircileri selamlayıp ringi güreşçilere bırakıyor. ilk maç elbette, The Miz ile roster'da en yakın ola ismin; Chris Brookes!

Chris-Brookes.jpg


Chris Brookes def. Ilja Dragunov

Brookes ringe gelirken Miz ile selamlaşıyor. İkinci sezonun başından beri Brookes ile Miz'in yakınlığı malum. Miz de açılışı en güvendiği elemanlardan birine veriyor böylece. Açılışlar önemlidir, Brookes geri dönen bu şovun açılışını yaparak iyi reaksiyon alıyor. Ilja Dragunov'u kısa sürede tuş ediyor Brookes.

AA1rq9Ec.img
74074299007-tn-ai-mpact-2409-deaner-aj-francis-vs-rich-swann-joe-hendry-10.jpg


Arka alandayız! Jack Perry geri dönüşünden sonra ilk defa röportaj veriyor. Kendisi hayatı boyunca hep günah keçisi ilan edilmiş. Hep suçlu olarak gösterilmiş. İftiralara uğramış. Jack başta kendini anlatmak için çok fazla uğraşmış ama insanları ikna edemezmişsiniz. Onlar neye inanmak isterlerse ona inanırlarmış, gerçeğe değil. Bu yüzden Jack artık kimseye kendini kanıtlamak zorunda hissetmiyormuş. Hesap vermek zorunda değilmiş. Randy'e niye saldırdığını açıklamak zorunda değilmiş. O sırada Joe Hendry geliyor ve Jack Perry'i eleştiriyor. Henüz çok gençmiş ve baskıyla-stresle baş etmeyi hala öğrenememiş. Ancak çocuklar yaptıklarının hesabını vermek istemez. Jack'i sorumluluk sahibi olmamakla suçluyor. Believe in Joe Hendry diyor. Eğer Jack Perry, Joe'ya inanırsa hatalarını düzeltebilir ve hesap verme cesaretine sahip olabilirmiş. Perry, Henry'e inanırsa Joe Hendry ona beste yazacakmış ve milyonlar dinleyecekmiş. Joe Hendry'nin açıklayamayacağı hiçbir hareketi yokmuş. Jack Perry onu hakaretlerle kovuyor. Joe Hendry onun adına umutsuzluğa düşerek orayı terk ediyor.

dark-stg-v0-ybclmqbfxwx81.png


Dark STG def. Christian Cage

PAYBACK 50'de ilk görünümünü gerçekleştiren Dark STG, 51.şovda ringlere adım atarken ilk maçını SUPERSTARS'ta gerçekleştiriyor! Cage'i Spear ile kısa sürede alt ediyor. Maç sonunda, ringe geldiği kara kaplı kitabı dikkate taşırken görüyoruz onu. Dark STG seyirci tarafından oldukça merak ediliyor.

golden-temple-night-with-moon-background_582637-2289.jpg


Karanlık bir tapınaktayız. Kameralar önce dışarıyı gösteriyor. Kısa bir kesitin ardından içeriye giriyoruz. Kutsal bir heykelin önünde açılıyor başka bir kamera. Heykelin sahibi bir asker, adı ise Vanta Black. Malakai'nin büyük büyük dedesi... Kumandan olarak giyinmiş bu putta. Hemen önünde birer kılıç ile onu koruyan ve saldırmaya hazır üç askeri var. Onların aralarında ise kalkanla duran başka üç asker mevcut. Yani bir kılıçlı bir kalkanlı asker şeklinde diziliyor öndekiler. Bunlar, Vanta'ya göre küçük heykeller. Vanta'nın heykeli hem büyük hem de onlara göre hizasal olarak yukarıda. Güç ve tapınma sembolü olarak onlarla aynı yerde olması beklenemezdi.

malakai-black-a99yhvtdy1um7mzd.jpg


Malakai Black'i orada görüyoruz! Bu heykellerin tam önünde bağdaş kurmuş bir şekilde oturuyor, dualar ederek Vanta'ya teşekkürlerini sunuyor. Sonra da kemeri alması ve kutsal karanlık ruhları bu fani dünyada temsil etmesi üzerine konuşuyor. Gurur duyuyormuş kendisiyle. Onların emeğini asla boşa çıkartmamış. Çıkartmayacakmış da. Bu gece için başta büyük büyük dedesi Vanta olmak üzere onlara hediye vereceğini söylüyor. Buddy ile Brody'e talimatı veriyor. Hemen arkasında yer alan Buddy, belindeki kılıcını çıkartıyor ve heykellerin en sonuna geçiyor. Brody de kalkanını alıyor ve heykellerin en sağına geçerek örüntüye uygun bir şekilde hizalanıyorlar. Bu sırada Vanta'nın önünde, askerlerin gerisinde yer alan kutsal kara delik açılıyor. Malakai sakin bir şekilde ayağa kalkıyor ve dualar ederek savaşçı heykellerin arasından geçiyor. Deliğe doğru yürüyor. Deliğin oraya gittiğinde yere düşmüyor. Karanlık onu yavaş yavaş çekerken ortadan kayboluyor.

aSjYugWbEUFL.jpg


Gözlerini açtığında karanlık ruhlara ait bir diyara geldiğini fark ediyor. Etraf ıssız gibi görünse de karanlık ve başıboş ruhlarla çevrili. Ruhlar, Malakai'ye teşekkürlerini sunuyor. O ise kutsal duaları okuyarak karanlık diyara ait tapınağa ilerliyor ve içeriye giriyor. Biraz sonra, nihayet büyük büyük dedesi Vanta ile karşılaşıyor. Onunla kısaca konuşuyor. Malakai çeşitli öğütler alırken kemerin fani ve ilgi çekmek amaçlı olduğunu, bunun kitleleri etkilemek ve kalabalığı genişletmek için akıllıca olsa da yetersiz olduğunu öğreniyor. Yetmez diyor Vanta, karanlık ruhları beslemelisin diyerek ona yeni emirlerini aktarıyor. İlk fırsatta, diyor Malakai. Oradan ayrılırken Vanta, aile mirası olan yüzüğü Malakai'ye veriyor. Bunu başarılarının bir ödülü olarak görmesini istiyor. Aile onunla gurur duyuyormuş! Malakai saygılarını sunuyor, teşekkürlerini ve minnetini aktarıyor. Sonra da özel bir dua okuyarak dünyaya geri dönüyor.

n4d2q2p7.jpg


Yeniden tapınaktayız. Malakai, karanlık diyara gittiği yere geri dönüyor. Buddy ve Brody de rahat pozisyona geçiyor bu vesileyle. Malakai, "kurbanı getirin," diyor. Buddy biraz sonra tapınak girişine çıkıyor ve kafası siyah bir örtüyle kapatılmış birisini yanında sürükleyerek getiriyor. Malakai bu kişiyi alıyor ve karanlık deliğin açılacağı yere koyuyor. Kendisi en başta oturduğu yere bağdaş kurup oturarak dualar ediyor. Buddy ile Brody ise heykellerin yanında pozisyon alıyorlar. Geçit açılıyor, kurban karanlık diyara giderken Malakai ruhlara bu ikramı size bir borç bilirim diyerek geceyi kapatan cümleyi söylüyor.

PGW SUPERSTARS #17
Prestige Grand Wrestling LLC ™ © 2024
All Rights Reserved

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: